Tuesday 14 September 2010

Το παιχνίδι των bloggers



Επειδή σας έχω κόψει για πολλά παιχνιδιάρηδες, ε δεν γίνεται όλοι πέσατε με τα μούτρα να πείτε τα πράγματα που αγαπάτε, σας έχω ένα καινούργιο παιχνίδι. Το οποίο εμπνεύστηκα λίγο από την Coύλα, λίγο τον Invictus, μια πίτα με από όλα ένα πράγμα.

Το παιχνίδι πάει ως εξής: Σας δίνω 6 λέξεις. Πόνος, βόλεμα, σοκολάτα, αναπνέω, κατάρρευση, ξενοδοχείο. Αυτές τις λέξεις πρέπει να τις βάλετε σε μια παράγραφο, να φτιάξετε μια ιστορία. ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ιστορία αυτή δεν πρέπει να ξεπερνά τις 120 λέξεις. Ένα word count πριν τη στείλετε είναι υποχρεωτικό...

ΠΡΟΣΟΧΗ νούμερο δύο. Μην στείλετε την ιστορία με το όνομά σας. Και όταν λέω όνομα δεν εννοώ το πραγματικό, αλλά το μπλογκικό. Να την στείλετε ανώνυμα. Η αποστολή ιστοριών θα γίνεται μέχρι την Πέμπτη.

Στη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε να μαντέψουμε ποιος έγραψε την κάθε ιστορία. Λέμε ότι έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο, ότι έχουμε γίνει φίλοι. Ας δούμε, λοιπόν πόσο καλά έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο.

Καλή μας διασκέδαση.

84 comments:

  1. Δεν έβρισκα δωμάτιο πουθενά. Γι αυτό καταδέχτηκα να μείνω σε τούτο το ξενοδοχείο που είναι υπό κατάρρευση. Τα πάντα για να δω τους Radiohead ζωντανά. Όσο ζω και αναπνέω δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν στην Γαλάτα και να τους χάσω. Το είπα ξανά, για τους Radiohead κόφκω και τη σοκολάτα, αφήνω το βόλεμα του κυβερνητικού υπαλλήλου, ξαπολώ τζαι το ποδήλατο όσο μεγάλος κι αν είναι ο πόνος.

    Υ.Γ. Δεν με βρίσκετε με τίποτε, μπορεί να μπλοφάρω!

    ReplyDelete
  2. Άλλαξες παράγραφο με το Υ.Γ.
    Παρακαλώ όπως ακυρωθεί η συμμετοχή για παραβίαση των κανονισμών :Ρ

    ReplyDelete
  3. H συμμετοχή μου σταματά στην τελεία μετά τη λέξη πόνος. Eυχαριστώ για την υπόδειξη κύριε Invictus.

    ReplyDelete
  4. Καλώστον καλωσόρισεν, βολέφτου κάπου. ΓΙΕ ΜΟΥ;; Όι τζιαμέ, πονώ. Θέλεις σοκολάτα; Καλλύττερα, εν τζι εννόουν το. Φέρτην δα τζι εννά καταρρεύσω αν δεν φάω κάτι. Που λες, εν καλόν το ξενοδοχείο μας έννεν; Να σου πω τζιαι κάτι αλλά να μεν το πεις. Του πουπανινού αρέσκουν του οι ρέτιοχετ, εν ακούμεν άλλον πράμαν δαμέσα... *sigh*
    Πε μου, αναπνέεις τίποτε; YiKeS!!! Φκαίνει καπνός που το δωμάτιο του πουπανινού!!!

    Ο νυχτερινός ποδηλάτης έπεσεν μαχόμενος και ποζαυλιασμένος για τους σκοπούς αυτού του ποστ.

    ReplyDelete
  5. So Invictus dear τι θα κάνουμε με αυτούς που μπλοφάρουν; Νομίζω να τους αφήσουμε να παίξουν, να δούμε πόσο θα καταφέρουν να μπλέξουν την κατάσταση.

    ReplyDelete
  6. Καλάν σιόρ, μιαν κουβένταν είπαμεν :-)
    Μεν σε πιάννει ο ΠΟΝΟΣ τζαι να τελείς υπό ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ώσπου να σε πάρουμε στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ! Τζι εννα με πιάει το άγχος τζι εν θα ΑΝΑΠΝΕΩ τζαι ούτε η ΣΟΚΟΛΑΤΑ εν θα βοηθά σε έτσι περίπτωση. Τζαι άτε να δω πώς θα βρεθεί τρόπος για το ΒΟΛΕΜΑ τζαι των θκιό μας!

    Υ.Γ: όι, τούτη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η συμμετοχή μου. Κάμνω προθέρμανση. Θένξ.

    ReplyDelete
  7. άκουσα το όνομά μου, τι παίζετε δαμαί; :)

    ReplyDelete
  8. Εμπλέξαμεν τες βούρτσες με τες πούτσες τζι εννα χτάρουμεν τους κώλους μας στο τέλος...

    ReplyDelete
  9. ναι ναι αφήστε τους να παίξουν νομίζω κι εγώ. θα σκεφτώ κάτι κι εγώ και θα επανέλθω. ανώνυμα φυσικά. ωραίο παιχνίδι πάντως.

    ReplyDelete
  10. Μιshιαρέ μεν αλλάσσεις τες λέξεις!
    Τζι εξήχασες το man

    ReplyDelete
  11. "Πόνος και σοκολάτα",η ιστορία της ζωής μου. Εσύ να ζητάς συνεχώς αλλαγή στάσης μέχρι την τελική μας κατάρρευση. Εγώ, αναπνέοντας βαριά στα σεντόνια κάποιου ξενοδοχείου, νιώθω τόσο χαρούμενη για τα μικρά μας όργια. Είναι γνωστό, το βόλεμα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου...

    ReplyDelete
  12. ποδηλάτη... πνάσε man. "ναι ναι αφήστε τους να παίξουν" imísh.

    ReplyDelete
  13. Α μάνα μου μάνα μου… Έφαα τζείνη τη σοκολάτα τζι έπιασεν με ο πόνος! Ευτυχώς που ήβρα ένα ξενοδοχείο τζι έδωκα μέσα. Το βόλεμα που ένιωσα στην τουαλέτα δεν περιγράφεται! Ήμουν κυριολεκτικά υπό κατάρρευση τζαι έτσι μεταξύ μας, εν με το ζόρι που αναπνέω που τον ζόλο!!!

    ReplyDelete
  14. Άσε με, άσε με Νότα μου σου λέω! Έχω ένα πόνο, μα ένα πόνο, ένα βήμα πριν τη κατάρρευση είμαι! Με δυσκολία αναπνέω. Και που είναι κι αυτός ο ανεπρόκοπος ο άντρας μου! Μια σοκολάτα τον έστειλα να μου πάρει, κι ακόμα να φανεί ο άχρηστος! Έννοια σου!!! Έννοια σου!! Τα έμαθα και τα δικά του τα χαΐρια! Έβγαινε από ένα ξενοδοχείο χτες το βράδυ, από αυτά τα πονηρά της ημιδιαμονής. Και με πήρε να μου πει ότι θ’ αργήσει στο γραφείο ο αρχιψεύταρος. Αλλά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη Νότα μου! Θέλει και βόλεμα με τη γυναίκα, μου θέλει κι αγαπητικιά.

    ReplyDelete
  15. Oh my God ανώνυμε των 10.58. έστειλες το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο.

    μαζεύω τις ιστορίες και την Πεμπη θα τις βάλω όμορφα όμορφα σε μια σειρά να διαλέξουμε με την ησυχία μας.

    ReplyDelete
  16. χαχαχα πολλά καλό το τελευταίο με το ζόλο! Μάνα, εισηγούμαι νέα ανάρτηση την Πέμπτη με αριθμημένες ιστορίες για να βγάζουμε άκρη. Εγώ δυσκολεύομαι, δεν έχω φαντασία, αλλά θα προσπαθήσω να μαντέψω. Sike διαφωνείς woman;

    ReplyDelete
  17. Το σπίτι μου εκατέρρευσε τζι εν είχα που να μείνω
    τζαι είπα να πάω να βολεφτώ σ’ ένα ξενοδοχείο
    έφα τη σοκολάτα μου τζι ελάμνησα να ππέσω
    μα έπιαν με ο πόνος άξιππα, εν εμπόρουν να αναπνεύσω
    εβούρησα στο ττόιλετ νάκκον να ξαλαφρώσω
    μα το καππάκι ξέχασα, ε τζι έκαμα τα πόξω!!

    ReplyDelete
  18. ντήαρ ανάγνωστερ, ήξερες ότι το πέος του Ναβουχοδονόσορα κατέρρευσε (μιλάμε για πολύ πόνο) και τώρα που ο ιδιοκτήτης του έπαψε να αναπνέει βρίσκεται βολεμένο σε ένα κουτί με σοκολάτες σε ένα ξενοδοχείο;

    ReplyDelete
  19. Ξενοδοχείο λαλούν σου. Πεντάστερο imish. Μας βόλεψαν σε ένα δωμάτιο που θύμιζε Alexis από τη Δυναστεία. Από το μπαλκόνι μπορούσες να αναπνεύσεις τον καθαρό αέρα των εκατοντάδων κλιματιστικών του απέναντι ξενοδοχείου. Lovely! Έφαγα τη σοκολάτα-δωράκι και πρέπει να ήταν ληγμένη διότι μου ήρθε κόψιμο. Μπαίνοντας στην τουαλέτα, έζησα την κατάρρευση της ψευδοροφής πάνω στο κεφάλι μου. Ο πόνος που ένιωσα ήταν στιγμιαίος αλλά δυνατός. Τώρα είμαι άλλος άνθρωπος. Τραβεστί.

    ReplyDelete
  20. Ο πόνος μου οτι τζι αν πεις εν μεγαλος. Μεγάλον το μαράζιν μου. Βασικά εγώ φταίω για το το βόλεμα μου. Αντί να τα διπλώσω γουάνσ εντ φορ ολ τζιαι να πάω σε ένα ξενοδοχείο στην Καραιβική, τζιαι ποιος την είδεν ποιός την άκουσεν. Τζιαι είπα του το ανοιχτα, "Μάστρε, η δουλεία δεν μου αρεσκει, αξιουαλλι μισώ την." Ρε λαλώ σου φκάλλω τσούννες το πρώι που έρκουμαι γραφείον τζιαι συ λαλείς μου να φάω σοκολάταν; Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης λαλώ σου. Καν γιου χήαρ με;

    ReplyDelete
  21. συνεχεια του ανωνυμου 11:22

    Τζιαι που τον πόνο δεν αναπνέω μάστρε. Κκουχχου κκουχχου. Πνίουμαι!

    ReplyDelete
  22. ααααα μ'αρεσειιιιιι, θα το μελετήσω και θα γράψω (έστω και αν δεν με καταλάβετε αφού δεν με γνωρίζουν οι περισσότεροι). Αλλά μ'αρέσειιιιιι

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  24. κόρη αχάπαρη, get your names right.

    ReplyDelete
  25. Πονείς; Πονώ. Πονεί.
    Πονεί κυρίες και κύριοι. Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Μάριος Μάριου, ο οποίος κατάρρευσε σε παραλιακό ξενοδοχείο, ύστερα από μεγάλη ποσότητας σοκολάτας που κατανάλωσε. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κατάφερε να αναπνεύσει. Το τμήμα Πρώτων Βοηθειών, που μεταφέρθηκε ο άτυχος Τοουλής ήταν γεμάτο και για αυτό, βολεύτηκε σε ένα ράντσο που ήταν διαθέσιμο. Σύμφωνα τον Τοουλή, αυτόπτη μάρτυρα, οι σοκολάτες που έφαγε ο Μάριος ήταν Godiva.

    ReplyDelete
  26. ανώνυμε 11.53 σταμάτα να κάμεις ότι είμαι εγώ.

    ReplyDelete
  27. είδα ένα σχολίο που θυμίζει γιαγιά Αντιγόνη. έλα που χάθηκες; ελπίζω να είσαι καλά.

    ReplyDelete
  28. τάχα έσασες το έτσι;

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. εν το έσιεις ρε σάικ

    ReplyDelete
  31. Θυμίστε με γιατί βάλαμε τη Sike στη γωνιά;

    ReplyDelete
  32. είδαμεν σε τζιαι σένα πόσον το έshεις κόρη αχαπ.


    she το 11.53 εν η μάνα, έννεν ανώνυμος. Εκτός τζι αν εννοείς 11.53 μ.μ. οπότε μπορεί να ξέρεις τζιαι τους αριθμούς του λόττο...;

    ReplyDelete
  33. kapoios ephen na kamei thn She, alla evalen ντίαρ ανάγνωστερ:-) esygxisen mas alopos:-D

    hahah

    ReplyDelete
  34. "Τις ήθελα τόσο πολύ αυτές τις διακοπές!! Βρισκόμουν ένα βήμα πρίν τη ψυχολογική κατάρρευση!!
    Άνοιξα την οροφή του σπόρ αυτοκινήτου μου και πατώντας το γκάζι ένιωσα ν'αναπνέω χωρίς πόνο πιά!!
    Καθώς έβλεπα απο μακριά το ξενοδοχείο, σκεφτόμουν να φωνάξω δυνατά 'τζερόνιμοο', γιατί μπορεί ο χρόνος να είναι ο καλύτερος γιατρός, αλλά και η σοκολάτα καλή είναι για βόλεμα!! ;)

    ReplyDelete
  35. @she demon
    Στες 11:42 παραπονιέσαι για το σχόλιο που εννα γραφτεί στες 11:53; Stop being scary woman!

    ReplyDelete
  36. εν ήβρα τον invictus δηλαδή?!

    μάνα κάμε αποκαλυπτήρια τωρά. εν αναγκη να περιμένουμε ως την πέμπτη?

    ReplyDelete
  37. Νομίζω μπλέξαμε τα μπούτια μας, αλλά έχει μεγάλη πλάκα.

    Αποκαλύψεις δεν μπορώ να κάμω για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ξέρω ποιος είναι ποιος. χμμ υπάρχει τρόπος να μάθω ως διαχειριστής του blog; αν ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει. Διαφορετικά θα ρωτήσω το Christofias Watch κάτι θα ξέρουν περισσότερο χα χα χα χα.

    για αυτό ας περιμένουμε να μαζευτούν και άλλες ιστορίες. πάντως ως τωρά με ενθουσιάσε ο ζόλος. δηλαδή Coυλα η μπόχα. απαίσια μυρωδιά.

    ReplyDelete
  38. @Mana:το σχόλιο δεν είναι της Γιαγιάς Αντιγονης, με κολακευεις πάντως...Ποιος/ποιά είμαι?

    ReplyDelete
  39. Μάνα, εν μπορείς να ξέρεις με τίποτε. Εγώ πάντως ξέρω σίουρα 2 τουλάχιστον!

    ReplyDelete
  40. η μανα ακομη δεν ξεκινησε το παιχνιδι και θελει αποκαλυψεις!!!

    επαιξα κι εγω,ωραιο ηταν.
    καθιερωσε το,αλλα πιο δυσκολες λεξεις την επομενη..


    φιλια.

    ReplyDelete
  41. H Αχάπαρη θέλει αποκαλύψεις, όχι εγώ.

    αν το σχόλιο δεν είναι της γιαγιάς Αντιγόνης, και αν η Αντιγόνη έχει μια βδομάδα να γράψει... χμμ γιατί; ξέρουμε αν είναι καλά;

    Μις σίγουρα δεν έγραψες το κυπριακό τσιατιστό :)

    ReplyDelete
  42. μπορει και να σε εκπληξω!!!
    μανα,τι υψος εχεις??(ασχετο...)

    ReplyDelete
  43. Η σοκολάτα είναι μισός οργασμός. Θέλω δύο πληζ. Αν είναι να έχω οργασμό, τον θέλω ολοκληρωμένο. Και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος. Αρα, μόνη σε ξενοδοχείο, με δύο σοκολάτες. Για μια φορά να δω και το δικό μου βόλεμα. Πνίγομαι. Δεν αναπνέω. Είμαι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ξενοδοχείο. Αλλού. Μακριά. Σε άλλη χώρα. Να φέρω και κανένα μαγνήτη. Και αν είναι δυνατόν, με πλοίο. Γιατί, γαμώ τις φοβίες μου γαμώ, δεν ξαναμπαίνω σε αεροπλάνο.

    ReplyDelete
  44. 1. ναι ποδηλάτη: το πρώτο πον δικό σου τζιαι της neerieς που εν γνωστή για τα όργια της.

    2. συμφωνώ ότι δεν είναι της γιαγιάς Αντιγόνης. Είναι της Ποστ γιατί μόνο εκείνη λέει ντήαρ ανάγνωστερ.

    ReplyDelete
  45. Η σοκολάτα δεν μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα. Θεϊκή; Λατρεμένη; Αφροδισιακή; Μπα. Υπερεκτιμημένη, αν θέλετε τη γνώμη μου. Τόσο αδιάφορη με βρίσκει που, ακόμα κι όταν βρέθηκα στα πρόθυρα της απόλυτης κατάρρευσης, προτίμησα να κλειστώ σε ένα κρυμμένο ξενοδοχείο και να καταπιώ όλο τον πόνο που έβρεχε από τους βρώμικους τοίχους, μέχρι να μην αναπνέω άλλο, μέχρι να μην υπάρχει τίποτα. Αυτή ήταν η γεύση που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η γεύση που μίσησα και ήθελα να εξαφανίσω καταβροχθίζοντάς την.
    Χτύπα τον πόνο με περισσότερο πόνο! Τι να σου κάνει μια τόση δα σοκολάτα; Σαν μικρό βόλεμα μοιάζει, μέχρι την επόμενη απότομη στροφή.

    ReplyDelete
  46. Μις είμαι πολύ ψηλή, ρίχνω της Post ένα κεφάλι:)

    Αφού η μεγάλη μου η κόρη λέει πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ψηλή όπως η μάμα της, δηλαδή 1.53.

    Γιατί ρωτάς;

    ReplyDelete
  47. α!σου ριχνω 10εκ...
    οχι,απλα νομιζα ειμαι η πιο κοντη της παρεας (ανακουφιση)

    :p

    ReplyDelete
  48. @sike όι απλά έχω 2 συμμετοχές!

    ReplyDelete
  49. @ Miss
    Είχα κάνει κάποτε ένα ποστ για το ύψος. με 1.63 πρέπει να συγκαταλέγεσαι στις μικρομεσαίες :))) μαζί με Neerie και Ρίτσα
    αν θυμάμαι καλά, η Korinna, και η Red είναι της συνομοταξίας μου.

    ReplyDelete
  50. Μετά από μια άγρια σεξουαλική βραδιά σε ένα φτηνό ξενοδοχείο της Εθνικής, αποφάσισα να βγω από την ψυχολογική μου κατάρρευση, εγκαταλείποντας τον εραστή μου!
    Ο πόνος στα κυταρρά μου εξαιτίας της απουσίας του, ξερω πως θα είναι μεγάλος!
    Όμως αυτή τη φορά θα προτιμήσω την ελευθερία μου παρά ένα βόλεμα σε μια σχέση γεμάτη ημίμετρα. Κι ας με ανανεώνει σεξουαλικά μόνο η σοκολάτα...

    ReplyDelete
  51. Διορθωση:

    Μετά από μια άγρια σεξουαλική βραδιά σε ένα φτηνό ξενοδοχείο της Εθνικής, αποφάσισα να βγω από την ψυχολογική μου κατάρρευση, εγκαταλείποντας τον εραστή μου!
    Ο πόνος στα κυταρρά μου εξαιτίας της απουσίας του, ξερω πως θα είναι μεγάλος!
    Όμως αυτή τη φορά θα προτιμήσω την φυγή μου, παρά ένα βόλεμα σε μια σχέση γεμάτη ημίμετρα. Κι ας με ανανεώνει σεξουαλικά μόνο η σοκολάτα... αρκεί που πια αναπνέω ελεύθερα!

    ReplyDelete
  52. @Αχάπαρη
    Όι εν με ήβρες

    ReplyDelete
  53. ..δεν ξέρω καν αν Αναπνέω...........................
    ....ατελείωτος ο Πόνος..............................
    .........τα λόγια σου με πληγώνουν..................
    ..............με έχεις φτάσει στην Κατάρρευση ......
    ...το σώμα μου αφημένο σε ένα ξεχασμένο Ξενοδοχείο..
    ........................και συ στο Βόλεμά σου.......
    .......Σοκ.Ολα.Τα.......δικά σου....................

    ReplyDelete
  54. καταγγέλλω ότι "ένας διαχειριστής του ιστολογίου" άφησεν με να φαίνουμαι χάχας στις 11.39.

    ReplyDelete
  55. Το ξενοδοχείο ήταν ιδανικό για τέτοιου είδους εξορμήσεις. Χαμηλά φώτα, αισθησιακή μουσική, δυο γυμνά κορμιά στα μαύρα σατέν σεντόνια. Ακόμα κι όταν θέλησε να μπει από...πίσω, ο πόνος ήταν γλυκός. Λίγη καλή θέληση και 2-3 μαξιλάρια ήταν αρκετά για το βόλεμα. Είχα καιρό να νιώσω τόσο έντονο πάθος...κι απάνω στην κορύφωση ένιωθα να μην αναπνέω. Ανατρίχιασε όλο μου το είναι, πριν την κατάρρευση και των δυο μας. Το χάραμα τον βρήκε να ξαπλώνει στα γυμνά μου στήθη. Κι εγώ είχα μόλις αφήσει να πέσει από τα χέρια μου το περιτύλιγμα από τη σοκολάτα

    ReplyDelete
  56. Λάμνε ρε τταπακκόσσιηλλε που μου έμπης τζαι μες το ξενοδοχείο το πεντάστερο! Αφού αμαν δείς τον λοαρκασμόν εννα σε πιάει ο πόνος, ήνναμπου γυρεύκεις δαχαμέ; Έφαν σας το βόλεμα στην κυβέρνηση τζι εγινήκετε μου ούλλοι χαϊκλασάτοι! Ζιώ τζαι αναπνέω για την ώραν που εννα δείτε την κατάρρευση τούντου κατεστημένου. Τζαι που τη χαρά μου, εννα φάω τζαι μια σοκολάτα τζι εννα πώ τζαι άσσιοϊλέ!

    Υ.Γ: Αν με έβρεις να μου σιέσει ούλλη η Κίνα μες την κλάτσα!

    ReplyDelete
  57. ινβίκτε σταμάτα να με κάμεις ρεζίλιν δημόσια. τώρα τώρα. εν να μεν μάθω ποιος είσαι;; τώρα τώρα τζαι σάζω σε. κάτσε να σε έβρω. εν δεξιά οξά αριστερά που είσαι;; χαχαχα.

    ReplyDelete
  58. επίσης να πω..πολλοί σεξομανείς κυκλοφορούν μες την μπλογκόσφαιρα. τα μισά τα ανώνυμα εν σεξουαλικού περιεχομένου. Μάνα εσύ φταίεις. να βάλλεις άλλες λέξεις άλλη φορά.

    ΓΕΩΠΟΝΟΣ
    ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
    ΙΚΕΠΑΝΑ
    ΙΓΚΟΥΑΝΑ
    ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ
    ΚΟΥΠΕΠΙΝ

    να δούμεν ίνταλως εν να ταιρκάσουν τούτα σε σεξουαλικό ποστ

    ReplyDelete
  59. Ανώνυμε των 2.02 θα ξεσηκώσεις όσους νομίζουν ότι τα έβαλες με τη φιλολαϊκή αριστερή κυβέρνηση μας. ωραίος όμως. και έχω μια υποψία ότι είσαι ο Κκουλλάς.

    ReplyDelete
  60. ένας γεωπόνος μια φορά τα είχε παίξει εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών. Το ικεπάνα του είχε ξεραθεί, δεν έβρισκε κλιματόφυλλο για κλιματόφυλλο να τυλίξει ένα κουπέπι. ώσπου ένας μανδραγόρας του βρήκε τη λύση. Γάμα κανένα ιγκουάνα να ησυχάσεις, του είπε.

    ατςςς She δεν μπορείς να πεις. άμαν θέλεις το σεξ χωρεί παντού.

    ReplyDelete
  61. Μανα, είναι άδικο, εσείς γράφετε κυπριακά!!!!

    Οπότε θα με βρειτε αμεσως εμενα!!

    :(((

    ReplyDelete
  62. Μετά από μια μέρα γεμάτη κούραση και πόνο στα πόδια αποφασίσα να την αραξώ στοξενοδοχείο όπού διαμένα στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές μου. Αποφάσισα πως αποψέ μιας και θα εμενά μέσα μόνη, θα εκανά αποχή από το αλκόολ και ετσί παραγγειλα μια παγωμένη σοκολάτα .Για να απολάυσώ λίγο την καλοκαιρινή βαδύα και αναπνευσώ λίγη από την αλμύρα της θάλασσας καθησά στην βεραντα του δωματίου, βολευτικά σε μια καρέκλα

    ReplyDelete
  63. Coυλα από τις 18 ιστορίες οι 9 είναι στα κυπριακά και οι άλλες στα ελληνικά να το πω τώρα, χωρίς να πέσουν να με πλακώσουν;

    εκτός αν το σχόλιο σου ήταν για παραπλάνηση θα έλεγα ότι την ιστορία των 12.28 εσύ την έγραψες.

    ReplyDelete
  64. κυρία κυρία! ο/η ανώνυμος των 2:15 εχρησιμοποίησε τη λέξη στοξενοδοχείο αντί τη λέξη ξενοδοχείο...γίνεται;;;

    ReplyDelete
  65. μάνα = εν παίζεσαι!!! χαχαχα..........γάμα κανένα ιγκουάνα.
    πολύ σουξέ έχει τούντο ποστ φιλενάδα. μπράβο

    ReplyDelete
  66. @she demon,

    συμφωνω πως οι λέξεις παραπέμπουν σε σεξ!
    Επιτηδες το εκανε η μανα για να μας εξαψει τη φαντασια!

    ReplyDelete
  67. @Ανώνυμος 2:19,

    μπορεί και ναι μπορεί και όχι!

    χοχοχοχοχ

    ReplyDelete
  68. Misss εν τα εκατάφερες πολλά καλά
    δε ίνταλως το κάμνουν:


    "Το σπίτι μου εκατέρρευσε, δεν είχα που να μείνω
    εγώ όμως επρονόησα, προχτές έπαιξα ΚΙΝΟ
    εκέρτισα τζι αγόρασα μέγα ξενοδοχείο
    τζι άπλωσα μες στη σουίτταν του, που έσιει ΕΤΣΙ ψυγείο
    μιλούμεν βόλεμμαν, πολλύν! Τζαι μούχτην σοκολάτες
    Μα έπιαν με ο πόνος άξιππα, σαν έκαμνα πιλάτες!
    Εσφίχτηκα εποσφίκτικα, ώσπου να πάω στο μέρος
    Καθόλου δεν ανάπνεα, «αμάν ήρτεν το τέλος!»
    Έφτασα στον απόπατον πέρκιμον ξαλαφρώσω
    Μα εξίχασα το στούππωμαν, ε, τζι έκαμα τα πόξω!!!
    Ευτυχώς εν δικό μου το ξενοδοχείο"

    Ανώνυμος/η

    ReplyDelete
  69. Ναι ναι εμένα περιμένετε Cούλα και She για να εξάψει η φαντασία σας.

    ReplyDelete
  70. @Μana

    είμαστε που είμαστε σεξ μανιακ, μη μας δίνεις κι εσυ τροφή....
    Κι εσύ να γράψεις....(αν δεν εχεις γράψει ήδη)

    ReplyDelete
  71. Είμαι διακοπές στα Κουφονήσια. Αράζοντας στην παραλία, πίνω κοκτέιλ και τρώω το καθημερινό μου μισόκιλο σοκολάτα Λάκτα. Αναπνέω το καθαρό αεράκι και μιλάμε την έχω καταβρεί. Ξαφνικά νιώθω ένα πόνο στην πλάτη και είναι το μαλακισμένο παιδάκι της οικογένειας που μένουμε δίπλα στο ξενοδοχείο, που μου επιτίθεται με ένα πλαστικό φτυάρι. Ψάχνω τους χοντρούς γονείς του, οι οποίοι είναι σε κατάσταση κατάρρευσης λίγο πιο δίπλα και τρώνε κεφτέδες. Να για αυτό πάντα ήμουν ενάντια στο γάμο και το βόλεμα σε αυτή τη ζωή!

    ReplyDelete
  72. ωραια που περναμε!!!!εγω ξερω ποιος εγραψε στις 2.02!

    ReplyDelete
  73. Να μην το καθυστερήσουμε ως την Πέμπτη. Λοιπόν αύριο το πρωί θα μπει ανάρτηση με τις ιστορίες όμορφα και συγυρισμένα, για αυτό οι επίδοξοι νομπελίστες ε, εννοώ συγγραφείς να βιαστούν να γράψουν.

    ReplyDelete
  74. Νομίζω μπορώ να διακρίνω την Rain Tears, την Ψαροκόκαλο, τον Αντίχριστο, την Τουλίπα. Πιστεύω ότι εκείνη που χρησιμοποιεί την έκφραση "ντήαρ αναγνώστερ" είναι όντως η ποστ μπάμπυλον αλλά μπλοφάρει, τάχα "εν είμαι εγώ". Οι Sike, Neerie, Ktino, Invictus, Αχάπαρη, she demon και kkoulas συγκύζουν με καθότι όλοι χειρίζονται με πολύ χιούμορ την κυπριακήν διάλεκτον. Εσσιει τζι έναν που κάμνει τον Ποδηλάτη. Άραγε σσου εν οντως ο ποδηλάτης και μπερδεύει μας;
    Βασικά τι σας είπα; Τίποτε. Τελικά είμαστεν πολλοί δαμέσα.

    ReplyDelete
  75. Έκανα στάση για να φάω μια σοκολάτα, αλλιώς κινδύνευα με κατάρρευση. Ήθελα άλλες 2 ώρες για να φτάσω στο ξενοδοχείο, αλλά ο πόνος στην πλάτη με δυσκόλευε ακόμα και στο να αναπνέω. Είχε δίκαιο τελικά ο κολλητός, "πάρε Corbin να 'χεις τέλειο βόλεμα"...

    ΟΥ ΑΤΕ

    ReplyDelete
  76. Και τώρα αμα γίνεται να μας πειτε ποιος ειμαι εγώ, ποια είσαι εσύ, ποιος είναι ο αλλος!

    Δε μπερδέψαμε μονο τα μπουτια μας....αλλά και μη πω τι αλλο...

    ReplyDelete
  77. Έφαα σιοκολάτα τζιαι εστάθην μου τζιαι επονούσα τζιαι εν εμπορούσα να αναπνεύσω τζιαι εκατέρρευσα αλλά επειδή εν ήσιεν νοσοκομείο κοντά, εβολέψαν με σε ένα ξενοδοχείο που ήσιεν Πρώτες Βοήθειες.

    ReplyDelete
  78. Μπήκαμε στο ξενοδοχείο από διαφορετικές εισόδους. Από την αγωνία μου να φτάσω κοντά της δεν μπορούσα να αναπνεύσω αλλά επιτέλους ήταν μπροστά μου ξάπλα στο κρεβάτι. Έκοψα κομματάκια από μια σοκολάτα και τα έβαλα πάνω στο κορμί της. Τα αφαίρεσα σιγά σιγά με το στόμα μου και αυτή έτρεμε από την ηδονη. Κάναμε παθιασμένο έρωτα για πολλές ώρες. Μετά κατέβηκα στη πισίνα, ήμουν εξαντλημένος, πονούσα παντού, κατάρρευσα σε μια καρέκλα. Την είδα, ώρες μετά βολεμένη σε ένα καναπέ να χαμογελά και να τρώει σοκολάτα.

    ReplyDelete
  79. Πόνος;
    Ποιος πόνος;
    Βρήκες το βόλεμά σου
    πια σ’ αυτή τη λέξη.
    Όσο ν’ αναπνεύσεις,
    πριν την τελική κατάρρευση.
    Λες.
    Δικαιολογίες.
    Άρωμα σοκολάτας
    είχε άλλοτε η ζωή σου.
    Σήμερα;
    Σήμερα πια πήρες τη
    μυρωδιά των ενοχών σου:
    ξενοδοχείο (σάπιο)
    ξένο
    δοχείο

    ReplyDelete
  80. 1. Ο ανώνυμος των 8.52 λέει ότι κατέρρευσε και ότι πονούσε. οι λέξεις είναι "κατάρρευση' και "πόνος". Δικαιούμαστε και παράγωγα; Γιατί αν αυτό ήταν διαγώνισμα έγω θα έκοβα μονάδες.
    μάνα, διευκρίνισε. Είδα και κάτι άλλα παρόμοια.

    2. Μάνα, αν φκεις που μέσα φτύσ΄μου.

    ReplyDelete
  81. Παιδιά;;; Θελω δικαια πραγματα!

    Αμ και καρφωνομαι με τα ελληνικά, μη παραβιαζετε τους κανονες!!

    χοχοχοχ

    ReplyDelete
  82. coula καλημερα.κι εγω στην ελληνικη γραφω,οπως κ αρκετοι αλλοι,οποτε κουλ......!

    ReplyDelete
  83. miss πλάκα κάνω φυσικά!

    :)

    ReplyDelete