Thursday 5 April 2012

Είμαι όμορφη και με μισούν




Η Samantha Brick είναι δημοσιογράφος στην Daily Mail. Επίσης είναι παντρεμένη με ένα γάλλο και έχει τέσσερα παιδιά. Στην εφημερίδα ασχολείται με κοινωνικά θέματα και έχει και στήλη δική της, όπου γράφει κομμάτια με τίτλους όπως «Γιατί ο σύζυγός μου λέει ότι θα με χωρίσει αν παχύνω», «Παντρεύτηκα έναν άνδρα-παιδί», «Πώς να επιβιώσεις ως σύζυγος Γάλλου» και «Ναι, οι Γαλλίδες παχαίνουν επίσης».

H Samantha Brick έγραψε πριν από τρεις τέσσερις μέρες ένα άρθρο με τίτλο «Γιατί οι γυναίκες με μισούν, επειδή είμαι ωραία». Δεν ήταν ένα άρθρο χιουμοριστικό, δεν ήθελε να θίξει κάτι. Το εννοούσε. Η ομορφιά της φοβίζει τις άλλες γυναίκες, έγραψε στην εφημερίδα της, αφού αφηγήθηκε πως άγνωστοι άνδρες της προσφέρουν λουλούδια στον δρόμο ή ανοίγουν γι’ αυτήν σαμπάνιες σε αεροπλάνα και εστιατόρια….

Για να μην έχουμε αμφιβολίες για ποια καλλονή μιλούμε βάζω και δεύτερη φωτογραφία της.


Όπως ήταν φυσικό το άρθρο ξεσήκωσε πολλά σχόλια. Τα περισσότερα ήταν αρνητικά. Άλλοι την κορόιδευαν, άλλοι την κακοχαρακτήρισαν, άλλοι επιτέθηκαν στο ύφος και στο στιλ της και άλλοι απλά της είπαν την αλήθεια. «Παρακαλώ να είστε βέβαιη ότι σας θεωρώ κάτι μεταξύ μέτριας και συνηθισμένης και δεν θα σας έριχνα δεύτερη ματιά», ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

Φυσικά η Samantha δεν κατάλαβε τίποτα. Επανήλθε με ένα άλλο άρθρο στο οποίο έγραψε ότι τα αρνητικά σχόλια για το προηγούμενο, επιβεβαιώνουν ότι οι άνθρωποι την μισούν γιατί είναι όμορφη.

Με λίγα λόγια θα έλεγα ότι η τύπισσα είναι ένα τίποτα, που συμπεριφέρεται ως κάτι. Τίποτα περισσότερο.

Ο καθένας φυσικά για τον εαυτό του πιστεύει ό,τι θέλει. Στο νου μου για παράδειγμα μπορεί να είμαι ένα μοντέλο που κάμνει υπερβολικά απίθανα και πεντανόστιμα γλυκά και μοιράζεται συνταγές με το επίσης μοντέλο που λέγεται Αχάπαρη.

Στη Βραζιλία πάλι διοργανώνουν καλλιστεία για γιαγιάδες. Προτού ξινίσετε τα μούτρα σας ρίχτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο. Και απλά να σας πληροφορήσω ότι υπάρχουν γυναίκες που στα 40 τους είναι γιαγιάδες. Στα 40 μου τα μωρά μου, μόλις που θα έχουν πάει δημοτικό και άλλες είναι γιαγιάδες. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp.

31 comments:

  1. Εθκιέβαζα τες πρώτες παραγράφους τζαι επήεννα πάνω κάτω να ξαναδώ τη φωτογραφία γιατί δεν μου εκόλλαν τούτη να τα ελάλεν τούτα τα πράματα...
    Τουλάχιστον αστείο...

    Αυτά...

    ReplyDelete
  2. αν δεν κάμνω λάθος στην Βραζιλία γίνονται οι παραπάνω πλαστικές τζαι αναγάγαν τες σε τέχνη ένα πράμα...

    εδω μοντέλλος.... (ούλα τα άλλα έχω τα... :ρ ) χαχαχαχαχ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Υπάρχουν πολλές γυναίκες 45 - 50 που είναι όμορφες με ωραία σώματα.

      Delete
    2. εν τζαι εννοούσα ότι όποια γυναίκα στα 45-50 είναι όμορφη έκαμε πλαστική, απλά εθεώρησα ότι έχει κάποια σχετικότητα... :)

      Delete
  3. Αυτό θα πει αυτοπεποίθηση!

    ReplyDelete
  4. Αν ήταν να είμαστε ότι νομίζουμε, θα ζούσαμε ο καθένας στο δικό του κόσμο και δεν θα συναντιόμασταν. Λίγο να έχουμε επίγνωση της πραγματικότητας δεν βλάπτει. Η τύπισσα ξέφυγε.

    Και μην αγχώνεσαι. Όταν θα κλείσω τα σαράντα η μεγάλη ακόμα δημοτικό θα είναι. Να πιάμε σhερούι;

    ReplyDelete
  5. Το βίντεο με έκανε να σκεφτώ... και ο πλαστικός συντηρεί τη γυναίκα. Αν σε βοηθά στα 40 μου παίζει αν θα έχω παιδί που θα πηγαίνει δημοτικό.

    ReplyDelete
  6. Εν λλίο ξινή εγγλεζόφατσα αλλά οκ εν καλή μεν μουρμουράτε:)

    Αυτό με τις γιαγιάδες το σκεφτόμουν το πρωί, ότι δηλαδή εμείς τις ζούμε ακόμα σε τέτοια ηλικία (πριν μερικά χρόνια έχασα την προγιαγιά μου) και τα παιδιά μας μακάρι να προλάβουν να γνωρίσουν τις δικές τους!

    ReplyDelete
  7. Για την "καλλονή" της φωτογραφίας δεν έχω κάτι να δηλώσω. Μια φωτογραφία, 1000 λέξεις

    ReplyDelete
  8. Αχάπαρη5 April 2012 at 10:20

    Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά οτι με αποκαλούν μοντέλο. Τζιαι στα 40 μου θα μπορούσα να γίνω γιαγιά (και κοροκτόνος επίσης).
    Κατά τα άλλα επήρεν ο νους της αέρα πολλύ της τύπισσας. Εξαρτάται ποιός σου ανοίγει τη σαμπάνια. Αλλο ένας παίδαρος 2 μέτρα τζιαι άλλο ενας πονηστικομένος μεσήλικας. Αυτά.

    ReplyDelete
  9. "Beauty is in the eye of the Brick-holder" (twitter comment) HAHAHAHAHAHAHAHA

    τζι εγώ ενόμισα εν πειραγμένα τα beauty standards μου

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL τζι εγω επαθα μια ταραχη για τα στανταρντς μου χαχαχαχα

      Delete
  10. Καταρχάς έχω να πω, πως η Βραζιλιάνες γιαγάδες με τις κυπράιες (τουλάχιστον τη δική μου - θεός μακαρίσει την ) ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Πέρκι να μεν ήξερε καν τι ήταν το μπικίνι όι τα καλλιστεία.

    Επιπλέον συμφωνώ για την αρθρογράφο γιατί επέτυχα πολλές φορές να θκιαβάσω άρθρα της τον καιρό εκείνο στην μάνα Ίνγκλαντ τζιαι το ύφος της πάντα έβρισκα το πολλά μη μου άπτου και ποσh και κάποια είμαι εγώ που τα ξέρω-ολα. Γενικά τίποτε το ιδιαίτερο δε λέει και σα γυναίκα τζιαι δε καταλάβω γιατί την εκθιάζουν μερικοί τόσο πολλά. Τέσπα. Αν τζίνη νομίζει ότι εν θεά, με γούστο της με καμάρι της. Στους τρελούς λέμε πάντα ΝΑΙ αλλωστέ, έτσι δεν είναι;

    Καλημέρες Μάνα :)

    ReplyDelete
  11. Η αλληλεπίδραση είναι παράξενη, γράφει κάποια με μισούν γιατί είμαι όμορφη, κι ο άλλος δεν απαντά δεν σε μισώ γιατί το να είσαι όμορφη δεν είναι λόγος να μισώ κάποιον, αλλά απαντά δεν είσαι όμορφη. Strange...

    ReplyDelete
  12. Πε τζαι εσύ ρε Moonlight. Η συγκεκριμένη είναι λες και δεν έχει καθρέφτη σπίτι της.

    Nonis ούλλα έσσεις τα για το διαγωνισμό εκτός από τα εγγόνια χαχαχα.

    Νεράιδα συμφωνώ απόλυτα.

    Μόνο ξέφυγε Σμιλί; Στο φεγγάρι έφτασε η τύπισσα. Χέρι χέρι. Δέχομαι.

    Ίνα είμαστε η χαρά του πλαστικού, του κομμωτή, της αισθητικού, της μασέρ και πάει λέγοντας.

    ReplyDelete
  13. Brenda οϊ λίθο εγγλεζόφατσα. Πολλά. Σαν τούτη εν γεμάτος ο Πρωταράς το καλοκαίρι.

    Αχάπαρη εκαταγράφτηκε πιλέ. Σωστή πάντως.


    Sike μια χαρά εν τα στάρταντς σου.

    Λουκρεζία όντως καμία σχέση. Σκέφτου τη γιαγιά μας με το τσεμπέρι δίπλα στη Βραζιλιάνα με το στρινγκ. Ναι λέμε πάντα σε μια πρόταση για παγωτό χαχαχα.

    Δέσποινα είναι μια συζήτηση όπου ο καθένας είναι στην κοσμάρα του και περνούν καλά.

    ReplyDelete
  14. Η γυναίκα είναι κουκλάρα και αν ήταν η ζήλεια ψόρα θα είχε κολλήσει όλη η χώρα!

    ReplyDelete
  15. Ότι υπάρχει αρνητική συμπεριφορά από τις γυναίκες προς τις όμορφες,ισχύει.Το έχω δει να συμβαίνει συχνά κι αναρωτιέμαι αν αυτό είναι μια κοινωνική δικαιοσύνη αφού οι αντικειμενικά όμορφες κερδίζουν πολλά που δεν αξίζουν.
    Η κυρία της φωτογραφία ή δεν έχει φωτογένεια ή δεν είναι όμορφη,δεν ξέρω ποιό από τα δύο ισχύει. Μάλλον είναι περήφανη που έχει γάλλο σύζυγο και έχει μπει στην υπερεκτιμημένη γαλλική κουλτούρα;

    Για τις 40άρες γιαγιάδες,τί να πεις! Θα ήθελα να δω τους 40άρηδες παππούδες,γίνεται; :)))))))

    ReplyDelete
  16. Χαχαχαχα, εντωμεταξύ είναι όντος μέτρια!

    ReplyDelete
  17. "Στο νου μου για παράδειγμα μπορεί να είμαι ένα μοντέλο που κάμνει υπερβολικά απίθανα και πεντανόστιμα γλυκά και μοιράζεται συνταγές με το επίσης μοντέλο που λέγεται Αχάπαρη."

    αχαχαχχαχα εφυρες με!

    ReplyDelete
  18. gia ti gkomena sti foro:
    E.Tziai.Piou.

    alla tzeini kala kamnei, kserw polles alles, safws pio omorfes pou den exoun idea!

    ReplyDelete
  19. twra enna me nevriaseis. esy ise safws pio omorfi pou toutin, men sou pw oti grafeis tziai polla kallyttera pou toutin. giati en ise diasimi dimosiografos stous Times as poumen?? a???

    ReplyDelete
  20. ama oi giagiades sti brazil moiazoun me 25xrones (sioura en doulia plastikou)oi kores tous pos eine? 8elo polla na do.

    ReplyDelete
  21. Μασhaλλα αυτοπεποίθηση.

    ReplyDelete
  22. Το οτι μπορεί να υπάρχει μια ζήλεια ή "μισος" γιατι καποια εν ομορφη οκ, το θεωρω οτι μπορει να υπάρχει....αλλα τζαι που την αλλη νομιζω εν τζαι λογος να συρνουμε το φταιξιμο σε αλλους τζαι εμεις να ειμαστε αθωες και πληγωμένες που την κακια του κοσμο.
    Τουτη λαλει μισουν την γιατι εν ομορφη, η αλλη μπορει να πει μισουν με γιατι ειμαι εξυπνη, η αλλη γιατι ειμαι επιτυχημένη, γιατι εχω τον τέλειο αντρα, γιατι ειμαι πλουσια κτλ κτλ... Νομιζω συχνα απλα εν κομπλεξ τζαι νομιζεις αν φταιξεις τους αλλους θα εν καλυτερα...

    ReplyDelete
  23. Με τις πραγματικά όμορφες ναι υπάρχει αρνητική συμπεριφορά. Η ομορφιά είναι μεγάλο όπλο Θάλασσα και μέσα στις επόμενες μέρες θα γράψω ένα μακρυνάρι επί του θέματος. Αλλά η κυρία δεν είναι όμορφη. Δεν το σκέφτηκα το ενδεχόμενο του 40αρη παππού πάντως.

    Ανώνυμε μπράβο η λέξη μέτρια εν πολλά καλή για την κυρία.

    Εν εκατάλαβα Γρούτα. Δεν μας έχεις ικανές με την Αχάπαρη να κάμνουμε πασαρέλα ή αμφισβητείς τις ζαχαροπλαστικές μας ικανότητες;

    Ε τζαι πίου indeed.

    Κτηνό εγώ είμαι φυσικομαθηματικός που αγωνίζομαι να λύσω τα μυστήρια του σύμπαντος με αριθμούς. Δεν θέλω δόξες τζαι Times.

    Χα χαχα ανώνυμε έφυρες με.

    Μάσσαλα Aenima.

    Πρας μάλλον εν το σύνδρομο του Ξανθόπουλου. Άτιμη κοινωνία, φταίνε πάντα οι άλλοι.

    ReplyDelete
  24. η συγκεκριμενη πάντως νταξει μ΄αφηνει αδιάφορη εννε σαν τη Μόνικα Μπετλουτσι που τη θωρείς τζαι ζηλεύκεις την! Την καρτάνα!
    όσο για το βιντεο ΕΝ είδα ενα βυζί ριαλ ..ούτε τζαι κόλο.

    ReplyDelete
  25. Σιγά τη γκόμενα!
    Για "μελαχρινή Ντόρα" την κόβω...

    ReplyDelete
  26. Σόρυ, για "ξανθιά Ντόρα" ήθελα να πω.
    Τη Μητσοτάκαινα εννοώ!

    ReplyDelete
  27. Στη δευτερη φωτο ειναι πιο χαλια απο τη πρωτη.Να μας πει η Στικουδη οτι την ζηλευουμε αλλα οχι και αυτη!!

    ReplyDelete