Tuesday 13 October 2009

Τρίτη και 13

Δεν πιστεύω στις προλήψεις, δεν χτυπώ ξύλο, δεν φτύνω για να μην με ματιάσουν. Σήμερα όμως είναι Τρίτη και 13. Υπό κανονικές συνθήκες ούτε που θα έδινα σημασία στο γεγονός. Αλλά την ώρα που κλείδωνα την πόρτα για να φύγω, κόπηκε το κλειδί μέσα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια κλείδωσα και τώρα απαιτείται η φυσική μου παρουσία εκεί για να διορθωθεί η πόρτα. Πάω να βγω από το γκαράζ πετάχτηκε ο σκύλος κοντά στο αυτοκίνητο, στην προσπάθεια μου να μην τον πατήσω δεν είδα πόσο ανέβηκε η πόρτα, χτύπησα πάνω της το αυτοκίνητο, θρύψαλα ο ανεμοθώρακας. Ευτυχώς, οι κόρες δεν έπαθαν τίποτε, η μεγάλη κιόλας διασκέδασε με το μπαμ ήθελε κι άλλο. Τελικά, την άφησα στο σχολείο και σημειώτεον σήμερα βρήκε να κάνει ιδιοτροπίες και να διαμαρτύρεται ότι με θέλει μαζί της στο σχολείο. Ανάσες φου, φου.

Έφτασα στη δουλειά και παρακάλεσα τον κύριο που το πάρκινγκ να έχει την έννοια του αυτοκινήτου, παρά το γεγονός ότι παρολίγο να τον τσιλίσω (δεν φταίω εγώ, πετάχτηκε όπως τον σκύλο δίπλα μου). Επιπλέον, το Ίντερνετ στη δουλειά είναι τόσο σταθερό, όσο και ο καιρός στο Λονδίνο, και δεν μπορώ να δουλέψω. Ακύρωσα και ένα επαγγελματικό ραντεβού, που είχα. Ανάσες φου, φου.

Τώρα ψάχνω να βρω κάποιον να διορθώσει το αυτοκίνητο εντός της ημέρας, γιατί πέρα του ότι έχω να μαζέψω τις κόρες από το σχολείο, απόψε έχουμε καλεσμένους και βιάζομαι να πάω σπίτι να μαγειρέψω. Και πάλι ανάσες φου, φου.
Δεν θα αγχωθώ, όοοοοοοοοχι. Αν μετρά κέρδισα ένα ευρώ στο ξυστό.

Και είναι μόλις 9.30 το πρωί. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι άλλο θα συμβεί μέχρι να νυχτώσει.

4 comments:

  1. No kidding huh?? :/

    Εθύμησε μου μια μέρα πριν πολλά χρόνια που ήταν πάλι Τρίτη και 13. Θα είναι όμως σχόλιο σε μέγεθος ποστ, οπότε άσε να το ποστάρω καλύτερα :)

    ReplyDelete
  2. kakwn sinexia: eempika sto blog s...

    ReplyDelete
  3. η καλή μέρα λένε από το πρωί φαίνεται
    αλλά εν τα πιστεύκουμεν εμείς τούτα

    η μέρα μπορεί να χαλάσει ανά πάσα στιγμή

    τζαι να σάσει επίσης

    υ.γ. Μα έναν ολόκληρο ευρώ;

    ReplyDelete
  4. Διαβάζοντας το πποστ σου και μετά αυτό της Leni, νομίζω εν θα ξαναφκώ που το σπίτι έτσι μέρα...

    ReplyDelete