Friday 12 February 2010

Σήμα Καμπάνα

Με το που άκουσα τη διαφήμιση της Cosmote Σήμα Καμπάνα ενθουσιάστηκα. Έξυπνη, πρωτότυπη σε κάνει να θέλεις να τραγουδήσεις μαζί με τους φαντάρους. Γιατί έχω σήμα, σήμα καμπαααααααανα.



Η Cosmote όμως δεν σταμάτησε εδώ. Και αυτό ήταν που με ενθουσίασε ακόμη περισσότερο. Αφού κατάλαβε την πέραση που έχει η διαφήμισή της προσκαλεί όλους να πάρουν μέρος. Ακούγομαι σαν να τους κάνω διαφήμιση ή μου φαίνεται;

Τελοσπάντων. Αν νομίζεις ότι το λες καλά, τους παίρνεις τηλέφωνο, το τραγουδάς, σε ηχογραφούν και στο τέλος παίζει να κερδίσεις και ένα κινητό. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο site της Cosmote www.simakampana.gr μπορείς να ακούσεις αυτά που έχουν τραγουδήσει άλλοι. Χωρισμένα σε δύο κατηγορίες. Η μια είναι τα καλύτερα. Εντάξει καλοί είναι, δεν κόβουμε φλέβες κιόλας.

Όλα τα λεφτά είναι η άλλη κατηγορίες οι πλακατζήδες. O Donald Duck, o μακαρίτης ο Καραμανλής, ο Κούλλα μ΄ακούς, ο manu and the Zoo να τραγουδούν το Σήμα Καμπάνα. Υπάρχουν και άλλοι δεν άντεξα να τους ακούσω όλους. Διασκέδασα πάντως και χάρηκα την όλη ιδέα.

2 comments:

  1. την ξερω απ'εξω!
    παω για επισκεψη!

    ReplyDelete
  2. πολύ ωραία η ιδέα. τη διαφήμιση την είχα ακούσει στη νεράιδα

    ReplyDelete