Monday 11 April 2011

Καν ’το όπως ο πρόεδρος



Ήταν ένα πρότζεκτ που δεν του έδωσα σημασία που έπρεπε. Όχι ότι το παραμέλησα. Αλλά εντάξει, καμία σύγκριση με αυτό που ανέδειξα και που θυσίασα ώρες και κόπο για να γίνει.

Έπεται η σύσκεψη που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, θα συζητήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε. Φυσικά πρώτα θα παρουσιάσω το καλό μου. Θα με κάμουν φοινιτζιά, και εγώ από μέσα μου θα καμαρώνω. Μόνο από μέσα μου, τις κραυγές θριάμβου θα τις αφήσω για το σπίτι.

Όταν έρθει η ώρα για το άλλο, θα ακολουθήσω διαφορετική τακτική. Σιγά να μην κάτσω να απολογούμαι και να βρίσκω δικαιολογίες για κάτι που μου φόρτωσαν δεν το ζήτησα εγώ.

Την έχω έτοιμη τη στρατηγική. Με το που θα ανοίξει η συζήτηση, θα κάνω προσωπική επίθεση σε ένα συνάδελφο, που είχε εμπλοκή στο πρότζεκτ. Και αφού έχω ήδη βρει το στόχο, κατέστρωσα στρατηγική. Θα ρίξω ένα δυο σοβαρά υπονοούμενα, χωρίς να δώσω πολλές λεπτομέρειες, και χωρίς να κατονομάζω απευθείας το συνάδελφο. Θα δημιουργήσω ένα νέφος αμφιβολιών, κατηγοριών και υπονοιών. Οι υπόλοιποι, ελπίζω να το χάψουν και να αρχίσουν να συζητούν για αυτά και όχι για το πρότζεκτ.

Πριν προλάβει κανείς να μου δώσει εύσημα ή να έχει αμφιβολίες για το ότι θα δουλέψει, υπενθυμίζω ότι δεν είναι δική μου ιδέα. Το εφαρμόζει ο Δημήτρης Χριστόφιας με απίστευτα καλά αποτελέσματα. Είδατε κανένα να ασχολείται με την ουσία αυτών που λέει; Μπααααα. Όλοι με τα υπονοούμενα.

Όπως το τελευταίο του διάγγελμα. Αναλύσαν οικονομική πολιτική, μεταρρυθμίσεις, κυπριακό, ανύπαρκτη Υγεία και Παιδεία κτλ κτλ κτλ; Με τα μούτρα έπεσαν να βρουν ποιος είναι ο υπουργός που πήρε το ανεργιακό επίδομα. Μετά συζητούσαμε το επίδομα που παίρνει στο εξωτερικό και πάει λέγοντας.

Δεν ξέρω, αν ο πρόεδρος Χριστόφιας το έκανε επίτηδες. Αν ισχύει αυτό, εισηγούμαι αυτός που είχε την ιδέα να πάρει αύξηση, προαγωγή, ένα δώρο τελοσπάντων. Ένα ταξίδι στην Κούβα, κάπου όμορφα. Μεγαλοφυής στρατηγική. Διαφορετικά, αν του βγήκε αυθόρμητα, τι να πω; Ένα ωχ, είναι αρκετό.

15 comments:

  1. Ελπίζω να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις την οργή των bots της επαγρύπνησης που θα αρχίσουν να καταφθάνουν σε λίγο....

    ReplyDelete
  2. Κι αν εντοπίσεις προσπάθεια από μέρους του αφεντικού σου να σε δολοφονήσει επαγγελματικά, πρέπει να βροντοφονάξεις "δεν θα περάσει!!!!". Είναι δύσκολο όμως να βρείς το σωστό pitch της φωνής...

    ReplyDelete
  3. Κατεβάζω τραγούδια για το πάρτι των μωρών Μοτορτζή, δεν γουστάρω να ασχοληθώ με bots.

    Αγαπά με ο αφεντικός Invictus. Αλλά αν θέλει να με δολφονήσει θα του βάλω να παίξει το I will survive που μόλις εκατέβασα :))

    ReplyDelete
  4. Θα βάλεις το I will survive στο party των μωρών?..εννά έχει theme τα 80s?!

    εφαηθήκαν ούλλοι να μάθουν ποιός εν ο υπουργός για να φκεί την επομένη να απολογηθεί και να μας πεί οτι έκαμε αυτόκριτική!

    ReplyDelete
  5. Το I will survive είναι για τους γονείς των μωρών.

    ReplyDelete
  6. Ωχ, πρόσεχε τες στρατιές των ιδεολογικών ζόμπι! Διψούν για γιαίμαν μετά τες απανωτές κοτσάνες του "προέδρου".

    ReplyDelete
  7. ΠΟΥΝΤΗΝ?!?! ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΔΑ!!! ΔΗΜΜΕΝΗΝ
    *ROAR ROAR*






    nomizw pou ta asterouthkia ekatalaves poio bot eimai

    ReplyDelete
  8. Τί να πούμε κι εμείς εδώ στο Ελλάντα; Απο μαλακία σε μαλακία πάμε! (συγνώμη δηλαδή, αλλά δε μπορούσα να βρώ άλλη λεξη να με εφράζει τώρα!)
    Καλά να περάσετε στο πάρτι!

    ReplyDelete
  9. Ράνια στο πάρτι θα είναι οι γονείς των μωρών, ελπίζω να δημιουργήσω κέφι να χορέψουμε όλοι μαζί.

    Κυπριακόφωνε το είχα υπόψη αλλά είπα δεν θα ασχοληθώ.

    Γεια σου bot. ακατάγνωτα εκατάλαβα.

    Τίποτα να μην πεις Ευαγγελία. στα ίδια σκατά κολυμπούμε, συγνώμη κιόλας για την λέξη.

    ReplyDelete
  10. Malista, entahthike kai i Mana sti sinomosia gia ipovathmisi tou proedrou? Ntropi sas.

    ReplyDelete
  11. Ανώνυμε, καμιά συνωμοσία για υποβάθμιση του προέδρου. Μεν τον υποτιμάτε. Καταφέρνει τα τζαι μόνος του.

    ReplyDelete
  12. Αγάπη, είσαι ηθική αυτουργός στην πολιτική δολοφονία του προέδρου....

    ReplyDelete
  13. hahahhaha leni


    bot here

    ReplyDelete
  14. Μάνα και εκεί τα ίδια ε;;;Εγώ νόμιζα πως μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!Απογοήτευση,απογοήτευση,απογοήτευση......

    ReplyDelete
  15. Εμ περιμένετε λίγο και θα κάνω την αυτοκριτική μου. θα πω ότι με παρεξηγήσατε και θα κατηγορήσω την προηγούμενη κυβέρνηση.

    ReplyDelete