Wednesday 5 October 2011

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad news


Ντίαρ αναγνώστερ (respect Post). Δεν θέλω να σε δυσαρεστήσω αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Κάνε την καρδιά σου πέτρα, σφίξε τα δόντια, πάρε κουράγιο και μην κλαις. Τα νέα δεν είναι καλά. Μα καθόλου καλά. Μακάρι να το έλεγα εγώ. Αλλά το λέει και η επιστήμη.

Μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος για καρκίνο του φάρυγγα στους άνδρες λόγω στοματικού σεξ, από ότι λόγω του καπνίσματος εκτιμά τώρα νέα αμερικανική μελέτη. Οι ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο εξέτασαν δείγματα 271 καρκινικών όγκων που συνέλεξαν μέσα σε διάστημα 20 ετών. Διαπίστωσαν λοιπόν ότι οι περιπτώσεις καρκίνου που οφείλονταν στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) εκτινάσσονταν στο 72%.

Όπως προβλέπουν οι επιστήμονες με σχετική τους δημοσίευση στο επιστημονικό έντυπο Journal of Clinical Oncology, μέχρι το 2020 οι καρκινικοί όγκοι που σχετίζονται με τον σεξουαλικώς μεταδιδόμενο ιό, οι οποίοι φάνηκε ότι εμφανίζονται συχνότερα στους άνδρες, θα εμφανίζονται συχνότερα και από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, που επίσης οφείλεται στον HPV.

Είναι τρομερό. Στο δίλλημα τσιγάρο ή γλυφομούνι να νικά η νικοτίνη. Ίντα τζαιρούς εφτάσαμε... Να θέλει να ευχαριστηθεί το πλάσμα και να σκέφτεται ότι μπορεί να προκαλέσει κακό στον σύντροφό του.

Υγ. Ανάλογη εικόνα, χωρίς να αποτρέψω ενδεχόμενο να ξιπαστεί ο μάστρος της Αχάπαρης δεν βρήκα.

19 comments:

  1. Τούτες οι ετεροβαρείς έρευνες σπάζουν μου τα νεύρα! Τον γυναικείο φάρυγγα δηλαδή γιατί δεν τον μελετούν?? Σαν να βλέπω μπροστά μου ήδη την δικαιολογία: "Αγάπη μου δεν είναι ότι δεν θέλω, αλλά ο φάρυγγας μου...γι' αυτό καλύτερα εσύ!"

    ReplyDelete
  2. Μα σιόρ με να καπνίσουμε μπορούμε, με να πίνουμε, με να καπνίζουμε χόρτο...ε αμά το κόψουν και τούτο που να πάμε να σταθούμε?

    ένεν post για να διαβάσω μόλις εξύπνησα τούτο!!

    ReplyDelete
  3. @Brenda
    χαχαχαχα

    ReplyDelete
  4. Άστες δικαιολογίες έμαθα σε πλέον τζιαι κάμνω scroll down γλήορα γλήορα

    ReplyDelete
  5. Brenda η σωστή απάντηση είναι φάε μια Halls να σου περάσει ο φάρυγγας.

    Τίποτε, τίποτε Ράνια δεν θα μας αφήσουν. Παίζεις με τον πόνο μας πάντως, μόλις εξύπνησες.

    Αχάπαρη εν βρίσκεται η ίσια σου.

    ReplyDelete
  6. είμαι σίουρος ότι πρόκειται για ακόμα μια σατανική ιδέα κάποιων να φκάλουν λεφτά πάλε...τωρα να δεις που εννα φκάλουν τζιαι προφυλακτικα για γλυφομούνι..

    ReplyDelete
  7. Περίμενε κολώνα του σπιθκιού μου. εν καλή ιδέα. να το πατεντάρουμε εμείς τζαι να φκάλουμε ριάλια. στο κάτω κάτω δεν είναι ανάγκη να τα χρησιμοποιούμε. να τα πουλούμε είναι το ζήτημα.

    ReplyDelete
  8. Τουλάχιστον αν έσσιες ένα σύντροφο έσσιες την κελέ σου ήσυχη;

    ReplyDelete
  9. ελεος ουτε μια πιπα ουτε ενα γλυφομουνι πια στη ζωη αυτη
    να ρχονται ολοι-ες με πιστοποιητικο οτι δεν εχουν κονδυλωματα χαχα

    ReplyDelete
  10. μάνα ναμπον τούτα τα ψέματα που διαδίδεις;

    βλέπω το 69 να πεθαίνει και το 68 να παίρνει τη θέση του. Κλάψ.

    ReplyDelete
  11. Σμιλί όχι γιατί ο ένας μπορεί να έσσει τον ιό. λες να είναι καλύτερα να έσσεις πολλούς συντρόφους;

    δεν φτάνει το ΔΝΤ και η λιτότητα Άσωτε, τώρα μας περιμένουν περικοπές και στο κρεβάτι. δράμα η κατάσταση.

    Ποστ ανακριβή ψέματα Ποστ. όπως το λαλείς.

    ReplyDelete
  12. οκ οκ περιοδικά κάθε μήνα λαλεί και η Πρας, πόνοι της γέννας and now this?? Ε κανεί.

    ReplyDelete
  13. χαχαχαχχαχα! μανα απαιτούμε άμεσο remove του ποστ! οοο,τι κι αν κάμεις σε τούτη τη ζωή λαλούν σου οτι εννά πεθάνεις που καρκίνο. λίγες εν οι απολαύσεις της ζωής επομένως εννεν ανάγκη να προειδοποιούμε για τα παντα

    ReplyDelete
  14. Ε ¨οι να μας τα κόψετε τζαι τούτα! Ιναφ ισ ινάφ!

    ReplyDelete
  15. Εψαξα τζαι το Τζουρναλ οφ Κλινικαλ Ονκολοτζι τωρα μόλις ήρτα λαπ. Με βάση μια κλιμακα αξιολογησης τζουρναλ, εν πολλά καλο τζουρναλ.....χμμμμ......

    ReplyDelete
  16. Να βρεθεί προφυλακτικό στοματικής κοιλότητας!

    ReplyDelete
  17. gia to diko mas laimo den lene tipota... den sumferei.... pou to potisthri tous den kseroume oles tis fores pou to exoun balei h me th to exoun piasei. mmm meta apo auto to post tha les tou allou....kathos katebainei pros ta kato na timisei to nao sou..... OH MORO MOU... ZEIS EPIKINDINA... M ARESEI.... giauto kai to rito pur guni kai thalassa... eimaste epikindina plasmata ti na kanoume...den tha thn plironei mono i tsepi sas kai o egoismos alla kai laruggi sas.. lol

    ReplyDelete
  18. Επειδή είπαμε ότι υπάρχει ισότητα των δύο φύλων :)

    Παρόμοιο άρθρο βγήκε και για τις πίππες (ή πεοθηλασμό ή πεολειξία αν προτιμάτε) πριν λίγο καιρό. Και εκείνο έλεγε για αυξημένα ποσοστά καρκίνου του φάρυγγα στις γυναίκες (ή άντρες :)) λόγω HPV. Θυμάμαι μάλιστα ότι έλεγε ότι τα πράγματα δεν είναι ανησυχητικά μέχρι 5 παρτενέρ. Απ' εκεί και πέρα ξεκινά η κάτω βόλτα.

    ReplyDelete
  19. Αφήστε τα αρχίδια και πιάστε τα ψαλίδια
    (εν εννοώ κάτι κακό, δέτε δαμαί: http://std.about.com/od/oralsextips/ig/make-a-dental-dam/)

    ReplyDelete