Wednesday, 14 December 2011

Όταν ο Ντέιβιντ έμεινε ακατούρητος


Κάποτε ο Ντεφ πιάνει με τηλέφωνο. Του το κλείνω κατάμουτρα. Ξέρει ότι με πέτυχε σε φάση που παίζω με τα δευτερόλεπτα να κατουρήσω πάνω μου. Όταν δουλεύω με μεγάλη αφοσίωση, ξεχνώ τα πάντα, με αποτέλεσμα μετά να τρέχω και να προλαβαίνω στο παρά μισό για να αφήσω μια κολύμπα πάνω στην καρέκλα μου.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει πολύ μεγαλύτερες αντοχές. Έβγαλε σχεδόν ολόκληρη τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, που σημείωση κράτησε πολλές, μα πολλές ώρες, σχεδόν ακατούρητος. Χρησιμοποίησε τη μέθοδο που λέγεται «τεχνική της γεμάτης κύστης», ώστε να επιτύχει πλήρη συγκέντρωση προσοχής και ξεκάθαρη σκέψη. Και όχι μόνο στη σύνοδο αλλά και στο δείπνο που ακολούθησε ο βρετανός πρωθυπουργός απέφυγε σκοπίμως να επισκεφθεί την τουαλέτα.

Σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο χρειάζεσαι ένταση για να λειτουργήσεις. Έτσι η ένταση του να θέλεις να πάεις τουαλέτα σε κρατά σε εγρήγορση και σε βοηθά να είσαι στην πρίζα. Σε βλέπει ο άλλος με το μάτι να γυαλίζει και φοβάται να σου πει μια κουβέντα παραπάνω. Που να ήξερε γιατί.

Ο Κάμερον δηλαδή ήταν στην τσίτα όχι μόνο γιατί του τα έπρηξαν Μέρκελ και Σαρκοζί, αλλά και γιατί ήθελε να πάει να κατουρήσει. Πάντως χαρά στις αντοχές του. Εγώ όταν θέλω να πάω τουαλέτα δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Είναι εκεί δεν ξεκολλά. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα κάτσω ή θα μισοκάτσω (εξαρτάται για ποια τουαλέτα μιλούμε) και θα νιώσω τα ούρα να κυλούν... Και μάλιστα, τώρα που είναι χειμώνας να τα βλέπεις να αχνίζουν. Τι ανακούφιση, τι ευτυχία μεγάλη.

Πάντως αν ήμουν στη θέση του Σαρκοζί και ήξερα το χούι του Κάμερον θα έστηνα μεγάλο σκηνικό. Θα πήγαινα δίπλα του και θα του έλεγα σιγά σιγά στ’ αυτί. «Και που λες Ντέιβιντ χτες ήμουν σε ένα ποτάμι. Έβρεχε κιόλας, πολύ νερό. Μπορούσες να ακούσεις το νερό που έτρεχε. Έκατσα και ήπια 3 λίτρα νερό μόνος μου». Πόσο να αντέξει ο έρμος; Θα την αμολούσε την κατούρα.

Και κάπου εδώ ολοκληρώνεται η ανάρτηση γιατί η συγγραφέας, γράψε τζαι να γράψεις για το άδειασμα της ουροδόχου κύστης νιώθει έντονη την ανάγκη να επισκεφτεί την τουαλέτα.

20 comments:

 1. Μα έτσι αντοχές!

  Πάντως σοβαρα τωρά, όταν τα κρατάς πολύ ώρα υπάρχει ο κινδυνος σε μεγάλυτερη ηλικία να πάθεις ακράτια. Έτσι άκουσα τουλάχιστον.

  ReplyDelete
 2. Χαχαχαχα
  Τώρα μόλις η συνάδελφος χωρίς να δεί τι δκιεβάζω λαλεί μου έννα σπάσω θέλω τουαλέττα για κατούρημα.

  ReplyDelete
 3. με το που θκιαβάζω την ανάρτηση, εθυμήθηκα ότι θέλω να κατουρήσω.... :ρ

  υ.γ. η κατηγορία 'πολιτικά' τζαι κάτουρο φέρνει μου άλλους συνειρμούς...

  ReplyDelete
 4. χαρά στη φούσκαν του!

  ReplyDelete
 5. Μισοκαθεσε α; βαλλε κωλοχαρτα γυρών γυρών όπως καμμω τζιαι γω =p

  ReplyDelete
 6. Φουρνόφκιε τούτο το μισοκάτσιμο εν πρόβλημα γιατί άμαν δεν πιάσω τη σωστή γωνιά, νιώθω τα που τζιλούν πάνω στα πόθκια μου...

  Ποστ χαρά στην πελλάρα του θέλεις να πεις. αφού πάλε σκατά τα έκαμε.

  Νόνις βούρα να μεν κάμεις κολύμπα.

  Η συνάδελφος Marco εν έσσει τες αντοχές του Κάμερον.

  Σμιλί οι γιατροί προειδοποιούν για πολλούς κινδύνους άμαν κρατάς τα πισσιά σου.

  ReplyDelete
 7. :-))))))

  καλά τζαι αντέχουν... δλδ ότι τζαι να του ελέαν τζείνος πουμεσα του θα εσκέφτετουν: "ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ"

  ReplyDelete
 8. Μπορει να παθεις κυστιτιδα. Επαθα το πολλες φορες σε ταξιδι γιατι εν ηθελα να παω στες τουαλεττες αεροδρομιων. Αμαν τα βαστας 5 ωρες, ειδικα αν εισαι γεναικα, πππεεεε εβαψες την! Τζαι πονειιιιιιιις....

  ReplyDelete
 9. άτε πάω τζιαι εγιώ.. στο μέρος!

  Όι μάνα μου εν αντέχω!

  Θυμούμαι πέρσι το καλοκαίρι, βράδυ, κάπου είχα πάει περπατητή. Σαν επέστρεφα ήθελα να κατουρήσω. Επιέζουμουν επιέζουμουν, επερπάτουν γλήορα, να κρατηθώ, να κρατηθώ. Κοντεύκω στο σπίτι... μπαίνω στον κήπο... ε ... ως τζιαμε άντεξα :-(

  μπάνιο μετά :-(

  ReplyDelete
 10. Ρε Νεράϊδα πριν κάτι μήνες έκαμα ποστ που έρκουμουν που Λεμεσό τζαι εκατούρησα μπροστά που την JCC.

  Γρούτα τζαι μοιρίζει τζαι το βρακί σου άμαν μεινίσκεις ακατούρητη, όϊ μόνο κυστίτιδα.

  Ουφ ακριβώς του έλεγαν θα κάμουμε τούτες τες μεταρρυθμίσεις τζαι ο Κάμερον ονειρεύτουν απόπατο.

  ReplyDelete
 11. μα τι ωραία θέμα ανοίξαμε σαν τρώω το sandwich μου:p

  εν αλήθκεια όμως..εν έχει σαν το κατούρημα ειδικά άμαν θέλεις να πάεις και εν έχει τουαλέτα εν μεγάλη ανακούφιση άμαν τελικά πάεις!

  οι κοντές έχουμε θέμα με το κατούρημα στα public toilets..εγώ στέκουμε στις μύτες των ποδιών μου! σε τούντο θέμα ζηλεύκω τους άντρες..so much easier..

  ReplyDelete
 12. Κόρη Ράνια, έφας με τζιαι εμένα!
  ούλλη μέρα τρώεις!
  αχχαχαχα

  ReplyDelete
 13. Neraida επιαες τον λοον που το στομα μου χαχαχαχα

  Ρανια μα ντα που γενεται μαζι σου σιορ? Τρωεις πολλα και "μικρα" γευματα?

  ReplyDelete
 14. wtf ma oulloi katourate panw sas?

  sfyrate mou ponna allaksete thema, en sas symferei touto. Akou mou jei "τα βλέπεις να αχνίζουν", je "τζιλούν πάνω στα πόθκια μου". Tsk tsk.

  ReplyDelete
 15. Άτζιαπις σου, ο Χριστόφκιας κατουρά στες συναντήσεις με τον Έρογλου; Ο Έρογλου πάντως, σιέζει (μας)

  ReplyDelete
 16. ναι τρώω:p
  κάμνω multitasking..τρώω και διαβάζω blogs την ίδια ώρα!

  ReplyDelete
 17. Invictus σσέζει τζαι γρίζει μας ο Έρογλου τζαι εμείς τον ανεχόμαστε.

  Sike ναι είμαστε κατουρλήδες, τα κάμνουμε πάνω μας.

  Ρε Ράνια εν το σκέφτηκα ποττέ αλλά έσσεις δίκαιο. εμείς οι κοντές έχουμε πρόβλημα όταν κατουρούμε στέκοντα.

  ReplyDelete
 18. Τούτον ήταν το σχέδιο του Κάμερον; Ούλλη η στρατηγική του για τη σύνοδο εστηρίζετουν στο ότι έννα πάει ακατούρητος; Μεγάλος ηγέτης...

  ReplyDelete
 19. Και μάλιστα, τώρα που είναι χειμώνας να τα βλέπεις να αχνίζουν.!!!
  Τι είναι,μωρε;Μύδια αχνιστά;:))

  ReplyDelete
 20. ego pantos sto katourhma mporo na krath8o, sfigkoume en sto allo p den mporo me tipote. alla den 8a xiaso pote th mia k monadikh fora p katourhsa pano mou dimosia,imoun 2a dimotikou k h kakia daskala(imoun ntropali k a8oa k eixen me sto mati apo thn arxi ths xronias) den me afise na pao toualeta k ekama ta pano mou, etsi ota sxolasame perimena na fuoun oloi gia na pao spiti m papi.

  ReplyDelete