Thursday 28 July 2011

Οι bloggers υπουργοί


Παραιτήθηκαν και οι υπουργοί του ΔΗΚΟ... Ωϊμε και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τους άξιους υπουργούς του ΔΗΚΟ; Τα πυροτεχνήματα τα κρατάμε για την ημέρα που θα διαλυθεί το κόμμα. Το ΔΗΚΟ μου κάθεται στο λαιμό και δεν το κρύβω με τίποτα. Τι απομένει να κάμει τώρα ο πρόεδρος Χριστόφιας;

Θα μπορούσε να μην κάμει τίποτα. Δηλαδή και τώρα που είχαμε υπουργούς είδαμε χαΐρι; Να μείνουμε ακυβέρνητοι και να σπάσουμε το ρεκόρ του Βελγίου που πάνε για ενάμισι χρόνο χωρίς κυβέρνηση.

Υπάρχει όμως και άλλη ΛΥΣΗ. Και εδώ καταθέτω πρόταση (είπαμε είναι το καλοκαίρι που έχω ιδέες βροχή). Προτείνω λοιπόν, υπουργοποίηση των bloggers. Θα φτιάξουμε ένα δυναμικό σούπερ ντούπερ, υπουργικό συμβούλιο, θα επικοινωνούμε μέσω των blog μας, γλυτώνοντας έτσι λεφτά από τις άσκοπες συσκέψεις, θα ακούμε τη γνώμη του κόσμου, αφού θα υπάρχει διάλογος και θα ακούμε τα αρνητικά, ώστε να τα μετατρέπουμε σε θετικά.

Βασικά θέλουμε ένα πρόεδρο. Εδώ προβληματίστηκα λίγο, αλλά νομίζω δεν υπάρχει κανένας που φέρει αντίρρηση στο να βάλουμε στο προεδρικό μέγαρο την Σάικ. Θκυο ππαλλιές θα βρίσκει λύσεις τζαι κατίσσι του όποιος τη θυμώσει.

Υπουργός Εξωτερικών θα μπει ο Defiance. Κανένας δεν αμφισβητεί τις γνώσεις του σε ιστορία. Εντάξει δεν είναι πολύ διπλωματικός, αλλά είναι ευθύς και ξέρει να στήνει πόδι. Ό,τι πρέπει για τις συνομιλίες.

Το υπουργείο Εσωτερικών πηγαίνει στην Αχάπαρη. Το δικαιούται. Ευκαιρία να μετακομίσει Λευκωσία να αφήσει μόνη της τη Χούντα στο τρίπατο να κάμνει rollerblades με την πλάτσα που θα διαθέτει.

Υπουργός Συγκοινωνιών λέω να βάλω το έταιρον ήμισι. Οι μεγαλύτερες μίζες από αυτό το υπουργείο βγαίνουν, έχουμε και δύο κόρες να προικίσουμε, τι άλλο δηλαδή; O Μοτορτζής Θα κρατά τη μηχανή να γυρίζει και θα διορθώνει τα στραβά όλων των δρόμων. Ίσως φτιάξει και τον ιδιωτικό δρόμο που ονειρεύεται.

Στο υπουργείο Άμυνας θα τοποθετήσω μια γυναίκα. Τι ο Θαπατέρο που με πρόλαβε είναι καλύτερος; Θα μπει η Post.

Στο Δικαιοσύνης πιστεύω να τοποθετηθεί ο Αντίχριστος. Θα του ταίριαζε πάντως να είχαμε υπουργείο Θρησκευμάτων ή κάτι παρόμοιο, μουαχαχαχα. Σατανικά ωραίο.

Υπουργείο Εμπορίου και Τουρισμού βουρ η Eolica. Έτσι όμορφα που τους κράζει στο μπλογκ της θα τους βάζει τις φωνές από κοντά μπας και βάλουν νου εστιάτορες, ξενοδόχοι και λοιποί ιδιοκτήτες κλαμπ. Θα κάμνει και ταξίδια στο εξωτερικό.

Άτε κόρη She που δεν σου αρέσει το υπουργείο Παιδείας. Δασκάλα είσαι, απόψεις σωστές έχεις, μην ακούσω διαμαρτυρία. Θα έχεις και οδηγό να παίρνει να φέρνει τα μωρά στο σχολείο. Και θα έχεις και υφυπουργό τον Πονοτζέφαλο να τους ταράξει με την ορθογραφία του.

Υπουργό Οικονομικών τώρα... Δεν βολεύει ιδιαίτερα γιατί είναι κάπως μακριά από τα σχολεία των μωρών, αλλά what the hell μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Θα μπω εγώ. Στο κάτω κάτω, πόσο πιο σκατά που τα έκαμε ο Σταυράκης μπορεί να γίνουν τα πράγματα; Ό,τι και να κάνω καλό θα είναι.

Στο υπουργείο Υγείας θα πάει ο Invictus. Τους τα έχει μαζεμένα με τη φόρα που θα πάει θα διαλύσει το σύστημα. Μόνο έτσι ίσως κάτι καταφέρουμε στην υγεία. Ξανά από την αρχή.

Υπουργός Εργασίας η Ράνια. Ου το υπουργείο της θα είναι απέναντί μου, να βρεθόμαστε να πίνουμε κανένα καφέ που τζαι που. Κανόνισε κυρία μου να έχουμε περισσότερες μέρες άδεια, εντάξει;

Υπουργός Γεωργίας και Περιβάλλοντος. Εδώ προβληματίστηκα αρκετά. Έχει όμως το όνομα έχει και τη χάρη. Άτε Πρασινάδα, φτιάξε βαλίτσες και έλα να υπηρετήσεις την πατρίδα σου.

Συμπληρωματικοί διορισμοί
Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας ο Έβρος

Γενικός Εισαγγελέας Μπρέντα (άνευ μπλογκ)

Επίτροπος Κύπρου στις Βρυξέλλες Ινα

67 comments:

  1. χαχαχαχαχα

    καμια θεσουλα για μενα δεν υπαρχει???

    ReplyDelete
  2. Ή που θα με βάλεις υπεύθυνη των πολιτιστικών προγραμμάτων και κονδυλίων ή που θα έρτω στο υπουργείον οικονομικών εγώ που δεν καταλάβω, να τα σάσω ούλλα. Επειδή τζείνοι που καταλάβουν εκάμαν τα γέριμα.

    love and kisses,
    neerie

    υ.γ. η αχάπαρη τζι ο μοτορτζής να υπουργοποιηθούν μόνον αν φέρουν θάλασσα στη λευκωσία

    ReplyDelete
  3. Ναι και εμένα κάθεται παστά τζέρρατα μου το ΔΗΚΟ, Κομμα-ρυθμιστής my ass! Άτε ολάν λείψετε μας !!!

    ReplyDelete
  4. Κάτσε να δώ τα prerequisites για να γίνει κάποιος Υπουργός Οικονομικών...ΟΚ confirmed, εν optional οι γνώσεις μαθηματικών! Εγκρίνεσαι! :Ρ

    Απορίες:

    - Ποιός θα είναι υφυπουργός παρά τω Προέδρω;
    - Ποιός θα είναι Κυβερνητικός Εκπρόσωπος;
    - Η Πρόεδρος θα έshει ιδιωτικό Jet; Ή εννα προτιμήσει το Timinis?

    ReplyDelete
  5. Μάνα καταπληκτικό το ποστ σου!

    Επειδή όπως λεν και οι Άγγλοι there is a hint of truth in every joke, θα σου έλεγα ότι διαβάζοντας τους πλείστους bloggers ανυψώνεται το ηθικό μου ως προς το ότι εξακολουθούν να υπάρχουν στην Κύπρο υγιώς σκεπτόμενοι και προβληματιζόμενοι άνθρωποι, αν και η απορία μου παραμένει: Που είστε και δεν συναντώ κανένα νουνεχή καθημερινα?

    (Tο ΔΗΚΟ μισώ το κι εγώ. Κλασσικά, 1 χρόνο πριν τις προεδρικές αποχωρεί έτσι κι αλλιώς οπότε δεν ήταν έκπληξη! )

    Brenda

    ReplyDelete
  6. Εκφράσου θα αλλάξουμε το νόμο για υπηκοότητα και θα βρούμε θέση και για σένα.

    Νeerie o Μοτορτζής είναι Λευκωσιάτης. Σου υπόσχομαι όμως ότι θα κάνει ό,τι μπορεί να έρθει ο Πρωταράς Λευκωσία αντί να βουρούμε εμείς κάθε σαββατοκυριάκο να τον έβρουμε. Να μιλήσεις με την She αν έσσει θέση στα πολιτιστικά, ρουσφέτια δεν θα κάνουμε.

    Το Δήκο είναι το πιο ανακατσιαστικό κόμμα με διαφορά Πατάτα.

    Invictus ευχαριστώ για την έγκριση.
    υφυπουργός παρά τω προέδρω... να βάλουμε την Joy? Μπορεί να αξιοποιήσει τζαι την αίθουσα δεξιώσεων που κτίζεται στο προεδρικό να κάμει το γάμο της.
    Κυβερνητικό Εκπρόσωπο δεν θέλουμε.
    Η πρόεδρος δεν θα έχει ιδιωτικό αεροπλάνο. θα δανείζεται το Air Force One.

    ReplyDelete
  7. Ακυρο το προηγούμενο. Κυβερνητικός εκπρόσωπος η Μπρέντα. Κόρη Μπρέντα είσαι η Μπρέντα του Αντίχριστου;

    ReplyDelete
  8. Αχάπαρη28 July 2011 at 10:08

    You had me ως την μετακομηση. Τεσπα ως υπουργός εσσωτερικών πιστέφκω ούλλα τα υπουργεία να μετακομήσουν στους δίδυμους πύργους μας (ε κωστηηη σύρτον σουβάν πάνωωωω).
    Το προεδρικό επειδή πάντα έβρισκα το spooky να πάει ποτζιει στο φασούρι που έσιει τζιαι άλλη φάση.

    ReplyDelete
  9. Ου ζάβαλι μου Έβρος σε ξέχασα. παραπονούμενο όμως δεν θα σε αφήσω. Κάμνει σου Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας; θα χτυπάς το μεγαλύτερο μισθό. Θα κάμνουμε τζαι παρέα όταν θα σώζουμε την οικονομία.

    ReplyDelete
  10. Σαν υπουργός συγκοινωνιών, καταθέτω άμεσα την πρώτη μου πρόταση: Απαλλαγή από ΦΠΑ όλου του εξοπλισμού ασφαλείας μιας μοτοσυκλέτας(κράνος, στολή κτλ).

    Έρχονται κι αλλες. Εγώ προτείνω στα σοβαρά, να δημιουργήσουμε μια σκιώδη κυβέρνηση anyway... Κάτι σαν έλεγχο στους πραγματικούς υπουργούς

    ReplyDelete
  11. @Ktino
    Αύριον έshεις meeting με τον Miltiadis Neophytou τζαι την Υπουργό Οικονομικών για κάτι κουτσοδούλεια

    ReplyDelete
  12. @Invictus: Ο Μιλτιάδης πρέπει να δώκει προσφορά για να πιάσει κουτσοδούλια.... Λαλείς να φκει ο πιο φτηνός ΠΑΛΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ReplyDelete
  13. Ω ευχαριστώ! Δεν είμαι blogger αλλά επειδή τούτο του κυβερνητικού εκπροσώπου που να μιλά τζε να μεν λαλεί τίποτε έχω το (δικηγόρος ούσα) θα σε βγάλω ασπροπρόσωπη!

    Αχάπαρη respect για το comment με το φασούρι χαχαχα έπεσα που την καρέκλα

    Μπρέντα (εν ενώνεται παλε)

    ReplyDelete
  14. @Ktino
    Εξήασες αλόπως ότι ο Μιλτιάδης έshει standing-order ως το 2013. Είπα της γραμματέως μου να σου πέψει email τα πρακτικά. Κκιάορκας σου, αλόπως έπεψεν το στα Μ.Μ.Ε. ΠΑΛΕ! Ου ζάβαλλι μου!

    ReplyDelete
  15. Μάνα εν πειράζει συμφωνώ έτσι όπως ένι. ΣΥμφωνώ επίσης με το Χτηνόν. Θέλω να πιάω κράνος τζαι σακκούιν αλλά εν ένας μιστός αλόπως.

    Επίσης ο Μιρτής στάνταρ εννα εν ο φτηνός.

    ReplyDelete
  16. Ρε Μάνα, έχετε θέσεις στο Υ.Οικ?

    ReplyDelete
  17. Παιδκιά τον Μιλτιάδη θα τον κρίνουμε σε λίγο που θα τελειώσει ο δρόμος. εγκαίρως τελειώνει, αν είναι καλός θα του διούμε έργα. εν εκατάλαβα.

    Έβρος αν εν μιτσιά η τζεφαλή σου δανείζω σου το δικό μου που ως τώρα εν αξιόθηκα η γεναίκα να κάμω ένα γυρό της προκοπής.

    Invictus εν η προηγούμενη κυβέρνηση που φτάιει για τα email.

    Μπρέντα μισή ερώτηση απάντησες :)))

    ReplyDelete
  18. Ινα έχουμε θέσεις. επίσης ψάχνουμε και Επίτροπο Διοικήσεως αν ενδιαφέρεσαι.

    ReplyDelete
  19. @Ina
    τς τς τς τς
    Ακόμα δεν εφκήκεν η κυβέρνηση τζι αρκέψετε τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ; Σα δε ντρέπεστε!

    ReplyDelete
  20. Ινβίκτους μάθε να ξεχωρίζεις το ρουσφέτι από την στελέχωση καίριων θέσεων με ικανότατους και άξιους ανθρώπους... εμείς δεν κάμνουμε ρουσφέτια. διορίζουμε ανθρώπους που θα εργαστούν για το καλό του τόπου.

    ReplyDelete
  21. Χαχα Μάνα καλή αντεξέταση! Αν ήθελα να το κρύψω δεν θα έβαζα αυτό το nick (που το έκαμα για χάζι, που να ήξερα ότι θα αφηνίαζα) μην τα θέλουμε κουτσιά καθαρισμένα Υπουργέ μου :)

    Παρεπιπτόντως θα έμπαινα και Γενικός Εισαγγελέας αν γίνεται...τα δόντια μου εν μια χαρα!

    ReplyDelete
  22. Μάνα,σκεφτόμουν κάτι σε ΤΔΔΠρ., σε Γραφείο Προγραμματισμού, Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Invictus ερώτησα αν έχει θέσεις! Έχω τα προσόντα και δεν έχω πρόβλημα να περάσω από την ΕΔΥ! Μάνι-μάνι! Παρεπιπτόντως και το δικό σου Υπουργείο ή της Εόλικας θα με ενδιάφερε.

    ReplyDelete
  23. χαχαχα..εφύερτηκα με το post και μετά με τα comments..

    η Μπρέντα είναι η Μπρέντα του Antichristou (το επιβεβαίωσε παλιά μετά απο ερώτηση του Invictus!)

    ε ούλλοι κάμνουν ρουσφέτι εμείς εννά την αφήσουμε έτσι την Ina??!

    Στο υπουργικό συμβούλιο προτείνω να σερβίρονται cocktails και καναπεδάκια..το Υπ. Εργασίας θα προσφέρει το δκυόσμιν!

    πάντως η υπουργοποίηση ήρτεν σε πολλά καλή φάση γιατί μόλις έδωσα παραίτηση!!

    ReplyDelete
  24. @Rania ΤΙ???????!!!!!!!!!!
    Βρήκες τουλάχιστον αλλού δουλειά??????

    ReplyDelete
  25. @Ιna..όχι..I have 3 months το find one..

    ReplyDelete
  26. ENNOEITAI OTI EN TO ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΣΤ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

    Έρογλου μου, come to θεία μάνα μου...

    ReplyDelete
  27. @Rania
    Τα mojito τα εψεσινά ήταν για να πάρεις την απόφαση; :Ρ

    ReplyDelete
  28. @Invitus..όχι ήταν για να το 'γιορτάσουμε' γιατί έγινε ήδη πρίν 3 μέρες..

    postάρω στο δικό μου για να μεν τα λέμε σε ξένα χωράφια!:)

    ReplyDelete
  29. Rania, καλή δύναμη σου έυχομαι. Στον ανασχηματισμό βλέπεις εν συμμετέχω οπότε μπορώ να φκαίννω οφφ-τόπικ.

    ReplyDelete
  30. Σοβαρό σχόλιο: Ράνια μας άφησες άφωνους. εύχομαι να καταφέρεις γρήγορα να βρεις δουλειά. η περίδος είναι δύσκολη, αλλά θα τα καταφέρεις.

    Σχόλιο προς Ράνια: επαναλαμβάνω εμείς δεν κάμνουμε ρουσφέτια. αξιοποιούμε το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει τούτος ο τόπος.

    Κυρία Αντίχρηστου εμ Μπρέντα ήθελα να πω. Έκλεισες στη Γενική Εισαγγελεία. αλλά μεν ακούσω για πονόδοντους ή σφραγίσματα.

    άρα μένει κενή η θέση κυβερνητικού εκπροσώπου. κάτι θα σκεφτούμε.

    τα μοχίτο πάντα βοηθούν να παρθεί η σωστή απόφαση.

    Ινα έκλεισες για επίτροπος μας στις Βρυξέλλες.

    ReplyDelete
  31. @evros..χαχα thanks:)

    να σε προσλάβω στο υπουργείο μου? πε μου τι θέση θέλεις και θα σε κανονίσω!

    ReplyDelete
  32. @Mana..εννοείται απλά αξιοποιούμε τόσα ταλέντα..γιατί πως δουλεύκουν στο εξωτερικό εν καλύτερα? να τα φέρουμε σπίτι!

    ReplyDelete
  33. @ Mana - xtypises fleva me tounto post :)
    Prosferw anef apolavwn tis ypiresies mou gia to kalon tou topou!! En tzie thelei polli skepsi...mia Faousa xreiazete opou tzie na tin baleis!!!!!! xexexe

    @ Rania - se poia poli eisai? na boithisoume stin eksevresi ergasias...:)

    ReplyDelete
  34. @η φάουσα..στην Λευκωσία! thanks:)

    ReplyDelete
  35. Thanks Mana, θα προσπαθήσω να μας βγάλω ασπροπρόσωπους στην ΕΕ!

    ReplyDelete
  36. υ.γ. υπόψην, υπουργοί, ότι αν τύχει τζιαι κάμω καμιάν υπερματσουτζιάν, εννά σας θκιακλίσω ούλλους

    λαλώ σας το να το ξέρετε

    ReplyDelete
  37. @ Ράνια - θέλεις νάρτεις Λεμεσό που έχουμε κ θάλασσα?? :)

    ReplyDelete
  38. @η φάουσα..considering οτι στο Λονδίνο έκαμνα commute 1.5 ώρα each way για να πάω δουλειά ε η Λεμεσός εν κοντά!

    Αρέσκει μου η Λεμεσός αλλά βαρκούμαι το οδήγημα και αφού χτίζουμε (το τρίπατο - Αχάπαρη ακούς?!) εδώ νομίζω εν κακή στιγμή να σηκωστώ να πάω να ζήσω Λεμεσό!

    ReplyDelete
  39. axaxaxa Sike "Ερογλου come to θεία..."

    Θα σου κάμνω προεκλογικές 5 χρόνια, με χορούς τζαι παναύρκα, θα πουλήσω τα τσιαττιστά μου να φκάλω τα έξοδα!!

    ReplyDelete
  40. ΑΜΥΝΑΣ;;;;
    για να με γταιετε εμέναν τζιαι να παρετούμαι με ψίλλου πήδημα; Νο μαν! Θέλω το γεωργίας, εν πιο χαλαρόν... μπατ δεν αγκεν είδες ναμπου γίνισκεται με λιπάσματα...

    ReplyDelete
  41. να με φταιετε είπα...

    ReplyDelete
  42. Τωρά που το ξαναθωρώ η Neerie γιατί εν έσιει υπουργείο?
    Το λοιπό διορίζω την Διευθύντρια του υπουργείου μου τζιαι ποννα κάμω καμιά πατσανάγκαν βάλλω την σε διαθεσιμότητα.

    ReplyDelete
  43. Χαχα Μάνα τούτο το κυρία Αντίχριστου να μην το δει η δική μου μάνα και να αρχίσει τους εξορκισμούς! Κατά τα άλλα ευχαριστώ για τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα, έχει καιρό που την εποφθαλμιώ (βοηθό έν θέλω, έτσι κι αλλιώς με βάση το σύνταγμα έπρεπε να εν Τούρκος) δεν θα το μετανιώσεις!

    Μπρέντα

    ReplyDelete
  44. Μπρέντα με πρόεδρο την Σαικ εν νομίζω να δούμε τούρκο βοηθό. καλά καλά ούτε τούρκο εν θα δούμε.

    Ποστ αν δέχεται η Πρασινάδα να αλλάξεις. Πάντως όπως τα εκάμαν το Αμυνας εν πολλά χαλαρό, αφού διαλύθηκε η Αμυνα.

    Γενικά δικαιούστε αλλαγές. εγώ πάντως το Οικονομικών εν το διώ. εν βολικός ο τόπος του.

    Αν εκατάλαβα καλά η Ράνια θα μετακομίσει στο τρίπατο με τη Χούντα;

    ReplyDelete
  45. Εν έσιει λάθος το ποστ. Σαν ΥΠΕΞ έννα αρκέψω που αναθεώρηση των διπλοματικών σχέσεων με τους γείτονες. Μετά την μεγαλλύτερη καταστροφή που μας ήβρεν τα τελευταία χρόνια, η συμπεριφορά τους έδειξεν πολλά.
    Μετά έννα κλείσω με καμπόσες χώρες συμφωνία για να στείλουν ειδικούς σύμβουλους να βοηθήσουν τζαι τα άλλα υπουργεία: Φινλανδία σε θέματα Παιδείας, Κούβα σε Υγείας, Σουηδία για κοινωνική ευημερία, Ολλανδία σε θέματα ενέργειας, Αγγλία Συγκοινωνιών, Κίνα Οικονομίας, Γερμανία Βιομηχανίας.
    Ως αντάλλαγμα να μοιραστούμε μαζί τους την πατέντα του χαλλουμιού, του σιουσιούκου τζαι της ζιβανίας :P

    ReplyDelete
  46. Μα ίντα υπουργοί εν τούτοι. δεν αρκούνται στα λόγια τα μεγάλα αμέσως έβγαλαν πρόγραμμα και ανακοινώνουν τι θα κάμουν.

    ReplyDelete
  47. δε συμφωνω με σικε,
    θα τα παιρνει με τις αμπαλατοσυνες του κοσμου, θα ριχνει χαστουκακια και δε γουσταρω!τοσες αναρτησεις της εκρυγνονται, ειναι δυσκολος χαρακτηρας.


    μισ απο τη δουλεια, και δεν ειμαι καλα!

    ReplyDelete
  48. και κατι ακομη, οι μικροι γιατι δεν παιρνουν υπουργεια?!
    δωστε τοπο στα νιατα!!


    γκορτσος.
    ή μισ, απαντω και στα δυο.

    ReplyDelete
  49. τι εννοείς Μις; δεν είναι νιάτο η Αχάπαρη τζαι ο Ινβίκτους;

    ReplyDelete
  50. Αχάπαρη εν θα προλάβεις, ή μπορείς απλά να θέσεις την παραίτηση σου στη διάθεση της Sike. Ειδάλλως θα θέσω εγώ τη δική μου στη διάθεση σου, για λόγους ευθιξίας. Θώρε να μαθαίνεις, έτσι γίνουνται τα πράματα.

    Btw, I DO!

    ReplyDelete
  51. Τελευταια και καταιδρωμένη έφτασα να αναλάβω την θέση μου. Μάνα σε ευχαριστώ!! Σαν Πρασινάδα, πάει μου πολλά όντως το Γεωργιας τζαι Περιβάλλοντος αλλά αν το θέλει η Ράνια ή ο επιτροπος, τοτε διω το, τζαι δεχουμαι να πιάσω το Υγειας. Υποσχομαι εν θα σhίσω απόρρυτα έγγραφα όπως την προηγούμενη χημικο που έκαμεν υπουργος. Ο φιλτατος Ινβιχτους μπορει να κάμει παραπανω πράματα μάνειτζ παρα ένα υπουργειο. Τόσα γουεμπσαιτ, δουλειά, σπιτι, οικογενεια μανατζάρει μια χαρα.

    Ποτε να κόψω εισητήριο να έρτω;;;; Για να ξέρω να πω τζαι του παπα μου να αναψει τα κάρβουνα!

    ReplyDelete
  52. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ? σηριουσλη; τζαι να έχω την ΠΟΕΔ πας την κκελέ μου; πάντως αν γίνω υπουργός, καταργώ διάφορα...

    she (vark na kamo log)

    ReplyDelete
  53. Κόψετε τες παραιτήσεις τζαι σταθήτε να υπηρετήσετε τούτο τον τόπο που σας χρειάζεται! (μα σαννα τζαι πήρα το πολλά σοβαρά το θέμα;)

    Πρασινάδα εν άκουσα τον Ινβίκτους να διά το υπουργείο του. Βασικά μόνο η Ποστ εν της άρεσε τζαι η She αλλά επειδή θα διαλύσει την ΠΟΕΔ μάλλον θα το κρατήσει. Πε του παπά σου να βάλει καμιά σμίλα παραπάνω γιατί θα περάσω να γνωρίσω τη μάμα σου :)

    ReplyDelete
  54. Μα ποιόν Υπουργείο να δώκω σιόρ; Δαμέ έκαμα κοσκότζια δημοσιογραφική διάσκεψη λέμεν τς τς τς

    ReplyDelete
  55. Το λοιπόν, μετά που εθκιάβασα κάποια σχόλια, θέλω να καταγγείλω μια συνωμοσία που γίνεται με στόχο την υποβάθμιση της προέδρου. Σίουρα εν έργο της αντιπολίτευσης τζαι οι αντιεξουσιαστές εν μόνο μια χούφτα πλάσματα. Ωστόσο, η ιστορία ξυπνά δυσάρεστες μνήμες που το '74. Καλώ τους υπουργούς της συμπολίτευσης να μεν παρασύρουνται που τους πραξικοπηματίες τζαι να παραμείνουν στα πόστα τους.

    ReplyDelete
  56. μπας και είναι ώρα η Πρόεδρος να κάμει κανένα διάγγελμα; ή καμια συνέντευξη στην τηλεόραση τζαι να σύρει κανένα δάκρυ;

    ReplyDelete
  57. Εγω πηρα τον πουλο για υπουργειο αλλα αν θελεις ειμαι διαθεσιμη για πρεσβεια. Οπου με στειλεις δεχουμαι!

    ReplyDelete
  58. Οκέι θα μείνω με το Γ & Π καλό! Κοφκω εισητήριο τζαι καλω σας ουλλους για μπαρμπεκιου τζαι τσιζκέικ. Τον Ντεφ, Ινβ, Μοτορτζη, Έυρο,θωρω τους να κατεβάζουν ζιβανίες με τον φαδερ μου διπλα που την φουκουν τζαι εσένα Μανα να λαλεις τα δικά σου με την Πρασινομήτωρ. Να της λαλείς για τες κόρες τζαι τζεινη να σου λαλεί τον καημό της (δλδ ότι θέλει να γίνει γιαγια τωρά που εν νέα!)

    ReplyDelete
  59. Προτείνω Γουρουνέλλα για Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού.
    Αμάν Πρασινάδα, ζιβανία τζαι φουκού. Εν έσιει λάθος.

    ReplyDelete
  60. τζαι οι απαράιτητα με τούντην σειρά.

    ReplyDelete
  61. πολλά καλή η εισήγηση του ντεφ. για την γουρουνέλλα!

    εν πρέπει να κάμουμε party να γιορτάσουμε τον ανασχηματισμό?!

    ReplyDelete
  62. Αποδέχομαι την θέση του υφυπουργού αν μου εξηγήσετε τι στο καλό κάμνει! Επίσης χρειάζομαι οργανόγραμμα για να καταλάβω πού βρίσκομαι στην δομή της κυβέρνησης...ποιον έχω που πάνω, ποιον που κάτω...! :))
    Όντως πολλά καλή ιδέα να διοργανώσω τον γάμο μου στο προεδρικό!

    ReplyDelete
  63. Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες, Μετάμ ε μεσιού,

    Απευθύνομαι σε εσάς σε πολύ δύσκολες ώρες. Μόλις εθήλασα δίχα έαρκοντίσιον τζιαι τρέχουν πουπάνω μου. Μεγάλος ο πόνος όλων μας. Μεγαλύτερος όμως είναι ο πόνος και η οδύνη των βυζιών που ηρωικά έδωσαν το ζουμί τους σε ώρα καθήκοντος. Από τα βάθη της καρδιάς μας (εν μια τζιαι χτυπά για ούλλους) τους εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας.

    Απαίτηση όλων σας είναι η πλήρης διερεύνηση των συνθηκών, των αιτίων και των λόγων που τελικά προκάλεσαν το μεγάλο πιτσίκλισμα. Η απαίτηση όλων είναι να εντοπιστούν και να αποδοθούν οι ευθύνες, όποια πέκκα κι’ αν αυτές βαρύνουν από το χαμηλότερο μέχρι το ανώτατο επίπεδο, το Μεγάλο Πέκκο. Οι ευθύνες, σας διαβεβαιώ, θα αποδοθούν και θα αναληφθούν.

    Απόφασή μας (επειδή είμαι πολλοί), η πλήρης διερεύνηση και διαλεύκανση της κωμωδίας και η απόδοση ευθυνών.

    Είναι υποχρέωση όλων σας συλλογικά να εργαστείτε για να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα. Αυτό μπορεί να γίνει πρώτα απ’ όλα με τη στήριξη των θεσμών και των νόμων και όχι με την υπόσκαψη και την ακύρωσή τους.

    Δεν μπορεί κανείς να αναγορεύει εαυτόν σε δικαστή, να δικάζει και να καταδικάζει. Ούτε και μπορεί ακραίες εθνικιστικές ψαροκόκκαλες ομάδες να εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και την πίκρα των αγγουριών για να οχλαγωγούν, να επιχειρούν να κάψουν το Προεδρικό και να αμαυρώνουν ειρηνικές εκδηλώσεις, που αποτελούν δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών το οποίο σεβόμαστε και υπερασπιζόμαστε.

    Όποιος κι’ αν είναι ο Πρόεδρος, δεν απαγορεύεται το Προεδρικό να αποτελεί στόχο και να προκαλούνται επεισόδια, που παραπέμπουν σε φαντασμαγορικές για τον τόπο εποχές οι οποίες αποτυπώθηκαν στο κατεστραμμένο από τη Χούντα και την ΕΟΚΑ Β’ Προεδρικό και στην τουρκική εισβολή και κατοχή που ακολούθησε.

    Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,

    Μπροστά μας έχουμε το πιεστικό καθήκον να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κωμωδία. Εργαζόμαστε εντατικά να αποφευχθεί κάθε δυνατότητα και κάθε βοήθεια που προσφέρεται στη χώρα μας. Ήδη έχουμε απευθυνθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση έτσι για το χάζι. Διάφορες φίλες χώρες, η ΤΔΒΚ και η Τουρκία, έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν την Κύπρο. Τους ευχαριστούμε χογλαστά.

    Οι Υπηρεσίες του κράτους βρίσκονται σε πλήρη αποσύνθεση για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί σπίτια, υποστατικά και περιουσίες συμπολιτών μας.

    Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες, είπα;

    Συμμεριζόμαστε και κατανοούμε την απογοήτευση, την πίκρα ακόμα και τον θυμό των πολιτών. Οφείλουμε όμως να είμαστε ψύχραιμοι και νηφάλιοι, να σεβαστούμε τις διαδικασίες και να κοιτάξουμε μπροστά. Με ενότητα και συλλογική προσπάθεια. Μπροστά μας έχουμε τη συνέχιση του γαλέματος, το οποίο τωρά που εσφίξαν οι πυράες εντατικοποιείται. Μπροστά μας έχουμε τον γάμο της Joy (οξά της Εόλικας;), για την επιτυχία του οποίου θα πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία.

    Αναμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας και τότε ανάλογα θα απευθυνθούμε ξανά στον λαγό.

    Για μια ακόμα φορά εκφράζω τα ειλικρινή και ολόψυχα συλλυπητήρια μου προς όλους σας.

    Καλώ όλους ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Πιάστε shερκές τζιαι λάμνετε.



    αλόπως ούτε επιτελείον έθθα θέλω, μια χάρα γερημίες έγραψα τζιαι μόνη μου

    ReplyDelete
  64. oh my god, sike εν εσύ που γράφεις τες ομιλίες του Γάρου;;;

    ReplyDelete
  65. Υπουργός Οικονομικών29 July 2011 at 09:31

    Μα ίντα προεδράρα έχουμε.

    ReplyDelete
  66. Μιαν ημέρα λείπω τζιαι γίνεται ανασχηματισμός δαμέσα!!!
    Μάνα κατ'αρχάς επερίμενα Υπουργείο Παιδείας αλλά τζιαι το Τουρισμού εν καλο, εννά τους ισιώσω μια τζι έξω. Τούτη τη φορά θα με ακούν που θέση ισχύος τζιαι όι που θέση πελάτη (ο πελάτης ΔΕΝ έσιει δικαιώματα, εκαταλάβετε το; Ατε να δω!!!
    Επίσης, που τα πρώτα πράματα που θα κάμω θα είναι σε συνεργασία με το υπουργείο παιδείας να εκπαιδεύσουμε τους σερβιτόρους να μάθουν ούλλοι ελληνικά. Μετά θα εκπαιδεύσουμε τους Κυπραίους να σταματήσουν να μιλούν αγγλικά. Μετά θα φέρουμε θάλασσα στη λευκωσία και θα δούμε όλους τους ξενοδόχουσ των παραλιακών πόλεων να στρέφονται εναντίον μας. Σάικ για πρόεδρος! Γιατί το βυζιν εν χάννει.

    ReplyDelete