Wednesday 16 December 2009

Θαύμα, θαύμα

Ξυπνάς το πρωί, βιαστικά πάντα. Οι εποχές του «έχω χρόνο» πέρασαν ανεπιστρεπτί. Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, ξανακοιτάζεσαι. Από οποιαδήποτε γωνιά και να το δεις, λείπει κάτι. Λείπει κάτι από μια σημαντική περιοχή. Δυστυχώς όχι από την περιφέρεια. Από το στήθος.

Περασμένα μεγαλεία το νούμερο C. Μετά από δύο θηλασμούς, καλά να είναι βέβαια τα μωρά, αλλά να περνώ στο Β ενίοτε και στο Α, μου προκαλεί κατάθλιψη. Πολλά έχουν λεχθεί επί του θέματος. Δεν είναι για παράδειγμα το στήθος πιο χρήσιμο από την καρδιά ή από τα χέρια. Είναι όμως το πιο προβεβλημένο σημείο μιας γυναίκας. Πες μου ένα άντρα που όταν τον ρωτήσεις τι ξεχωρίζει πάνω σε μια γυναίκα δεν θα σου πει το στήθος.

Μεγάλη υπόθεση, το μεγάλο μέγεθος και στο σωστό ύψος.

Και προτού αποφασίσεις να τηλεφωνήσεις σε κανένα πλαστικό, έστω και για μια πρώτη πληροφόρηση, η λύση έρχεται από την Αμερική. Ζήτω η Victoria και τα μυστικά της. Ότι τα σουτιέν της Victorias’ Secret είναι τα καλύτερα δεν το συζητώ. Σέξι, όμορφα, προκλητικά. Και πρωτοποριακά. Χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να μας ανεβάζουν. Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.

Το τελευταίο τους μοντέλο λέγεται Miraculous push up bra και σε ανεβάζει τουλάχιστον δύο μεγέθη. Από εκεί που περνάς απαρατήρητη, αποκτάς ένα στήθος, αν όχι αντάξιο της Πάμελα Άντερσον, τουλάχιστον κάτι ανάλογο. Oh yes baby, gimme more.

Το βράδυ που θα πας σπίτι σου και θα βγάλεις το θαυματουργό σουτιέν, μια ματαίωση θα την πάθεις. Ο άνθρωπος τείνει να ξεχνά. Βλέπεις το φουσκωτό καμαρωτό σου στήθος και νομίζεις ότι έτσι γεννήθηκες, ξεχνάς ότι πρόκειται για κόλπο. Κοιτάζεσαι ξανά στον καθρέφτη. Μήπως τελικά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον πλαστικό;

15 comments:

  1. Σήμερα κλείνουμε τα φώτα στις 20:00 για μία ώρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

    Ευχαριστούμε

    Δείτε κι εδώ
    http://theopemptou.blogspot.com/2009/12/blog-post_16.html

    ReplyDelete
  2. Mana, ti na sou pw... ektos pou ena 6mino sta 19 mou pou eixa ormonikes diataraxes, eni kserw ti paei na pei megalo megethos soutie. Genika forw ta mono amman exw meeting sth gouleia:-D alla areskei mou polla h victoria tziai tha mpw amesws na to chekaro to axesouar:-)

    ReplyDelete
  3. Ε να ξαναμείνεις έγκυος αγαπητή. Ειδικά τζιαμέ προς το τέλος της εγκυμοσύνης τύφλα να έσιει η Πάμελα. Φυσικά μετά εννα ξαναξιφουσκώσει αλλά δεν βαρκέσαι...

    ReplyDelete
  4. να φοράς τα σουτιέν non stop και να τα βγάζεις μόνο στο σκοτάδι ;-)

    ReplyDelete
  5. εγώ λέω να πασιήνεις λλίο!

    ReplyDelete
  6. @ postbabylon
    Σαν τα σουτιέν της Victoria εν εσσιει. Αν θα αγοράσεις όμως περίμενε ακόμη λίγο, θα έχουν ξεπουλήματα μεγάλα.

    @ Αχάπαρη
    Τώρα που παίρνουν και 13 επίδομα οι τρίτεκνοι, νομίζω θα πω του πατέρα φαμίλια να βάλουμε μπρος.

    @ Ουφ
    Σκέφτηκα και αυτό το ενδεχόμενο, αλλά πολύ κουραστικό ακούγεται

    @ Ρίτσα
    Η ιδέα απορρίπτεται. Είδα τζαι έσπασα να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης...

    ReplyDelete
  7. Εδώ Πατέρας Φαμίλιας...
    Να πιάσουμε τηλέφωνο τον πλαστικό να τελειώνουμε;;; όπως καταλαβαίνεις εμένα καλώς ή κακώς με ενδιαφέρει λίγο περισσότερο το χωρίς σουτιεν στήθος σου!!!!

    ReplyDelete
  8. Εδώ γεμάτο σουτιέν..
    Ξανασκέφτου το.

    ReplyDelete
  9. Αμέλησα να πω γιατί, σόρυ.
    Γιατί:
    1. οι μπλούζες είναι κατά κύριον λόγον φτιαγμένες για cup size το πολύ ως το Β,
    2. τα σουτιέν τα ωραία το πολλλλύ πολλύ να φκουν ως το C,
    3. τα ωραία μαγιώ για πιο μεγάλα boobies είναι εξίσου δυσεύρετα,
    4. ίνταλως εν να βουράς τα μωρά/ παίζεις ρακεττούες στην παραλία με τον βύζο;
    5. εν θα μπόρεις να βάλεις μια μπλούζα/ φόρεμα χωρίς σουτιέν (τζαι να μεν φκάλλει μμάτι ότι έχεις επισκεφτεί την silicon valley)
    6. εν συζητώ καν λόγους υγείας (ξέρω κοπέλλα που της εβάλαν ανάποδα τα εμφυτεύματα for God's sake! τζαι έπρεπε να την ξαναχειρουργήσουν)

    Αυτά.

    Α, και μπόνους το 7:
    εν ωραία να βλέπουν πρώτα τη φάτσα σου τζαι ύστερα τα boobies σου.

    ReplyDelete
  10. θα συμφωνησω με τη λενη.

    ειδικα το 3.καθε καλοκαιρι το ιδιο βασανο.
    νομιζα πως οι μαναδες ειναι αρκετα "προικισμενες"....

    ReplyDelete
  11. μανα μεν αγχώνεσαι
    είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι "anything more than an handful is wasted"

    αν εν πλεονέκτης ο αρσενικός έννεν δικό σου πρόβλημα :)

    ReplyDelete
  12. * "anything more than a handful is a waste" sorry

    ReplyDelete
  13. προς πατέραν

    ξηπάλαρε τζιαι αύριον ποννα μαράνει το δικό σου μασκαραλλίκκι έθθα σου αρέσει να γυρίσει η μάνα τζιαι να σου πει να πάεις σε πλαστικό... αν και, άμπα να πάεις σε πλαστικούς, ξύλενους, τσίγκενους, έθθα έβρεις σωτηρία

    ReplyDelete
  14. Το βυζιν το καλον εν τζεινον που εν ετζεισεν πλαστικος πανο του τζι αμαν το πκιανεις νωθεις τζιαι κατι αλλον να ταρασσει που μεσα.Συφφωνω με την Neerie.Αν εν για τα μαθκια που το σκεφτεσαι την λυσην ηβρεν την η Βικτωρια ειπαμεν.
    Αν ομως νωθεις οτι εννα φτασει στο σημειο εναν βυζιν να σου δημιουργησει ψυχολογικον προβλημαν τοτε πηεννε καμε παραγγελιαν να ηρεμησεις.Αμαν εν εσhεις αυτοπεποιθησην τζι εν σου αρεσκεις,τζιαι το βυζιν της Παμελας να εσhεις η οκκα εν φορ χαντρετ!

    ReplyDelete