Monday 29 November 2010

Τα τέσσερα και μισό μου




Μετά από δύο προσκλήσεις thanx Post και Χριστιάνα θα κάνω τον κατάλογο μου.

1. Μου αρέσει που βρίσκω απόψεις, γνώμες, ιδέες ενδιαφέρουσες. Έμαθα πολλά πράγματα από άλλους μπλόγκερς.

2. «Γνώρισα» τον Invictus. Ο άνθρωπος έχει απάντηση για όλα τα θέματα. Φωτεινός παντογνώστης. Κάθε μέρα έχει να προτείνει και κάτι νέο που κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη. Με πληθώρα που καλύπτει κάθε ανάγκη από πρακτικά θέματα ως καλλιτεχνικά, οικονομικά, πολιτικά ακόμη και σεξουαλικά. Όταν θα με καλέσουν να παίξω τρίβιαλ θα τον ήθελα για συμπαίχτη.

3. Είναι φορές που ο Μοτορτζής ξεχνά το κινητό σπίτι. Έτσι όταν θέλω να του πω κάτι αντί να στέλνω email το γράφω στο blog. Ατςςςς, άλλους χωρίζει το ίντερνετ και άλλους τους φέρνει πιο κοντά.

4. 24ωη εξυπηρέτηση. Ό,τι ώρα θέλω για όποιο θέμα θέλω. Πάντα θα βρεθεί κάποιος να ξέρει, να βοηθήσει. Όπως το καλοκαίρι που ζητούσα πληροφορίες για την απεργία στην Αθήνα. Ατάκα και επί τόπου.

5. Χάρη στο blogging γνώρισα μια γλυκύτατη κοπέλα και ελπίζω, μόλις περάσουν οι φουρτούνες να ξαναπάμε για καφέ.

Και πάμε στα αρνητικά τώρα.

1. Δεν μου αρέσει το βρισίδι. Δυστυχώς είναι φορές που κάποιες αναρτήσεις μετατρέπονται σε ρινγκ, κυρίως όταν πρόκειται για θέματα που αφορά κριτική στην κυβέρνηση.

2. Κάποτε αντί να σκέφτομαι αυτά που θέλω να πω, σκέφτομαι τι θα ήθελε να διαβάζει ο κόσμος.

3. Δεν μου αρέσουν τα blogs που αντί να ανοίγουν παράθυρα, τα κλείνουν. Blogs που στάζουν δηλητήριο και χολή και δεν βρίσκεις θετικά πράγματα να διαβάσεις.

4. Δεν μου αρέσει που σε κάποια φάση μου έγινε μανία. Τώρα έβαλα τα πράγματα στη θέση τους και το απολαμβάνω, χωρίς άγχη και υστερίες.

Δίνω πάσα στον Defiance, το Σκουλουκούι, στον Μπαράκ Ομπάμα, στην Ατζελίνα Τζολί αν έβρει αθκιάσει με τόσα κοπελούθκια, στην Coύλα και τον Invictus.
Επίσης δίνω πάσα στο Λιονέλ Μέσι και ελπίζω πρώτο να αντέξω να δω το ματς απόψε Μπάρτσα Ολέ, και ναι θέλω να δω τον Μέσι να πανηγυρίζει στα μούτρα του Μουρίνιο. Τώρα που το σκέφτομαι ήταν χθες οι εκλογές στην Καταλωνία, την κηρύξαμε την ανεξαρτησία ή ακόμα;

6 comments:

  1. Εν καλά που λαλείς. Εγώ πάντως άμαν δεν μπορέσω να τσιακκάρω τα μπλογκς τζιαι τι έγραψεν ο καθένας, νοιώθω ότι έχασα επεισόδια...
    Τζιαι για τ'αρνητικά συμφωνούμεν. Άμαν δεν μπορείς να συζητήσεις τζιαι να στηρίξεις την άποψήν σου, να μην μπαίνεις στον κόπο να γράφεις τσόφτες τζιαι βρισιές!

    ReplyDelete
  2. Πού έshει trivial; Ποιοί εν οι αντιπάλοι μας;

    ReplyDelete
  3. mbravo gia tin omologia twn arnitikwn 2 kai 4

    nomizw it's the case for many

    ReplyDelete
  4. Για να καταλάβω, πρεπει να γραψω πεντε θετικα και πεντε αρνητικα του blogin?

    Αχ εχω γερασει και δε καταλαβαινω!!!!

    ReplyDelete
  5. yeap seniorita coula

    ReplyDelete
  6. Για πλάκα την πάιζουμε την "βασίλισσα" απόψε!

    ReplyDelete