Tuesday 12 January 2010

CIA τζαι μαλακίες

Σιγά που θα δει χαΐρι η CIA. Τόσα χρόνια ανάκρισης, βασανιστηρίων και λογής λογής μέθοδοι οδήγησαν πουθενά; Όχι. Είμαι σε θέση να τους υποδείξω ότι το λάθος τους. Αν θέλουν να αποσπάσουν πληροφορίες εισηγούμαι να αφήσουν τους ανακριτές και να προσλάβουν παιδιά. Κατά προτίμηση κάτω των έξι ετών.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μπορούν να βρουν το αδύνατό σου σημείο, όποιο και να είναι αυτό. Αν είσαι κουρασμένος θα το καταλάβουν, αν έχεις ανάγκη από αγκαλιές θα το εκμεταλλευτούν, αν έχεις φτάσεις στα όριά σου θα σε σπρώξουν να τα ξεπεράσεις.
Τα παιδιά είναι οι απόλυτοι βασανιστές και το λέω αυτό με πολλή αγάπη. Ξέρουν τι θέλουν και δεν θα διστάσουν να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να γίνει το δικό τους.

Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να προβάλλεις συνέχεια αντιστάσεις. Ακόμη και όταν ξέρεις ότι έτσι πρέπει, έρχεται μια στιγμή που απλά δεν έχεις τη δύναμη να επιβάλεις το σωστό. Υποθέτω, οι περισσότεροι γονείς, περνούν παρόμοιες φάσεις. Παιδιά αγγελούδια υπάρχουν μόνο στις φωτογραφίες, όταν σβήσει το φλας μετατρέπονται σε διαβολάκια.

Για αυτό είμαι σίγουρη πως τα τρίχρονα και τα τετράχρονα θα έκαναν εξαιρετική δουλειά ως πράκτορες ανάκρισης. Πόση ώρα να αντέξει ο γιέρημος ο Αφγανός και ο Σαουδάραβας να ακούει ένα μωρό να κλαίει μέσα στα αυτιά του αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πες μου είναι ο μπιν Λάντεν; Τρεις ώρες, τέσσερις; Στις πέντε θα λυγίσει, θα το πει. Είναι στην τάδε σπηλιά, κάτω από το τάδε βουνό στην Μπόρα Μπόρα. Εδώ λυγούμε οι γονείς στη μισή ώρα και για πιο ασήμαντους λόγους. Μάμα θέλω σοκολάτααααααααααααααα. Φάε πρώτα το φαί σου και μετά. Μάμα θέλω σοκολάταααααααααααααααααααααααα. Φάε το φαί σου πρώτα και μετά.

Χρειάζεται να πως ποιος έχει νικήσει στο τέλος; Θα του δώσεις τη σοκολάτα για να κερδίσεις πέντε λεπτά ησυχία. Πέντε λεπτά που δεν θα τα ευχαριστηθείς καν, γιατί θα είσαι γεμάτος τύψεις που ως γονιός άλλη μια φορά δεν κράτησες χαρακτήρα και έκανες αυτό που ήθελε το σπλάχνο σου.

Είναι άνιση η μάχη. Ξεκινούμε με αρνητικό παθητικό, όπως είναι ο τρεχούμενος των περισσότερων από μας. Ξέρετε πολλούς που να μην ζουν από το overdraft; Ξέρετε επίσης πολλούς γονείς που να μην είναι χαμένοι από χέρι μπροστά στα παιδιά τους; Κάθε μήνα λέμε θα ξεχρεώσω το overdraft. Μήνα με το μήνα παραμένει το χρέος. Μήνα με το μήνα μεγαλώνουν και οι ήττες από τα παιδιά. Η CIA χάνει που δεν τα στρατολογεί. Μέχρι τώρα θα είχε κερδίσει τον πόλεμο της τρομοκρατίας.

7 comments:

  1. aaaaaaaaaaaaaaa pe mou pou ine o Mpin Laten...

    telio

    ReplyDelete
  2. Χιχιχιχι βαριάμοιρη μάνα...

    ReplyDelete
  3. Ξεκίνα τα Aurimel αλλά για σένα...
    "Είναι στην τάδε σπηλιά, κάτω από το τάδε βουνό στην Μπόρα Μπόρα"...ΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  4. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι ότι στο τέλος τα κοπελούθκια σε εξαντλούν. είναι που σου αφήνουν και ένα πακέτο τύψεων ότι δεν είσαι καλός γονιός.

    ReplyDelete
  5. Εν οπως το ειπες, η μαχη εν ανιση τζι εμεις ξεκινουμεν το αγωνα με 7 παιχτες πκιο λιον, 3 τραυματιες τζιαι 4 τζιτρινες.

    ReplyDelete
  6. Η φάση είναι που αμα τολμήσεις να δείξεις πυγμή τζιαι να περάσει το δικό σου παίρνουν ενα ύφος σαννα τους εσκότωσες. Τζιαι τζιαμέ να δεις τύψεις...

    ReplyDelete
  7. Σκέφτου ταινίες που θα ετοιμάζει το Χόλιγουντ: "Η Επιστροφή των Άγρυπνων Βρεφών", "Βρώμικες Πάννες 2", "Κοίτα Ποιος Δεν Μιλούσε"...

    ReplyDelete