Friday 14 September 2012

Η Κέιτ έβγαλε τα ρούχα της




Μια Εγγλέζα γυμνόστηθη στις διακοπές της με τον καλό της. Και που είναι η είδηση, θα μου πείτε, αν γράφαμε για κάθε Εγγλέζα, που κάνει μαλακία στις διακοπές της θα προκαλούσαμε έμφραγμα στο ίντερνετ (λέμε τώρα). Αλλά δεν πρόκειται για οποιαδήποτε Εγγλέζα, αλλά για την Κέιτ Μίντλετον, Δούκισσα του Κέιμπριτζ και μελλοντική βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας και καμπόσων άλλων τίτλων, που δεν θυμάμαι τώρα…

Το γαλλικό περιοδικό Closer δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες της δούκισσας του Κέμπριτζ, γυμνόστηθης, από τις διακοπές της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Λουμπερόν της νότιας Γαλλίας την περασμένη εβδομάδα. Και έγινε, όπως αναμενόταν, ο χαμός.



Πάντως γέλασα καμπόσο, γιατί την ίδια ώρα που εμφανίστηκαν οι ανεπίσημες γυμνές φωτογραφίες, οι επίσημες έδειχναν το πριγκιπικό ζεύγος σε τζαμί στη Μαλαισία και την Κέιτ να φορεί μαντίλα. Το απόλυτο κοντράστ.

Το παλάτι εξέφρασε τη λύπη του, η δούκισσα δήλωσε πικραμένη από το γεγονός, ο μέλλον βασιλιάς οργίστηκε γιατί θυμήθηκε πως οι παπαράτσι κυνηγούσαν τη μάνα του πριν από 15 χρόνια (καθόλου μάλλον δεν πειράχτηκε από τις φωτογραφίες), οι φαν της βασιλικής οικογένειας είναι σοκαρισμένοι από την παραβίαση της προσωπικής ζωής του Ουίλιαμ και της Κέιτ, οι άντρες βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν μάτι σε μια ωραία κοπέλα, οι γυναίκες να κάνουν συγκρίσεις. Ο μόνος, υποψιάζομαι, που θα πετά τη σκούφια του από τη χαρά του είναι ο Χάρι, αδερφός του Ουιλίαμ, αφού τώρα όλοι θα ασχολούνται με τις γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ και όχι τις δικές του.

Απολαμβάνω κάθε φορά που γίνεται ντόρος με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Έχω αρχίσει αν πιστεύω ότι για αυτό το λόγο, οι Βρετανοί αγαπούν τους βασιλιάδες τους. Αποτελούν την καλύτερη ψυχαγωγία με τα τερτίπια τους.

Σαφώς και είναι ενοχλητικό να σε φωτογραφίζουν στις προσωπικές σου στιγμές. Σαφώς και είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Αλλά και λίγη προσοχή δεν βλάπτει. Ξέρεις, ότι είσαι από τα πιο φωτογραφημένα άτομα στον πλανήτη, ξέρεις ότι σε ακολουθούν οι παπαράτσι, τι το θέλεις το topless? Αφού το βλέπεις, κυρία δούκισσα, με τη φωτιά παίζεις.

Όπως όμως σχολίασε, ένας συνάδελφος, οι Εγγλέζοι από τον τελευταίο, χωριάτη μέχρι τη βασιλική οικογένεια, αυτό κάνουν πάντα στις διακοπές τους. Πίνουν, μεθούν, βγάζουν τα ρούχα τους, πηδιούνται. Οι βασιλιάδες τους γιατί να διαφέρουν; Επειδή το παίζουν ανωτέρου επιπέδου, σημαίνει κιόλας ότι είναι;

8 comments:

  1. Οι φίλτατοι αγγλοσάξονες, εκτός από όλες αυτες τις ωραίες πραξεις που αναφέρεις, επίσης το κορυφαίο που κάμνουν είναι το εξής: όταν δουν κάμερα τηλεόρασης στις διακοπές τους, γυρίζουν με χάρη, κατεβάζουν τα παντελόνια τους, ή ανεβάζουν τις φούστες, αναλόγως φύλου, κατεβάζουν τα βρακιά τους και τουμπώνουν όσο πάει για να δείξουν την κωλάρα τους, άσπρη και ττορφαντή σε όλη της την μεγαλοπρέπεια!! διαξ!!!!

    Τζαι ύστερα λαλεί σου Βρετανική αυτοκρατορία τζαι ξέρω γιω κουέντες. Αγια ολάν που τζαμέ! φτου!

    Είμαι όλίγον τι έντονη, απολογούμαι, αλλά έχω πικρήν πείραν! :-)

    ReplyDelete
  2. Χαχαχα κι εγώ τα ίδια σκέφτηκα! Εμείς κυρία μου για να αλλάξουμε μαγιό στο δασούδι κρατούμε 3 πετσέτες γυρώ μας! Είναι δυνατόν εσύ κοτζάμ δούκισσα να το κάνεις με το πάσο σου!

    ReplyDelete
  3. αιστους να δικαιολογουν λιο τους φορους που διουν στους βασιλιαες τους

    ReplyDelete
  4. Μα για αυτό το βυζί γίνεται τόσος τζερζελές; Ήμαρτον!

    ReplyDelete
  5. Να ηταν κανενα C cup να το καταλαβω ;Ρ

    ReplyDelete
  6. Νομίζω ότι ο πρίγκιψ Χάρι θα προτιμούσε να συνεχίσει να ασχολείται μαζί του το ίδιο κοινό και όχι οι νέοι φανς του:
    http://www.sigmalive.com/news/international/523991

    ReplyDelete
  7. Μπράβο ρώγα που βγάζει το Κέμπριτζ! Αλλά θα μου πεις αυτές, μόνο για αναπαραγωγή και θηλασμό είναι γενετικά προγραμματισμένες... γενιές τώρα.

    ReplyDelete