Sunday 10 October 2010

Στο Glastonbury

Έβλεπα όνειρο ότι ήμουν σε μια συναυλία τύπου Glastonbury. Σημείωση ότι το Glastonbury είναι από τα απωθημένα μου. Μια φορά στη ζωή μου έπρεπε να το είχα επιχειρήσει. Ήμουν λοιπόν στη συναυλία έπαιζε μια υπέροχη τρανσιά και δίπλα μου βρέθηκε και χόρευε ένα πολύ ωραίο παιδί. Ο καθένας στην κοσμάρα του, όμως δεν έπαιζε φάση. Απλά χορός.

Και όπως χορεύαμε μου ήρθε η σκέψη μα το μωρό που είναι; Με έπιασε ένας πανικός, παράτησα τα πάντα και άρχισα να την ψάχνω. Κόσμος πολύς, μουσική, αστυνομικοί, γινόταν χαμός. Και όπως ήμουν έτοιμη να κατηφορίσω να δω αν ήταν στην παραλία, ακούω μια φωνή από το υπερπέραν να με ξυπνά και να με προσγειώνει στην πραγματικότητα.

Μάμα, μάμα θέλω να κάμω κακκά...

Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα να καταλάβω ποιος μου μιλούσε και να την ακούσω να το επαναλαμβάνει δυο τρεις φορές. Τελικά ξύπνησα, με ένα συναίσθημα που δεν μπορώ εύκολα να περιγράψω. Κατέβηκα κάτω έκαμα καφέ και προσπαθώ να συνέλθω. Από τη μια ήταν ο πανικός που την έχασα. Από την άλλη το απότομο ξύπνημα. Από τα χειρότερα να ξυπνάς στη μέση ονείρου.

Τώρα που έφερα τα μίλια μου, προσπαθώ να λύσω μερικές απορίες. Το παιδί γιατί το κουβάλησα στη συναυλία; Είναι λες και το ήθελε ο κόσμος μου. Άντε μέχρι το καφέ, κάτι γίνεται, στο Glastonbury όμως; Και αν όντως ήμουν στο Glastonbury, η παραλία δεν κολλά με τίποτε. Επιπλέον, τα εισητήρια έγινε soldout μέσα σε 4 ώρες. Σιγά να μην πρόλαβα να αγοράσω. Επομένως παράνομη πρέπει να ήμουν και να πηδούσα φράκτες. Εξού και οι αστυνομικοί. Έλα όμως που και οι αστυνομικοί δεν φορούσαν βρετανική στολή, αλλά ήταν ντυμένοι σαν τους γερμμούς τους αστυνομικούς.

Νομίζω τα έκαμα κουλουμπάχαλο. Ούτε ένα όνειρο που να κάνει νόημα δεν μπορώ να δω. Οι Verve ήταν από τα καλύτερα συγκροτήματα μου. Μου άρεσε και η μουσική τους και η φωνή του τραγουδιστή τους. Για αυτό το κομμάτι από την εμφάνισή τους στο Glastonbury πριν καναδυό χρόνια.

14 comments:

  1. "κουλουμπάχαλο" χαχαχα δεν την είχα ακούσει αυτή τη λέξη
    Ζήσε πουλάκι μου τα όνειρά σου σαν αληθινά και ας τα κάνεις και κουλουμπάχαλο! Που να μάθεις και τα δικά μου χιχιχιχι!!

    Καλημέρες!! :)))

    ReplyDelete
  2. Ο πελλός εποτζοιμηθειν!
    το καλλίτερον ήταν το "Μαμμα θέλω να κάμω κακκά" LOL:-)
    Καλημερουθκια!

    ReplyDelete
  3. Εγω γιατι δεν βλεπω ονειρα;;; ξερεις τι αναρτησεις θα εκανα; μεσα στη κουλαμαρα!!!

    μαλλον δεν το αντεχει ουτε ο οργανισμος σας ουτε ο δικος μου!

    φιλιά πολλά

    καλημεραααα

    ReplyDelete
  4. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ VERVE!!!!! To Bittersweet εν το αγαπημένο μου όμως!

    (;

    ReplyDelete
  5. *To omos en katala8os pu to evala jiame! Sorry

    Kalamesimeru8kia!

    ReplyDelete
  6. Τα ονειρα τα βλέπουμε σε κλάσματα δευτερολέπτου, οπότε υποθετω οτι εκει που περνούσες ωραία και χορευες, ακούστηκε το πρώτο 'μαμα', ένιωσες τύψεις που εισαι μάνα και κάθεσαι και σαλιαριζεις με το τεκνο και ειδες οτι την έχασες :))

    Να πας μια φορά παντως και στον ξυπνιο σου. Ειναι μια εμπειρια που δεν θα ξεχασεις ποτε. Και συμβουλή:φόρα γαλότσες. Με τίποτα λεπτά παπουτσάκια

    ReplyDelete
  7. Το πιο ντε καυλέ και ξενερωτικό θα ήταν το "θέλω να κάμω κακκά" να στο φώναζε ο παίδαρος δίπλα!

    ReplyDelete
  8. ΜΑ τα όνειρα εν πρέπει να έχουν λογική! Άρα μεν στεναχωρκιέσαι που θωρείς ό,τι νάναι όνειρα, ούλλοι μας!

    ReplyDelete
  9. Ελπίζω να μεν έχασες καμιάν κόρη στο μαραθώνιο σήμερα! Επήαμε να "τρέξουμε" και στο τέρμα της διαδρομής εγίνετουν πανικός που τους γονιούς που εχάσαν τα μωρά τους κι ανακοινώναν τους στα μεγάφωνα!!

    ReplyDelete
  10. Τούτο το τραγούδι άκουσά το μετά από πολύ καιρό χτες στο ραδιόφωνο καθώς οδηγούσα και το καταχάρηκα! Κατά τα άλλα, σαν τα πελλοόνειρα της εγκυμοσύνης δεν έχει... ;p

    ReplyDelete
  11. "Ο καθένας στην κοσμάρα του, όμως δεν έπαιζε φάση. Απλά χορός" - ίνταλος καταλάβεται το πλάσμα που ο άντρας του εν μπλόγκερ...

    κι αγνάντευε - όι τζι έτσι! έρκεται ποστ! χαχα

    ReplyDelete
  12. @ Sikke
    κατάλάβεται το πλάσμα, καταλάβεται...

    ReplyDelete
  13. mama mama thelo kakkka......

    ti ora se xipnise ipame i korasa?

    ReplyDelete
  14. My grannie always said: πελλός εποτζοιμήθην πελλόν όνειρο είδεν!

    Τους verve άκουα τους πολλά στο πανεπιστήμιο αλλά τωρά που μου τους εθύμησες θα τους βάλω στο ipod!

    ReplyDelete