Tuesday 28 June 2011

Μια μιξ και για μένα



1. Απολογούμαι στη Δρακούνα και αναγνωρίζω ότι έχει το copyright. Μετά τους βασιλιάδες που πάντρευαν τα παιδιά τους για να ενωθούν βασίλεια, μετά τους γιατρούς που υποψιάζομαι ότι γουστάρουν να βλέπουν το Ο Δρ Τάδε και ο Δρ Τάδε σας καλούν στους γάμους των παιδιών τους πλέον και οι βενζινοπώλες εισέρχονται εις γάμου κοινωνία μεταξύ τους. Κανονικά θα έπρεπε αντί κεραστικά στο γάμο να δίνουν ένα λίτρο βενζίνη.

2. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρω να κλείσω ξενοδοχείο στην Πάφο που να μην μου χρεώνει δύο δωμάτια; Δεν θέλω κύριος να βάλω τα μωρά σε ξεχωριστό δωμάτιο μαζί μου τα θέλω. Μην ακούω μαλακίες ότι είναι θέμα ασφάλειας. Θέμα ευρώ είναι.

3. Τα εμφυτεύματα στήθους με σιλικόνη δεν διαρκούν για μια ζωή. Αντιθέτως οι γυναίκες που αποφασίζουν να τα «φιλοξενήσουν» θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες για μια νέα χειρουργική επέμβαση μέσα στην επόμενη δεκαετία. Μάλιστα. Τώρα που άρχισα να το παίρνω απόφαση, προέκυψε αυτό. Πίσω πάλι στον προβληματισμό.

4. Προς τι οι κακίες συνάδελφοι; Μην σπρώχνετε όλοι θα πάρετε άδεια. Εντάξει το καταλαβαίνω πως αν λείπουμε όλοι τον Αύγουστο, θα το κλείσουμε το μαγαζί. Χαλαρά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

5. Παίρνει η φιλενάδα στην Οκτάνα να κλείσει να πάει την Πέμπτη η γυναικοπαρέα. Ο υπεύθυνος της είπε ότι επειδή προτιμά να κλείσουμε για φαί και εμείς θέλουμε ποτό, θα μας χρεώσει μίνιμουμ χρέωση 12 ευρώ το άτομο. Τι βλακεία είναι τούτη. Θα με υποχρεώσει η Οκτάνα πόσο θα πιω ή πόσο δεν θα πιω; Τελικά της εξήγησε ότι θέλουν να αποτρέψουν τους φοιτητές που πάνε και πίνουν μια δυο μπύρες. Αχ και βαχ. Φυσικά κλείσαμε κάπου αλλού. Τα 12 ευρώ είναι σίγουρα μέσα στο λογαριασμό, αλλά όχι να μας πιάνουν και κορόιδα. Κάτσε καλά.

6. Τα παγωτά Pahit Ice έβγαλαν κάρτα. Αγοράζοντας προϊόντα τους κερδίζεις σταμπούλες, όταν συμπληρώσεις δέκα κερδίζεις ένα μεγάλο οικογενειακό παγωτό. Μέχρι στιγμής είμαι στις 2 σταμπούλες. Οσονούπω με βλέπω να κερνώ την οικογένεια δωρεάν παγωτό.

29 comments:

  1. Αν έδιναν ενα λίτρο βενζίνη θα ήταν το πιο ωραίο κεραστικό ever! όχι πως δεν θα σου κάτσει ενα 50εύρο at least το 1 λίτρο βενζίνης αλλά παρά να σου κάθεται 50 ευρό το λουκούμι..

    really θες να βάλεις σιλικόνη? νομίζω υπάρχουν άλλοι τρόποι (σαν μπαλόνι άκουσα με αέρα). Βασικά είμαι υπέρ του φυσικού αλλά θεωρώ οτι πρέπει να κάνεις οτι θεωρείς καλύτερο για τον εαυτό σου αφού το σκεφτείς καλά. Πάντως μια γνωστή που έκανε πρόσφατα το στήθος της ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα it seems natural χωρίς να είναι υπερβολικό. Αντίθετα μια συνάδελφος που έκανε reduction (είχε πρόβλημα με την μέση της) δεν έμεινε ευχαριστημένη και θέλει να το ξανακάνει.

    Το οκτάνα να μας αφήσει ήσυχους είδεν την πολλά περίεργα τα τελευταία χρόνια..way overpriced and for what? επειδή έχεις μια εσωτερική αυλή ή επειδή έκαμες το parking σου lounge? - υπάρχουν τόσα άλλα στην παλιά Λευκωσία που δεν ασχολούνται με το πόσες μπύρες θα πιείς..υφαντουργείο, off, plato's..

    στο οικογενειακό παγωτό λέμε ναί!!

    καλημέρες!

    μα έγραψα σεντόνι...

    ReplyDelete
  2. 1. Επρόλαβεν σε ο SKonte χεχεχε

    2. Εδοκίμασες για τρίκλινο (με έξτρα bed)? Δοκίμασε στο www.booking.com

    3. Παρέτα ολάν! Σιλικόνες τζαι μαλακίες...

    4. Εν ο Defiance που σαλαβατά;

    5. Είδες; Περνάτε ακόμα για φοιτήτριες! χαχαχα

    6. Ποιός; Πού; Πότε; Όταν λες "σταμπούλες";

    ReplyDelete
  3. Κάποτε το Οκτάνα έκανε τα καλύτερα κοκτέιλ και είχε μια ωραία αυλή. τώρα την είδαν μπαράκι στο Μανχάταν Ράνια ντίαρεστ. Ράνια δεν θέλω σιλικόνη θέλω να επανέλθουν τα παλιά μεγαλεία χαχαχα.

    Ινβίκτους δεν πήρα είδηση τον Σκοντε. δοκιμάσα. όταν πω δύο παιδιά αμέσως με παίρνει σε δύο δωμάτια. Σταμπούλες. όπως εκείνες που έβαλε η Αμάντα στο χέρι μας αλλά την βάζουν σε καρτούλες. Σε όλα τα πρατήρια Παχιτ Αις. Όχι ο Ντεφ είναι απόλυτα συνεργάσιμος, δεν έχω παράπονο που λοου του.

    ReplyDelete
  4. I love Pahit ice! mmmmh! thelwwwwww!

    ReplyDelete
  5. Οκτάνα...

    Τους μποϋκοτάρω εδώ και κάτι χρόνια. Άμα θέλω να με κλέψουν πάω τουλάχιστον σε κανένα τόπο με ξέκωλα, ψευδοθολοκουλτουρέικα στέκια με δήθεν γκομενίτσες και άνευρα αγοράκια με τιμές Νέας Υόρκης μακρία από εμάς.

    Εσκέφτηκε ο εγκέφαλος του Οκτάνα ότι αν δεν εχρέωνε το ένα άλλο ένα, οι φοιτητές θα επίναν 3-4 μπύρες αντίς μόνο για μια. Αφού ρε Πόμπο ο άλλος εν τζιαι βλάκας (τέλεια), επειδή πρέπει να είσαι λίο βλάκας για να πάεις Οκτάνα, θωρεί ότι του βάλεις σχέρι μέσα στο κώλου του. Εν να σου πει και ορίστε. Να πελλάνεις που καθουνται με τις ώρες και πίνουν μόνο μια μπύρα ούλη νύκτα.

    Βασικά μεν πηαίνετε Οκτάνα.

    Batman

    ReplyDelete
  6. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.

    Robin.

    ReplyDelete
  7. Είδες βρε Μάνα, όμοιος ομοίω αεί πελάζει... Δεν κατάλαβα δηλαδή, καλύτεροι είναι οι βασιλιάδες από τους βενζινάδες? Χωρίς Βασιλιά την βγάζουμε χαλαρά, αλλά μια απεργία 1 μήνα να κάνουν οι βενζινάδες την κάτσαμε την βάρκα! Να το επισημοποιήσουν τα παιδιά το ειδύλλιο, δεν θα το κάνουμε τώρα Μοντέγοι και Καπουλέτοι με φλογερές ματιές πάνω από την αντλία, είναι καυτό το καλοκαίρι και παίζει ανάφλεξη. άντε, και στα δικά σας οι λεύτερες!
    επίσης βρίσε τον ξενοδόχο, κάνε του μια καταγγελία στο Κυπριακό αντίστοιχο της Τουριστικής Αστυνομίας, ψάξε το ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με τις σιλικόνες και ξεμάλλιασε μια συνάδελφο για να σε φονούνται οι υπόλοιπες. Και φέρε παγωτό κι από εδώ :)
    την καλημέρα μου

    ReplyDelete
  8. Nampou eshei popse tzie enna pellaneis?

    ReplyDelete
  9. Για το 4, οι υπαλλήλοι δαμέσα έχουν θκυο επιλογές: είτε πιάνουν άδεια για να πνάσουν, είτε εν συνεργάσιμοι τζαι παιρνούν ένα μήνα κόλασης τζαι διπλοβάρδιας στη δουλειά με μειωμένο προσωπικό. Screw them, έβαλα άδεια.

    ReplyDelete
  10. Ή μπορούμε να πηέννουμε Οκτάνα τζαι να πίνουμε μια κοκακόλα ούλλη νύχτα. Ένα νερό.
    ΓΑΡΟΙ.
    Αντί να πουν ευχαριστώ το Θεό που με βοηθά τζι έχω κόσμο έτσι εποχές, ούλλος ο κόσμος δεν έχει δουλειά...κάμνουν τούτες τες "εξυπνάδες".

    Εγώ σχεδόν έκοψα την. Έχει χρόνια που κάμνουν γαϊδουρκές, εβαρέθηκα τους.

    ReplyDelete
  11. ιιιιι!! one more pahit ice lover here!!! Αλλά τι στο καλό? Μόνο Κύπρο έχει? Αγγλία ακόμα να πετύχω!!

    ReplyDelete
  12. η πελατεία του Οκτάνα είναι φοιτητές, νέοι που δύσκολα θα κάνουν μεγάλους λογαριασμούς. αν τους διώξουν με τι θα τους αναπληρώσουν;

    τελεύταιε ανώνυμε πρέπει να δοκιμάσεις τις νέες τους γεύσεις... να είχα ένα τώρα το κατεβάζα.

    ReplyDelete
  13. latreuo pahit ice! idika ta moura, to siko, to peponi..ase etrexan ta salia mou

    she demon

    ReplyDelete
  14. Θέλω κι εγώ σταμπούλες, γμτ μου!

    ReplyDelete
  15. Μα τι μαθαίνεις σε τούτο το μπλογκ! Κάρτα στο pahit ice!! Τρέχω αμέσως, εν το καλύτερο παγωτό γιαούρτι που έφα ποττέ, τιμούμε το πολλά συχνά!

    ReplyDelete
  16. 2. Δοκίμασε το http://www.eurobookings.com/ έμαθα ότι έχουν ακόμα χαμηλότερες τιμές που το booking.com (Ινβίκτε φάε τη σκόνη μου)

    5. Θα συμφωνήσω τζι εγώ για το Οκτάνα με τους προλαλήσαντες. ΔΕΝ ΠΑΩ. Ο μόνος λόγος να πάω είναι να θέλει ούλλη η παρέα τζιαι εν θέλω να είμαι η σπαστική που εννά τους χαλάσει τη φάση. Τζιαι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ νευριάζω. Διότι εν γίνεται κύριος να με χρεώνεις 45 ευρώ 2 άτομα να φάμε ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Είδαν την πολλά φαντασμένοι τζιαι χάι της παλιάς Λευκωσίας τζιαι δεν πατώ. Μια φορά που τζείνες που είχα πάει με παρέα είχα πιάσει κρέπα (τα πιο άχρηστα 12 ευρώ της ζωής μου) με Νουτέλλα (δείγμα μπροστά στο τι βάζουν κανονικά στις κρεπερί) τζιαι εζήτησα ένα ποτήρι νερό. Φέρνουν μου μπουκαλάκι (το οποίο, παρεμπιπτόντως, χρεώνουν το ναν αλλό να αλλό να αλλό να αλλό να) τζιαι επιμέναν ότι δεν μπορούν να μου φέρουν ποτήρι γιατί "εν του τεπόζιτου". Δηλαδή κύριε το νερό με το οποίο μαειρεύκεις τι ποιότητας είναι, αφού δε θέλεις να μου το προσφέρεις; Οξά μαειρεύκετε με Εβιάν στην κουζίνα σας, γιάυτό εν τόσο ακριβά;
    Σόρι για το σεντόνι, έχω τους τα ταμένα.
    Το Πάχιτ άις εν πολλά καλό, η ψήφος μου πάει στον Παπαφιλίππου και Ηράκλη πρώτα όμως.

    ReplyDelete
  17. Καλάν ενόμιζα ότι εφίρτηκα με το προσκλητήριον όπως έσςει αλλά το έναν λίτρον πεζίναν ήταν τρομερόν!! χαχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  18. Ωραίο το soundtrack Mana. To προσκλητήριο όντως εν τραγικό. Αφου αν δεν τους γυρέψεις με το πρατήριο εν τους βρίσκεις τους συμπεθθέρους.

    p.s: οι 2 πρώτοι ανώνυμοι εν πανικός. batman + robin λαλεί. χαχαχα.

    ReplyDelete
  19. γ@μ@ την Οκτανα, εχει καλυτερους τοπους να παει η φιλεναδα σου.
    ετσι οπως το διαχειριζονται αυτοι θα το κλεισουν το μαγαζι .

    ReplyDelete
  20. το τζαιρο που επηαινα οκτανα επειδή έθελα οι άλλοι εν επηαίναν, εθέλαν να πηαίνουμε στάρμπακς ας πούμε...Μετά που εγίνην τρέντι το οκτάνα εθέλαν να πηαίνουμε οκτάνα ενώ εγώ έθελα να πηαίνουμε platos...στο τέλος καταλήγουμε να πηαίνουμε πούποτε τζαι να γυρίζουμε με το αυτοκίνητο ώσπου να κρασιάρουμε σε κανά καναπέ / βεράντα.

    Οι υπάλληλοι του οκτάνα εν πάρα πολλά αγενείς, ποδκιάντραποι τέλεια.

    Απορώ πώς τζαι πιάνει κόσμο κόμα άμαν θέλεις πάνω που 5 ευρώ να πιείς έναν average filter coffee

    ReplyDelete
  21. Ksero oti eipan to idi oi pio pano alla niotho oti prepei na to po k ego NAI EINAI KLEFTES STO OKTANA. To fain tou ektos pou xalia ine kai panakrivo! O monos logos pou tha ksanapao einai gia na fkalo fotografia ta piata tous kai meta na tous paro ston sindesmo katanaloton!
    Ontos polli trendylla gia ena bar-kafe pou thelei na plasarete os ''enallaktiko kai koultouriariko''

    ReplyDelete
  22. Guys αν πέσει η πελατεία του Οκτάνα εμείς θα το έχουμε προκαλέσει είναι σίγουρο με αυτά που γράψαμε.

    ReplyDelete
  23. Για να προσθέσω στα του Οκτάνα...
    Άσε που οι μερίδες του φαγιού τους εν γελοίες!! Κάτι πίτες μισιήμου που σερβίρεται σαν κυρίως πιάτο τζιαι έσιει την ανάλογη τιμή...εν φτάνουν ούτε για να χορτάσει μωρό του δημοτικού. Πιο παλιά όμως εν ήταν έτσι.

    ReplyDelete
  24. καλά αφού όλοι θαβουν το 8να, τελικά ποιοι στο διαολο πανε;
    Ινβικτους ευχαριστώ για την επισημανση. Δρ Μανα σωστα λες η Κύπρος εν μιτσιά. (ακουγεται μου σαν απειλη οξά;)

    ReplyDelete
  25. Πέντε σκατάες είμαστε Σκόντε. Ξέρεις πόσα ανώμαλά έσχιει η Λευκωσία; Μη ξεχνάς τα χαζοχαρούμενα φοιτητάκια που κατεβαίνουν που Λονδίνο και με κεκτημένη ταχύτητα νομίζουν ότι είναι ακόμα στο Covent Garden οπότε τα χώνουν του Οκτάνα άγρια τα ευρώπουλα του παπά. Τελικά τον πληθωρισμό τον προκαλούν οι φοιτητές και οι γκόμενες, εν μου το φκάλουν που το νου. Επίσης ξέρεις πόσο κόσμο έσχιει που νομίζει ότι αν πεις κάτι για τις τιμές αυτόματα γίνεσαι τσιγγούνης; Φυσικά τώρα λόγω κρίσης ελπίζω αυτή η βλακίστική νοοτροπία να σταματήσει.

    Αυτό που θέλω να πω είναι θάνατος στο Οκτάνα!
    Εν τω μεταξύ και η Plato's εν πανάκριβη. Άμα πάεις Βρυξέλλες και δεις πόσο πάν οι μπυρες που τις πουλεί σχεδόν 10 ευρώ το μπουκάλι η Plato's τότε αρχίζεις να κάμνεις σκέψεις. Και αρχίσαν και το σύστημα με την κράτηση. Αλλά τη Plato's προς το παρόν την ανέχομαι επειδή έσχιει τουλάχιστον ένα συγκεκριμένο προϊόν / περιβάλλον. Αλλά με τις τιμές πάει να το παρασχέσει και ο Λεο και με προβληματίζει η εξέλιξη...

    Batman

    ReplyDelete
  26. Προσθέτοντας στο θάψιμο της Οκτάνας, επίσης έχω να πατήσω αιώνες. στην παρέα εξεκινήσαμεν το μποϋκοτάρισμα πριν μερικά χρόνια που εθέλαν να μας χρεώσουν ένα μπουκάλι νερό 3 ευρώ (ενώ στο μενού ήταν άλλη τιμή) επειδή λαλεί σου γράφει το τζαι στο μενού (με μικρά μικρά γραμματάκια) "μετά που κάποιαν ώραν έρκουνται πλάσματα που ήδη ήπιαν τα ποτά τους αλλού τζαι έρκουνται δαμέ μόνον για ένα νερό". μετά που εκάμαμεν κουβένταν είπεν μας ιμίσιη μου να μας χαρίσει τζαι να μας χρεώσει κανονικά. Που τζείνην την μέρα με να τους δω με να τους φτύσω.

    Τζαι συμφωνώ με τον Μπάτμαν, ζώντας στο Βέλγιο έφυεν η φάτσα μου που την τιμή του καφέ ως την τιμή της μπύρας (την εξευτελιστική μπροστά στα της Κύπρου), όπως επίσης τζαι που τες καρτούλες με τα μπόνους. Στην Κύπρο τζοιμούμαστεν, κυριολεκτικά όμως, τζαι κάμνουν μας ότι θέλουν...

    Ερυκίνη

    ReplyDelete
  27. ΤΟυς αφήνουμε να μας κάμνουν ό,τι θέλουν Ερυκίνη. πως το καλό το λένε Ochio κάτι τέτοιο χρεώνει το κάθε κοκτέιλ του γύρω στα 10 ευρώ. ούτε δέκα σταγόνες αλκοόλ δεν βάζουν μέσα. έτυχε να κατεβάσω τρία και ήταν λες και ήπια γάλα τριαντάφυλο που κανονικά έπρεπε να περπατώ οκταράκια. Και όμως είναι γεμάτο και όμως μόνο με κράτηση βρίσκεις τόπο.

    ReplyDelete
  28. OKTANA..
    paidia tha simfoniso gia tin akrivia tis oktanas k ego farmakio mono an ise arwstos pas.. S O R R Y ma akougetai ligo gelio pou akousa oti thelate na kanete kratisi gia
    (coffe)
    ELEOS pou vriskestaiiiiiiii...... . FISIKA STIN KIPRO..@@@@ POU AKOUSTIKE KRATISI GIA COFFE..sinithosse magazia pou kanoun kratisi gia poto su pasaroun, analogika 4 atoma ena poukali. diladi sta 100 euro ta 4 atoma. i na min mporis na parageilis esto k ena poto????? katse spiti mana mou, ipane stin eksoxoi, exoume parka pantouuuu dont drink and drive.... you know the rest . ouf tipical....
    thksssss. lagoste...

    ReplyDelete
  29. oktana @@@
    NTROPI sas mravo stin oktana panemorfos topos mesa stin palia xwra. edw k xronia.
    apaksio na anafertho allo.

    ReplyDelete