Thursday 25 November 2010

Happy to stuck with you

Η Μαργαρίτα ήταν πάντα (εξ από ανέκαθεν που λέμε) ανεξάρτητο άτομο. Της άρεσε να κάνει ό,τι θέλει να πηγαίνει όπου θέλει να συμπεριφέρεται όπως θέλει. Ώσπου γνώρισε το Νικόλα και τον ερωτεύτηκε. Αμοιβαία τα αισθήματα. Έφτιαξαν σχέση, έφτιαξαν σπίτι, έφτιαξαν οικογένεια.

Η Μαργαρίτα είναι ευτυχισμένη. Κάποτε όμως κουράζεται, κάποτε παραπονιέται. Δεν είναι ότι της λείπει η παλιά της η ζωή. Νοσταλγεί όμως κάποια κομμάτια της, κυρίως σε φάσεις που τα έχει παίξει ή τα πράγματα είναι ζόρικα.

Ακριβώς αυτές τις στιγμές βάζει στο ipod να ακούσει ένα τραγούδι που την κάνει να χαμογελά. Ένα τραγούδι που της υπενθυμίζει ότι η φυγή είναι η εύκολη λύση. Η δύσκολη και συνήθως αυτή που αξίζει είναι να μείνει να παλέψει για αυτό που πιστεύει. Κλείνει τα μάτια, παίρνει ανάσες για να συνεχίσει και σιγοτραγουδά, Yes it’s true, yes it’s true, I am happy to stuck with you. Αν στο ντουλάπι κρύβεται καμιά σοκολάτα, συνήθως king size, τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα.

Μέχρι να τελειώσει το τραγούδι είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Η ζωή είναι ένας αγώνας. Σε κανένα δεν χαρίζεται τίποτα. Οτιδήποτε θέλουμε, ποθούμε θα το κερδίσουμε με μικρές ή μεγάλες μάχες. Καλώς ή κακώς το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις. Όποιος πιστεύει ότι μια σχέση μπορεί να λειτουργήσει με τον αυτόματο πιλότο κάνει λάθος.Yes it’s true, yes it’s true, I am happy to stuck with you.

10 comments:

  1. Χρόοοοονια είχα να ακούσω το τραγούδι αυτό και ποτέ δεν θυμάμαι να είχα δει το video...
    Έχεις δίκιο, πολύ δίκιο, ποιός είπε ότι είναι εύκολο να κρατήσεις μια σχέση και μάλιστα μια ζωντανή σχέση, όχι απλά συμβίωση!!!
    Να ’ναι καλά όσα μας το θυμίζουν, όσα μας δίνουν δύναμη και οι σοκολάτες ;-)

    ReplyDelete
  2. Σωστή όπως πάντα...

    ReplyDelete
  3. :-)
    wraio post mana

    ReplyDelete
  4. ha ha...ωραίο το post σου και το comment για την σοκολάτα!

    ReplyDelete
  5. παντα εχεις κατι ομορφο να επισημανεις
    in mom we trust !

    ReplyDelete
  6. Πάρα πολύ σωστό..

    ReplyDelete
  7. Είσαι εσύ η Μαργαρίτα να υποθέσω? Εμυρίστηκα το που την king size σοκολάτα! :Ρ
    Έννεν λλίο τρομακτικό το συναίσθημα ότι αλλάζει η ζωή μας ριζικά και το παρελθόν μένει στο παρελθόν?

    ReplyDelete
  8. Δε μπορώ πια να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς Αυτόν. Ήμουν μέχρι σχετικά πρόσφατα μια μοναχική μεν αλλά αυτόνομη και αυτάρκης γυναίκα μέχρι που ενώθηκαν οι δρόμοι μας (πάλι) και αποφάσισα ότι δε θα ξαναστρίψω σε κανέναν άλλο "δρόμο" αν δεν είναι Αυτός πλάι μου.

    Κάθε σχέση θέλει πολύ δουλειά, cliche αλλά τόσο αληθινό. Όλοι οι άνθρωποι βαριούνται, "ξενερώνουν", μετανιώνουν ίσως προσωρινά αλλά αν πιστεύουν και θαυμάζουν το ΜΑΖΙ, τότε θεωρώ ότι τίποτε δε μπορεί να τους πτοήσει.

    Γράφεις όμορφα ;)
    Καλό ΣΚ.

    ReplyDelete
  9. Δηλαδή, η συνταγούλα "τραγουδάκι και σοκολάτα" είναι θαυματουργή;

    ReplyDelete