Thursday 28 June 2012

Brazilian

Αγαπητές συμπατριώτισσες,

Ο Θεός (μην πέσετε να με φάτε οι οπαδοί της εξέλιξης) για κάποιο λόγο έβαλε τα


εκεί που τα έβαλε. Λίγο πιο πάνω από τη μύτη, λίγο πιο κάτω από το μέτωπο.

Δεν τα έβαλε εδώ:


Επομένως, όταν πηγαίνουμε να αγοράσουμε



είναι πολύ πιθανόν να βλέπουμε τον εαυτό μας κάπως έτσι



ενώ στην πραγματικότητα να είναι έτσι.




Με λίγα λόγια το brazilian den κάνει για όλες. Κατ' ακρίβειαν δεν κάνει για πολλές.



47 comments:

  1. Εχω την εντύπωση πως τα μαγιω φτιάχνονται για να φοριούνται από τελεία κορμια, για τις υπολοιπες είναι ένα κυνήγι να βρεις μαγιω να σου ταιριάζει. Φυσικα αν ξέρουμε τι μας πάει. Διαφορετικά επαναλαμβάνεται το σενάριο που περιγράφεις.

    ReplyDelete
  2. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να φορεί το μαγιό που τον κολακεύει...

    παράδειγμα 1

    παράδειγμα 2

    παράδειγμα 3

    παράδειγμα 4

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα...το 3 πως τα κατάφερε να το βάλει έτσι?

      Delete
  3. Στην αρχή νόμιζα θα μιλούσες για αποτριχώσεις! :)
    Με την επισήμανση διαφωνώ,ο καθένας μπορεί να φορεί ό,τι θέλει. Το αν τα πόδια σου ενώνονται λόγω πάχους ή κυτταρίτιδας ή αν μοιάζουν με ξερά καλαμάκια λόγω αφαγίας δεν πρέπει να επηρεάζει την επιλογή μαγιώ. Ούτε να ενδιαφέρει τον κάθε συμπατριώτη σου στη Νήσο.
    Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να κυκλοφοράμε όλες με κελεπίες. Αν δεν πληρείς τα κριτήρια της αισθητικής κάποιου άγνωστου,ο τελευταίος ας επικεντρωθεί σε κάποια άλλη,που του αρέσει.
    Εξάλλου στη θάλασσα δεν πρέπει να πηγαίνουμε ως κριτικοί καλλιστείων αλλά ν΄απολαμβάνουμε κολύμπι και χαλάρωση,η αυτοκριτική και η κριτική μπορούν να μείνουν στο σπίτι,στη δουλειά,στο άγχος παρακαλώ πολύ!
    Κάτι τέτοια βλέπουν οι άντρες να λέμε και συνεχίζουν να κυκλοφοράνε "ωραίοι" ενώ στην πραγματικότητα είναι απαπαπαραίοι...

    ReplyDelete
    Replies
    1. μα είτε brazilian φορέσεις είτε κανονικό μαγιώ τα περιττά φαίνονται! ποιός ο λόγος να φορέσεις κάτι στην παραλία που θυμίζει μοντέλο ή διαφήμιση μόδας? δεν είναι θέμα να είσαι περήφανη γι αυτό που είσαι-αν εξαιρέσεις το ότι τίθεται και θέμα υγείας και θέμα ψυχολογικό-είναι θέμα να μην μειώνεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο. και είναι και επανάσταση χωρίς αιτία, να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου λέγοντας "κοιτάτε τι ακομπλεξάριστη είμαι"! ε μόνο και μόνο γι αυτό δεν είσαι ακομπλεξάριστη

      Delete
    2. Αυτό που θα έλεγα εγώ είναι πως σίγουρα τα περιττά κιλά ή η κυτταρίτιδα ή άλλες ατέλειες σίγουρα φαίνονται στην παραλία (εξαιρούνται οι γυναικείες παραλίες στις μουσουλμανικές χώρες που πάλε κολυμπούν με τις ολόσωμες κελαμπίες). Και δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε για το σώμα μας, όπως και να είναι.
      άλλο όμως είναι να φορείς ένα κανονικό μαγιώ και άλλο να φορείς το brazilian που τα κωλομάγουλα, όπως έλεγε ένας συνάδελφος παλιά είναι όλα έξω. Εμ συγνώμη, αν είναι άσχημο θα σχολιαστεί. και δεν είναι αχρείαστη κακία.

      Delete
    3. Ε ναι στην Κύπρο ζούμε. Ασχολούμαστε πάντα με "τα άσχημα". Των άλλων.

      Ντάξει κόρη, είπες μια κακία. Ένεν ανάγκη να δικαιολογείσαι.

      Delete
  4. Τα λέω μικρή Beatrix αλλά ποιος με ακούει.

    Σμιλί εννοείται ότι τα μαγιώ βγαίνουν για τις τέλειες αναλογίες.

    Ιnvictus ουασιαστική και χρήσιμη όπως πάντα η παρέμβασή σου.

    Θάλασσα συμφωνώ ότι δεν πρέπει να έχουμε κόμπλεξ και να κυκλοφορούμε άνετα. αλλά από την άλλη λίγο γνώθι σ αυτόν δεν πειράζει. αν κάμεις μια βόλτα στις κυπριακές θάλασσες οι μισοί κώλοι είναι έξω, κυριολεκτικά έξω. ε δεν ταιριάζει σε όλους αυτούς τους κώλους να είναι έξω :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το θέαμα - είτε γυμνασμένοι είτε πλαδαροί- αλλά τί να σου πω, προτιμώ να επικεντρωθώ στο νερό,στο βιβλίο και στην παρέα μου.
      Αν η άλλη νιώθει ότι έτσι θέλει να ντυθεί,δικαίωμά της.
      Αν ο άλλος κυκλοφορεί με το σώβρακο/μαγιώ,είτε είναι αρκούδος είτε όχι,πάλι δικαίωμα του.
      Ο ακράτητος σχολιασμός είναι που χαλάει τη διάθεση όλων μας,όχι η αισθητική των άλλων.
      :)

      Delete
  5. Ο καθένας μπορεί να φορεί ό,τι θέλει. Μπορεί να μην ταιριάζει στην αισθητική σας αλλά δε χρειάζεται γίνεστε αχρείαστα κακοί.

    Brazilian girl

    ReplyDelete
    Replies
    1. με την ίδια λογική ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει! :)

      Delete
    2. Και εγώ είπα αυτό που ήθελα, "δε χρειάζεται να γίνεστε αχρείαστα κακοί".

      Delete
    3. και αυτό είναι το επιχείρημα σου? ;)

      Delete
    4. Εσένα ποιο είναι το επιχείρημα σου, το ενδιαφέρον για την υγεία τους; :)

      Delete
    5. οι οι, απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί μπορεί να θέλεις να φορέσεις κάτι έτσι? τι διαφορά έχει που το κανονικό μαγιώ? τι νιώθεις παραπάνω? πιο πρόκληση? πιο ωραία? πιο ανεξάρτητη? επδ στους άντρες εν αρέσει και ούτε στις παραπάνω γυναίκες? οπότε φορείς το μόνο για σενα! αλλά πιο το όφελος?

      Delete
    6. Καλή μου, δε με απασχολεί το γιατί θέλει κάποιος να φορέσει ο,τιδήποτε αλλά αφού θέλεις μια πιθανή απάντηση στο υπαρξιακό σου ερώτημα για το συγκεκριμένο μαγιώ, να σου δώσω μια πιθανή εξήγηση: Μήπως είναι πιο άνετο; Το σκέφτηκες ποτέ;

      Εν πάσει περιπτώσει,είχα την εντύπωση ότι τα ρούχα μας τα φοράμε για μας κυρίως και όχι για "παραπάνω" άντρες και γυναίκες.

      Πάντως μου κάνει εντύπωση που θίγουν τέτοιο θέμα γυναίκες. Εντάξει πολλά θεάματα δεν μας αρέσουν αλλά κρατούμε την άποψη μας για τον εαυτό μας. Γι αυτό είπα "αχρείαστα κακοί".

      Delete
    7. Ποιό άνετο;
      Νιώθεις εσύ πιο άνετα αμαν μπαίνεις μες τη θάλασσα τζαι συρικνώνεται το brazillian μες τον κώλο σου;

      Ανώνυμη 2

      Delete
    8. Α και Beatrix Kiddo σίουρα εν θέμα του να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της, αλλά ναι κάποιες, ασχέτως βάρους ή λίπους κλπ μπορεί να νιώθουν πιο όμορφες ή σέξυ ασχέτως του πως τις βλέπουν οι άλλες/οι. Εγώ νομίζω ασχέτως σωματότυπου ο καθένας μπορεί να φορεί όοοτι θέλει (που να μεν είναι προσβλητικό φυσικά-τζαι όι εν εννοώ προσβλητικό αισθητικά, αν είναι δυνατόν να ισχυεί έτσι πράμα) φτάνει τζίνή/ος να νιώθουν όμορφα.

      Ανώνυμη 2

      Delete
    9. Μπορεί ναν πιο άνετο αν θεωρεί κάποιος το λιγότερο ύφασμα άνεση. Μπορεί κάποιου να του αρέσκει ναν μες τον κώλο του. Το να εξηγήσουμε το γιατί δεν είναι το πόιντ.

      Τελοσπάντων είπαμε ο καθένας όπως θέλει ντύνεται. Μπορεί να το κάνει για πολλούς διαφορετικούς λόγους, μπορεί να θέλει προσοχή μπορεί και όχι, τι μας κόφτει, αυτό είναι το πόιντ.

      Delete
  6. η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή δυστυχώς, και πολύ δύσκολη και επίπονη, για να μην φοράς το μαγιό που θες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. και για να μην ξεχνιόμαστε :Ρ

      http://youtu.be/W-RexzbyP3o

      Delete
  7. με την ίδια λογική όμως δεν πρέπει να πηγαίνει ένας χοντρούλλης σε παραλία γυμνιστών δηλαδή. ή μια τυφλή να μεν φορεί μπραζίλιαν.... εν ξέρω....σhουμάλιστα. φορείς ότι θέλεις τζαι κρεμμάζεις όσην σκεμπέν θέλεις.

    σβήστην ανάρτησην μάνα τζαι χαλά το προφίλ του μπλόγκ.κακία ξεκατζία εν υπάρχει ορισμός του πως νιώθει άνετα ο καθένας.

    -φιλικά πάντα

    ReplyDelete
  8. Ο καθένας φορά ότι θέλει. Οι υπόλοιποι γυρίστε που την άλλη :-P

    ReplyDelete
  9. ας φορεί ο καθένας οτι θέλει! γιατί πρέπει να μας νοιάζει τι φορά ο διπλανός μας?

    ReplyDelete
  10. Afou o kathenas forei oti thelei, etsi tziai gw lalw oti thelw. Omos otan pw afto pou thelw( px oloi oi koummounistes ine ilithioi) giati peftete oloi panw mou na me fate? Nomizw oi perissoteres edw pou diafwnoun me tin mana, einai apla xontres kai foroun brazilian.... Mana, synexise na les afto pou goustareis, kai min akoueis tes malakies...

    ReplyDelete
  11. Χάθηκαν(μιλά για ένα ζευγάρι μέσα στο πλήθος) γρήγορα για να αντικατασταθούν από μια γυναίκα με ένα παντελόνι βρακί φαρδύ που σταματούσε στα γόνατα, σύμφωνα με τη μόδα της χρονιάς. Τα οπίσθιά της, φάνταζαν με ένα τέτοιο ρούχο ακόμη πιο χοντρά και πιο χαμηλά στο έδαφος. Οι νερουλές της σάρκες, γυμνές και άσπρες έμοιαζαν με χωριάτικο λαγήνι στολισμένο από κιρσούς ανάγλυφους στο μπλε χρώμα της κληματίδας, πλεγμένους σαν φωλιά μικρών φιδιών.
    Η Ανιές σκέφτηκε, αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να είχε βρει άλλους είκοσι τρόπους για να ντυθεί για να κάνει λιγότερο τερατώδη τα οπίσθιά της και να κρύψει τους κιρσούς της. Γιατί δεν το κάνει; Οι άνθρωποι, όχι μόνο δεν γυρεύουν πια να είναι ωραίοι όταν βρίσκονται ανάμεσα σε άλλους, αλλά δεν γυρεύουν ούτε καν να μην είναι άσχημοι.

    Μίλαν Κούντερα, Η Αθανασία, Εκδ. Εστία, Σελ. 31

    ReplyDelete
  12. Φασίστα πες την αλήθεια.. φοράς και συ μπραζίλιαν έτσι; Με τη σβάστικα σε τιγρέ αποχρώσεις επάνω για να'ναι πιο σέξυ έτσι; Είσαι ένα τρελό αγόρι.. Φτιάχνεσαι σκεφτόμενος τον Χίτλερ με ζαρτιέρες;
    Έχεις την αντίληψη που είχε η προ-προ-προ-προ-προ-γιαγιά μου για το τί πρέπει να φοράει μια γυναίκα- μόνο που έχει αλλάξει η εποχή.. Ζούμε στο 2012 Μετά χριστόν και όχι προ παλαιολιθικής εποχής.. Άντε βγες από τη σπηλιά σου να πάρεις καθαρό αέρα.. Έχουν μεταναστεύσει και οι δεινόσαυροι πια οπότε μη φοβάσαι.
    Και μιας και μίλησες για Κούντερα πάρε να'χεις:
    "All great novels, all true novels, are bisexual."
    ..Ε ρε Κούντερα που σε κούναγε..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ti laleis re koumbare? dld ton kairo tis progiagias sou oi pashes exwnnan tin kyttaritida tous, tziai twra allaksan ta pramata tziai prepei na tin deixnoun? diavases pouthena sto post tis manas gia syntiritiko ntysimo? kai an einai i mana biosexual esena giati se peirazei? emena pantws me kavlwnnei! esena pali apo tin alli katalava oti se kavlwnnoun oi pashes me kyttaritida pou foroun brazilian... o kathenas me tis anomalies tou.....

      Delete
  13. Πππε εγινει κωλος δαμεσα!

    Πναστε ρε κοπελια!
    Ο καθενας οτι θελει φορει, αλλα τζι οτι θελει γραφει τζαι κανει!

    Επισης, εν μπορω να καταλαβω ενα πραμα: πως γινεται παντα να σχολιαζουμεν σχεδον οι ιδιοι τζι οι ιδιοι, τζι αμαν εν κανενα θεμα που εγειρει διαφωνιες να γεμωνει ο τοπος ανωνυμους!!! Πως γινεται?

    Θελεις μαναμου να πεις κατι? Πε το με την ταυτοτητα σου! Μεν καταφευγεις στην ανωνυμια - ποιος θα σε κρινει ενυγουεϊ? Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε! Εν εσχεις ταυτοτητα? Καμε! Βαλε εναν ονομα να σε ξεχωριζουμε που το πληθος - των ανωνυμων...

    Ειμαι η Γρουτα και μολις τελειωσα :)

    ReplyDelete
  14. Mάνα! όσα εγραφτήκαν στα σχόλια εν παραπάνω από ότι εγραψες ώστε να ανοίξεις τους ασκούς του αιόλου! τα συγχαρητήρια μου :D

    ReplyDelete
  15. ΟΧΙ στις πασιές που φορούν brazilian! Σκεφτείτε τζαι λλιό την αισθητική μας που τη σκοτώνεται!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχάπαρη29 June 2012 at 08:27

      I'll vote you for president πουπανινέ ανώνυμε.

      Ρε Μάνα είπες να ελαφρύνεις το κλίμα δαμέσα τζιαι έκαμες το κωλάντερο :p

      Delete
    2. Αχάπαρη dear δυναμιτίζουν τις προσπάθειες που κάμνω για αποκλιμάκωση...

      ευτυχώς έρκεται σαββατοκυρίακο να πάμε παραλία να απλώσουμε τζαι να χαλαρώσουμε.

      Τζαι ναι ρε μπορείτε να σχολιάσετε ελευθέρα τζαι το μαγιό μου (γιατί πριν το έβαλλα με ω;) τζαι τον κώλο μου, τζαι τες αναρτήσεις μου.

      Delete
    3. προς ανώνυμος 1:17

      εμένα μπορεί να μην μου αρέσει η μούρη που κουβαλάς και η ύπαρξή σου μου σκοτώνει τη δικιά μου αισθητική! Με την ίδια λογική θα έπρεπε να σου απαγορεύεται να κυκλοφορείς δημόσια!!!!

      υγ: το 'σκοτώνετε' όταν είναι σε πληθυντικό βαθμό, ενεργητική γράφετε με "ε", όταν είναι παθητική ενικού γράφεται με "αι"!
      και τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να σου απαγορεύεται και να γράφεις γιατί εκτός από την αισθητική μου, σκοτώνεις και την ελληνική γλώσσα!!!!!!

      Delete
    4. ΞέρΩΩ πολλά καλά πως γράφεται το σκοτώνετε, απλώς εν εξανακοίταξα το σχόλιο μου δεύτερη φορά!

      Ξη-κομπλεξαρίστου!!

      Delete
    5. σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά αν και έχω πολλά άλλα θέματα, ο κομπλεξισμός δεν θεωρώ ότι άνηκει σε αυτά. Και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι δεν με ενδιαφέρει τι φοράνε ή τι κάνουν οι άνθρωποι γύρω μου, φτάνει βέβαια αυτό να μην καταπατάει τις βασικές ελευθερίες, την ηθική ή την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου (σημ: Η αισθητική δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά!).
      Δεν έχω σκοπό να τσακωθώ μαζί σου, ούτε έχω κάτι συγκεκριμένο με εσένα, ή κάποιον άλλον σε αυτό το χώρο, και αν προσέξεις το σχόλιο μου ήτανε θεωρητικό και ίσως λίγο ακραίο, απλά και μόνο για να δωσω ένα αντίστοιχο παράδειγμα σε αυτό που λες.
      Κλείνοντας θα ήθελα να σε παροτρύνω να σκεφτείς τη συμβουλή που ο ίδιος δίνεις.

      Delete
  16. επέρασα να δώσω ψήφο στη μωβ

    ούτε εμένα αγαλλιάζεται το μάτι μου να θωρώ κυτταρίτιδες τζιαι μίλλες ΑΛΛΑ (ποιος είμαι εγώ τζιαι πρέπει ο κόσμος να συμμορφωθεί με την αισθητική μου;) ταυτόχρονα shαίρουμαι που τούτες οι γεναίτζιες φαίνουνται ευχαριστημένες με τον εαυτό τους τζιαι εν έχουν το κκόμπλεξ του "ντύνουμαι τσιατήρι" ή "δίνω φούτερ/παρεό γυρώ που τον κώλο για να μεν φαίνεται". Προσωπικά ξενερώνει με παραπάνω τούτο το τελευταίο.

    ReplyDelete
  17. Καταρχας η μανα δεν ειπε να μην φορανε ολες brazilian και πεσατε να την φατε.Ουτε ειπε οι χοντρουλες να κρυβομαστε κατω απο κελλεπηες.Προσωπικα δεν θεωρουμαι αδυνατη γυναικα και στη παραλια φορω απο κατω μαγιο τυπου "σορτσακι".Το να φορεσω μαγιο brazilian και να κρεμμονται και να πεταγονται διαφορα εδω και κει σιγουρα δεν θα με κανει να νιωθω σεξυ ή ανετα.Ξερω τι μου παει και οτι το σωμα μου δεν ειναι για brazilian,για τριγωνακι και ουτε για μινι φουστα.Φανταζομαι αυτο ηθελε να πει η μανα.
    Μαρια

    ReplyDelete
  18. Σωστήήή !

    ReplyDelete
  19. To loipon, ena feggari (3 mines) pou ekatsa stin vrazilia antimetopisa polla to dilimma '' na valo brazilian i oi?''
    Simioteon oti en kai exei allospos magio tzikato. oi epiloges enei brazilian kai to epomeno en to magio tis giagias sou.
    Ego miazo polla me tin fotografia noumero 2 pou evales, toso polla pou ekoitaksa 2 fores na do an eimai ego!
    Kai omos evala to brazilian mou kai efkika stis paralies tou Rio kai tis gkomenares tis vrazilianes kai den me ekoften tipote!!!

    Irta kipro! en ta eksanavala to poukato. kai to poupano apofevgo to.. No tan-lines touto to kalokairi...
    En thema nootropias oulla re! apla dakato eimaste llio ratsistries me tis pasxies... (story of my life)

    ReplyDelete
  20. Κόρη πατάτα ήσουν Βραζιλία; αααααααααααααααααααααα τέλεια. άτε άφησ' τα μαγιό τζαι δώκε τίπς για καϊπιρινια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha! eimai expert stis caipirinies! oi caipirinies theloun cachaca! ftixo tes polla ego! eidika tora to kalokairi :)

      Delete
    2. βάζω εγώ το cachaca (που για κάποιο λόγο -μη ρωτάς- έχω αποθέματα στο σπίτι!) βάλε εσυ την τέχνη!! :Ρ

      Delete
  21. Κοπέλες μεν με αφήνετε έξω. εχω cachaca έχω τζαι φρέσκα λεμόνια πράσινα.
    που λαλείς για κάποιο λόγο μου φκαίνουν παραπάνω λεμονάτες από ό,τι πρέπει. εννοείται ότι τες πίνω εν τζαι πετάσσω τες.

    ReplyDelete
  22. ε ναι... για να κάνεις βραζιλέρο πρέπει να είσαι και
    μπαλαδώρα!

    ReplyDelete
  23. Μανα, φκαιννουν σου λεμονάτες επειδή βάλλεις λεμόνι. Η κάιπι θέλει λάιμ!

    εγώ πιστεύκω ότι το πλάσμαν εν καλά να ξέρει τι του πάει.
    Το τι του πάει εν υποκειμενικό, άρα ο καθένας φορεί ότι θέλει στην τελικήν.
    Εγω είμαι πιθκιαβλοζάμπισσα ασπούμεν, αλλά εψές εφόρησα σιορτούιν τρομάρα μου. Αντιλαμβάννουμαι ότι είσιεν κόσμον που θα είπεν "άε την άε την, ίντα το εφόρισεν τωρά;" αλλά εν θα ήταν κρίμαν να μεν το φορήσω αφού μου αρέσκει πολλά;
    εμέναν αρέσκει μου να θωρώ κόσμον που νιώθει καλά με το σώμαν, όπως τζι'αν ένει.

    ReplyDelete