Sunday 17 October 2010

You know these fast cars




Άντε την παντρέψαμε την ξαδέρφη. Να μας ζήσει, ευχαριστούμε. Πως ήταν ο γάμος; Ιδέα δεν έχω, όταν βγει το DVD και θα το δω θα ξέρω, γιατί το Σάββατο δεν μπήκα λεπτό στην εκκλησία. Η μεγάλη κόρη ήταν στο περίγυρο και έκανε γνωριμίες με τους φίλους τους γαμπρού που έβγαιναν έξω να καπνίσουν και η μικρή θεώρησε σωστό να σκουπίσει την αυλή με το φόρεμα, που έφαγα 4 καταστήματα να βρω ζακετούλα και καλτσούλες να ταιριάζουν.

Επίσης, εκνευρίζεται και κλαίει όταν της μιλούν άγνωστοι. Επομένως καταλαβαίνετε πόσο κλάμα έριξε, αφού συγγενείς και φίλοι ήθελαν να της μιλήσουν με αποτέλεσμα να κλαίει, με αποτέλεσμα να της μιλούν περισσότερο για να την κάνουν να σιωπήσει, με αποτέλεσμα να κλαίει ακόμη περισσότερο. Θα πρέπει να με πήραν για ανώμαλη, όταν τους συμβούλευα σας παρακαλώ μην της μιλάτε. Στο μεταξύ, η μεγάλη απτόητη, γνώρισε τους πάντες. Όλους τους καλεσμένους με το όνομά τους.

Στην επιστροφή, γιατί ήταν στο βουνό ο γάμος σε μια κατηφόρα με σταμάτησε η αστυνομία. Μην φανταστείτε 74 χιλιόμετρα με όριο τα 50, δεν είναι ότι την είδα Σούμαχερ.

Α. αστυνομικός Μ. Μάνα

Α. Έχετε κάτι να δηλώσετε;
Μ. Όχι. Βιάζομαι όμως, δώστε μου το πρόστιμο να φεύγω.
Α. Άδεια οδηγού; Της την έδωσα. Αυτό είναι το όνομά σας; (Εμ όχι κυκλοφορώ με πλαστή άδεια, αλλά είμαι τόσο μαλάκω και σου είπα το πραγματικό μου όνομα).
Α. Είναι δικό σας το αυτοκίνητο; (δικό μου; Όχι βέβαια. Το έκλεψα, αφού είπαμε κυκλοφορώ με ψεύτικη άδεια).
Μ. Μάλιστα δικό μου είναι.
A. Μα τι όμορφα παιδάκια… Γεια σας μωρά τι κάνετε; Σχολείο πηγαίνετε, πως σας λένε;

Και εγώ να βλέπω έτοιμη τη μικρή να αρχίσει τις τσιρίδες, σιγά εδώ τους συγγενείς απέρριψε, στο άγνωστο όργανο της τάξης θα έδειχνε στοργή; Απτόητη όμως η αστυνομικίνα συνέχισε.

Α. Τρέχατε όμως. (σιγά τα 74 χιλιόμετρα που έτρεχα). Έχετε να πείτε κάτι;
Πολλά θα ήθελα να πω. Έλα όμως που ξεκίνησα πρώτη και όταν με είδε το συγγενολόι που ερχόταν από πίσω, θορυβήθηκε και ανησύχησε. Πρώτοι σταμάτησαν οι γονείς της νύφης. Τι έγινε, είσαστε καλά, πάθατε κάτι; Μέχρι να τους ηρεμήσω και να τους στείλω πίσω στο γάμο, που θα άρχιζε η δεξίωση, πλάκωσε ο άλλος θείος. Μια από τα ίδια. Τι έγινε, είσαστε καλά, πάθατε κάτι;

Έδωσα εξηγήσεις για δεύτερη φορά και πριν προλάβει να κόψει την κλίση, βλέπω και τον ξάδελφο να ετοιμάζεται να έρθει για εξηγήσεις. Τον πρόλαβα και τον έστειλα στο γάμο. Όπως επίσης και τη μάνα μου, ευτυχώς που κινείται με ταχύτητα χελώνας.

Φυσικά ώσπου να φτάσω στη δεξίωση, τα νέα για την κλήση είχαν διαδοθεί. Έτσι μέχρι να αρχίσει ο χορός έδωσα ένα εκατομμύριο εξηγήσεις γιατί με σταμάτησε η αστυνομία, απολογήθηκα άλλο ένα εκατομμύριο, γιατί «έτρεχα» και έδωσα και ένα εκατομμύριο υποσχέσεις, ότι μέσα στο αυτοκίνητο, θα είμαι προσεκτική και δεν θα τρέχω.
Επίσης, θα τρώω το φαγητό μου, θα είμαι φρόνιμη και θα διαβάζω τα μαθήματά μου...

16 comments:

  1. Ου στραβάρα μου, ολα του γάμου δυσκολα δηλαδή...
    πολλά κλασσικο τουτο που σταματουν ουλλοι να δουν τι έγινε:-D
    Μάνα εστειλα σου email!

    ReplyDelete
  2. Η μεγάλη σου κόρη έπρεπε να φάει κλήση, που γαμπρίζει ασύστολα!

    ReplyDelete
  3. :))) Πολύ ψύχραιμη σε βρήκα με την αστυνομικίνα. Εγώ κάνω την ίδια σκηνή που πάνε και κάθονται κάτω από τα κατήφορα για να γράψουν τον κόσμο. Χαλόου που είναι κατήφορο κ ταχυτητα να μην είχες μέσα ένα 70 θα πήγαινε μόνο του.

    ReplyDelete
  4. Εν τζαι ήταν στον Κόρνο η εκκλησία έννεν;

    ReplyDelete
  5. να μας ζησει η ξαδερφή.και ο αστυνομικός την δοθλεια τοθ εκανε. Μην νομιζεις και για αυτούς δεν ειναι και το πιο καλό πραγμα να κανουν τετοία δουλεία

    ReplyDelete
  6. Τζείνον το "Έχετε κάτι να δηλώσετε;" εν τέλια γελοίο. "Ουδέν σχόλιον. Περεταίρω απορίες θα σας λύσει ο εκπρόσωπος τύπου".

    ReplyDelete
  7. Κλασσικά σταματούν όλοι να μάθουν τι έγινε...προχτές εσταμάτησε με και μένα το randar και εν εδούλευκε το μηχάνημα που φκάλει τα εξώδικα!! Εστείλαν μου παρατήρηση να μην τρέχω!

    ReplyDelete
  8. Ευτυχώς που δεν έχασες τον γάμο!! Καλή σου εβδομάδα !!

    ReplyDelete
  9. Εμ εγώ σου είπα να πάρεις τα λεφτά για να πας σε εξωτικά νησιά εσύ δεν ήθελες. Περαστικά βρε!

    ReplyDelete
  10. Εν αντράπηκεν η άλλη τζαι έγραψε σε ?
    Εν χαρίζουν κάστανο τελευταία !
    Ναι την περιέργεια τζαι το δήθεν ενδιαφέρον έχουμεν τα στο DNA μας, δυστυχώς εν μια αλήθεια της Κύπρου

    ReplyDelete
  11. oh my god...exikkos sou gia gamos pou laloumen

    ReplyDelete
  12. Έχετε κάτι να δηλώσετε?
    - Όλοι οι πρόσφυγες στα σπίτια τους!
    Κάτι πελλάρες που σκέφτουνται τέλοςπάντων...
    ¨οσον για το ότι σταματούσιν ούλλοι άμαν δουν κάτι, έτσι ένι ρε κουμπάρε. Έσιει το ο Κυπραίος. Αφού (λαλεί η ιστορία), άμαν αρκέψεις τζιαι φακκάς πας σ'έναν ττενεκκέν, Κυπραίος εν τζεόινος πον να φκει τίτσιρος που το μπάνιον, τα νερά να στάσσουν τζιαι να διερωτάται ήντα μπου έγινεν...

    ReplyDelete
  13. να σας ζήσει η ξαδέλφη :-)

    κλασική κυπριακή η οικογένεια σου, και να είσαι σίγουρη ότι τηλεφώνησαν και σε όσους δεν ήταν ακόμα στον γάμο για να τους ενημερώσουν!

    ReplyDelete
  14. Και οι αστυνομικοί την δουλεία τους κάνουν.Οτι λένε είναι υποχρεώμένοι να το λένε και σε περίπτωση που δεν κάνουν την ερώτηση Έχετε κάτι να δηλώσετε δεν μπορούν να σε γράψούν.
    Είναι υποχρεωμένοι να σου συνηστήσουν την προσοχή σου στον νόμο.Την δουλεία τους κάνουν όπως όλος ο κόσμος. Μην βλέπεται μόνο τα αρνητίκα της αστυνομίας υπάρχουν και πολλά θετικά τα οποια μας προσφέρουν.

    ReplyDelete
  15. Tha itan pote dinaton na mhn klepsete ikogeniakos thn parastasi? Goustarw...J.

    ReplyDelete
  16. Μα ειμαστε μια οικογενεια ολοι αστέρια:))))

    ReplyDelete