Wednesday 21 October 2009

Υπήρχε ζωή πριν το Ίντερνετ;

Έφτασα στη δουλειά με μια διάθεση να με το συμπάθιο για να δουλέψω. Έβαλα μουσική να παίζει, χαιρέτησα τους συναδέλφους, έκαμα καφέ απαραίτητο στοιχείο και έκατσα στο computer. Fuck. Ίντερνετ γιοκ. Τηλέφωνα συνέχεια στο ΙΤ που είχε έτοιμη την απάντηση. Μάλλον δύο είναι οι καλές τους οι ατάκες. Κάμε restart ή κάμε υπομονή και σε λίγο θα έχουμε Ιντερνετ. Υπομονή, υπομονή αλλά Ίντερνετ ούτε για δείγμα.

Στην αρχή σκέφτηκα να το διασκεδάσω, στο κάτω κάτω ήταν ευκαιρία για λούφα. Αλλά τα γέρημα (μα ίντα ωραία κυπριακή λέξη) χωρίς Ιντερνετ δεν έχει και πολλές επιλογές. Facebook, Youtube ούτως ή άλλως μας τα έκοψαν. Πάει και το msn, πάει και το email, πάνε και τα blogs, πάει και το ανώφελο search στο google. Η κοινωνική μου ζωή κατέρρευσε σαν τους Δίδυμους Πύργους. Με ποιον να πω καμιά κουβέντα, χωρίς να σηκώσω το τηλέφωνο, πώς να στείλω μαλακίες με μαζικά email.

Computer χωρίς Ίντερνετ είναι σαν τη γραφομηχανή είπα του διευθυντή μου. Να κάτσεις τον κώλο σου να δουλέψεις και κόψε τις δικαιολογίες, μου απάντησε.

3 comments:

  1. παθθαίννω το τζιαι με το μόπαιλ

    αλλα άμαν μου λείψουν καμιάν θκυο μέρες επανέρχομαι στην προεξάρτηση εποχή

    ReplyDelete
  2. Μια φορά που έπεσε το ίττερνε λαλώ "εν τζαι να σπάσω, εν να ακούσω μουσικούλα ρε".
    Τζαι επήα να βάλω internet radio...

    ReplyDelete
  3. ego pale ime exartimeni pou to kinito..
    niotho oti oulli mou i zoi en mes tzino to kinito..
    niotho oti an to xaso enna xaso ena kommati pou tin zoi mou..
    Merikes fooume toso polla na men to xaso pou mou etixe na to krato kai na milao kai taytoxrona na to psaxno mes ta sedonia..

    ReplyDelete