Sunday 10 January 2010

θαύμα θαύμα 2

Αφού έλυσα το θέμα στήθους με τη βοήθεια της Victoria είπα να επεκταθώ και σε άλλα μέρη του σώματός μου. Ήταν να μην πάρω φόρα. Αφού κοιτάχτηκα καλά καλά στον καθρέφτη, αποφάσισα να ρίξω το βάρος μου στα κωλούθκια μου. Άλλο σημείο μαγνήτης για τους άντρες…

Jenifer Lopez δεν είμαι. Ακόμη και δέκα ώρες την ημέρα στο γυμναστήριο να χτυπιέμαι, αποκλείεται να αποκτήσω έτσι κώλο. Εγχείρηση αποκλείεται, εδώ το σκέφτομαι για το στήθος και θα μπω κάτω από το νυστέρι, για κάτι που δεν το βλέπω καν; Κάπου διάβασα ότι ο Ρίκι Μάρτιν (το θυμάται κανένας αυτό το παιδί;) έβαζε μαξιλαράκια ειδικά κάτω από το παντελόνι του, για να φαίνεται φουσκωτός ο πισινός του. Απέρριψα και αυτή την ιδέα, η σκέψη ότι θα περπατώ και θα πέφτουν σφουγγαράκια ακούγεται εξαιρετικά γελοία.
Θα έπρεπε να στραφώ προς τη γυμναστική. Αλλά είπαμε, αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο για πιο σημαντικά πράγματα από τη γυμναστική. Ώσπου ήρθε η ιδέα η καλή… Χάρη στην τεχνολογία θα αρχίσω να φέρνει ο πισινός μου, σε κάτι από τον κώλο της J.Lo.
Mπορούμε να γυμνάσουμε τους μυς μας καλύτερα απλά με το να αλλάξουμε παπούτσια; Η εταιρεία αθλητικών ειδών Reebok ισχυρίζεται πως μπορούμε. Το νέο παπούτσι περιπάτου ΕasyΤone, σύμφωνα με τη διαφημιστική εκστρατεία, δημιουργεί καλύτερο μυϊκό τόνο στους μυς των ποδιών και των οπισθίων από τα συνηθισμένα παπούτσια.

Φορείς τα παπούτσια και αυτά σε γυμνάζουν. Μα όχι δεν είναι και πολύ γαμώ ιδέα; Βεβαίως οι έρευνες που έγιναν δεν δείχνουν εάν η μεγαλύτερη ενεργοποίηση που κάνουν τα παπούτσια στους μύες, οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές στον μυικό τόνο ή την εμφάνιση μακροπρόθεσμα. Ούτε είναι ξεκάθαρο εάν η ενεργοποίηση συνεχίζεται και αφότου εκείνος που τα φορά συνηθίσει τα παπούτσια.

Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει ότι εγώ πιστεύω πως τα Easy Tone κάνουν ακριβώς αυτό που διαφημίζουν. Να μου φτιάχνουν τον κώλο, ενώ εγώ δουλεύω, ασχολούμαι με τις κόρες και κάνω οτιδήποτε άλλο εκτός από γυμναστική.

4 comments:

  1. Ε αν κάμνουν έτσι δουλειά τα παπούτσια, να πιάσουμε 3-4 ζεφκάρκα να έχουμε!

    ReplyDelete
  2. nai eida ta tziai gw! exoun llion platforme sola gia athlitika. Perimenoume apotelesmata!
    P.s: prosfata ethkievasa se ena periodiko oti o Ricky Martin ekame mwra me mana enoikiasmenh giati en gay tziai twra asxoleitai me thn anatrofh tous!
    (eides, poios eipe oti sto kommothrio den mathenoume pramata xrhsima)

    ReplyDelete
  3. έφκαλεν η Victoria τάγκα με ενίσχυση, εν τα είδες;;;

    ReplyDelete
  4. εχμμμμ ναι.... μήπως όμως πρέπει να περπατάς για.. ξέρω 'γω.... καμιά δυο ώρες κάθε μέρα για να έχουν αποτέλεσμα τα παπούτσια;

    ReplyDelete