Friday 12 August 2011

Γλυκά με ένα sms


Μακάρι να μπορούσα να φέρω ένα κομμάτι από την πανακότα σοκολάτα με σως λευκής σοκολάτας που έκανε η φίλη μου η Κατερίνα. Την πανακότα δεν την πολυσυμπαθώ, τη θεωρώ θερμίδες χωρίς γεύση. Αλλά σοκολατένια όπως την κάνει η Κατερίνα είναι θεϊκή. Μοναδική.

Της Κατερίνας της αρέσει να πειραματίζεται με νέες συνταγές. Συχνά πυκνά μας εκπλήσσει με τις προτάσεις της. Συνήθως βράδυ Τετάρτης στέλνει μηνύματα στο κινητό και μας ανακοινώνει τι πρόκειται να φτιάξει τις επόμενες μέρες. Κάθε φορά κάτι διαφορετικό, κάθε φορά κάτι θαυμάσιο.

Όσοι ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε μήνυμα στο κινητό από την Κατερίνα για να σας ενημερώνει και να παραγγέλλετε τα υπέροχα γλυκά της στείλτε μήνυμα στο 99481969 να σας βάλει στη λίστα της. Επιβάλλεται για τους λάτρεις της ζάχαρης, της κρέμας και της σοκολάτας.


Τα λόγια είναι περιτταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Την ώρα που χωρίζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε



Και όχι δεν χωρίζω. Τα λόγια είναι περιττά επειδή πάω για διακοπές. Για αυτό το blogging θα μου βάλει απουσία. Εκτός αν φτου φτου φτου γίνει κάτι και δεν θα αντέξω να καταθέσω τις βαρυσήμαντες λέμε τώρα απόψεις μου.

Ψες έβλεπα όνειρο ότι έμεινα τρεις μέρες χωρίς να φάω. Δεν θυμάμαι γιατί. Το πρωί όταν ξύπνησα ζυγίστηκα και δεν έχασα ούτε γραμμάτιο. Ούτε γραμμάριο μιλούμε. Γίνεται σιόρ; Τζάμπα δεν έφαγα τρεις μέρες, έστω στο όνειρό μου;

Τέσπα. Έχω σκοπό στις διακοπές να ξεκουραστώ, αν και η αλήθεια να λέγεται αυτόν τον καιρό είμαι καλά, καμία σχέση με τις αρχές του χρόνου, θα περάσω χρόνο με την οικογένεια, θα πάμε θάλασσα ώσπου η κόρη Α που είναι μελαχρινή να φαίνεται παιδί της Νιγηρίας.

Και τώρα που είπα Νιγηρία. Θυμάμαι στο πανεπιστήμιο με ερωτεύτηκε ένα παιδί από τη Νιγηρία. Εκείνη την εποχή όμως ήμουν αλλού για αλλού. Ατού ο Γαβρίλλης όμως δεν τα έβαζε κάτω. Και χρησιμοποίησε το απόλυτο επιχείρημα. «Αν με παντρευτείς» μου είπε, «θα σε έχω καλύτερα από τις άλλες τρεις γυναίκες μου. Θα είμαστε συνέχεια μαζί»...

Καλά να περνούμε, θα σας ξανάβρω στους Μπαξέδες, τρεις του Σεπτέμβρη να περνάς. Ματς Μουτς.

10 comments:

  1. να περνάτε όμορφα. αλαβρά.

    ReplyDelete
  2. Αλοίμονο σ' αυτούς που μένουν πίσω! Καλά να περάσεις, να απολαύσεις κάθε στιγμή με τα παιδάκια σου και να επιστρέψεις ανανεωμένη!

    Μπρέντα

    ReplyDelete
  3. εν τέλειααα η πανακότα!

    καλά να περάσεις, enjoy the holidays, και να μας επιστρέψεις δριμύτερη!

    Rania

    ReplyDelete
  4. εμ, πανακοτα σοκολατα οχι. πανακοτα κλασσικη συνταγη με λιιιγο σιροπι σοκολατα απο πανω το δεχομαι...


    αντε, ολοι φευγετε και μας αφηνετε μονους μας!!!!

    ReplyDelete
  5. Kales diakopoules Mana! Omorfa kai melaxrina na ginete oloi sas :)

    ps. i fili katerina me ta glyka se poia poli vrisketai????

    ReplyDelete
  6. Καλά να περάσετε Μάνα, καλή ξεκούραση και να επιστρέψεις ανανεωμένη! Φιλιά στες κοράσες, άτε τζαι στο Μοτορτζή :Ρ

    ReplyDelete
  7. πάλε εκόλασες μας μάνα. καλά να περάσετε!!

    ReplyDelete
  8. Οχι απλά να κολαστείτε αλλά να στείλετε μήνυμα και να αγοράσετε τα γλυκά της φίλης μου, που δεν παίζονται.

    Είναι Λευκωσία, Άγιο Δωμέτιο συγκεκριμένα αλλά κάμνει τζαι delivery.

    ReplyDelete
  9. fantazome en eshi express delivery!!!dioti emeis pu imaste agglia je dame t glikismata en troonte t mas kolazeis mana?:P

    ReplyDelete
  10. παττιχάκι13 August 2011 at 13:20

    Η Κατερίνα δεν κάνει μονο απίθανα γλυκά αλλά και υπεροχά αλμυρά. Συγκεκριμένα η κοτόπιττα της ειναί υπεροχή δεν εχεί λάθός. Καλές διακοπές καλή διασκέδαση τα φιλια μου στις κόρες

    ReplyDelete