Wednesday, 15 September 2010

Οι ιστορίες των bloggers

Εδώ είμαστε. 24 ιστορίες αναζητούν συγγραφέα. Καλά τα πήγαμe ladies and gentlemen. Τόσο καλά θα έλεγα όσο και η Barcelona χθες μουαχααχαχα. Στο θέμα μας τώρα. Διαβάστε τις ιστορίες με την ησυχία σας και αποφασίστε ποιος είναι ο συγγραφέας. Μην επηρεαστείτε από τις επιλογές των άλλων. Κάντε τη λίστα σας.

Αύριο τα αποκαλυπτήρια. Όσοι έλαβαν μέρος στο παιχνίδι θα πρέπει να πουν ποια ιστορία έχουν γράψει.

Ιστορία 1.
Δεν έβρισκα δωμάτιο πουθενά. Γι αυτό καταδέχτηκα να μείνω σε τούτο το ξενοδοχείο που είναι υπό κατάρρευση. Τα πάντα για να δω τους Radiohead ζωντανά. Όσο ζω και αναπνέω δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν στην Γαλάτα και να τους χάσω. Το είπα ξανά, για τους Radiohead κόφκω και τη σοκολάτα, αφήνω το βόλεμα του κυβερνητικού υπαλλήλου, ξαπολώ τζαι το ποδήλατο όσο μεγάλος κι αν είναι ο πόνος.
14 Σεπτεμβρίου 2010 10:26 π.μ.

Ιστορία 2.
Καλώστον καλωσόρισεν, βολέφτου κάπου. ΓΙΕ ΜΟΥ;; Όι τζιαμέ, πονώ. Θέλεις σοκολάτα; Καλλύττερα, εν τζι εννόουν το. Φέρτην δα τζι εννά καταρρεύσω αν δεν φάω κάτι. Που λες, εν καλόν το ξενοδοχείο μας έννεν; Να σου πω τζιαι κάτι αλλά να μεν το πεις. Του πουπανινού αρέσκουν του οι ρέτιοχετ, εν ακούμεν άλλον πράμαν δαμέσα... *sigh*
Πε μου, αναπνέεις τίποτε; YiKeS!!! Φκαίνει καπνός που το δωμάτιο του πουπανινού!!!
14 Σεπτεμβρίου 2010 10:44 π.μ.

Ιστορία 3.
"Πόνος και σοκολάτα", η ιστορία της ζωής μου. Εσύ να ζητάς συνεχώς αλλαγή στάσης μέχρι την τελική μας κατάρρευση. Εγώ, αναπνέοντας βαριά στα σεντόνια κάποιου ξενοδοχείου, νιώθω τόσο χαρούμενη για τα μικρά μας όργια. Είναι γνωστό, το βόλεμα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου...
14 Σεπτεμβρίου 2010 10:56 π.μ.

Ιστορία 4.
Α μάνα μου μάνα μου… Έφαα τζείνη τη σοκολάτα τζι έπιασεν με ο πόνος! Ευτυχώς που ήβρα ένα ξενοδοχείο τζι έδωκα μέσα. Το βόλεμα που ένιωσα στην τουαλέτα δεν περιγράφεται! Ήμουν κυριολεκτικά υπό κατάρρευση τζαι έτσι μεταξύ μας, εν με το ζόρι που αναπνέω που τον ζόλο!!!
14 Σεπτεμβρίου 2010 10:58 π.μ.

Ιστορία 5.
Άσε με, άσε με Νότα μου σου λέω! Έχω ένα πόνο, μα ένα πόνο, ένα βήμα πριν τη κατάρρευση είμαι! Με δυσκολία αναπνέω. Και που είναι κι αυτός ο ανεπρόκοπος ο άντρας μου! Μια σοκολάτα τον έστειλα να μου πάρει, κι ακόμα να φανεί ο άχρηστος! Έννοια σου!!! Έννοια σου!! Τα έμαθα και τα δικά του τα χαΐρια! Έβγαινε από ένα ξενοδοχείο χτες το βράδυ, από αυτά τα πονηρά της ημιδιαμονής. Και με πήρε να μου πει ότι θ’ αργήσει στο γραφείο ο αρχιψεύταρος. Αλλά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη Νότα μου! Θέλει και βόλεμα με τη γυναίκα, μου θέλει κι αγαπητικιά.
14 Σεπτεμβρίου 2010 10:59 π.μ.

Ιστορία 6.
Το σπίτι μου εκατέρρευσε τζι εν είχα που να μείνω
τζαι είπα να πάω να βολεφτώ σ’ ένα ξενοδοχείο
έφα τη σοκολάτα μου τζι ελάμνησα να ππέσω
μα έπιαν με ο πόνος άξιππα, εν εμπόρουν να αναπνεύσω
εβούρησα στο ττόιλετ νάκκον να ξαλαφρώσω
μα το καππάκι ξέχασα, ε τζι έκαμα τα πόξω!!
14 Σεπτεμβρίου 2010 11:12 π.μ.

Ιστορία 7.
ντήαρ ανάγνωστερ, ήξερες ότι το πέος του Ναβουχοδονόσορα κατέρρευσε (μιλάμε για πολύ πόνο) και τώρα που ο ιδιοκτήτης του έπαψε να αναπνέει βρίσκεται βολεμένο σε ένα κουτί με σοκολάτες σε ένα ξενοδοχείο;
14 Σεπτεμβρίου 2010 11:13 π.μ.

Ιστορία 8.
Ξενοδοχείο λαλούν σου. Πεντάστερο imish. Μας βόλεψαν σε ένα δωμάτιο που θύμιζε Alexis από τη Δυναστεία. Από το μπαλκόνι μπορούσες να αναπνεύσεις τον καθαρό αέρα των εκατοντάδων κλιματιστικών του απέναντι ξενοδοχείου. Lovely! Έφαγα τη σοκολάτα-δωράκι και πρέπει να ήταν ληγμένη διότι μου ήρθε κόψιμο. Μπαίνοντας στην τουαλέτα, έζησα την κατάρρευση της ψευδοροφής πάνω στο κεφάλι μου. Ο πόνος που ένιωσα ήταν στιγμιαίος αλλά δυνατός. Τώρα είμαι άλλος άνθρωπος. Τραβεστί.
14 Σεπτεμβρίου 2010 11:17 π.μ.

Ιστορία 9.
Ο πόνος μου οτι τζι αν πεις εν μεγαλος. Μεγάλον το μαράζιν μου. Βασικά εγώ φταίω για το το βόλεμα μου. Αντί να τα διπλώσω γουάνσ εντ φορ ολ τζιαι να πάω σε ένα ξενοδοχείο στην Καραιβική, τζιαι ποιος την είδεν ποιός την άκουσεν. Τζιαι είπα του το ανοιχτα, "Μάστρε, η δουλεία δεν μου αρεσκει, αξιουαλλι μισώ την." Ρε λαλώ σου φκάλλω τσούννες το πρώι που έρκουμαι γραφείον τζιαι συ λαλείς μου να φάω σοκολάταν; Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης λαλώ σου. Καν γιου χήαρ με;
14 Σεπτεμβρίου 2010 11:22 π.μ.
Τζιαι που τον πόνο δεν αναπνέω μάστρε. Κκουχχου κκουχχου. Πνίουμαι!
14 Σεπτεμβρίου 2010 11:22

Ιστορία 10.
Πονείς; Πονώ. Πονεί.
Πονεί κυρίες και κύριοι. Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Μάριος Μάριου, ο οποίος κατάρρευσε σε παραλιακό ξενοδοχείο, ύστερα από μεγάλη ποσότητας σοκολάτας που κατανάλωσε. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κατάφερε να αναπνεύσει. Το τμήμα Πρώτων Βοηθειών, που μεταφέρθηκε ο άτυχος Τοουλής ήταν γεμάτο και για αυτό, βολεύτηκε σε ένα ράντσο που ήταν διαθέσιμο. Σύμφωνα τον Τοουλή, αυτόπτη μάρτυρα, οι σοκολάτες που έφαγε ο Μάριος ήταν Godiva.
14 Σεπτεμβρίου 2010 11:41 π.μ.

Ιστορία 11
"Τις ήθελα τόσο πολύ αυτές τις διακοπές!! Βρισκόμουν ένα βήμα πρίν τη ψυχολογική κατάρρευση!!
Άνοιξα την οροφή του σπόρ αυτοκινήτου μου και πατώντας το γκάζι ένιωσα ν'αναπνέω χωρίς πόνο πιά!!
Καθώς έβλεπα απο μακριά το ξενοδοχείο, σκεφτόμουν να φωνάξω δυνατά 'τζερόνιμοο', γιατί μπορεί ο χρόνος να είναι ο καλύτερος γιατρός, αλλά και η σοκολάτα καλή είναι για βόλεμα!! ;)
14 Σεπτεμβρίου 2010 12:01 μ.μ.

Ιστορία 12
Η σοκολάτα είναι μισός οργασμός. Θέλω δύο πληζ. Αν είναι να έχω οργασμό, τον θέλω ολοκληρωμένο. Και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος. Αρα, μόνη σε ξενοδοχείο, με δύο σοκολάτες. Για μια φορά να δω και το δικό μου βόλεμα. Πνίγομαι. Δεν αναπνέω. Είμαι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ξενοδοχείο. Αλλού. Μακριά. Σε άλλη χώρα. Να φέρω και κανένα μαγνήτη. Και αν είναι δυνατόν, με πλοίο. Γιατί, γαμώ τις φοβίες μου γαμώ, δεν ξαναμπαίνω σε αεροπλάνο.
14 Σεπτεμβρίου 2010 12:28 μ.μ.

Ιστορία 13
Η σοκολάτα δεν μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα. Θεϊκή; Λατρεμένη; Αφροδισιακή; Μπα. Υπερεκτιμημένη, αν θέλετε τη γνώμη μου. Τόσο αδιάφορη με βρίσκει που, ακόμα κι όταν βρέθηκα στα πρόθυρα της απόλυτης κατάρρευσης, προτίμησα να κλειστώ σε ένα κρυμμένο ξενοδοχείο και να καταπιώ όλο τον πόνο που έβρεχε από τους βρώμικους τοίχους, μέχρι να μην αναπνέω άλλο, μέχρι να μην υπάρχει τίποτα. Αυτή ήταν η γεύση που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η γεύση που μίσησα και ήθελα να εξαφανίσω καταβροχθίζοντάς την.
Χτύπα τον πόνο με περισσότερο πόνο! Τι να σου κάνει μια τόση δα σοκολάτα; Σαν μικρό βόλεμα μοιάζει, μέχρι την επόμενη απότομη στροφή.
14 Σεπτεμβρίου 2010 12:31 μ.μ.

Ιστορία 14
Μετά από μια άγρια σεξουαλική βραδιά σε ένα φτηνό ξενοδοχείο της Εθνικής, αποφάσισα να βγω από την ψυχολογική μου κατάρρευση, εγκαταλείποντας τον εραστή μου!
Ο πόνος στα κυταρρά μου εξαιτίας της απουσίας του, ξερω πως θα είναι μεγάλος!
Όμως αυτή τη φορά θα προτιμήσω την φυγή μου, παρά ένα βόλεμα σε μια σχέση γεμάτη ημίμετρα. Κι ας με ανανεώνει σεξουαλικά μόνο η σοκολάτα... αρκεί που πια αναπνέω ελεύθερα!
14 Σεπτεμβρίου 2010 12:54 μ.μ.

Ιστορία 15
..δεν ξέρω καν αν Αναπνέω...........................
....ατελείωτος ο Πόνος..............................
.........τα λόγια σου με πληγώνουν..................
..............με έχεις φτάσει στην Κατάρρευση ......
...το σώμα μου αφημένο σε ένα ξεχασμένο Ξενοδοχείο..
........................και συ στο Βόλεμά σου.......
.......Σοκ.Ολα.Τα.......δικά σου....................
14 Σεπτεμβρίου 2010 1:13 μ.μ.

Ιστορία 16
Το ξενοδοχείο ήταν ιδανικό για τέτοιου είδους εξορμήσεις. Χαμηλά φώτα, αισθησιακή μουσική, δυο γυμνά κορμιά στα μαύρα σατέν σεντόνια. Ακόμα κι όταν θέλησε να μπει από...πίσω, ο πόνος ήταν γλυκός. Λίγη καλή θέληση και 2-3 μαξιλάρια ήταν αρκετά για το βόλεμα. Είχα καιρό να νιώσω τόσο έντονο πάθος...κι απάνω στην κορύφωση ένιωθα να μην αναπνέω. Ανατρίχιασε όλο μου το είναι, πριν την κατάρρευση και των δυο μας. Το χάραμα τον βρήκε να ξαπλώνει στα γυμνά μου στήθη. Κι εγώ είχα μόλις αφήσει να πέσει από τα χέρια μου το περιτύλιγμα από τη σοκολάτα
14 Σεπτεμβρίου 2010 1:57 μ.μ.

Ιστορία 17
Λάμνε ρε τταπακκόσσιηλλε που μου έμπης τζαι μες το ξενοδοχείο το πεντάστερο! Αφού αμαν δείς τον λοαρκασμόν εννα σε πιάει ο πόνος, ήνναμπου γυρεύκεις δαχαμέ; Έφαν σας το βόλεμα στην κυβέρνηση τζι εγινήκετε μου ούλλοι χαϊκλασάτοι! Ζιώ τζαι αναπνέω για την ώραν που εννα δείτε την κατάρρευση τούντου κατεστημένου. Τζαι που τη χαρά μου, εννα φάω τζαι μια σοκολάτα τζι εννα πώ τζαι άσσιοϊλέ!
Υ.Γ: Αν με έβρεις να μου σιέσει ούλλη η Κίνα μες την κλάτσα!
14 Σεπτεμβρίου 2010 2:02 μ.μ.

Ιστορία 18
Μετά από μια μέρα γεμάτη κούραση και πόνο στα πόδια αποφασίσα να την αραξώ στο ξενοδοχείο όπού διαμένα στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές μου. Αποφάσισα πως απόψε μιας και θα εμενά μέσα μόνη, θα εκανά αποχή από το αλκόολ και ετσί παραγγειλα μια παγωμένη σοκολάτα .Για να απολάυσώ λίγο την καλοκαιρινή βαδύα και αναπνευσώ λίγη από την αλμύρα της θάλασσας καθησά στην βεραντα του δωματίου, βολευτικά σε μια καρέκλα
14 Σεπτεμβρίου 2010 2:15 μ.μ.

Ιστορία 19
"Το σπίτι μου εκατέρρευσε, δεν είχα που να μείνω
εγώ όμως επρονόησα, προχτές έπαιξα ΚΙΝΟ
εκέρτισα τζι αγόρασα μέγα ξενοδοχείο
τζι άπλωσα μες στη σουίτταν του, που έσιει ΕΤΣΙ ψυγείο
μιλούμεν βόλεμμαν, πολλύν! Τζαι μούχτην σοκολάτες
Μα έπιαν με ο πόνος άξιππα, σαν έκαμνα πιλάτες!
Εσφίχτηκα εποσφίκτικα, ώσπου να πάω στο μέρος
Καθόλου δεν ανάπνεα, «αμάν ήρτεν το τέλος!»
Έφτασα στον απόπατον πέρκιμον ξαλαφρώσω
Μα εξίχασα το στούππωμαν, ε, τζι έκαμα τα πόξω!!!
Ευτυχώς εν δικό μου το ξενοδοχείο"
14 Σεπτεμβρίου 2010 2:27 μ.μ.

Ιστορία 20.
Είμαι διακοπές στα Κουφονήσια. Αράζοντας στην παραλία, πίνω κοκτέιλ και τρώω το καθημερινό μου μισόκιλο σοκολάτα Λάκτα. Αναπνέω το καθαρό αεράκι και μιλάμε την έχω καταβρεί. Ξαφνικά νιώθω ένα πόνο στην πλάτη και είναι το μαλακισμένο παιδάκι της οικογένειας που μένουμε δίπλα στο ξενοδοχείο, που μου επιτίθεται με ένα πλαστικό φτυάρι. Ψάχνω τους χοντρούς γονείς του, οι οποίοι είναι σε κατάσταση κατάρρευσης λίγο πιο δίπλα και τρώνε κεφτέδες. Να για αυτό πάντα ήμουν ενάντια στο γάμο και το βόλεμα σε αυτή τη ζωή!
14 Σεπτεμβρίου 2010 3:15 μ.μ.

Ιστορία 21.
Έκανα στάση για να φάω μια σοκολάτα, αλλιώς κινδύνευα με κατάρρευση. Ήθελα άλλες 2 ώρες για να φτάσω στο ξενοδοχείο, αλλά ο πόνος στην πλάτη με δυσκόλευε ακόμα και στο να αναπνέω. Είχε δίκαιο τελικά ο κολλητός, "πάρε Corbin να 'χεις τέλειο βόλεμα"...
ΟΥ ΑΤΕ
14 Σεπτεμβρίου 2010 4:09 μ.μ.

Ιστορία 22
Έφαα σιοκολάτα τζιαι εστάθην μου τζιαι επονούσα τζιαι εν εμπορούσα να αναπνεύσω τζιαι εκατέρρευσα αλλά επειδή εν ήσιεν νοσοκομείο κοντά, εβολέψαν με σε ένα ξενοδοχείο που ήσιεν Πρώτες Βοήθειες.
14 Σεπτεμβρίου 2010 5:54 μ.μ.

Ιστορία 23
Μπήκαμε στο ξενοδοχείο από διαφορετικές εισόδους. Από την αγωνία μου να φτάσω κοντά της δεν μπορούσα να αναπνεύσω αλλά επιτέλους ήταν μπροστά μου ξάπλα στο κρεβάτι. Έκοψα κομματάκια από μια σοκολάτα και τα έβαλα πάνω στο κορμί της. Τα αφαίρεσα σιγά σιγά με το στόμα μου και αυτή έτρεμε από την ηδονη. Κάναμε παθιασμένο έρωτα για πολλές ώρες. Μετά κατέβηκα στη πισίνα, ήμουν εξαντλημένος, πονούσα παντού, κατάρρευσα σε μια καρέκλα. Την είδα, ώρες μετά βολεμένη σε ένα καναπέ να χαμογελά και να τρώει σοκολάτα.
14 Σεπτεμβρίου 2010 8:52 μ.μ.

Ιστορία 24
Πόνος;
Ποιος πόνος;
Βρήκες το βόλεμά σου
πια σ’ αυτή τη λέξη.
Όσο ν’ αναπνεύσεις,
πριν την τελική κατάρρευση.
Λες.
Δικαιολογίες.
Άρωμα σοκολάτας
είχε άλλοτε η ζωή σου.
Σήμερα;
Σήμερα πια πήρες τη
μυρωδιά των ενοχών σου:
ξενοδοχείο (σάπιο)
ξένοδοχείο
14 Σεπτεμβρίου 2010 9:45 μ.μ.

92 comments:

 1. Άντε θα κάνω την αρχή μιας και ξέρω τις ιστορίες καλά.

  1. Νυχτερινός
  2. Its my life
  3. Miss
  4. Μοτορζής
  5. Θα έλεγα γιαγιά Αντιγόνη, αλλά έλα που δεν είναι. Βλέπω την Μις να κρύβεται πίσω από αυτό.
  6. Post
  7. Invictus
  8. Antichrist
  9. Sike
  10. Defiance
  11. Pink Fish
  12. Eolica
  13. Coυλa
  14. Ουφ
  15. Και αυτό θυμίζει Μις αλλά θα πω Ράνια
  16. Ασκάρ
  17. ΚΚουλάς
  18. Μένια
  19. Neerie Αν και έχω υποψίες και άλλα ότι τα έγραψε η ποιήτρια –συγγραφέας Neerie
  20. Tουλίπα
  21. Σκουλουκούι
  22. Μισαρός
  23. Να πω πάλι Ασκάρ; Και σε Coυλα κάτι μου κάνει επίσης.
  24. Φεγγαροντυμένη

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. γιατί δε ρώτησες το σύζυγό σου για το 4; ή τον ρώτησες και σου είπε ψέμματα; :)

  ReplyDelete
 4. Ρώτησα μου είπε ότι έγραψε αλλά δεν έδωσε διευκρίνηση ποιο έγραψε. η γυναίκα του Καίσαρα δεν φαίνεται μόνο τίμια, είναι :)))

  ReplyDelete
 5. οκ, πάντως εν λάθος, το έγραψα εγώ και δεν είμαι ο μοτορτζής

  ReplyDelete
 6. ήταν η λέξη ζόλος που με έκαμε να πω ότι ήταν το έταιρον ήμισι γιατί τη χρησιμοποιεί. άτε όμως κάμε τη δική σου λίστα και αύριο έχουμε αποκαλύψεις.
  και ελπίζω απόψε να μην έχουμε δράματα που δεν αναγνώρισα την ιστορία του.

  ReplyDelete
 7. για να σου δώσω ένα clue εν με χωνεύκει επειδή είμαι άθεος :) άμα τον ρωτήσεις τωρά θα το έβρεις.

  ReplyDelete
 8. μάλλον τότε ούτε και το δικό σου το βρήκα σωστά. όπως πάω δεν θα ίγγωσα ιστορία σωστή. χε χε καλά να πάθω με τις εμπνεύσεις μου.

  ReplyDelete
 9. έχω 2 συμμετοχές, τη μιαν ήβρες την!

  ReplyDelete
 10. mana να ενημερώσω ότι εγώ δεν έγραψα ιστορία, γιατί είπες μέχρι τη πέμπτη, οπότε το 18 δεν είμαι εγώ :)

  ReplyDelete
 11. @Mana:όντως έχω στείλει ανώνυμα μια ιστορία αλλά δεν είναι η 11, δεν είναι! Ποιά είναι? :)

  ReplyDelete
 12. Μάνα κάμε άλλη λίστα!

  ReplyDelete
 13. οι υποψίες μου:

  1. Νυχτερινός
  2. Μισιαρός που παίζει Sike
  3. Miss psarotoufeko
  4. Ήμουν σίουρη ότι εν κορού... που άθεους ξέρω τον αντίχριστο αλλά αν δεν σε ξέρει προσωπικά εν θα σου έγραφε, και δη στα κυπριακά.
  5. Pink Fish (εζάωσες yet?)
  6. Μισιαρός που παίζει neerie (μα εν επήεν σκολείον εχτές;)
  7. she demon
  8. Nυχτερινός Μοτορτζιής
  9. Ποστ Μπαπ
  10. Αχάπαρη
  12. Μιςς;
  14. Neerie
  17. Άης Βασίλης (κάποιος με μεγάλη κλάτσα) - Μοτορτζιής
  18. Παράτονος
  19. Κυριακού Πελαγία

  ReplyDelete
 14. @ Φάουσα
  έκαμα πρώτη και έχω εκτεθεί. Λοιπόν μην αποκαλύπτεστε ακόμη. άστε να δούμε και οι άλλοι τι έχουν να πουν.

  ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΜΕΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ. ΑΤΕ ΝΑ ΔΩ, Α...

  ReplyDelete
 15. Sike 12 Points. Φαίνεται το προκομένο το πλάσμα.

  ReplyDelete
 16. Δύσκολα τα πράματα.
  Κάνω μια απόπειρα:

  1. Νυχτερινός Ποδηλάτης.
  2. Sike
  3. Rain Tears
  4. Ktino
  6. Kkoulas
  7. Post Babylon
  9. Post Babylon ή Neerie
  10. Αντίχριστος
  11. Rain Tears
  12. miss psarokokalo
  17. Κkoulas ή Invictus
  19. Νeerie
  20. Tουλίπα
  24. Φεγγαροντυμένη ή miss psarokokalo.

  ReplyDelete
 17. τι σημαίνει εζάωσες?

  ReplyDelete
 18. prokomenos en to neo synwnymo tou athkiaserou? :]

  ReplyDelete
 19. @pink
  τζείνο που έπαθες όταν σε ίγκωσα* χαχαχαχαχαχ

  *εκούτσιησα, ήβρα, βρήκα :Ρ

  ReplyDelete
 20. ΠΩ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΑΜΩΤΟ..
  ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΑ:
  1.ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ.
  2.ΣΙΚΕ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗ ΒΟΛΕΥΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...
  4.ΜΟΤΟΡΤΖΗΣ
  9.ΠΟΣΤ ΜΠΑΜΠΥΛΟΝ...
  17.ΙΝΒΙΚΤΟΥΣ.
  20.ΤΟΥΛΙΠΑ...

  ΠΩ,ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ...
  Υ.Γ ΕΧΩ 1 ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!

  ReplyDelete
 21. Δε θέλω να σας αγχώσω, αλλά έκανα κι εγώ ανάρτηση!!

  ReplyDelete
 22. @Sike:δεν απαντώ στο ψάρεμα σου lol. Κάνω κι εγώ τη δική μου απόπειρα να βρω τους συγγραφείς, όσους τουλάχιστον μπόρεσα να καταλάβω: 1. Νυχτερινός Ποδηλάτης 7. Miss Psarokokalo 10. Μana 16. Coucoula 20. Urban Tulip

  ReplyDelete
 23. (εννοώ σχόλιο!!)

  ReplyDelete
 24. Παιδάκια το 4 δεν είναι ο Μοτορτζής.

  ReplyDelete
 25. Μελαχρινή απορία: ΔΕΝ θα συμπεριλάβουμε τον εαυτό μας στη λίστα απαντήσεων που θα κάμουμε; Η Mana για παράδειγμα έκαμε τη λίστα της αλλά εν έβαλε τον εαυτό της μέσα, ενώ λογικά έγραψε ιστορία. Θενξ.

  ReplyDelete
 26. @ Κορινα
  σε βλέπω για νούμερο 3. τώρα που το σκέφτομαι δεν πολυταιριάζει στη Μις

  ReplyDelete
 27. Να προδοθώ μόνη μου ρε Invictus? ιστορία έκαμα, αλλά δεν σας λέω ποια.

  ReplyDelete
 28. Ξανθή απορία: Τι κερδίζουμε που τούτον ούλο τον κατεβατό? Διότι σαννα βαρκέ τζιαι να τες διαβάσω.. Βάλε πάνω εναν αρνί ας πούμεν να έχουμε κάτι για attraction point

  ReplyDelete
 29. 1. Invictus (επαραδέχτηκά σε ρε!)
  2. Invictus (ναι, ξανά)
  3. She demon
  4. Κκουλλάς
  5. Coula
  6. Mana
  7. Invictus (!)
  8. Μοτορτζής
  9. Sike

  ως εδώ μπόρεσα να καταλάβω.

  ReplyDelete
 30. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΠΑΡΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..
  ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ.
  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ.
  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΟΒΕΡ ΕΝΤ ΑΟΥΤ.

  ReplyDelete
 31. podilati eisai sketti apolausi

  ReplyDelete
 32. @Sike ευχαριστώ αλλά... μήπως υπονοείς κάτι; :-ο τουλάχιστον ήβρα σε;

  ReplyDelete
 33. έχετε δίκαιο. πρέπει να υπάρχει και βραβείο τόσο κόπο που καταβάλλουμε. Ο νικητής εκτός από την αγάπη και την εκτίμησή μας αν έχει παιδιά θα του κάνουμε με τη σειρά Babysitting να βγαίνει ώσπου να βαρεθεί, και επιπλέον θα του κάμουμε το τραπέζι να φάει οφτό κλέφτικο. ή μήπως δεν είναι εποχή του;

  @ Νυχτερινό
  Πότε έγραψα κυπριακά για να τα καταφέρω να κάμω ποίημα μάλιστα; το 6 είτε Neerie είτε Post.
  έκαμες τον Invictus πολυγραφότατο πάντως :)))

  ReplyDelete
 34. Ο αθεος εν ο Νυχτερινός ποδηλάτης, άρα εν τζεινος το 4 τζιε όχι εγώ. Θέλω διαζύγιο, ούτε την ιστορία μου εν αναγνώρισες...

  ReplyDelete
 35. Sike, LOL gia ta teleutaia 3 sou:-D


  1. podhlaths
  2. invictus
  3.korinna
  4. axaparh
  5 menia
  6. neerie
  7. she
  8. pale she
  9 sike
  10.mana
  12. miss
  14. coula
  17 kkoullas
  24. miss pale

  ReplyDelete
 36. Ε τωρά μιλάς. Δώσμου καμιάν εφτομάδα τσιανς να τα μελετήσω σε βαθος τζιαι ξαναμιλούμεν. (ούτε κυβερνητική να ήμουν)

  ReplyDelete
 37. αν είμαι ο μόνος άθεος της παρέας τότε εν πάμε καλά. αλλά ναι, για να μην υπάρχει παρεξήγηση το 4 εν δικό μου. έχω ακόμα ένα όμως.

  ReplyDelete
 38. e podilati katarxas men mou prodonesai. Tziai an eisai o monos atheos tis pareas, en polla kala pou pame :P

  ReplyDelete
 39. @Sike οκ πάσο, αλλά μη ξεχνάς ότι μπλοφάρω από την πρώτη στιγμή, οπότε μην παίρνεις την παραδοχή τοις μετρητοίς.

  ReplyDelete
 40. Να γιατί δεν κάνει να παίζω πόκερ. ξεχνώ ότι υπάρχουν και οι μπλόφες. παίζε μάνα μου scrabble τζαι κανεί.

  ReplyDelete
 41. Μέχρι τωρα δε με έχει βρει κανείς!Να πω πως έχω 2 συμμετοχές! Ισως σε βοηθησω μανα να με βρεις!

  Λοιπον: Ισως στο 1 να ειναι ο νυχτερινος ποδηλάτης! Στο 5 νομίζω Mana! Στην 16 ίσως να ειναι η she!
  O Invictus θα μπορούσε να έχει γράψει όλες τις ιστορίες! ωστόσο του χρεωνω τις ιστορίες από 19 και κάτω!!!
  Ισως την 19, ίσως και την 1.

  ReplyDelete
 42. Πολυ δύσκολο πράγμα ειδικα αν ο αλλος μπλοφαρει!!!

  ReplyDelete
 43. Διαβάζοντας το τελευταίο ποστ της Ράνιας έχω να πω ότι έγραψε την ιστορία νούμερο 20

  ReplyDelete
 44. Ha ha...I see why you think that αλλά δεν πρόλαβα να γράψω!

  Νομίζω ότι το 20 είναι η Τουλίπα..
  Το νούμερο 8 θυμίζει Αντίχριστο!

  ReplyDelete
 45. Σιγά μεν είμαι το τρία!!
  Είπαμε, δε μιλάω για σεξ!
  Προτιμώ να το κάνω!!!

  ReplyDelete
 46. ουφφου έσπασα
  αλλά νομίζω ήβρα σας

  1. Ο αρφός του νυχτερινού ποδηλάτη
  2. Misharos
  3. Aurora
  4. Νυχτερινός ποδηλάτης
  5. Couλα
  6. Missss psarokokkalenia
  7. Post demon/She babylon
  8. Invictus/defiance
  9. postbabylon
  10. αχάπαρη
  11. Ουφ
  12. she demon
  13. Τουλίπα
  14. Aurora/Couλα
  15. Missss psarokokkalenia
  17. Νυχτερινός ποδηλάτης! (έβρε ΕΤΣΙ κλάτσαν τωρά!!!)
  20. Couλα
  24. ρίτσα/homo anisorropus

  ReplyDelete
 47. 1. Είμαι τζι εγώ δαμαίαίαίαί!!!!!!!!
  2. Το 8 είναι γαμάτο. Βγάζω το καπέλο σε κείνον που το έγραψε, αλλά είμαι συγχυσμένη. Θα μπορούσα να υποθέσω 5-6 από εσάς. Ποδηλάτης; Ινβίκτους; Ποστ; Ανάθθεμα, εν καταλάβω!

  ReplyDelete
 48. έδωσα πολλά καλό τίπ μέστην ιστορία μου,,,
  πρέπει να δώσω και ξεχωριστό βραβείο για να βγώ από την αφάνεια??!! χαχαχα

  ReplyDelete
 49. Το λοιπόν εμελέτησα πόλα σελα το θέμαν μας δαμε τζιαι κατέληξα πως ούλλα έγραψεν τα ο invictus εκτός που το 19 που το έγραψεν ο Κίτας.

  Ατε σύρτο κλέφτικο πάνω.

  ReplyDelete
 50. της τερατσιάς σιρτό το κλέφτικο έννε; με πατατούες τζαι σαλάτα. άτε τζαι κανένα παϊδακι στην αρχή μαζί με το κρασούι μας. ή μήπως ζιβανία;

  @ Neerie
  Οχι δεν είμαι εγώ. νομίζω είναι η Coula. Εκτός αν είσαι εσύ και ρωτάς για να μας αποσυντονίσεις.

  ReplyDelete
 51. Γμτ! Επήρεν μας πρέφαν η Αχάπαρη!

  ReplyDelete
 52. τέλειο παιχνίδι!!!! εγώ ποιαν έγραψα??

  ReplyDelete
 53. Εγω δεν ειμαι το 11 και κανενα απο αυτα που μου χρεωσατε!!!

  Παντως το εχω καταδιασκεδασει! Μπραβο Μανα, θα κανω τιποτα παρομοιο κι εγω στο blog, αλλά τον αλλο μηνα!

  και παρακαλω ο Invictus να μην συμμετέχει γιατί μας έχει κανει να μπερδεψουμε όχι μονο μπουτια αλλα δεν ξερω κι εγω τι αλλο!

  Άσε που τωρα που διαβαζω τα σχολιά σας.....στα κυπριακα...δεν έχω καμία μα καμία άγνωστη λέξη (πλάκα κάνω φυσικά, αλλά θα χρειαζόταν ολοκληρη αναρτηση για να γραψω τις αγνωστες λεξεις μου)

  Πλάκα πλάκα, σας ομολογώ πως δεν μπορω να καταλαβω τον καθενα και καθεμια απο τους Κυπριους φιλους μας, διότι οταν διαβαζω τις αναρτησεις σας, κρατω το κεντρικο νόημα και μου ειναι αδυναντον να συγκρατησω εκφρασεις χαρακτηριστικες σας, διότι εχω να κανω ακομη πολλά ιδιαιτερα μαθηματα εις την Κυπριακην διάλεκτο με τη mana και με όσους άλλους προσφέρονται!

  Ωστόσο, σύντομα θα σας αποδείξω ότι ειμαι πολύ καλή μαθήτρια!!!!!!Κι οτι μαθαίνω πολύ πιο γρηγορα αποτι πιστευουν πολλοι!

  Δεν ειναι δα και επιστημη!Ή είναι επιστήμη την οποία έχω σπουδάσει!

  Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια; περιμενω με αγωνια να δω ποιος εγραψε τι!!!

  φιλακια σε ολους απο την όμορφη Αθήνα

  :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

  ReplyDelete
 54. Ουπς Rain δεν είναι ότι σε ξέχασα, αλλά θεώρησα ότι είσαι ερωτοκτυπημένη και άρα πολυάσχολη για να γράφεις ιστορίες. με αυτή την προοπτική θα έλεγα την ιστορία 3.

  η Αχάπαρη επίσης πρέπει να έγραψε. λες να είναι το περιβόητο νούμερο 4; ταιριάζει πάντως με το θέμα του ποστ της.

  αποκαλύψεις θα γίνουν αύριο. όσοι έγραψαν ιστορίες να περάσουν να αναγνωρήσουν τα παιδιά τους.

  ReplyDelete
 55. Ιστορία 1.
  Miss psarokokalo

  Ιστορία 2.
  Μισιαρός

  Ιστορία 3.
  Eolica

  Ιστορία 4.
  Νυχτερινός Ποδηλάτης

  Ιστορία 5.
  Mana

  Ιστορία 6.
  Neerie

  Ιστορία 7.
  she demon

  Ιστορία 8.
  Anti-Christos

  Ιστορία 9.
  postbabylon

  Ιστορία 10.
  Μοτορτζής

  Ιστορία 11
  Ουφ

  Ιστορία 12
  Rain Tears

  Ιστορία 13
  CouCoula

  Ιστορία 14
  Aurora

  Ιστορία 15
  Miss psarokokalo

  Ιστορία 16
  Sike

  Ιστορία 17
  CouCoula

  Ιστορία 18
  homo anisorropus

  Ιστορία 19
  Neerie

  Ιστορία 20.
  ρίτσα

  Ιστορία 21.
  Κκουλλάς

  Ιστορία 22
  Αχάπαρη

  Ιστορία 23
  Τουλίπα

  Ιστορία 24
  Sike

  ReplyDelete
 56. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 57. she demon = ftou sas. kanenas en me dkiavazi prosextika fenete.

  ReplyDelete
 58. Γιατί εν βάλλετε τον εαυτό σας;;;;

  1.Νυχτερινός Ποδηλάτης
  2.Sike
  3.Korinha
  4.Νυχτερινος Ποδηλάτης
  5.Pink Fish
  6.Neerie/Postbab
  7.She demon
  8.Defiance
  9.Aurora
  10.Αχάπαρη
  11.Μις Ψαροκόκκαλο
  12. Μάνα (έλεος ειλικρινά αν είσαι εσύ!!!)
  13. Coula
  14.MENIA
  15.Kleidarithmos
  16.Φάουσα
  17.Κουλλας
  18.Ρίτσα/Ουφ
  19.Postbab/Neerie
  20.Ασκαρ
  21.Κτηνό(corbin εν μάρκα σέλλας του μότορου, άχρηστοι)
  22.Invictus
  23.Rain Tears
  24.Eolica

  ReplyDelete
 59. οκ, I'm done.
  αστεράκι και αυτοκόλλητο με μοτόρα στο Ktino. οπότε εγώ δε χρειάζεται να φανερωθώ πλέον :)

  ReplyDelete
 60. τελικά έχει πολύ πλάκα, έστω κι αν χρεώνουν την ιστορία που έγραψες αλλού :) Να το ξανακάνουμε έτσι? φιλιά!

  ReplyDelete
 61. Κατά τα άλλα ρε αγάπη θυμώθηκες τάχα μου επειδή δεν βρήκα εγώ την ιστορία σου. ούτε εσύ βρήκες τη δική μου.
  Επίσης που στο καλό να ξέρουμε οι υπόλοιποι ότι Corbin είναι μάρκα σέλλας; εγώ νόμισα ότι ήταν παυσίπονο...

  Πάντως συμφωνούμε όλοι ότι το πρώτο ήταν του Ποδηλάτη, ο οποίος μας φανέρωσε ότι και το τέσερα του ανήκει.

  Επίσης o Defiance δεν έγραψε τελικά σχόλιο.

  ReplyDelete
 62. episis den me ivre kanenas akoma:))
  Faousa!

  ReplyDelete
 63. @ Φάουσα
  αλλώπως μόνο τον Ποδηλάτη ήβραμε, οι περισσότεροι αγνοούνται.

  ReplyDelete
 64. ούφφου.... τωρά επήρα είδηση το παιχνίδι.... θέλω να γράψω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωω

  οκ, άλλη φορά :-)
  πότε θα βγουν τα αποτελέσματα;

  ReplyDelete
 65. @Ουφ
  Τωρά όντως εν έγραψες οξά μπλοφάρεις (τζι εσύ); :|

  ReplyDelete
 66. εγω ειμαι το 3...
  μ'αρεσει που το αμφισβητησατε...

  ReplyDelete
 67. Πάντως η Αουρόρα ΔΕ τρώει σοκολάτες. Είμαι σίγουρη πηγή.

  ReplyDelete
 68. Κατσουνωτός15 September 2010 at 16:05

  O Κίτας έγραψε ΔΥΟ ιστορίες, όι μιαν. Εκουράστηκεν ο Invictus με τες υπόλοιπες

  ReplyDelete
 69. @ Miss
  εμείς σε αμφισβητήσαμε ή εσύ πήγες να μας παραπλανήσεις;

  ReplyDelete
 70. εγω?με τι??ταχα,πιστεψατε οτι μπορω να γραψω τσατιστα?!
  μονο εναν ξερω που λεει και γραφει ωραια τσατιστα κι αυτος δε συμμετειχε στο παιχνιδι.

  ReplyDelete
 71. Μα για τόσο σεξουαλικά στερημένη με παίρνετε σιόρ; Ακού το 3 και το 14 που μου φορτώνετε! Καμία σχέση!
  Τζαι ποιος εν τούτος πουπάνω που λαλεί ότι ΔΕ (δεΝ, εν τω μεταξύ, ακολουθεί Τ) τρώω σοκολάτες; Χμ...
  Ο Κτηνο λαλεί έγραψα το 9. Δεν έγραψα το 9, αν και θα μπορούσα άνετα να έχω τέτοια συνολιμία με το μάστρο μου!
  Το 9 φατσάρει μου συναπαρτζιά Sike, Neerie, Post Babylon.

  ReplyDelete
 72. LOL re invictus
  parollio na nomisw pws mas ivres

  ReplyDelete
 73. μπραβο σαικ. ήβρες με. εξακολουθώ να πιστεύκω πως εν με διαβάζετε προσεχτικά. μόνο η ποστ. ποστ μου τζερνώ σου φραπέν

  ReplyDelete
 74. ivren se i neerie prwti prwti! dont cry for me argentina

  ReplyDelete
 75. Επειδή αυριο θα λείπει και δεν θα έχω πρόσβαση στο λαπτοπάκι μου, θα σας φανερωθώ!

  Λοιπόν postbabylon και Neerie βρήκατε την μια απο τις δυο μου ιστορίες που ήταν η ιστορία 14.

  Και ω ναι...με άριστα εις την κυπριακήν διάλεκτο έγραψα και την ιστορία 17 και περιμένω αριστείο!!!

  Invictus τυχαια το ανέφερες ε;;; Αλλά το πέτυχες οπότε ετοιμάζω τη κάλτσα μου για να μπει η Κινα!!!! χαχαχαχαχαχαχα

  Περασα τέλεια με αυτό το παιχνίδισμα!

  Να είστε όλοι καλα!

  ReplyDelete
 76. @ Cούλα
  αποκλείεται. από και κλείεται. No way, no fucking way να έγραψες τη 17. Είπα ότι αποκλείεται;
  άρχισα να ακούγομαι σαν τη Σάικ ή μου φαίνεται;

  ReplyDelete
 77. Κι όμως μάνα....ρώτα και τον Invictus...θα στο επιβεβαιώσει!!!!!


  Δική μου ειναι η ιστορια 17....

  ReplyDelete
 78. Seniorita Coύλλα έκανες την ιστορία με τη βοήθεια του Invictus?

  είσαι εξαιρετική δεν το συζητώ. χάρηκα που σε γνώρισα έστω και διαδικτυακά.

  ReplyDelete
 79. Mana
  λένε πως είναι δύσκολο να τα βαλει κανεις με Κύπριους!!!
  χαχαχα

  Εγώ τα έβαλα! Ναι με βοηθησε ο Invictus!!!

  Ειστε υπέροχοι!

  ReplyDelete
 80. Και εννοειται πως ριξαμε πολυ γέλιο γιατί είναι ζήτημα αν ξέρω καμια απο τις λέξεις στην ιστορια μου!!

  αχαχαχα

  Μονο το οτι θα με χεσει ολη η Κίνα στη κάλτσα κατάλαβα

  αχαχαχα

  φιλιά πολλά

  ReplyDelete
 81. έκαμες παρασπονδία αλλά τέλοσπαντων. προετοιμάσου πάντως, το Νοέμβριο θα δώσεις εξετάσεις στην κυπριακή. χωρίς σκονάκια αυτή τη φορά

  ReplyDelete
 82. Έν υπάρχει ανώττερη λέξη που τη λέξη τταππακόσσυλος!

  ReplyDelete
 83. Mana έχω γεννηθεί έτοιμη!!!!

  Σε προκαλώ! Βάλτε μου το πιο δυσκολο κείμενο κι αν δε σας βγαλω νοημα να μην με λένε Coula!

  Και να έχει και ασκήσεις απο κάτω!

  Εχω αρχισει και σας πιάνω!

  Αλλά υπόσχομαι πως θα μελετήσω κι άλλο!

  ReplyDelete
 84. Τι έχει το Νοέμβριο, Μάνα;

  ReplyDelete
 85. Επειδή αύριο ταξιδεύω να πω και εγώ πως είμαι το 20 :)

  ReplyDelete
 86. Δλδ η 12 είναι η she??

  ReplyDelete