Wednesday 20 November 2013

Σεξ και κάλτσες



Τις τελευταίες μέρες ο καιρός άλλαξε. Δεν το λες και χειμώνα, αλλά ένα κρύο, μια πτώση (μικρή) της θερμοκρασίας τη νιώθεις. Έχω καταφερθεί αρκετές φορές εναντίον του χειμώνα ας μην το κάνω και τώρα.

Ένας από τους πιο καλούς τρόπους για να ζεσταθεί κανείς είναι οι κάλτσες. Είναι αποδεδειγμένο πως όταν τα πόδια σου είναι ζεστά, κρυώνεις λιγότερο.

Έτσι πέφτω να κοιμηθώ, φορώντας κάλτσες. Ο Μοτορτζής επιμένει πως αυτό δεν είναι σωστό και πως τα πόδια μας πρέπει να αναπνέουν τη νύχτα.

Του απαντώ ότι αν είναι θέμα αναπνοής των ποδιών τότε να μην φορεί τις κάλτσες του ούτε την ημέρα. Τι σημαίνει να αναπνέουν μόνο τη νύχτα; Και επιπλέον του απαντώ ότι κάνει διακρίσεις. Γιατί δεν βγάζει και το σώβρακο να αναπνέει και η ευαίσθητη του περιοχή (ή μήπως στους άντρες δεν είναι ευαίσθητη;). Που το είδε γραμμένο ότι μόνο τα πόδια μας πρέπει να αναπνέουν και όχι ο κώλος μας;

Το πρόβλημα δεν είναι όμως ο ύπνος, είναι η ώρα που προηγείται του ύπνου. Το σεξ.

Γιατί το κρύο σε φέρνει ενός προ ισχυρού διλήμματος, να τις βγάλεις τις ριμάδες τις κάλτσες ή όχι; Γιατί αν δεν τις βγάλεις μια χαρά ζεστά πόδια έχεις. Πόσο σέξι όμως είσαι με εσώρουχα και κάλτσες; Ή ακόμη χειρότερα γυμνός φορώντας κάλτσες; Άστα να πάνε. Οι κάλτσες στο κρεβάτι είναι ΑΝΤΙΕΡΩΤΙΚΕΣ. Τις βγάζεις, λοιπόν και είσαι μια χαρά γυμνός. Αλλά γυμνός με πόδια γυμνά, που κρυώνουν.

Δεν υπάρχουν πολλοί, πιστεύω που θα επέλεγαν το πρώτο. Οι περισσότεροι βγάζουμε τις κάλτσες και κρυώνουμε. Και όχι μόνο κρυώνουμε αλλά σύμφωνα με μια ολλανδική έρευνα, ίσως χανουμε και σε απόλαυση, γιατί οι κάλτσες και τα ζεστά πόδια μας βοηθούν πιο εύκολα να φτάσουμε σε οργασμό.

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Χρόνινγκεν, το 80% των γυναικών που συμμετείχε στην έρευνα δήλωσε ότι είχε οργασμό όταν φορούσε κάλτσες κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Και αν νομίζετε ότι λέω μαλακίες, ορίστε και οι αποδείξεις. Διαβάστε εδώ να μορφωθείτε.

Και τώρα πέφτει ένα αμείλικτο ερώτημα. Έχετε πειστεί να βάλετε κάλτσες να φορέσετε τις κάλτσες σας την ώρα του σεξ;

Εγώ καθόλου. Ό,τι και να μου πουν εκατομμύρια έρευνες δεν μου βγαίνει από το κεφάλι πως σεξ και κάλτσες δεν πάνε μαζί. Δεν είναι καν λέξεις που χωρούν στην ίδια πρόταση. Είναι σαν να ψήνεις μπιφτέκι και το πασαλείβεις με νουτέλλα για να το φας.


Εσύ λατρεμένε αναγνώστη; Φορείς κάλτσες την ώρα του σεξ ή θα ντραπείς να μου το πεις, μετά από τόση επίθεση που έκανα;

22 comments:

  1. And then I go and spoil it all by saying something stupid like I love you

    ReplyDelete
  2. Φορείς καλό εν φορείς; Πιάνεις και τα μαλλιά σου κοτσιδάκια δεξιά αριστερά, και φορείς τες κλατσούδες σου (όσο πιο ψηλές τόσο παραπάνω βράζεις) τες ριγέ τζαι δέαρ γιου χαβ ιτ.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. να, ορίστε, κι άλλη ιδέα...
      ή να βάλεις μια γραβάτα απ'αυτές του άντρα σου και τις καλτσούλες.
      ή να πάρεις μια σφυρίχτρα (είναι και επίκαιρο) και να παίζεις το διαιτητή...

      Delete
    2. ό,τι είπεν η κορού πιο πάνω.

      Delete
    3. Εξαναείδες κτηνό με γραβάτα εσύ να χαρείς;

      Delete
  3. Έχει πολλές τσόντες πάντως που οι πρωταγωνίστριες μένουν μόνο με τις κάλτσες.
    Να αγοράσεις καμιά πιο σεξιουλιάρα καλτσούλα, από αυτές που είναι ως το γόνατο και έχουν φιογκάκια και μια χαρά θα γίνει η δουλειά σου.
    Υ.Γ.:άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός...

    ReplyDelete
  4. Κτηνό and then I go and spoil it all…

    Mounlight να αρχίσω να τραγουδώ και το Baby on more time και θα συμπληρώσω σκηνικό Britney Spears.

    Μις γραβάτα και κάλτσες... δεν πείθεις, ρίξε άλλη ιδέα.

    Δεσποσύνη απορρίφθηκε η ιδέα.

    Μις επίσης στις τσόντες πρέπει να δουλεύει φουλ η θέρμανση και το κλιματιστικό. Και η ιδέα των σεξουλιάρικων καλτσών απορρίπτεται. Θα κρυώνω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιατί όι; Άμα την βρίσκετε με Μπρίτνι (λιβ Μπρίτνι αλόουν) γιατί όι; Βάλτε λίο ρόουλ πλέινγκ στο σεξ λάιφ σας ρε παιδγιά! :p

      Delete
  5. Φκάρτα ούλλα!!! 'Ολα να βγουν τζαι είμαι σίουρη ότι άψε σβήσε εννα βράσεις, μεν σου πω εννα πάρεις φόκο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κτηνό γιε μου παράτα την και δεν κάνει για έτσι πράματα. ...

      Μανα, επίσης από τσόντα, εχει κατι ολοσωμες φόρμες απο λατεξ. Κ βραζεις κ κάνεις κ τη δουλειά σου.

      Delete
  6. Η κρίση θα απενεχοποιήσει και το σεξαπίλ της κάλτσας,ειδικά στα βόρεια κλίματα :Ρ :)

    Αν και η Κάρι του SatC μας υπενθύμισε -κάποτε-πόσο σέξυ είναι οι κάλτσες πάνω από το γόνατο...όχι;

    Για τους άντρες που έκαψαν τις άσπρες κάλτσες του τέννις,όλα καλά. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  7. Εγώ ομολογώ ότι αν και εν κρυώνω γενικά εύκολα, εν με κόφτει, ούτε καν θα κάμω σύνθετη σκέψη τζείνη την ώρα να φκάλω ή να φκάλει τες ΚΛΑΤΣΕΣ (αφού το γράφω στην κυπριακή). Ούτε τον TnH ενοχλεί τον. Εν τζιαι με τα πόδκια μας που κάμνουμε σεξ :Ρ

    ReplyDelete
    Replies
    1. το κάμα σούτρα λαλεί άλλα, χρησιμοποιούνται και τα πόδια :P

      Delete
  8. τζειντο μπιφτεκι με την νουτελλα εννα το δοκιμάσω. Φορείς άνετα κάλτσες και φουστούα άμα λάχει χωρις όμως τα βασικά που θα σε εμποδίζουν, μόνο τα πουπάνω πουπάνω, got it??.))))οκ έκαμα το πορνο αλλά έχει καλλύτερο σεξ άμαν φορείς λλία ρούχα? Εν σε άλλο επίπεδο το σεξ, σε άλλο!!!ψηφίζω σεξ με κάλτσες και όχι μόνο!!!!

    ReplyDelete
  9. Ω πολλα καλη η ώρα που δκιαβαζω τουντο ποστ. Επειδή φόρω κόκκινες κάλτσες με κάτι σκυλάκια σχεδιακια πάνω, οι πιτζαμες μου εν παγωνι χρώμα με μια ροζ καμηλοπαρδαλη και οι παντοφλες μου μπλε. Εγω θα τις φορούσα τις καλτσουλες άμα κρυωνα. Ευτυχώς δεν κρυωνω γιατί κατα τα αλλα δεν έχω πρόβλημα σεξ απιλ με το
    βραδινό μου ντύσιμο.... Τι εννοείς να αναθεωρησω; Τι εννοείς δεν ειμαι σεξυ; Ουφου εν είπαμε ενεν τα ρούχα που καμνουν τον αθρωπο;

    ReplyDelete
  10. Θεωρητικά... πάντα μιλώντας... έπρεπε εκείνη την ώρα να μην νιώθεις κρύο αφού έχεις ανάψει, οπόταν οι κάλτσες είναι αχρείαστες.
    Αλλά συμφωνώ με τη Μιςς πιο πάνω ότι υπάρχουν πολύ σέξυ κάλσες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μοτορτζή εν κουβέντα του καυκά τούτη....

      Delete
  11. Sex and socks are a no no, for me personally.
    Εντελώς mood killer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx a lot dear. η άποψη που ήθελα να ακούσω :)))

      Delete
  12. Χα χα χα !!! νάσαι καλα, μου έφτιαξες το πρωινό! Οχι λοιπόν δεν κρυώνω αρα δεν φοράω κάλτσες παρά μόνο το πρωι, την ημέρα. Μόλις μπώ σπίτι, ζεσταινομαι και ειμαι με το φανελάκι. Με ένα άλλο φανελάκι κοιμάμαι !
    αυτάαααα. υπάρχουμε κι εμεις που ζεσταινόμαστε καλλλλλεεεεε!!!!
    σε κάλυψα? χα χα χα !

    ReplyDelete
  13. Συγγνώμη αν είμαι το πνεύμα της αντιλογίας, αλλα τούτον το Πανεπιστημίου του Χρόνινγκεν εν είχε καλλίτερην δουλειά να κάμει; Έκατσεν τζιαι ερεύνησε αν έχουν οι γεναιτες οργασμό φορώνταςκάλτσες;;;

    ReplyDelete