Thursday 7 April 2011

Easy money

Ντίαρ αναγνώστερ. Είμαι σίγουρη ότι δεν πείστηκες από το προεδρικό διάγγελμα ότι η οικονομία μας πάει μια χαρά και ότι τέλοσπαντων αν δεν πάει φταίει ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας. Θέλεις ολοένα και περισσότερα χρήματα να γεμίσεις το αυτοκίνητο, το μισό μήνα τον περνάς χάρη στο overdraft, έκοψες τις πολλές εξόδους και οι διακοπές το καλοκαίρι είναι όνειρο.

Μην ανησυχείς όμως σου έχω τη λύση. Εύκολο παραδάκι και μάλιστα μπόλικο. Εντάξει, δεν θα σου λύσει το οικονομικό για μια ζωή, αλλά τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβρη την βγάζεις. Και μετά έχει ο Θεός.

Στον αγώνα Ομόνοιας Ανόρθωσης πριν μερικές μέρες, ένας οπαδός της Ανόρθωσης έριξε φωτοβολίδα στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας. Η Ανόρθωση θέλει να βρει πάση θυσία αυτόν τον οπαδό. Και τον επικήρυξε για 10.000 ευρώ, όποιος τον κατονομάσει ή δώσει πληροφορίες θα πάρει το παραδάκι.

Λοιπόν, το σχέδιο πάει ως εξής. Τηλεφωνείτε της Ανόρθωσης, εννοείται όχι από το κινητό ή το σταθερό σας, αλλοιώνεται τη φωνή σας και καταγγέλλεται τον εαυτό σας. Για να πείσετε δώστε έμφαση. «Να σας πω εγώ ποιο είναι το τσογλάνι που έριξε τη φωτοβολίδα. Ο ανεγκέφαλος, ο χούλιγκαν που νομίζει ότι μπορεί να καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας με τέτοιο τρόπο». Και δίνεται το όνομά σας.

Φυλακή δεν πρόκειται να πάτε. Άντε το πολύ πολύ να σας απαγορεύσουν να πατήσετε το πόδι σας στην κερκίδα της Ανόρθωσης. Σιγά τη ζημιά, σάμπως σας νοιάζει καθόλου για την Ανόρθωση; Ίσως σας διασύρουν λιγάκι τα μέσα ενημέρωσης, αλλά για 10,000 ευρώ αξίζει τον κόπο. Καλύτερα να μιλούν αρνητικά για μας παρά να μην μιλούν καθόλου.

Επίσης αν έχετε δική σας δουλειά είναι ευκαιρία για διαφήμιση. Την ώρα της σύλληψης μπορείτε να φορέσετε ένα μπλουζάκι που μπρος πίσω θα γράψει το όνομα της επιχείρησης και στις δηλώσεις σας να λέτε συνέχεια για τη δουλειά σας. «Εμ πραγματικά μετάνιωσα που έριξα τη φωτοβολίδα, αλλά πιστεύω ότι είμαι καλός άνθρωπος, ε, έχω και αυτή την επιχείρηση, όσοι έρθουν τις επόμενες μέρες έχουν 15% έκπτωση».

Και επειδή είμαι υπεράνω δεν θα ζητήσω ποσοστά από όποιον καταφέρει και πάρει τις 10,000. Αρκεί ένα κέρασμα. Κατά προτίμηση ποτό και φαγητό.

9 comments:

  1. χαχα..ντάξει είναι τραγικό το ότι έριξαν φωτοβολίδα στον άνθρωπο αλλά η ιδέα σου είναι εξαιρετική!

    πρός το παρόν δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση με τα οικονομικά μας so μπορούμε ακόμα να γελούμε με αυτό το θέμα..ανησυχώ για το πόσο κοντά είναι η στιγμή που ούτε να γελάσουμε δεν θα μπορούμε με την κατάσταση.

    ReplyDelete
  2. ontws kali idea!
    pienne ji erkoumai :)

    touto to Καλύτερα να μιλούν αρνητικά για μας παρά να μην μιλούν καθόλου, eshei kanenan pou to pistefkei pragmatika? Aspoume dld.

    ReplyDelete
  3. Που τις βρίσκεις τις ιδέες!!
    Στο μπλουζάκι μου θα γράψω:
    "Ελπίζω στην ανόρθωση"
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  4. Ράνια η προσφορά τώρα ισχύει. δεν σου εγγυούμαι πως όταν πιάσεις πάτο θα υπάρξει άλλη ευκαιρία.

    Έσσιει πολλούς που το πιστέφκουν, για αυτό Saik dear κάμνουν τα πάντα για να μιλούν για λόου τους.

    Γιαγιά Αντιγόνη, μου φαίνεται την ίδια ανταλλάξαμε επισκέψεις. πολλά φιλιά.

    ReplyDelete
  5. ΝΝΑΜΠΟΥ ΛΑΛΕΙΣΣΣΣ;;;;;
    Που τα αλήθκεια, εν επήα ποττέ στη ζωή μου μάππα, ούτε και έχω έτ΄σί κάψα. Άρα εν θα χάσω τίποτε. Είμαι τζαι άνεργη είπαμεν, να πάει ο παράς σε ένα πλάσμα που έσhει ανάγκη. Τωρά για την τιβι, έτο έννα πει ο δικηγόρος μου (μια γνωστή μου, μεν νομίζεις ότι έννα την πκιερώσω τζιόλας) ότι εν ευαίσθητη η ηλικά μου, να μεν μου καταστρέψουν το μέλλον μου κλπ...
    Καλή ευκαιρία να διαφημίσω τζαι τη δουλειά των γονιών μου τωρά που εν πάει καλά. ΤΕΛΕΙΑ, θα αρέσει και του πατέρα η ιδέα! :P

    ReplyDelete
  6. Αχάπαρη7 April 2011 at 12:26

    Εμ αφού σε τζείνον που θα τον καρφώσει θα πάει το χρήμα γιατί να πω οτι εγώ το έκαμα?

    ReplyDelete
  7. Χα χα χα πολύ καλή η εισήγηση σου! Να γίνεις business consultant αφού το 'χεις! Βέβαια η κατάσταση είναι κάπως "γελούμε για να μην κλαίμε με το που πάμε σαν τόπος καθημερινά", αλλά όσο έχουμε χιούμορ κάτι γίνεται τουλάχιστον.

    @Sike
    Μάλλον η Τζούλια ή/και ο ατζέντης της το πιστεύουν, και υπάρχουν και άλλα πολλά παραδείγματα...

    ReplyDelete
  8. Moonlight χαρά μου να βοηθήσω ένα συνμπλόγκερ.

    Δκιάβαζε καλά Αχάπαρη. τον εαυτό σου θα καταγγείλεις. θα το παίξεις ότι είσαι ο τάδε πε το όνομα της μάνας σου ή της Χούντας τζαι κατάγγειλε την Αχάπαρη.

    Λες Tranzy να είναι η ευκαιρία μου για αλλαγή καριέρας; χμμμμ

    ReplyDelete
  9. Tranzy είσαι η ό,τι χορεύκω; με μπέρδεψες.

    ReplyDelete