tag:blogger.com,1999:blog-1806177297456863771.post1691590209287904732..comments2024-03-13T05:04:17.054+02:00Comments on Μάνα είναι μόνο μία: Η σούπα της αποτυχίαςManahttp://www.blogger.com/profile/06566174751375226872noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1806177297456863771.post-44614034173759644842010-01-26T07:55:11.043+02:002010-01-26T07:55:11.043+02:00This comment has been removed by the author.Ktinohttps://www.blogger.com/profile/11551894116416410025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1806177297456863771.post-4575791107898756712010-01-25T19:55:19.371+02:002010-01-25T19:55:19.371+02:00Καλά, κι εγώ προχτές έκαμα μια μακαρονάδα που την ...Καλά, κι εγώ προχτές έκαμα μια μακαρονάδα που την έχω φτιάξει άπειρες φορές κι έκοψε η κρέμα, ήταν απαίσια, νερό με άσπρα κουτρουβούθκια. Και είχα και καλεσμένο για φαγητό! Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια, που λέμε.Aurorahttps://www.blogger.com/profile/14150986177312850683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1806177297456863771.post-11821621442829457882010-01-25T19:48:35.042+02:002010-01-25T19:48:35.042+02:00Τωρά αν σας πω μα ξέρω να κάμνω σούπα θα με περιπα...Τωρά αν σας πω μα ξέρω να κάμνω σούπα θα με περιπαίζετε. Απλά στη βιασύνη μου ξέχασα να βάλω λεμόνι. έκαμα τη διαδικασία όπως την περιγράφετε. Αυγό σιγά σιγά προσθέτω σούπα. Αλλά χωρίς λεμόνι. Υποθέτω αν μου πετύχαινε θα ήταν σούπα αυγομένη :)Manahttps://www.blogger.com/profile/00402130046514340288noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1806177297456863771.post-11817889382399673492010-01-25T19:47:46.162+02:002010-01-25T19:47:46.162+02:00This comment has been removed by the author.Manahttps://www.blogger.com/profile/00402130046514340288noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1806177297456863771.post-33823888572541305212010-01-25T17:52:23.246+02:002010-01-25T17:52:23.246+02:00Λοιπόν, Μάνα. Αφού χτυπήσεις το αυγό, θα προσθέσει...Λοιπόν, Μάνα. Αφού χτυπήσεις το αυγό, θα προσθέσεις σιγά-σιγά το λεμόνι. Να τα έχεις σε αρκετά μεγάλο μπολ, ή έστω ένα που να έχει αρκετό βάθος, και όχι σε βαθύ πιάτο. Και αυτό γιατί στη συνέχεια, με την κουτάλα θα αρχίσεις να προσθέτεις στο αυγό σιγά-σιγά σούπα, αλλά και νερό, έτσι ώστε το μίγμα του αυγού να ζεσταθεί και να πλησιάσει τη θερμοκρασία της σούπας. Τότε θα το προσθέσεις στη σούπα (επίσης σιγά-σιγά). Έτσι δεν θα κόψει. Είναι πιο εύκολο από ό,τι ακούγεται. Καλή επιτυχία!Aurorahttps://www.blogger.com/profile/14150986177312850683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1806177297456863771.post-17201943941562263032010-01-25T15:30:32.222+02:002010-01-25T15:30:32.222+02:00αυκολέμονη ξέρω γιατί έβαλλεν με η μάμα μου να της...αυκολέμονη ξέρω γιατί έβαλλεν με η μάμα μου να της βοηθώ.<br />άμαν τζιήνην την ώρα ο ένας κτυπα τζιαι ο άλλος γύρνει πάντα γίνεται καλή<br />άμαν εκατάφερες το κκελλούι εννα σκεφτείς τη σούπαρίτσαhttps://www.blogger.com/profile/04530016172685185251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1806177297456863771.post-21632174130358295572010-01-25T14:02:37.582+02:002010-01-25T14:02:37.582+02:00είχα το απορία, εν η αλήθκεια, τί γίνεται άμαν εν ...είχα το απορία, εν η αλήθκεια, τί γίνεται άμαν εν κτυπήσεις το αυγό με το λεμόνι τζαι γύρεις το μες το ρύζι. εν το έπαθα ποττέ αλλά μόνο επειδή εν εδοκίμασα ποττέ να κάμω αυγολέμονη<br /><br />now i know<br />and so do you :)<br /><br />εν πειράζει, συμβαίνει και στους καλύτερους από εμάςNeeriehttps://www.blogger.com/profile/02973524501158515470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1806177297456863771.post-25414980286555486092010-01-25T13:02:38.348+02:002010-01-25T13:02:38.348+02:00ανοιξες πληγες οντως...
θελω τη μαμα μουυυυ!
που ε...ανοιξες πληγες οντως...<br />θελω τη μαμα μουυυυ!<br />που εννοειται οτι κανει κεφαλακια κ αυγολεμονες και τα συναφη...Πρασινη νεραιδαhttps://www.blogger.com/profile/15777145478882070108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1806177297456863771.post-74333734130450486342010-01-25T12:58:35.022+02:002010-01-25T12:58:35.022+02:00korh mana, h aukolemonh thelei trick:-)
an esheis ...korh mana, h aukolemonh thelei trick:-)<br />an esheis minipimer xtypa ta aukra me to lemoni tziai llion krio nero tziai meta katevazeis th souppa pou th fothkia tziai san xtypas tounto migma (me minipimer h me potzeinto ergaliouin) prepei na valleis th soupa koutalia koutalia mesto migma wspou to migma na ftasei thn idian thermokrasia ths soupas (tou tzefalozoumiou that is) tziai meta syrneis to migma me sto zoumin. Amman to ksanavraseis fix them and they have leaned over!<br /><br />Alla amman to kellouin epetyxen, who cares about the soup?<br /><br />p.s. anoikses plhges, thelw kefalaaaaki... eidika glwssa tziai mialouin me kamposo lemonouin... klaps, lygm...postbabylonhttp://post-babylon.blogspot.comnoreply@blogger.com