Friday 7 May 2010

I will kill you...

Τσσσσσς. Μα πόσο καλή είναι η αστυνομία μας σιόρ; Μόλις ο Μακάριος Δρουσιώτης έκαμε την καταγγελία, ότι απειλείται από ένα blog έτρεξε να τον βοηθήσει. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Στα κρύα του λουτρού θα άφηνε την κυπριακή δημοσιογραφία; Έπρεπε να τον προστατεύσει. Την άτυχη τη Ρουμάνα πριν από κανένα μήνα, με δύο καταγγελίες ότι κινδύνευε από τον γκόμενό της, την άφησαν στην τύχη της. Και με την πρώτη ευκαιρία ο τύπος της έριξε στο πρόσωπο ασίτ και την έκαψε.

Το κατά πόσο είναι η απειλή το σχόλιο που έγινε για τον Δρουσιώτη, «φωτιά και τσεκούρι στους τουρκοπροσκυνημένους», αξίζει πολλή συζήτηση. Και εγώ κάθε μέρα λέω στο συνάδελφο δίπλα ότι θα τον σκοτώσω, αν δεν μου χτυπήσει καλά το φραπέ, αλλά είναι ακόμη ζωντανός. Επίσης κάθε μέρα λέω στις κόρες μου ότι θα τις φάω επειδή τις αγαπώ, αλλά απλά τις αγκαλιάζω, δεν τις τρώω.

Το άλλο σημαντικό θέμα στην υπόθεση είναι η ελευθερία της έκφρασης. Τα blog άνθισαν γιατί προσφέρουν ένα βήμα στον οποιοδήποτε να πει και να εκφράσει τη γνώμη του. Είναι ένας άναρχος χώρος και για αυτό ιδιαίτερα δημοφιλής.

Ξέρουμε που κινείται περίπου το κάθε blog. Ακόμη και να μην γνωρίζουμε τον ιδιοκτήτη, ξέρουμε οι υπόλοιποι σε ποιο μήκος κύματος κινείται. Με λίγα λόγια αν μπω στο christofias –watch ξέρω ότι δεν θα διαβάσω εγκώμια για τον πρόεδρο μας. Θάψιμο (ουπς μεταφορικά το λέω αν παρακολουθεί η αστυνομία το blog μου) κανονικό.

Διάβαζα κάπου ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι θα ανοίξει «ο κύκλος της βίας» με τα διάφορα blog και τα σχόλιά τους. Είμαστε καλά; Έχουμε ένα μέσο που μπορούμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα, να ανταλλάσσουμε απόψεις, έστω και να βριζόμαστε και πάμε να το χαλάσουμε; Τι ζητούμε, δηλαδή, να βάλουμε το Μεγάλο Αδερφό μέσα στα πόδια μας μπας και πούμε καμιά λέξη παραπάνω;

Επίσης, ο κάτοχος του blog είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει. Για τα σχόλια όμως, όχι. Επομένως αν έρθει κάποιος και γράψει στο blog μου, μια απειλή, εγώ γιατί να πρέπει να την πληρώσω και να εκτεθώ; Ο Μακάριος Δρουσιώτης αν νομίζει ότι απειλείται να προσλάβει bodyguard και να αφήσει τα blog στην ησυχία τους.

39 comments:

  1. Ούλλοι οι μπλόγκατζιες στις επάλξεις!

    ReplyDelete
  2. έχεις απόλυτο δίκιο.τα μπλόγκς είναι για να γράφει ο καθένας την άποψή του.αν κάποιος θέλει να κάνει κακό,δεν θα το γράψει,θα το κάνει.

    ReplyDelete
  3. Είναι λυπηρό εν έτει 2010 στην "Ευρωπαϊκή" νήσο Κύπρο να διώκονται μπλόγκερς γιατί κάποιος ανώνυμος σχολιαστής είπε «φωτιά και τσεκούρι στους τουρκοπροσκυνημένους» (φράση του Θεόδωρου Κωλοκοτρόνη by the way) και ο Μακάριος Δρουσιώτης ένιωσε να απειλείται η σωματική του ακεραιότητα.
    Για το Λαζόπουλο για παράδειγμα που λέει τόσα και τόσα για τους Έλληνες πολιτικούς, που κάνει τόσες και τόσες χειρονομίες, που τους παρουσιάζει γυμνούς σε φωτογραφίες που κατασκευάζει, που μιλά με φράσεις του στύλ "κακό σκυλί ψόφο δεν έχει" και "πότε θα πεθάνει κι αυτός να ησυχάσουμε" πώς και δεν αντέδρασε η Ελληνική Αστυνομία; Είναι για να απορεί κανείς...

    ReplyDelete
  4. πολύ καλά τα λες ειδικά το παράδειγμα με την κοπέλα!!!!!

    ReplyDelete
  5. Eκατέβηκεν η "KGB"

    Tι μένει με τούτα ?

    Η εντύπωση πως:

    Προσπαθούν με 1002 τρόπους να φιμώσουν όποιον/ότι δεν τους αρέσει, ότι δεν τους εξυπηρετεί και ειδικά ότι τους μπαίνει εμπόδιο. Με πρακτικές άλλων εποχών.

    Εν τούτος ο εκσυγχρονισμός της ΑστΕνομίας για τον οποίον εμιλούσεν εχτές ο πρόεδρος? Μπορεί, ακούσαν του τζαι είπαν να το αποδείξουν - ΝΟΤ !!

    ReplyDelete
  6. peee...
    proxtes erothsen me mia filh mou giati eimai akoma sth Germania...
    To proto prama pou mou hrte sto nou na ths pw htan oti "zw sth apoliti dhmokratia".
    Megalh polyteleia.

    ReplyDelete
  7. Αγαπητή μάνα,

    εμείς οι μαμάδες ξέρουμε, πως όταν λέμε μια ιστορία, πρέπει να τη λέμε από την αρχή και όχι από τη μέση ούτε από το τέλος.

    δεν εμφανίστηκε μια καλή πρωϊα ένα σχόλιο σε ένα μπλογκ ενός άσχετου, και ο Δρουσιώτης ενοχλήθηκε και έκανε καταγγελία και η αστυνομία αμέσως ανταποκρίθηκε και τώρα διώκεται η ελευθερία των μπλοκκερς!

    το συγκεκριμένο μπλογκ έχει όλα τα χαρακτηριστικά μια παρακρατικής φασιστικής οργάνωσης, και ο δικός μας τόπος έχει κυριολεκτικά καεί από φασίστες παρακρατικούς!

    δεν νομίζω πως θέλουν να φάνε κόσμο με...αγκαλίτσες.

    ο Δρουσιώτης έγινε στόχος γιατί είναι ερευνητής. ερευνητής σημαίνει, αποκαλύπτω κρυφά πράγματα. γι αυτό έγινε στόχος. γιατί είναι ένας ερευνητής που ξεσκεπάζει το ωραίο πέπλο του εθνικιμού.

    πέρα από μπλοκκερς λοιπόν, θα έπρεπε πρώτα πρώτα να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας στην έρευνα και στη πληροφόρηση.

    πλήγμα στην ελευθερία είναι το christofiaswatch, όχι ο Δρουσιώτης ούτε ο κάθε ερευνητής ασχέτως πολιτικών προτιμήσεων.

    ReplyDelete
  8. disdaimona

    "δεν εμφανίστηκε μια καλή πρωϊα ένα σχόλιο σε ένα μπλογκ ενός άσχετου, και ο Δρουσιώτης ενοχλήθηκε και έκανε καταγγελία και η αστυνομία αμέσως ανταποκρίθηκε"

    Tότε τι έγινε δεν μας λες ακριβώς όλη την ιστορία?

    Όσο για το εν λόγω μπλογκ, ναι είναι ακραίο αλλά ακραίοι είναι και πολλοί από όσους παρακολουθείς. Οπότε ?

    Όπως και νάχει όμως να μην χάνεται η ουσία.
    Ποια είναι η όλη ιστορία και τα χρονικά της ΑστΕνομικής επέμβασης ?

    ReplyDelete
  9. Sartanakkas en Afipiretisi7 May 2010 at 13:16

    Καλά αφού ο μπλόγγερ είναι υπέυθυνος μόνο για αυτά που γράφει και όχι για τα σχόλια..τα δικά μου γιατί τα έσβηνε ο Ξενής? Δεν απειλούσαν κανένα και δεν ήταν περισσότερο υβριστικά από των υπολοίπων...
    Ατυχέστατο το ποστ σου..Βγάλε τις παρωπίδες και δες την πραγματική ιστορία...Όχι επειδή μισούμε τον Χριστόφια να αναδικνυουμε σε μάρτυρες τα τίποτα...

    ReplyDelete
  10. Κλέφτης7 May 2010 at 13:17

    @Disdaimona
    Και το να πολεμά κάποιος φασίστες με φασιστικές μεθόδους τί τον κάνει αυτόν; Από τη στιγμή που κάποιος γράφει έρευνες και απόψεις εν επόμενο να δεχτεί κριτική. Όπως γίνεται ανέκαθεν στο διαδίκτυο και τα μπλογκς, αν θέλεις να αντιμετωπίσεις κάποιους που σε πολεμούν κάμνεις το με την πέννα (keyboard στην προκειμένη περίπτωση). Αλίμονο αν έκαμνε συλλήψεις η αστυνομία κάθε φορά που κάποιος εδέχετουν φραστικό πλήγμα που τον οποιοδήποτε στο ίντερνετ. Κανένα μπλογκ εν μπορεί να χαρακτηριστεί "πλήγμα στην ελευθερία". Ίσια ίσια, το ότι ο καθένας μπορεί να πει την άποψη του (όσο παρατραβημένη και αν ένι) εν μέρος της ελευθερίας του λόγου.

    ReplyDelete
  11. Για τον ασβέστη στον τάφο του δρουσιώτη? Μόκο? Άκου τωρά..το είπε ο κολοκωτρόνης και είναι οκ..
    Είπε επίσης ο κολοκωτρόνης για να ρίξουμε ασβέστη στον τάφο του δρουσιώτη?
    Ο ρήγας μιλούσε πολύ συγκεκριμένα..και δεν είναι δουλιά του δρουσιώτη να ξέρει πόσες ασφάλειες έχει κάψει ο κάθε ρήγας για να θεωρήσει ότι δεν κινδινευει.
    Ο λαζόπουλος κύριοι προασπιστές της ελευθερίας του λόγου (ιμίσηιη μου) βγαίνει με όνομα και επίθετο...όπως και ο Jay Leno, όπως και ο Colbert, όπως και τόσοι άλλοι. Δεν κρύβεται πίσω από επιτροπές για την αποκατάσταση της δημοκρατίας γιατί δήθεν θα τον πιάσει η KGB και απειλεί (με θρασυδειλία πάντοτε) τις ζωές αυτών που ως άλλος δικαστής Ντρέτ δικάσε και καταδίκασε - γιατί διαφωνεί με αυτά που λέει....

    ReplyDelete
  12. Κλέφτης7 May 2010 at 13:28

    @Sartanakkas en Afipiretisi
    Το τι σου έκαμε ο "Ξενής" εν μπορούμε να το ξέρουμε και απ' ότι αναφέρεις εν έχει σχέση με την ευθύνη του μπλόγκερ για τα σχόλια των επισκεπτών, αλλά με λογοκρισία που έκαμε στο ποστ σου. Και το θέμα εν έχει να κάμει με "παρωπίδες" και "μίσος κατά του Χριστόφια". Είτε ήταν στη θέση του ο Αναστασιάδης, είτε ο Ομήρου, είτε ο Κάρογιαν, είτε ο κάθε καρεκλοκένταυρος το ίδιο κάμνει.

    ReplyDelete
  13. @Ανώνυμε των 1:17 μ.μ.
    Δηλαδή αν ο σχολιογράφος έγραφε με όνομα τζαι επίθετο τζαι για το "φωτιά και τσεκούρ" τζαι για τον "ασβέστη στον τάφο" θα ήταν ΟΚ επειδή επώνυμα τα λένε τζαι ο Λαζόπουλος τζαι ο Jay Leno; Εν η ανωνυμία που σας επείραξε; Αλλού μας τρώει τζι αλλού κνηθούμαστεν νομίζω...

    ReplyDelete
  14. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. δεν έχω τίποτε με τον Χριστόφια. Για οποιοδήποτε πολιτικό να ήταν το blog η αντίδρασή μου ίδια θα ήταν.

    @ Δυσδαιμόνα. Το συγκεκριμένο blog όντως έχει ιστορία. Με ενόχλησε η σπουδή της αστυνομίας να ερευνήσει όμως την υπόθεση. Αν πήγαινε,για παράδειγμα μια γυναίκα να καταγγείλει ότι φοβάται τον άντρα της, θα δρούσε το ίδιο γρήγορα; Αμφιβάλλω.

    @ Sartanakkas en Afipiretisi
    Δεν ανέδειξα σε μάρτυρα τον Ξενή. Ούτε καν τον ξέρω. Το Χριστόφια επαναλαμβάνω δεν τον μισώ και δεν έχω λόγο να τον μισώ. Αντιπάθεια ή συμπάθεια θα τη δείξω στις κάλπες.

    @ Ανώυνυμος 1:17
    Ο ασβέστης που κολλά τωρά;

    @ Κλέφτη
    Ακριβώς το blog είναι ελευθερία έκφρασης και αυτό προσπαθώ να πω.

    ReplyDelete
  15. aaatteeee, molis graftei otidipote enantion tou mastrou tous, fkainoun oi logis logis anwnymoi na kamoun tous dikigorous tou. en ekatalava, to christofias-watch en fasistiko, tziai o drousiwtis en erevnitis? pete allo na re...

    ReplyDelete
  16. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κ. Δρουσιώτη ήταν μια ανάρτηση στο συγκεκριμένο blog, η οποία δεν συνιστούσε μόνο ύβρη, αλλά ήταν ευθεία απειλή εναντίον της ζωής του και μάλιστα θα μπορούσε να ερμηνευθεί και ως παρακίνηση των αναγνωστών της ιστοσελίδας για δολοφονική επίθεση εναντίον του.
    Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ανάμεσα σε άλλα, αναγράφονταν τα εξής: «Αν ο Μαγάριος ζούσε στην Ιρλανδία και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ, ήταν σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει από χρόνια τώρα και δεν θα τον ήξερε κανένας. Αν ο Μαγάριος ζούσε στην Παλαιστίνη και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ, ήταν σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Ισραηλινών εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει από χρόνια τώρα και δεν θα τον ήξερε κανένας. Αν ο Μαγάριος ζούσε στην κατεχόμενη Ελλάδα του ΄40 και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ, ήταν σφογγοκωλάριος των Γερμανών εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει και δεν θα τον ήξερε κανένας. Συμπέρασμα: Μόνο στην Κύπρο μπορεί να ζήσει ο Μαγάριος. Που οι προδότες, οι δωσίλογοι, τα γιουσουφάκια, οι πουτάνες και οι σφογγοκωλάριοι του κατακτητή (και το συγκεκριμένο ανθρωπάκι της ντροπής τα συνδυάζει όλα) μπορούν και πουλάνε μούρη. Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες. Λάκος με ασβέστη στους δωσίλογους».

    ReplyDelete
  17. ta pio pano pou ton politi

    http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=944498&-V=articles

    ReplyDelete
  18. διαφωνω μανα.αλλα λεω να γραψω ποστ

    ReplyDelete
  19. Otan ta blog einai anonyma na grafoun oti theloun. Apo tin stigmi pou einai aponyma na einai o kathenas ypefthynos ton prakseon tou kai ton legomenon tou.

    Kanonika eprepen na ton paroun mesa na tou dokoun 2 patsous tzai na ton stiloun spiti tou katourimenon

    ReplyDelete
  20. Κωτσιο, τον ανώνυμο ή τον μαγάριο; Οξά τον Ξενή;;; Ναι ρε...

    ReplyDelete
  21. Ton Xeni pou dia to dikeoma me ta permission rights pou evalen sto blog, pou ferei to onoma tou

    ReplyDelete
  22. Κλέφτης7 May 2010 at 15:54

    @Kotsios
    Με το σκεπτικό της αστυνομίας και του Δρουσιώτη πρέπει δηλαδή να κάτσουν μέσα την mana γιατί με το ποστ σου υποκινείς επίθεση κατά του Ξενή.

    ReplyDelete
  23. Kamia sxesi.

    O xenis eponyma anaferei se allo blog oti to christofias watch tou anikei. H ftoxi i mana ti eipen se sxesi me tzina pou eipen o xenis...

    ReplyDelete
  24. @Kotsios
    O xenis eponyma anaferei se allo blog oti to christofias watch tou anikei.

    Μπορούμε να έχουμε κάποια σχετική πηγή/link για να ενημερωθούμε κι εμείς που δεν διαβάσαμε το "allo blog";

    ReplyDelete
  25. Κλέφτης7 May 2010 at 16:06

    Τίποτε, αλλά και ο Ξενής εν για ποστ που εκάμαν στο μπλογκ του που κατηγορείται. Το πρόβλημα δηλαδή εν ότι διατηρεί το μπλογκ επώνυμα και όι ανώνυμα;

    ReplyDelete
  26. Veveos...

    http://xenisxenofontos.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. H mana grafei anonyma... kai oxi eponyma.
    Ean thelei kapios na tin mpertepsei gia ta sxolia olon mas edo, tote enna prepei na mpei se kapios diadikasies.

    Ean elegen omos oti eimai i "tade" eponyma tote tha ekane afti tin pithani diadikasia pio efkoli...

    MANA S"AGAPAME

    ReplyDelete
  28. @Kotsios
    Και πού ακριβώς αναφέρει στο xenisxenofontos.blogspot.com ότι του ανήκει το christofias-watch.blogspot.com; Βοήθα λίγο φίλτατε

    ReplyDelete
  29. Γιάννος7 May 2010 at 16:15

    Η λίστα ιστολογίων μου

    ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ
    Εκδήλωση του Άρδην/Ρήξη και συλλατήριο/πορεία στην Τουρκική πρεσβεία:Αντίσταση στον νέο οθωμανισμό
    1 ώρα πριν

    ΑντιΠαρακμή: Διαδικτυακή Επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ!! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!
    Πριν από 20 ώρες

    Χριστόφιας - Watch: Παρατηρητήριο για την Διακυβέρνηση Χριστόφια
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Πριν από 21 ώρες

    ReplyDelete
  30. @Γιάννο
    Το "λίστα ιστολογίων μου" είναι η λίστα με τα ιστολόγια που παρακολουθείς κι όχι λίστα με τα ιστολόγια που σου ανήκουν! Είναι αυτή η λίστα που η Μάνα ονόμασε "Βόλτες σε άλλα blog". Έλεος, πόσο άσχετοι είναι ορισμένοι με το θέμα μπλόγκινγκ;!!!

    ReplyDelete
  31. Postbabylon μαλλον εν μας λαλεις κατι καλα.
    Στην γερμανία , αν θεωρήσεις οτι ζεις την δημοκρατία τοτε εχουμε βήματα να καμουμε για να την φτασουμε.Απο την ασυδοσία που ζουμε τωρα προς την δημοκρατία και ΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

    Απλα να σου πω οτι στην περίπτωση της ζιμενς,
    οι γερμανοι αστυνομικοι εκαρτερύσαν τους υπαλλήλους της εταιρεία ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΙΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ,απλα για να τους αιφνιδιάσουν.

    Κρινε λοιπον ενα ζεις στην απολυτη δημοκρατια.

    Εγω λεω οτι πολλα καλα επραξε η αστυνομία και τα λογια της μανας βρίσκω τα ολίγον αφελή.
    Τι σχε΄ση εσιη να καμει το ενα γεγονος με το αλλο.
    Η καθε περίπτωση αξιολογειταο ξεχωριστα.
    Εαν νομιζει καποιος οτι μπορει να εσιει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα ας καμει αίτηση να μπει στο σωμα.

    Ο καθένας μιλα εκ της θεσεως του.
    Αμαν ηταν κατα του χριστόφκια βαλλει κατα της αστυνομίας.
    Αμαν εν το αντίθετο ή ξερει και πως ενεργουν σε αλλες πολιτισμενες χωρες επικροτεί.

    Τουτη η ελαφρότητα κρισης των πραματων εν μ αρεσκει.
    Λυπούμαι

    Andreas

    ReplyDelete
  32. Αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, έστειλε σε σχόλιο του αναφορές οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο συγκεκριμμένο μπλογκ και τις οποίες διερευνά η Αστυνομία μετά την καταγγελία του δημοσιογράφου ως απειλή κατά της ζωής του.

    [04 Μαρτίου 2010 2:06 μ.μ.
    Ρήγας είπε...
    Αν ο Μαγάριος...

    ** Ζούσε στην Ιρλανδία και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ ήταν σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει από χρόνια τώρα και δεν θα τον ήξερε κανένας.

    ** Ζούσε στην Παλαιστίνη και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ ήταν σφογγοκωκλάριος των Εγγλέζων και Ισραηλινών εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει από χρόνια τώρα και δεν θα τον ήξερε κανένας.

    ** Ζούσε στην κατεχόμενη Ελλάδα του '40 και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ, ήταν σφογγοκωλάριος των Γερμανών εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει και δεν θα τον ήξερε κανένας.

    ** Ζούσε στην Αγκόλα και αντί για σφογγκωλάριος των Εγγλέζων εδώ ήταν σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει και δεν θα τον ήξερε κανένας.

    ** Ζούσε στην νοτιοανατολική Τουρκία, στα Κουρδικά εδάφη και αντί σφογγοκωκλαριος των Τούρκων εδώ ήταν σφογγοκωλάριος των Τούρκων εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει και δεν θα τον ήξερε κανένας.

    ** Ζούσε στην ΕΣΣΔ το '40 και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ ήταν σφογγοκωλάριος των γερμανών Ναζί εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει και δεν θα τον ήξετε κανένας.

    ** Το καιρό της γερμανικής κατοχής στην Σερβία, στην Γαλλία, ...κλπ.

    Συμπέρασμα:

    ΜΟΝΟ στην Κύπρο μπορεί να ζήσει ο Μαγάριος. Που οι προδότες, οι δωσίλογοι, τα γιουσουφάκια, οι πουτάνες και οι σφογγοκωλάριοι του κατακτητή (και το συγκεκριμένο ανθρωπάκι της ντροπής τα συνδυάζει ΟΛΑ) μπορούν και πουλάνε μούρη.

    Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες.

    Λάκος με ασβέστη στους δωσίλογους.

    Ρ.

    http://christofias-watch.blogspot.com/2010/03/blog-post_04.html]

    www.kathimerini.com.cy

    ReplyDelete
  33. @ Αντρέα
    Το θέμα είναι η ελευθερία που απολαμβάνουμε οι bloggers όχι ο Χριστόφιας. Για ονόμα. έχουμε κάτι καλό και πάμε με τα χεράκια μας να βγάλουμε τα ματάκια μας. Μπορούμε να πούμε ό,τι θέλουμε ακόμη και να βρίζουμε. Αυτό είναι μεγάλο πράμα και δεν το εκτιμούμε.

    @ Χωρικό
    Το είδα το σχόλιο, αλλά νομίζω ότι Ανγκόλα ήταν πορτογαλλική αποικία, όχι εγγλέζικη αποικία, έτσι για να παίξω την έξυπνη :)

    ReplyDelete
  34. Κατ αρχας να διευκινίσουμε κάτι.
    Που κολλα ο χριστόφιας.
    Ο κυβέρνηση δεν ε΄χει καμία απολύτως αναμειξη στο συγκεκριμένο συμβαν.
    Συγκεκριμένα καποιος δημοσιογραφος εκαταγγειλε το γεγονος και εξεταζει το η αστυνομια.
    Τουτον εν όλο.
    Επείραξε όμως τζέινους που εθελαν να υπάρχει τουντο μπλογκ.
    Δλδ ολοι οσοι ΕΝ συμφωνουν με την πολιτκή χριστόφια.
    Και μετα μιλούν ταχατες για φίμωση του λόγου.

    Τοσον απλα και τόσον μα τόσον υποκριτικά.
    Καπου εσυγχήσαμε την ασυδοσία με την δημοκρατία.

    Αndreas

    ReplyDelete
  35. afto ine. Xekinise to thema me tin eleftheria tou logou ke katalixame sto Hristofia na mallonoume. Mia zoi mallonoume.

    ReplyDelete
  36. Η χούντα ξανακτυπά! Όσο τους ανεχόμαστε, αυτά θα έχουμε.

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  39. Χρόνια πολλά για την γιορτή της Μητέρας κι από το μουντό Τορόντο!!

    ReplyDelete