Friday 9 December 2011

Οργασμικός τοκετός


Όσοι θέλουν να διαβάσουν ολόκληρη την ιστορία κάνουν κλικ εδώ. Περιληπτικά για τους υπόλοιπους η Jaiya Ma βγαίνει με τον Jon Hanauer, ο οποίος την προέτρεψε να βρει νέο γκόμενο. Δεν ήθελε δεύτερη κουβέντα σε λίγες βδομάδες κουβάλησε σπίτι τον Ian Ferguson.


Η τύπισσα έμεινε έγκυος και οι δύο άντρες τη βοήθησαν να φέρει στον κόσμο το παιδί κατά τη διάρκεια ενός οργασμικού τοκετού. Ζουν και οι τέσσερις μαζί στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια και όπως λένε έχουν μια υπέροχη οικογένεια.


Μπορώ να σχολιάσω πολλά αλλά θα σταθώ στον οργασμικό τοκετό. What the fuck is this; Έκανα το απαραίτητο google search. Στο μεταξύ ο θεός να μου κόβει χρέη και να δίνει ιδέες στα παιδκιά της Google.

Ταρατατααααααααααααααμ (ήχος τυμπάνων). Ο οργασμικός τοκετός είναι να έχεις ή να φτάνεις ή να έρχεσαι (ακόμα δεν κατάλαβα ποιο ρήμα είναι το σωστό) οργασμό την ώρα που γεννάς! Μην με κοιτάς με μάτια δακρυσμένα απορημένα. Γίνεται. Γιατί, θεωρητικά μιλώντας πάντα, για τον ίδιο σωλήνα μιλούμε. Αντί να μπαίνει κάτι βγαίνει. Επομένως, λένε οι ειδικοί μην φανταστείτε άνθρωποι που πήραν Νόμπελ, αν συγκεντρωθείς πετυχαίνεις με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και γεννάς και ικανοποιείσαι. Μάλιστα, ο Michel Odent που θεωρείται κάτι σαν γκούρου στις γεννήσεις (αλλά που ο ίδιος δεν γέννησε) υποστηρίζει πως την ώρα που βγαίνει το μωρό προκαλεί συσπάσεις που δημιουργούν οργασμό που διαρκεί μάλιστα καμπόσα λεπτά μετά τη γέννα.

Τώρα φαντάζομαι, εσύ που γέννησες και διαβάζεις τις μαλακίες που γράφω σκέφτεσαι πόσο ηλίθια είσαι που αντί να φωνάζεις ναι, ναι, ναιιιιιιιιιιιιιι κραύγαζες αουουουουουουουου, πονωωωωωωωωωωωωωωωωω, εσύ φταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις (με αποδέχτη τον άμοιρο πατέρα φυσικά). Εμ δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Yes you can. Μπαράκ Ομπάμα σε ευχαριστούμε, για το σύνθημα.

Πάντως να πω τα δικά μου είχα δύο πολύ εύκολες γέννες. Σε λιγότερο από μια ώρα ξεμπέρδεψα, όλη η διαδικασία μέσα. Πόνοι, γέννα, πιάνω το μωρό, συγκίνηση και κλάμα. Την πρώτη φορά η σκέψη μου ήταν «θέλω να κάμω μπάνιο», τη δεύτερη «θέλω να κοιμηθώ». Την τρίτη φορά (Μοτορτζή μεν φυρτείς) θα πάω οργανωμένη. Δεν μου ξεφεύγει ο οργασμικός τοκετός, ναι, ναι ναιιιιιιιιιιιιιιι αγάπη ποιου μοιάζει το μωρό;

35 comments:

  1. ασπούμεν, φακκ οφφ ωλ οβ γιου.
    ίντα chass είshεν να το εσκέφτετουν γεναίκα που εγέννησεν τούντο πράμα.

    ReplyDelete
  2. Απλά σκέφτουμαι....

    Η εμπειρία του να γεννήσεις είναι η εμπειρία του να γεννήσεις!!!! Που θα έχεις την ευκαιρεία να τη ζήσεις αν είσαι τύχερη 1, 2, 3 άτε τζιαι οι πολύτεκνοι 4 τζιαι πάνω....

    Why on earth θα ήθελε μια γυναίκα να το ζήσει σαν οργασμό που μπορεί να το έχει κάθε βράδυ , τζιαι αν είναι τυχερή μπορεί να το ζει 1, 2, 3 άτε τζιαι αν εν πολλά τυχερή... 4, 5, 10 ...?

    ReplyDelete
  3. Διότι το ήθος και η λογική πήγε μια βόλτα για χάρη των περιλάλητων "εμπειριών". Έχουμε μετατρέψει τις "εμπειρίες" σε χαπάκια. Ναι από αυτά της Αγίας Νάπας

    ReplyDelete
  4. Και όμως γίνεται. Ξέρω και κόσμο που του συνέβηκε. Είναι όλα μέρος της φάσης γυρνάω στη φύση να γεννήσω χωρίς 100 νοσοκόμες γύρω μου να μου μπήουν φάρμακα απο όπου βρούν. Σημαίνει ότι σου δίνουν προσωπικό χώρο να νοιώσεις άνετα, τόσο άντετα όσο την ώρα που κάνεις έρωτα. Σημαίνει ο άντρας σου είναι δίπλα σου, σε φιλά, σε αγγίζει σε ερεθίζει αν θέλεις. Δεν σημαίνει ότι οι γιατροί είναι άχρηστοι και αχρίαστοι, αντιθέτος υπάρχουν στο εξωτερικό νοσκομεία όπου μπορείς να πάς εκεί για να γεννήσεις φυσικά.

    ReplyDelete
  5. Ο Ανώνυμος παραπάνω παρακαλώ να μας εξηγήσει περαιτέρω. Κατ'αρχάς έχει στην Κύπρο τέτοιο πράμα; Έχει ακούσει κανένας αν υπάρχει δυνατότητα τοκετού σε νερό εδώ στη χρυσοπράσινο μπανανόφυλλο; Έτσι, ενημερωτικά δηλαδή...

    ReplyDelete
  6. Ήταν ακριβώς η σκέψη μου Sike. αποκλείεται τούτο το πράμα να το σκέφτηκε γυναίκα.

    Νεράϊδα 10 οργασμούς τη νύχτα; Reallyyyyyyyyyyyyyyyyyy? Respect man που θα έλεγε η Sike.

    Ανώνυμε 10.21 δεν είναι θέμα χαπιών. πουθενά δεν διάβασα ότι πετυχαίνεις οργασμό και γέννα με χάπια.

    Ανώνυμε 10.39 μάλλον είσαι άντρας έτσι; η γέννα δεν είναι θέμα προσωπικού χώρου και συντρόφου να σε κάμνει να νιώθεις άνετα. είναι θέμα πόνου, μεγάλου πόνου και το λέω εγώ αυτό που γέννησα φυσικά, χωρίς φάρμακα, με τον άντρα μου δίπλα μου και σχετικά πολύ εύκολα.

    ReplyDelete
  7. Είναι τόσο ύβριστικό για την μητρότητα που δεν ξέρεις πώς να θυμώσεις! Και σίγουρα δεν κάνει τις διστακτικές από μας να δουν με άλλο μάτι την γέννα!
    Έρευνες που να προσφέρουν πραγματικά στην ανθρωπότητα δεν μπορούν να κάνουν; Μα έλεος!

    ...
    Η ερώτηση για υδρόβια (σωστός όρος;) γέννα,πολύ καλή. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στην Κύπρο;

    ReplyDelete
  8. last time i checked den ypirxe (sto nero, that is)

    to respect mallon en i axapari pou tha to elalen, haha

    o anwnymos 10.39 thorei athropouthkia
    (oi ta dika mou)

    ReplyDelete
  9. Για τον Michel Odent έχω να πω αυτό που σοφά είχε πει η Rachel στον Ross: No vagina, no opinion

    Άσε που βλέπω consipracy theory των ανδρών να μας στερήσουν τον κύριο επιχείρημα για να πείσουμε τα παιδιά μας να μας αγαπούν παραπάνω που τον παπάκη τους

    ReplyDelete
  10. άτε ρε μάνα..τρώω καπήρες!!
    εν Παρασκεύη..γιατί εν έγραψες για κάτι πιο καπήρες friendly??!!

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. @Μπρέντα:
    ΑΚΡΙΒΩΣ!!! χαχαχαχα
    αλλά κι έχουν γνώμη και πιστεύουν πως είναι καλύτερη από την δική μας διότι είναι πιο αντικειμενικοί τρομάρα τους.

    @Μάνα:
    αν καταφέρνει μόνη της την οργασμική γέννα...δεν ταιριάζει απόλυτα το "και η μαλακία έχει τα όρια της": ε μα έλεος!

    ReplyDelete
  13. Θάλασσα άκουσα μια ψιλή ότι στην κλινική Νέα Λήδρα ίσως κάμνουν γέννες στο νερό. θα ερευνήσω και θα μάθω.

    Respect Sike :)))) Ξέρεις ίνταλως κάμνουμε smileys στο μλογκ; κανονικά δαμέ πρέπε να πεταχτεί ο Ινβ να λύσει απορίες.

    Χα χαχαχα σωστή η Ρέιτσελ Μπρέντα.

    Ράνια απολογούμαι. την επόμενη Παρασκευή το μπλογκ θα έχει καπήρες friendly post.

    ReplyDelete
  14. Μάνα δεν είμαι άντρας. Τώρα για το αν αυτό συμβαίνει στην Κύπρο μας δεν γνωρίζω, εδώ που μένω πάντως κάπου στην κρύα Ευρώπη συμβαίνει. Και ίσως να μην έχουν γεννήσει όλες οι γυναίκες με οργασμικό τοκετό αλλά το ότι του έχει δοθεί η ευκαιρία να γεννήσουν ενώ στέκονται, η ενώ είναι σε καρέκλα-τουαλέττα ή σε νερό τις έχει βοηθήσει στο να κρατήσουν τον ελέγχο και να είναι υπεύθυνες για την όλη κατάσταση. Θέλεο οργάνωση, εν πολλά τα μαθήματα πριν αλλα apparently it is all worth it.
    Λόγο του ότι ζείτε σε τσας υποανάπτυκτη χώρα διακαιούστε να αγνοείσετε την υπάρξη της μεθόδου γιατι θα πάρει αιώνες να φτάσει στην Κύπρο οπότε αφου δεν μπορείτε να εποωγεληθείτε μείνετε στο σκοτάδι η κλείστε κλινική στην Σουηδία.

    ReplyDelete
  15. αυτοί πριν ακόμη έρθει το μωρό, θα "πιάσουν" το επόμενο. :)

    ReplyDelete
  16. Καπου το είπεν η παμμέγιστη Jenna Jameson σε μια συνέντευξη τότε που ήταν μιτσικουρού...

    ReplyDelete
  17. Yeah right. ζω στο σκοτάδι αν δεν έχω οργασμό την ώρα που γεννώ, αντί να ζήσω την εμπειρία και το μεγαλείο της γέννας...

    ReplyDelete
  18. H ανώνυμη των 11.58π.μ. προφανώς αναγκάστηκε να εργαστεί στο εξωτερικό διότι με τόσα ορθογραφικά ποιος να την προσλάβει στην Κύπρο.

    Άτε μάνα μου που θα μας κάνεις κήρυγμα για το υπανάπτυκτο της Κύπρου. Το ότι την εγκατέλειψες δεν σε κάνει κατ' ανάγκη πιο αναπτυγμένη και το χωρκαθκιό σου το κουβαλάς όσο και αν προσπαθείς να το αποποιηθείς!

    ReplyDelete
  19. Καλά ρε μάνα 2 κόρες δεν έχεις. Δηλαδή αν υπάρχει τρόπος να γεννάνε και να τελειώνουν, να γελάνε και να έχουνε ξεφύγει σε πειράζει; Τα posts σου σε παρουσιάζουν σαν πιο φιλελεύθερη και δεκτική. έλα!

    Αχ Μπρέντα πολύ με έκανες να γελάσω και μου θύμησες και γιατί αναβάλλω την επιστροφή. Για πλάκα το είχα πει ρε 'συ, ξέρεις από αυτά τα αστεία που κάνουμε με αυτούς που έχουμε ζήσει την ίδια κατάσταση και μπορούμε έτσι να τη διακωμωδούμε. Αλλά είναι τυπικό κυπριακό να προσβάλλεις αυτόν με τον οποίον δε συμφωνεί. Πέρασα όμως το κείμενο απο ορθογράφο αυτή τη φορά για να μην προσβάλλεσαι.


    Άντε και καλή σας μέρα.

    ReplyDelete
  20. Χαχαχα! Ώρες, ώρες, είσαι καλύτερη κι από μένα Brenda μου!

    Αλλά ρε ανώνυμη μου, τα θέλει και σένα η κωλάρα σου. Έρχεσαι και αποκαλείς την Κύπρο υπανάπτυκτη χώρα (που είναι, δεν το αμφισβητώ) αλλά γράφεις το "λόγω" ως "λόγο" και το "αγνοήσετε" ως "αγνοείσετε" και θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά; Ύλη πρώτης Δημοτικού ma chere! Ποιά είναι η υπανάπτυκτη, να σηκώσει το χέρι της....

    ReplyDelete
  21. Αντίχριστε τζαι Μπρέντα είσαστε ταιρκαστό ζευκάρι τζαι φαίνεστε. φτου να μεν σας μαθκιάσω. θέλω πρόσκληση για το γάμο τζαι οϊ μόνο για το να ζήσετε να ζήσετε να σας ζήσουν να σας ζήσουν, αλλά για το πάρτι μετά :)))

    Ανώνυμη της ξενιθκιάς, ανοίγεις μεγάλο κεφάλαιο.εγώ είμαι της άποψης όπως βολεύκει τον καθένα. απλά βρήκα πολλά γελοίο το θέμα να γεννάς τζαι η έννοια σου να εν ο οργασμός τζαι όι το μωρό σου ή έσυ.

    ReplyDelete
  22. Κοπελια, δε θέλω να κάνω το συνήγορο του διαβόλου/ανώνυμης δαμαί, αλλά νομίζω ότι οι προθέσεις της κοπέλας ήταν απλώς να μας πει ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι τρόποι ώστε η γέννα να μην είναι τόσο βίαιο και ταπεινωτικό για τη γυναίκα γεγονός. Εντάξει, δεν έχω γεννήσει και χρησιμοποιώ τη λέξη "ταπεινωτικό" με πολλή φειδώ, εννοώντας περισσότερο το πως όλοι την αντιμετωπίζουν ως ασθενή, την πασπατεύουν κάθε τρεις και λίγο και, στις περισσότερες περιπτώσεις, καταφεύγουν στην εύκολη λύση του ορού για να σπάσουν τα νερά, της καισαρικής κ.ο.κ. Δεν είναι απίθανα αυτά που λέει, ειδικά το να γεννήσεις σε όρθια στάση ή σε ειδικό κάθισμα. Πώς γεννούσαν οι παλιές; Ξάπλωντα; Η βαρύτητα μπορεί να βοηθήσει τη γέννα αφού το μωρό πάει προς τα κάτω και μόνο, και η έλλειψη αυτής μέσω της υδρόβιας γέννας το ίδιο. Πιστεύω ότι θα μπορούσε κάτι τέτοιο να υπάρξει και στην Κύπρο, αν βρεθεί μία κλινική αρκετά ανοιχτόμυαλη που οχι μόνο να το φέρει αλλά και να εκπαιδεύσει τις μαίες της και τους γιατρούς της σε αυτή τη μέθοδο. Εμένα η ξαδέρφη μου που γέννησε στη Γερμανία γέννησε απ'ότι μου είπε στα γόνατα. Σκεφτείτε το λίγο, η ξαπλωτή θέση (ανάσκελα) βολεύει μόνο τον γιατρό. Την ίδια τη γυναίκα όχι και τόσο.
    Όλα αυτά με επιφύλαξη κοπέλες, μην πέσετε να με φάτε, καθότι μάνα δεν έχω γίνει (ακόμα).
    Όσο για τον οργασμικό τοκετό, ακούγεται πολύ τραβηγμένο και τείνω να συμφωνήσω με τη Μάνα, δεν πρέπει να είναι ο σκοπός σου (και αυτοσκοπός) εκείνη την ώρα να έρθεις σε οργασμό αλλά να είσαι σε εγρήγορση και να ακους το σώμα σου για να ξέρεις πότε να σπρώξεις ώστε να μην κινδυνέψει το μωρό. Κάπου άκουσα ότι η πιο επικίνδυνη απόσταση που έχει να διανύσει ο άνθρωπος στη ζωή του είναι αυτά τα εκατοστά από τη μήτρα ως τον κόλπο, διότι χίλια πράγματα μπορούν να πάνε στραβά. Αλλά ευτυχώς συνήθως δεν πάνε. :)
    (Συγνώμη για το σεντόνι, νιώθω έντονα για τούτα τα πράματα, αν κάποιος ξέρει καμιά κλινική που είναι διατεθειμένη να ακούσει εναλλακτικές μεθόδους τοκετού παρακαλώ να με ειδοποιήσει-είπαμε που γενικό ενδιαφέρον....)

    ReplyDelete
  23. Ωραία λοιπόν αντίχριστε, απολογούμαι και πάλι για τα ορθογραφικά λάθη και από τώρα χρησιμοποιώ ορθογράφο για να μην σας ξανασοκάρει το χωρκαθκειό μου που κουβαλώ παντού και να τα αξίζει πάλι η κωλάρα μου. Α, το πόστ σου μάνα για το γυάλινο σπίτι δεν είχε ως σκοπό να διακωμωδήσει το πόσο «πίσω» είναι η Κύπρος;



    Ο στόχος του κάθε τοκετού είναι να φέρει το μωρό στον κόσμο βάζοντας σε προτεραιότητα την υγεία μαμάς και μωρού. Αυτού του τύπου τοκετοί έχουν ως φιλοσοφία ότι το γυναικείο σώμα έχει σχεδιαστεί για να γεννά και ότι δεν χρειάζεται η διαδικασία να είναι τόσο απρόσωπη και γεμάτη φάρμακα και τρίτους. Υπάρχει τεράστια λογοτεχνία που δείχνει πως η γέννα είναι σεξουαλική. Και αν έχεις υπομονή εκείνη την ώρα να αφήσεις το σύντροφο σου να σε χαϊδέψει, να σου κάνει μασάζ, να σε ανακουφίσει τότε λένε ότι το συναίσθημα του ερεθισμού σε βοηθά με τον πόνο. Και ίσως όταν βγαίνει το μωρό να σε φέρει σε κατάσταση οργασμού. Αυτό είναι όλο. Και είναι πολύ λογικό ότι τέτοιες προσωπικές πράξεις δε γίνονται μπροστά από μια ολόκληρη ιατρική ομάδα. Η όλη φιλοσοφία είναι ότι η γέννα δεν χρειάζεται να είναι δράμα. Ίσως με την κατάλληλη μόρφωση και μαθήματα να είναι εφικτό.



    Και μακάρι στην Κύπρο να βρεθούν γιατροί και κλινικές να το εφαρμόσουν (το προηγούμενο σχόλιο ήταν λόγο του ότι το μπλόγκ έχει συνήθως χιούμορ), να δώσουν στην γυναίκα όσο χρόνο χρειάζεται για να γεννήσει φυσικά και μόνη της, εάν δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία της μαμάς και του μωρού. Οι καισαρικές, οροί κτλ έχουν γίνει τόσο συχνές γιατί ο χρόνος είναι χρήμα. Η ξαπλωτή στάση γέννας έχει αποδειχτεί μη αποτελεσματική και όπως πολύ καλά αναφέρεται πιο πάνω βολεύει μόνο το γιατρό.

    ReplyDelete
  24. Ανωνυμη, που ζεις σε αναπτυγμενες χωρες, - αποποιηθεισα την αναπτυσσομενη και ουχι υπαναπτυκτη Κυπρο - κατσε την μαππα χαμαι!

    Οταν γεννησεις Φ Υ Σ Ι Κ Α, αν τα καταφερεις τζαι... τελειωσεις, ελα να μου το πεις τζι εν να σε συγχαρω...

    ReplyDelete
  25. Εθθα σχολιάσω τα περι οργασμικού τοκετου.

    Εννα σχολιάσω το ότι εππέσετε να φάτε την κορού που είπε το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ πράμα που λέτε τζαι εσείς, Brenda και Αντίχριστε. Εν της παπαθκιάς τα ξύλα?

    ReplyDelete
  26. @ Εόλικα
    ίσως η στάση ξαπλωτή να βοηθά μόνο το γιατρό, ίσως και να υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι. αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είναι καλύτερα να βολέφκει τζείνο που θα κάμει τη δουλειά. όταν γεννούσα την μιτσιά νούμερο 2 και ενώ είχε βγει το κεφάλι του μωρού έξω, ο γιατρός ανακάλυψε ότι ο λώρος ήταν διπλά τυλιγμένος γύρω από το λαιμό της. πέρασαν μερικά λεπτά ώσπου να κοπεί και να συνεχίσει η διαδικασία. δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ήμουν όρθια τζαι το μωρό έπεφτε ή στο νερό και το κεφάλι του μέσα στο νερό.
    είναι αυτό που είπα ότι είναι θέμα επιλογής. προσωπικά θα διάλεγα τον περισσότερο πόνο αλλά να ξέρω ότι ο γιατρός έχει τον έλεγχο.

    ReplyDelete
  27. Οργασμικό τοκετό, οργασμικό βύζαγμα στο τάισμα του μωρού, οργασμικές νύκτες, οργασμικό χεσίδι, οργασμικό ποδήλατο, οργασμικά τα πάντα εκτός από τον ανοργασμικό μας εγκέφαλο. Χαπάκια οργασμού κανείς;;

    ReplyDelete
  28. Αν και δεν έχω γεννήσει, άκουσα ότι πονείς. Πολλά μάλιστα. Αν μπορείς να έρθεις σε οργασμό τη ώρα που πονείς, καλώς. Εάν όχι, δεν χάθηκε ο κόσμος. Πάντως όταν έρθει η ώρα να γεννήσω δεν θα είναι προτεραιότητά μου ο οργασμός (νομίζω) ¨)

    ReplyDelete
  29. @Ανώνυμη ανορθόγραφη που θες και ορθογράφο για να γράψεις στη μητρική σου γλώσσα: Αν ο σκοπός σου ήταν να αστειέψεις και να αυτοσαρκαστείς, απολογούμαι αλλά δεν το κατάλαβα. Πιο πολύ για ειρωνεία μου βγήκε, αλλά οκ, μπορεί να φταίμε εμείς που δεν πιάσαμε το ύφος, και πάω πάσο.

    @Καϊσί: Εσύ τι εθίχτηκες; Επειδή χλευάσαμε την ανορθογραφία; Τι έπρεπε να κάνουμε δηλαδή, να της πούμε και μπράβο ή να της στήσουμε προτομή και άγαλμα; Αυτά τα αριστερίστικα υπέρ των αδυνάτων και τον αμόρφωτων, στα ακελικά μπλογκ σας περικαλώ!

    ReplyDelete
  30. @Αντίχριστος: Όι έννεν επειδή χλευάσατε την ορθογραφία. Εν επειδή τη χλευάσατε που είπε την Κύπρο υποανάπτυκτη, πράγμα που κάνεις εσύ πολλάκις. Γιαυτό εν που είπα "Εν της παπαθκιάς τα ξύλα?" Αν σας ενοχλεί τόσο πολλά ας μεν το λαλείτε τζαι σείς κάθε τρεις και λίγο περικαλώ!

    ReplyDelete
  31. Ακκανούρης9 December 2011 at 23:31

    Οργασμικός τοκετός;

    Κάτι σαν να λέμε "καύλα χέσιμο";

    ReplyDelete
  32. - Αγάπη μα εσπάσαν τα νερά;
    - Όι ρε μωρό μου, απλά έχυσα!

    ReplyDelete
  33. Ακκανούρης9 December 2011 at 23:45

    Btw σε όλες εσάς τις προοδευτικές κυρίες που εκάματε τη γέννα παναύριν συστήνω και καμιάν υιοθεσία μέσα-μέσα.

    Τόσες αδέσποτες μικρές κινεζούλες καταλήγουν σε καλάθους αχρήστων για να κάνουν χώρο για μικρούς κινέζους.

    Αρπάξτε καμιά κινεζούλα, δώστε της τα πάντα σαν να ήταν σπλάχνο σας, και αφήστε τα χύσια για την κρεββατοκάμαρα.

    Και αν γεννήσει η γυναίκα μου; Θα είμαι δίπλα της και θα παίζω "θυμωμένα πουλάκια". Σιγά να μην παίζω με το "θυμωμένο της πουλάκι"...

    ReplyDelete
  34. Καλά, το τι μπινελίκια ρίχνεται οι γυναίκες στους άντρες σας την ώρα που γεννάτε δεν το συζητώ!
    Για πες μας κανένα τέτοιο μπινελίκι εις την κυπρικήν...

    ReplyDelete
  35. Έχαρηκα τζιαι εγώ που είδα επιτέλους ένα ποστ που εν με τρομοκρατεί για την γέννα...εν έπρεπε να δκιαβάσω τα σχόλια γμτ!! :)

    ReplyDelete