Monday 23 November 2009

Του κόσμου τα βάσανα

Ήταν συγκλονιστικό. Τόσο συγκλονιστικό το ρεπορτάζ του Down Town για τα βάσανα του Brad Pitt και της Angelina Jolie που άφησα τα μώρα να κλαίνε, το νεροχύτη γεμάτο πιάτα, έκαψα το φαγητό, τον σκύλο χωρίς περίπατο και δεν έδωσα σημασία του πατέρα φαμίλια, προκειμένου να το διαβάσω.

Μέχρι τότε νόμιζα εμείς ότι είχαμε βάσανα και έννοιες. Κούνια που με κούναγε. Δεν θα ανεχτώ ξανά την Ι. να διαμαρτύρεται ότι τα τρία της μωρά είναι ιδιότροπα. Θα μαλώσω τη Μ. όταν θυμώνει με τον άντρα της επειδή δουλεύει ως αργά. Και δεν θα ξανακάνω παράπονο για τον δικό μου όταν προτιμά το Playstation από το να πλύνει πιάτα.

Γιατί τι είναι όλα αυτά τα μικροπροβλήματα μπροστά σε αυτά που τραβά η Angelina και ο Brad; Έξι παιδιά έχουν, που να προλάβουν να πάρουν ανάσα; Να δουν ο ένας τον άλλο, να γυρίσουν και καμιά ταινία να βγάλουν το παντεσπάνι της οικογένειας. Έτσι κατάντησαν να αποξενωθούν. Εδώ και δύο χρόνια δεν έκαμαν σεξ. Δύο χρόνια. Ούτε δύο βδομάδες, ούτε δύο μήνες.

Τώρα σύμφωνα με το Down Town περνούν πολύ καλά μαζί, αλλά δεν βλέπουν ο ένας τον άλλο ερωτικά. Η σχέση τους κύλισε από τον έρωτα στην αγάπη και τη συντροφικότητα. Με αποτέλεσμα η Angelina να αναζητά σημασία σε γυναικείες αγκαλιές και ο Brad να καπνίζει αβέρτα μπάφους. Μέσα στο σαλόνι κιόλας. Σε αυτό βέβαια ένα φταίξιμο θα του ρίξω. Κότζαμ σπίτι με δεκάδες δωμάτια, στο σαλόνι βρήκε και αυτός να καπνίσει; Απαράδεκτα πράγματα, ας πήγαινε στο υπόγειο.

Έτσι η Angelina δεν τον εμπιστεύεται. Γιατί σου λέει, μια νύχτα κύριε θέλησα να βγω και εγώ έξω και σου άφησα τα παιδιά και μου έκανες το σπίτι τεκέ. Να του δώσω όμως ένα κομματάκι δίκαιο του όμορφου όμως. Έξι μωρά είναι αυτά, τα βγάζεις πέρα με έξι μωρά; Εγώ δύο έχω και ώρες ώρες σκέφτομαι να το ρίξω στα σκληρά. Φαντάζεσαι να έχεις έξι;

Γιατί δεν χωρίζουν, είναι η εύλογη η απορία. Το ρεπορτάζ έχει την απάντηση σε αυτό. Η Angelina βρήκε στον Brad το στήριγμα που έψαχνε σε όλη της τη ζωή, γιατί είναι καταθλιπτική. Τόνους φάρμακα και ναρκωτικά έχει καταναλώσει. Πριν όμως, τώρα είναι μάνα. Έτσι είναι, όταν γίνουμε μάνες το παρελθόν το ξεγράφουμε με μια μονοκοντυλιά. Ο δε Brad είναι ευχαριστημένος που έγινε πολύτεκνος και ας μην του κάθεται η Αngelina.

Ζάβαλι μου, πόσα προβλήματα να αντέξουν, πόσα βάσανα να καταπιούν. Κότζαμ κοπέλα, κότζαμ παλικάρι. Αυτά είναι βάσανα, όχι τα δικά μου.

3 comments:

  1. taxa epeidi exoun lefta en prepei na tous koftei oti en etsi;taxa esi en esheis na faeis;

    ReplyDelete
  2. gi afto tin wra pou epeza pro en mou emilouses??
    anwnyme esy pothen ekatalaves oti en exoume na fame?

    ReplyDelete
  3. αχ δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα κι οι καημοί του κόσμου!συγκινήθηκα βρε,πως τα γράφεις έτσι?Να τα στείλουμε σ'ένα σύμβουλο γάμου τα παιδιά.2χρόνια?

    ReplyDelete