Thursday 15 October 2009

Σεξ και φαϊ

Το φαγητό είναι ωραίο πράγμα. Όπως επίσης και το σεξ. Απλές όμορφες απολαύσεις που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη. Δεν λέω να είμαστε ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας, αλλά ας μην τα περιφρονούμε κιόλας. Στο κάτω κάτω υπάρχουν πολλά πράγματα που να είναι τόσο απολαυστικά;

Για αυτό, θέλω να πλακώσω στο ξύλο τη συνάδελφο, που αρνήθηκε με ένα ξινισμένο ύφος, να πάρει έστω και ένα από τα θεϊκά σοκολατάκια Godiva που έφτασαν στο γραφείο. Και όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά σχολίασε για το πόσες θερμίδες φορτωθήκαμε οι υπόλοιποι που πέσαμε με τα μούτρα στη σοκολάτα. Εντάξει κυρία μου, εσύ προσέχεις, εγώ πάλι όχι. Δεν θέλεις να πάρεις, μην πάρεις, αλλά μην με σταματάς από το να γεμίσω τις αρτηρίες μου με χοληστερόλη και τριγλυκερίδια.

Ευτυχώς, ο διευθυντής, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων την έβαλε στον τόπο της. «Άνθρωπος που δεν ξέρει να φάει, δεν ξέρει να γαμήσει», της είπε. Άμαν θέλει είναι άψογος.

11 comments:

  1. sex, φαί...τζιαι toilet!!!!
    Πολλά ωραίος ο διευθυντής, χαχαχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  2. wrai i kouventa tou dieuthinti na tin iothetisoume :-) emeis poi elaloume oi sto fai

    maria

    ReplyDelete
  3. ναι, εν απλά όξινοι τούτοι οι αθρώποι που εν κανεί που εν απολαββάνουν, θέλουν να μεν απολαββάνεις ούτε συ

    ReplyDelete
  4. η ζηλια τζιαι η κατζhια που δημιουργηται που ανθρωπους στερημενους απολαυσεων νομιζω εν που τες σhειροττερες

    ReplyDelete
  5. σεξ και φαί παν μαζι και συμφωνω απολυτα με τον διευθυντη! Νομιζω η απολαυση και η ηδονη που λαμβανουμε απο αυτες τις δυο τελετουργιες ειναι πολυ κοντα, και ετσι ειναι πολυ κοντα και ο τροπος ο οποιος τα απολαμβανουμε!
    έβρε τζαι διάβασε το Aphrodite της Ίσαμπελ Αλλιέντε! Εν ακριβώς για τούτον τον συνδυασμο των δυο που μιλά.

    ReplyDelete
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑ θεός ο διευθυντής!!

    Κατά τα άλλα εκάλυψε με το ριτσάκι.

    ReplyDelete
  7. @ Leni
    Ο διευθυντής θα είναι ο τέλειος θεός άμαν δώσει και αύξηση αντί να περιορίζεται στις ατάκες. αλλά με την κρίση που κυκλοφορεί ίντα ξέρω.

    @ Cake
    Ωραίο βιβλίο το έχω διαβάσει. Αλλά δεν νομίζεις ότι τωρά τελευταία η Αλιέντε κατάντησε πολλά προβλέψιμη;

    @ Richie και Ρίτσα
    Κατανοώ όσους δεν θέλουν είτε να τρων είτε να γαμούν. είναι όμως σκέτη κακία να εμποδίζουν τους άλλους να απολαμβάνουν τις μικρές αλλά σημαντικές χαρές της ζωής.

    ReplyDelete
  8. Πρέπει να λλίον παχουλούδης ο διευθυντής σου??? Μπράβο του λεβέντη!

    ReplyDelete
  9. Ισως ναν λιον προβλεψιμη γιατι εχει την ταση να επαναλαμβανεται καπως. Αλλα δεν με ενοχλει καθολου. Οταν ξεδιπλωνονται μπροστα μου οι υπεροχες μαγευτικες εικονες που περιγραφει ειναι σαν ερωτας, και η επαναληψη το κανει απλα πιο οικειο, λες και βρεθηκα με ενα παλιο φιλο

    ReplyDelete
  10. @ cake
    δεν ξέρω, περίμενα περισσότερα από την Αλιέντε, διαβάζοντας τα πρώτα βιβλία της βιβλία. μου κακοφαίνεται ένας συγγραφέας να με ανεβάζει και στη συνέχεια να επαναλαμβάνεται. θα μου πεις έμπνευση είναι και όχι γάλα να πετάσσεται στο σούπερμαρκετ να αγοράζει όποτε θέλεις. αλλά και πάλι..

    ReplyDelete