Wednesday 23 April 2014

Κάτσε κάτω απ’ την μπάρα



Αγαπητέ αναγνώστη ετοιμάσου να συγκλονιστείς. Εδώ και τρεις βδομάδες γράφτηκα γυμναστήριο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν λίγο πριν μείνω έγκυος την κόρη Α. Λάβε υπόψη σου ότι τώρα η κόρη Α ετοιμάζεται να μπει πανεπιστήμιο είναι εφτά χρονών, συν εννιά μήνες γκαστρωμένη (γιαξ) οπόταν καταλαβαίνεις.

Αλλά δεν πήγαινε άλλο. Εδώ και καιρό ένιωθα ότι ήθελα να το κάμω. Και για λόγους εμφάνισης, θέλω να αρέσκω στο Μοτορτζή μου, και για λόγους υγείας και για λόγους μαμά γερνάω.

Αυτό που με κρατούσε μακριά δεν ήταν η διάθεση. Δεν θα πω ότι είμαι φαν της γυμναστικής, αλλά οι τάξεις στο γυμναστήριο μου αρέσουν. Ο συνδυασμός μουσικής, γυμναστικής και ενός γυμναστή που κάμνει πλάκες είναι ακαταμάχητος. Bodypump, Bodycombat, TRX, Steps, όλα μου αρέσουν. Μην με βάλεις όμως σε τάξη γιόγκα και πιλάτες. Παίζει να τα παίξω. Θέλω κίνηση.

Που λες, αυτό που με κρατούσε μακριά ήταν ο χρόνος που θέλω να περνώ με τις κοράσες. Σχολνάω που σχολνάω αργά δεν ήθελα με τίποτα να τους στερώ και άλλο χρόνο που κάνουμε πράγματα μαζί.
Ώσπου άνοιξε γυμναστήριο, εδώ στη γειτονιά. Και όχι μόνο άνοιξε αλλά έχει τάξεις αργά το βράδυ. Λίγο προτού, λοιπόν, κοιμηθούν, τις φιλώ με αγάπη και πηγαίνω στο γυμναστήριο.

Μέχρι τώρα το πράγμα δούλεψε. Έχω κέφι, αντοχές και όρεξη και το κυριότερο θέληση να το κάμω να δουλέψει. Υποθέτω ακόμη δύο μήνες και μετά από Σεπτέμβρη μεριά. Ιούλιο και Αύγουστο δεν υπάρχει περίπτωση να τρέχω γυμναστήριο.

Περιττό να σου πω πόσο πιάστηκα την πρώτη βδομάδα. Πρώτη φορά που πήγα χτύπησα ένα Bodypump. Εννοείται έβγαλα την τάξη μέχρι τέλους, όχι μεν με πολλά κιλά, αλλά ως το τέλος. Μου είπε και ο γυμναστής ένα μπράβο ότι έχω καλή τεχνική, τονώθηκε η ανταγωνιστική μου διάθεση, είδες Defiance που το παραδέχομαι ότι είμαι ανταγωνιστική, δεν ήθελα και πολλά για να νιώσω αθλητής ολυμπιακών αγώνων.

Τις επόμενες τρεις μέρες ήταν λες και πέρασε οδοστρωτήρας από πάνω μου. Πρώτα παρέλυσαν τα πόδια μου. Περπατούσα, ούτε καν όπως η γιαγιά μου, γιατί η γιαγιά μου έτρεχε μέχρι τα 80 της. Στη δουλειά ένας συνάδελφος με ρώτησε αν τα έκανα πάνω μου και είχα έτσι περίεργο περπάτημα…

Στη συνέχεια έχασα τον έλεγχο των χεριών μου. Δοκίμασε αγαπητέ αναγνώστη, να τα βγάλεις πέρα με δουλειά και δύο παιδιά, χωρίς να μπορείς να κουνήσεις τα χέρια σου και θα καταλάβεις το δράμα μου πέρασα.

Και μετά πιάστηκε ο κώλος μου… Άλλο να σας το λέω και άλλο να το ζείτε για να δείτε τι πέρασα. Αφήνω κατά μέρος το σεξ. Αυτό είναι ανάρτηση από μόνο του. Πώς να κάτσω να δουλέψω με ένα πισινό σε πλήρη οδύνη; Πώς να πάω τουαλέτα όταν δεν μπορούσα να καθίσω;


Ευτυχώς, μόνο την πρώτη βδομάδα. Μετά τα πράγματα έστρωσαν και τώρα όλα μια χαρά.

Το τραγούδι είναι από τα λησμονημένα της μνήμης που λαλεί τζαι ο Πανίκος. Το άκουσα το πρωί στο BFBS και πραγματικά δεν πίστευα τα αυτιά μου ότι υπάρχουν ακόμη σταθμοί που το παίζουν. Έστω και βρετανικοί. 


17 comments:

  1. Μανα μου καλημερα!
    Χρονια πολλα!
    Χριστος Ανεστη!
    Να εισαι καλα ευχομαι και να μη χασεις στιγμη το αφοπλιστικό σου χιούμορ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χρόνια πολλά αληθώς ανέστη. το χιούμορ είναι όπλο καλής ζωής :)))

      Delete
  2. Βodypump? Newfound respect μανα! Θύμαμαι μια φορά μπέρδεψα τα μαθήματα και κατέληξα σε ένα bootcamp bodypump (νόμιζα ήταν bodybalance)...ακόμα γελάνε άμα το θυμούντε τα ζώα! O γυμναστής ήρθε από πάνω μου και με ανάγκασε να κάνω όλες τις ασκήσεις μια ώρα το κάθαρμα τρεις μέρες έκανα να βγω από το κρεβάτι ούτε να γυρίσω πλευρό δε μπορούσα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για δώσε εξηγήσεις σε παρακαλώ τι είναι το bootcamp γιατί έχει αύριο μια τάξη και σκέφτηκα να τη δοκιμάσω.

      Delete
    2. Τα θέλει ο οργανισμός σου! Στο γυμναστήριο εδώ ήταν πεντάλεπτες διαφορετικές ασκήσεις με βάρη, σωστό μαρτύριο δεν προλαβαίνεις να πάρεις αναπνοή και σου βγαίνει η πίστη ειδικά άμα ο γυμναστής είναι κέρβερος ακόμα πονάω άμα το σκέφτομαι! καλή προπόνηση είναι το kick boxing αν έχει τάξη αλλά συνήθως χρειάζεσαι παρτενέρ, φοβερή εκτόνωση κάθε φορά που χτυπάω το σάκο βάζω στο μυαλό μου το πρόσωπο συγκεκριμένης συναδέλφου χεχε

      Delete
    3. Μουαχαχαχαχα το ξεχασα το kick boxing ποσο ωραιο ειναι. Και ναι κυριως οταν φαντασιωνεσαι οτι πλακωνεις συγκεκριμενο κοσμο.

      Delete
  3. χαχα μα κάπου έχω ένα πρόμοιο ποστ... πούντο, πούντο....;

    ReplyDelete
  4. ....α έτο: http://kolona-spitiou.blogspot.com/2013/06/o.html

    και θέλω να σε δω γραμμωμένη στις παραλίες εφέτος αγαπητή μου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οριζοντοποιημένη θα με δεις που θα απλώνω στην παραλία.

      Delete
  5. Καλά έκαμες. Εγώ ως το Rmp και τη ζούμπα και γιόγκα για άλλους λόγους. Τα υπόλοιπα απαγορεύονται για λόγους υγείας και δρόμο και ελλειπτικό. Λιώσιμο, πολύ λιώσιμο. Έτσι παθαίνεις όταν δε μαζεύεις το στόμα σου (Τα λέω για να τα ακούω).

    ReplyDelete
    Replies
    1. όταν δεν μαζεύεις το στόμα σου, όταν γεννάς κοπελούθκια, όταν κάθεσαι πολλές ώρες στο γραφείο.

      Delete
  6. Καλές γυμναστικές Μάνα μου!!Εξεκίνησες μου όμως και εσύ που τα δύσκολα!! Στο πιάσιμο σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είπα το και αλλού, μια φορά επιάστηκε ως και το στέρνο μου, δράμα λαλώ σου, δράμα!!Χρόνια σου Πολλά. Χριστός Ανέστη!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. τζαμέ που ξέρω επήα. ίντα να πάω σε άσχετη τάξη τζαι να φαίνομαι ανίδεη;
      Χρόνια σου πολλά Άμυ μου αληθώς ανέστη.

      Delete
  7. Άστα! Κι εγώ κάνω δίαιτα και διάδρομο αυτόν τον καιρό. Καλή μας δύναμη Μάνα μου! :))

    ReplyDelete
  8. Καλησπέρα , θα τολμήσω να πω θκιο τρία πράγματα και ας φανώ γραφικός. Η Γυμναστική είναι πέραν από απαραίτητη στους καιρούς που ζούμε. Μπράβο που ξεκίνησες ας είναι και το γυμναστήριο αλλά εγώ θα προτείνω το τρέξιμο που είναι ο ποιο απλός και ανέξοδος τρόπος γυμναστικής που θα σου δυναμώσω το καρδιοαναπνευτηκο σύστημα και θα σου προσφέρει ευεξία και δεν χρειάζεσαι να έχεις γυμναστήριο στην γειτονία σου . Άντεξε τα πιασίματα και τις αντιδράσεις του σόματος σου (σε κάποια φάση θα σου φκη και κούραση έντονη) αλλά όταν προσαρμοστεί ο οργανισμός σου τα καινούρια δεδομένα θα νιώθεις άλλος άνθρωπος . Καλή συνέχεια

    Υ.Γ είναι πολλοι δυο μήνες το καλοκαίρι να κάνεις αποχή , προσπαθα να μείνεις όσο ποιο κοντά στη γίνετε γυμναστική γιατί μετά θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις όλα όσα περνάς τώρα.

    ReplyDelete
  9. [url=http://www.probux.com/?r=chrisk]

    ReplyDelete
  10. http://www.probux.com/?r=chrisk

    ReplyDelete