Tuesday 29 September 2009

Που είναι το παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;

Έχω πει να σταματήσω να βλέπω CSI και Without a trace. Δύσκολο όμως παραμένω κολλημένη. Και έτσι παρακολουθώ σειρές όπου μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μανάδες χάνουν τα παιδιά τους, μπαμπάδες τηλεφωνούν στην αστυνομία και τότε πιάνουν δουλειά τα εργαστήρια, οι ψυχολόγοι και οι ερευνητές. Στο χτεσινό επεισόδιο, μια μάνα ήταν στην αγορά με το βλαστάρι της. Μέχρι να ψωνίσει κολοκυθάκια (φτιάχνουν και στη Νέα Υόρκη κολοκυθοκεφτέδες άραγε;) το παιδί εξαφανίστηκε. Και εμφανίστηκαν 5,6 ύποπτοι. Μήπως το πήρε ο ρατσιστής παππούς; Μήπως το πήραν για να ζητήσουν λύτρα από τον πλούσιο ρατσιστή παππού; Ή μήπως ο παππούς δεν είχε καμία σχέση; Με έζωσαν τα φίδια. Το έτερον ήμισι είχε έξοδο και ήμουν σπίτι με τις δύο κοράσες. Έκλεισα καλά την πόρτα, τα παράθυρα ήταν σφαλιστά; Ο σκύλος αγρυπνούσε φύλακας να μας προσέχει; Άφησα την τηλεόραση (καλά να πάθω που δεν έβλεπα Αίγια Φούξια) και έκανα περιπολία. Οι κόρες κοιμόντουσαν του καλού καιρού, η πόρτα ήταν ανοικτή, τα παράθυρα επίσης. Όσο για το σκύλο φρόντισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έλειπε ο μάστρος του για να βγάλει και άλλες τρύπες στον κήπο. Έκλεισα πόρτες και παράθυρα, καλού κακού διπλοκλείδωσα την πόρτα και ανέβηκα πάνω να φυλάω σκοπός. Τελοσπάντων, ύστερα από καμπόση ώρα, την οποία θα μπορούσα να αφιερώσω στο να τελειώσω το Βιβλίο του Μάνουελ, αντί να ανησυχώ για μαλακίες, αποφάσισα ότι:
1. Δεν υπάρχει ρατσιστής παππούς ή γιαγιά στην οικογένεια για να ανησυχώ ότι θα την πληρώσουν τα παιδιά μου

2. Επίσης δεν υπάρχει πλούσιος παππούς ή γιαγιά για να δώσει εκατομμύρια για λύτρα

3. Είμαι ένα άτομο που τα πάει καλά με όλους. Με όλους όσοι έχω πάλι πλακωθώ θεωρώ πως το φταίξιμο είναι δικό τους

4. Αν κάποιος απαγάγει τη μεγάλη κόρη άντε το πολύ πολύ να την αντέξει τρεις ώρες. Θα χάσει καναδυό κιλά παίζοντας μαζί της και στις τέσσερις ώρες θα την φέρει πίσω, για να παραδοθεί στην αστυνομία. Καλύτερα της φυλακής τα κάγκελα.

5. Αν πάλι απαγάγει τη μικρή θα βαρεθεί να την ταΐζει και έτσι πάλι θα την επιστρέψει ύστερα από λίγο

Εν ολίγοις πολύ κακό για το τίποτα που θα έλεγε και ο Σέξπιρ. Τζάμπα έχασα το τέλος της σειράς κλειδώνοντας το σπίτι…

6 comments:

  1. Πάλε έλειπεν ο άχρηστος;;;

    ReplyDelete
  2. 1. απόφαση Νο 3: αν τους έπεισες τζιόλας ότι εκείνοι φταιν τότε είσαι ασφαλής...

    2. τον άχρηστον εκλείδωσες τον έξω δηλαδή; :P

    3. welcome aboard

    ReplyDelete
  3. το προηγουμενο ηταν δοκιμαστικον

    Καλωσορισες τζιαι καλην σταδιοδρομιαν σου ευχομαι στον μπλοκοκοσμον.
    Εν θελω να το παιξω Πουαρο αμμα αν μεν το πω εννα σπασω.Με βασην τα γεγονοτα που γραφεις συν κατιτις που εδκιεβασα πριν, καταληγω στο συμπερασμαν οτι εν πολλα πιθανον να εισαι η "Μοτορτζινα" τζιαι οτι το εταιρον σου ημισι (ο αχρηστος - εσυ το ειπες) εφκηκεν εξω με τον παρεαν του τον Γιαννην (συν το οτι εν ο πρωτος που σου απαντησεν τζι εναν καλωσορισες εν σου ειπεν).
    Εμπασι δε γουει να σου πω ξανα καλωσορισες. Εν νομιζω να εσhει μιαλλυττερον φοον που το να παθει κατι το κοπελλουιν σου οποταν καταλαβαινω τες τσακροκλειωνιες.

    ReplyDelete
  4. ρε Ριτσιη άιστες πελλάρες...
    καλωσόρισες κυρία...(για να σπάσει ο Ρίτσιης παραπάνω...)

    ReplyDelete
  5. εγώ διώ σου τον πόντο που εξεκίνησες να γράφεις κανονικά, χωρίς "Γεια σαααααςςς!!!!" και "Ναμαι κι εγώωωωωω!!!" και "Χαιρετούμεν, είπα να ανοίξω κι εγώ μπλογκ..."

    καλή συνέχεια

    ReplyDelete