Saturday 31 August 2013

Η οικογένεια μεγαλώνει


Πρέπει να προετοιμαστούμε. Έρχεται νέο μέλος στην οικογένεια. Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία το συζητούσαμε εδώ και καιρό. Δυστυχώς, στις εποχές που ζούμε πρέπει να τα βάζουμε όλα κάτω.

Μπορούμε; Έχουμε το χρόνο για τη νέα άφιξη; Έχουμε τα λεφτά να του δίνουμε ό,τι χρειάζεται;
Και μην μου πείτε ότι μόνο η αγάπη είναι αρκετή γιατί τα ίδια έλεγε και ο Ραδιομαραθώνιος και τώρα όλοι ξέρουμε τι γίνεται. Η Λαϊκή έκλεισε, το ΡΙΚ έκλασε το θεσμό, από το κούρεμα έχασαν λεφτά και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.  Τα προβλήματα είναι τεράστια και άνθρωποι που έπαιρναν βοήθεια, την έχασαν.

Οι μικρές είναι φυσικά ενθουσιασμένες. Υποσχέθηκαν ότι θα το φροντίζουν, ότι δεν θα αδιαφορούν και το περιμένουν με μεγάλη χαρά. Ειδικά η μεγάλη όπου βρεθεί και όπου σταθεί για αυτό μιλά.

Προσπάθησα να το πω και στο λεβέντη σκύλο, αλλά δεν ξέρω αν έπιασε το νόημα. Νταμπλάς θα του έρθει του καημένου. Νομίζω είναι σε φάση που δεν τον ενθουσιάζουν οι αλλαγές και με ένα μικρό στο σπίτι, ίσως το βρει πολυκοσμία.

Θα το αγαπήσει όμως γρήγορα και θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι, δεν έχω αμφιβολία γι α αυτό. Άλλωστε, ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη του καρδιά. Όλους τους αγαπά (ειδικά όταν του προσφέρουν κανένα σουβλάκι).


Έχω αγωνία και δεν το κρύβω. Ξέρω όμως ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Ακόμη και να δυσκολευτούμε στην αρχή, στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Και θα έχουμε ακόμη ένα νέο μέλος να αγαπούμε και να μας αγαπά, να μας ταράζει με τις αταξίες του, να γελούμε με τα καμώματά του και να πέφτουν αγκαλιές στο τέλος μιας δύσκολης μέρας.

17 comments:

  1. α τι ομορφα νεα!!
    με το καλο να ερθει το νεο σας μελος!!
    ευχομαι οτι καλυτερο στην οικογενεια σας!
    φιλακια ολλα!! <3

    ReplyDelete
  2. Εν να ακουστεί λιον πολλά ηλίθια η ερώτηση αλλά.... εν για μωρό που μιλούμεν ή για κατοικίδιο; Πιστεύκω εν το πρώτο αλλά σόρρυ σόρρυ, μερικές φορές κάποιοι μιλούν για τα ζώα σαμπώς και εν πλάσματα και συχγίζουμαι.

    ReplyDelete
  3. Είτε μωράκι είτε σκυλάκι, ό,τι και αν είναι, είμαι σίουρη ότι εννα έχει πολλήν αγάπη και θα είναι πολλά ευτυχισμένο στην οικογένεια σας.

    ReplyDelete
  4. ouuuuuu ate ola kala na pane efxome.
    Psifizw Prokopis gia agori kai Isidora gia koritsi. :-)

    ReplyDelete
  5. Θερμα Συγχαρητηρια, και καλη λευτερια! Επισης σε συγχαιρω για την αγαπη κι εκτιμηση που εχεις για το κατοικιδιο σου, μας λεει πολλα για τον χαρακτηρα σου μανα! Με το καλο να το υποδεχτειτε.

    ReplyDelete
  6. Χμμμ για κατοικίδιο μιλάς ε;

    ReplyDelete
  7. Εντάξει ευτυχώς εν είμαι η μόνη που έχω την απορία εδώ μέσα απ΄ότι βλέπω! Πάντως, καλώς να το δεχτείτε ( το μωρό η το κατοικίδιο ) :)

    ReplyDelete
  8. Βαφτιζω το! Λαλεις να γαβγιζει πολλα μες την κολυμπήθρα;

    ReplyDelete
  9. εγω νομιζω οτι εν μωρο which makes this the best news around here these days! αν εν κατοικιδιο, ερμ, καλως να το δεχτειτε

    ReplyDelete
  10. είπα να δημιουργήσω σασπένς... ώρα να λυθεί το μυστήριο. Πρόκειται για σκύλο. του παιδιού μου το παιδί κατ ακρίβειαν, ο λεβέντης απέκτησε οκτώ παιδιά και πήραμε το ένα.

    δεν θα έλεγα όχι πάντως και σε ένα παιδί...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αρα δύο φορές παιδί σου!!! :))) Ατε με το καλο! :)

      Delete
  11. Καλώ να το δεχτείτε

    ReplyDelete
  12. Είπα να μεν πω τίποτε, αλλά ο αντρούλης σου αφού μας είπε τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη, υπολόγισα το. :p Ξεκινά η τρεχάλα πάλε! Enjoy!

    ReplyDelete
  13. Με το καλό και απο μένα! Βλέπεις είμαι ήδη σκυλο-γιαγιά και το χαίρομαι πάρα πολύ. Η μαμά είναι 3 ετών και ο μικρός μας πριν λίγες μέρες χρόνισε! Αντε καλά και ευχάριστα τρεχάματα!

    ReplyDelete
  14. Καλώς να το δεχτείτε!!!

    ReplyDelete
  15. haaaa i knew it, itan o gios/kori tou Leventi!
    άτε να το χαίρεστε το νέο σας μωράκι.

    ReplyDelete
  16. Τωρά το είδα (καλωσόρισα!)
    Άτε με το καλό Μάνα (τρις)!

    ReplyDelete