Friday 21 May 2010

Σκόρπιες σκέψεις

Κανονικά θα έπεσε να πέσω με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί πνίγομαι έρχεται και ένα τριήμερο και φυσικά ο εργοδότης θέλει να καλύψουμε τη χασούρα. Αλλά έχοντας κλείσει δύο ώρες στο γραφείο, χωρίς να σηκώσω κεφάλι, ήδη πονεί ο πισινός μου, μου έρχονται διάφορες περίεργες και άσχετες σκέψεις στο μυαλό.

1. Πρώτα από για το σεξ. Γιατί στα έργα μόλις πηδηχτούν τρέχουν στην μπανιέρα και καθαρίζονται; Τα σεντόνια τους μια χαρά καθαρά φαίνονται, το ίδιο και τα σπίτια τους. Τι στο καλό κάνουν και χρειάζεται να ξεβρωμίσουν; Μου φαίνεται περίεργο γιατί προσωπικά προτιμώ το μπάνιο πριν από το σεξ. Καθαρίζεσαι, μυρίζεις όμορφα και περνάς καλά. Επίσης, τώρα που το σκέφτομαι που αρέσει η μυρωδιά μετά το σεξ. Εκείνη η περίεργη, αλλά ταυτόχρονα να την πω όμορφη, να την πω μοναδική μυρωδιά που αφήνει ο άλλος πάνω στο κορμί σου και ενώνεται με τη δική σου. Μου αρέσει αυτό το μίγμα να το νιώθω πάνω μου.

2. Για τα καϊσιά και τα λοιπά φρούτα εποχής. Cουλα τα καϊσιά είναι μια κυπριακή ποικιλία βερίκοκων. Λοιπόν, άνοιξη καλοκαίρι τρώω τα φρούτα με τα κιλά. Ιδιότροπη δεν είμαι, αλλά υπάρχει κανένας λόγος που τα τελευταία χρόνια τα φρούτα έχασαν τη γλύκα τους; Γιατί ανεχόμαστε να τρώμε καϊσιά που δεν θυμίζουν καϊσιά, γιατί ανεχόμαστε τα καρπούζια που είναι προϊόντα κολοκύθας, γιατί αγοράζουμε ροδάκινα που απέχουν πολύ από το να είναι ροδάκινα.

3. Τα τρία τέταρτα της πόλης, άρα οι περισσότεροι γνωστοί και φίλοι θα εκδράμουν για το τριήμερο. Το να ξεσηκώσω το μισό μου σπίτι για να πάω κάπου με δύο μωρά, δεν μου περνά από το μυαλό, καλύτερα θα ξεκουραστούμε στο σπίτι μας. Επομένως πρέπει να βρω πράγματα να κάνουμε. Καμιά εισήγηση, παίζει κάτι αυτές τις μέρες;

4. «Οι ξυλιές και άλλου είδους σωματικές τιμωρίες στα παιδιά πρόκειται να καταργηθούν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες πριν προκληθούν προβλήματα κοινωνικά ή υγείας, ανακοίνωσε το Συμβούλιο της Ευρώπης από τη Βιέννη».
Λύσαμε όλα τα θέματα, το ξύλο έμεινε. Δηλαδή αν τραβήξω το αυτί της κόρης Α την ώρα που πέφτει πάνω στην κόρη Β και την πλακώνει, θα είμαι παράνομη; Θα δικαιούται να με καταγγείλει; Μου φαίνεται δεν πάμε καλά. Δεν πιστεύω στο ξύλο, ούτε συνηθίζω να χτυπώ ταις κόρες μου. Αλλά για όνομα. Είναι τόσο κακό δηλαδή για ένα γονιό όταν φτάσει στο αμήν, να δώσει ένα μπάτσο; Δεν λέω να κάμει το μωρό, μαύρο από το ξύλο. Και μην ακούσω μαλακίες του στιλ ότι μιλώντας στα παιδιά σου μπορείς να τα συμμορφώσεις. Παιδιά υπάκουα που να κάθονται φρόνιμα και να κάνουν ό,τι τους πεις υπάρχουν μόνο στις διαφημίσεις. Στην πραγματική ζωή, έχουν άποψη, ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν με πάθος. Όπως επίσης ξέρουν πώς να σε φτάσουν στα όρια σου και να σε διαλύσουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

5. Καλά νέα για τις κοπέλες. Τέλος στον εφιάλτη της κυτταρίτιδας που βασανίζει περισσότερο από το 80% των γυναικών στον κόσμο υπόσχεται μια νέα κρέμα, η δράση της οποίας χαρακτηρίζεται ως πρωτοποριακή καθώς δρα απευθείας στα γονίδια της υποδερμίδας, του λιπώδους ιστού που βρίσκεται κάτω από το δέρμα. Το διάβασα πριν από λίγο και σκέφτομαι να την αγοράσω από το ebay. Είναι Celluli Laser D. Code της Βiotherm για όσες ενδιαφέρονται.

19 comments:

  1. η λύση είναι σεξ στο μπάνιο. κάνεις μπάνιο before-after & DURING...έτσι είναι όλοι χάππυ...χαχαχαα

    ReplyDelete
  2. 1. Εκτός κι αν ο άντρας έχει καιρόοοο να κάνει σεξ και "έβγαλε" (κυριολεκτικά) όλα τα (υγρά) απωθημένα του δεν βλέπω λόγο γιατί να τρέχουν στο μπάνιο. Που κι έτσι να είναι, σιγά βρε...δεν είναι τοξικά χαχαχα

    2. Καϊσιάααααα...θέλω!!!!! Βέβαια πλέον τα φρούτα έννεν όπως ήταν παλιά indeed. Ειδικά τα στρογγυλά πράσινα πουά κολότζια που μας πουλούν για καρπούζια


    3. Εγώ ένα μωρό έχω αλλά πάλε εν θα μπω στη διαδικασία που απαιτείται για να "εκδράμουμε". Περνούμε και σπίτι μια χαρά, όλο και κάτι θα βρούμε να κάνουμε. Αν σκεφτώ κάτι θα σου πω


    4. "Παιδιά υπάκουα που να κάθονται φρόνιμα και να κάνουν ό,τι τους πεις υπάρχουν μόνο στις διαφημίσεις. Στην πραγματική ζωή, έχουν άποψη, ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν με πάθος. Όπως επίσης ξέρουν πώς να σε φτάσουν στα όρια σου και να σε διαλύσουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά."

    Έτσι ακριβώς!


    5. Εν εβαρεθήκετε τούντες "μαγικές" κρέμες; Όι κρέμες που το κέλυφος του καραόλου, όι κρέμες αναδόμησης, όι κρέμες πλάνιες...none works mind you.

    ReplyDelete
  3. @ Invictus = εν ανάγκη να είσαι τόοοοοοοοοοοοσο παραστατικός; τζε σιγά που έσιη άντρα να κάμει σεξ τοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ καιρό! περνούν και μόνοι τους καλά (όπως και εμείς οι γυναίκες) που δεν υπάρχει λόγος να βγάλουν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα απωθημένα

    ReplyDelete
  4. "γιατί ανεχόμαστε τα καρπούζια που είναι προϊόντα κολοκύθας"
    φίλοε γεωπόνος μου έλεγε ότι πλέον δεν υπάρχουν άλλα καρπούζια εκτός που τούτα της κολοτζιάς. Ο λόγος είναι ότι το φυτό της κολοτζιάς είναι απείρως πιο ανθεκτικό που τζείνο της καρπουζιάς.

    4. κι εγώ μαζί σου. Μακάρι να εγίνετουν τζιαι στα σχολεία να τους διούμε λλίο ξύλο να στανιάρουν!

    ReplyDelete
  5. 1. Εν την Πανσέληνο που πρέπει να είδες εχτές προχτές, ατάλαντα πράματα !!
    Είσαι correct anyway

    2. Eπειδή δεν έχουμε εναλλακτική, ή μάλλον έχουμε αλλά απέχουμε. Πχ να παράξεις τα δικά σου , βιολογικά. Χρειάζεται χρόνος όμως. Την πρώτη μου χρονιά στο σπίτι μας εκουρτίστηκα να φυτέψω κολότζια, αγγουρκές, πιπερκές (Cοula εχάθηκες, καταλαβαίνεις τι λέω έτσι?)
    Μιλούμε έχασα το λοαρκασμό που την "παραγωγή". Ειδικά με τα κολότζια. Τζαι πρώτο πράμα. Ήντα γεμιστά ήντα μουσακκάδες, βραστά, τζαι καθε λίο δώρα σε συγγενείς τζαι φίλους. Ενομίζαν πως εγίνηκα φθαρτέμπορας χαχαχαχα....

    Τα καρπούζια της κολοτζιάς σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα εν πιο γευσάτα τζαι τραγανά από εκεινα της κοκκόνας. Λένε.

    Παλιά εσνομπάραμε τα βιολογικά (ναι τζείνα τα κίλλικα που επουλούσε ο γεωργός στες γειτονιές του χωρκού) για χάρη των πιο εμφανίσιμων εισαγόμενων κλπ. Τωρά γυρεύκουμε βιολογικά με τα κυάλια τζαι πληρώνουμε τα τζαι πιο ακριβά, τα κίλλικα !!

    3. Τζαι το σπίτιν εν καλό, πετάσσεσαι τζαι καμιά πισίνα ή θάλασσα... σε ώρες μη αιχμής εννοείται μες το δρόμο

    4. Μπατσο? Τράβηγμα αυτιού?
    Σαν τελευταίο μέτρο και με μέτρο

    5. Ότι είπε ο Ιnvictus !!

    ReplyDelete
  6. Να είσαι καλά. Μου θύμισες ότι έχω ένα πεπόνι στο ψυγείο που έφερε η μαμά μου, και επειδή δεν το αγόρασα εγώ δεν θυμόμουν την ύπαρξη του.
    Εξαρτάται σε πια πόλη ζεις και κάτι μπορεί να υπάρχει για το τριήμερο. Καμιά βόλτα στο πάρκο?

    ReplyDelete
  7. έχεις δίκιο για τα φρούτα.εμείς που είμασταν φρουτοπαραγωγοί σταματήσαμε γιατί τα φρούτα αργεντινής ήταν τόσο τέλεια και μεγάλα που τα δικά μας δεν πουλιούνταν.ανούσια όμως.

    τελικά έσιει δίκαιο ο δε μπιστ. θέλεις να μιλάς για το σεξ!!:)
    να μιλάς να μιλάς

    οι πάτσοι που δίνονται κάθε τόσο δεν είναι περισσότερο καταστρεπτικοί που μιαν τσιριλιά ή μιαν προσβολή.

    άλλο η κακοποίηση και άλλο ένα βίαιο τράβηγμα.
    όπως άλλο η ψυχολογική καταπίεση και άλλο μερικά θυμωμένα λόγια

    ReplyDelete
  8. 1. symfwnw!

    2. Persi ton mai sthn kypro eida stafili pou thn Xili se ena mpakkaliko (oi supermarket a!)sthn polh xrysoxous tziai epiasan me ta ixlixli mou. Karterate 3 mines re kopellia na fate stafili afthono kypriako! H Kypros en dikaiologeitai na eisagei frouta! Gia kala frouta btw. na paeis sta Spilia ;-) h sta xwrka ths Pitsilias. En tha en megala oute telia poksw alla ennan melin.

    4. Mia gnwsth mou sthn Kryoxwra, polla meletimenh sta paidagogika eklise thn korh ths timoria sto balkoni gia na men ths dokei patso. To hthiko didagma, if you wann be a part of this team you better follow the rules. H mitsia epaourizen 20 lepta sto balkoni tziai amesos hrten h astynomia spitin na ths pei oti an ksanasymvei tha kalesei to grafeio euhmerias!!!!!

    5. What???? thelw thn! Tzias lalei o shaolin oti en exw, en asxetos se touta!

    epollilohsa a?
    ate bye paw na sasw valitsa!

    ReplyDelete
  9. Θέλω κι εγώ να μιλώ ούλλη την ώρα για το σεξ και τις απόψεις μου στο θέμα αλλά κάτι με τραβά πίσω.
    Τέλοσπαντων, για το σεξ, το μπάνιο και τις μυρωδιές με βρίσκεις σύμφωνη.
    Ούτε εγώ θα πάω πούποτε το τριήμερο και δεν έχω ούτε άντρα ούτε μωρά. Ο καιρός δεν είναι και τόσο καλός, εν αντέχω την πολυκοσμία αυτού του συγκεκριμένου τριημέρου και επιπλέον έχω όοοολο το καλοκαίρι να λύσω στον Πρωταρα!!!

    ReplyDelete
  10. Καλά μιλάμε είστε φοβεροί!
    Θα έρθω στη Κύπρο, να κάνουμε πάρτυ!

    αχαχαχαχα

    Μάνα εσύ μια χαρά κατανοητή είσαι αλλά ο/η Κκουλλάς απαπαπαπαπα, δεν κατάλαβα τίποτα Αχαχαχα

    Θα σημειώσω στο κάτω μερος τις άγνωστες λέξεις!

    Πάμε εις το προκείμενο:
    1. Μπάνιο κάνεις μόνη σου πριν και με παρέα μετά το σεξ!Όχι για να καθαριστείς από κάτι, αλλά για να περάσεις σε δεύτερο γύρο!!!

    2. Παίρνει η μάνα μου κάτι καρπούζια Αμαλιάδος, όλα τα λεφτά, και είναι και φαίνονται και μυρίζουν καρπούζι. Όντως τα φρούτα τα χαλάνε ρε γαμώτο κι εγώ με αυτά θρέφομαι και καταλαβαίνω πια τη διαφορά και τη στυφή τους γεύση! Αγοράζεις μήλο, τρως πατάτα. Αγοράζεις σταφύλι, τρως λάστιχο! Τι να πω....ελεος!

    3. Το τριήμερο δε πάω πουθενά, θα με φάει ολόκληρη το διάβασμα, άστα να πάνε! Αλλά όσοι πάτε εκδρομούλα καλά να περάσετε.

    4. Το ξύλο βγήκε από το Παράδεισο, αλλά όχι και αν το σαπίσεις το παιδί στο ξύλο! Ίσως να μιλά ο νόμος για οικογενειακή βία κι όχι για το μπατσάκι που ρίχνετε οι γονείς που και που! Γιατί αν είναι έτσι θα πρέπει η μάμη μου να μπει φυλακή με τόσες ανάποδες που είχα φάει μικρή! Αλλά ήμουν κι εγώ άτακτο αγοροκόριτσο!

    5. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου και νομίζω πως την αγαπούσαν και οι Couλοί που κατά καιρούς μπήκαν στη ζωή μου.

    ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ:

    ατάλαντα πράματα (χωρίς ταλέντο;)
    εκουρτίστηκα (κουρδίζομαι;)
    τζείνα (εκείνα;)
    epollilohsa (μίλησα πολύ;)
    κολότζια
    λοαρκασμό
    φθαρτέμπορας
    κοκκόνα
    κίλλικα
    καραόλου
    τσιριλιά
    ixlixli


    ΟΥΦ, θα το πάρω ποτέ το πτυχίο γλωσσομάθειας;

    Να ρωτήσω και κάτι άσχετο γιατί διαφωνούσα με έναν φίλο! Στην Κύπρο τα μαθάηματα στο σχολείο τα κάνετε στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά;
    Εντάξει τα κυπριακά είναι ελληνικά, μην τρελαίνεστε κιόλας για τις άγνωστες μου λέξεις!

    Και μια τελευταία απορία για σήμερα! Εσύ Μάνα στα δικά μου ποστ έχεις άγνωστες λέξεις;

    ReplyDelete
  11. Mana, kamia krema den diorthonei tin kittaritida. O monos tropos einai to masaz gia na dialithei to lipos. Episis, eksartate para polu apo to derma. Ean to derma einai sfixto apo mono tou einai polu duskolo na exeis kittaritida. Ean einai xalaro einai polu pio efkolo kai epanerxete sunexeia. Kamneis en kamneis gimnastiki aman to derma sou einai sfixto p gennisimiou sou eisai tixeri. Telos.

    ReplyDelete
  12. Dear Coύλα με την πρώτη ευκαιρία σε περιμένουμε στο νησί. πρώτα όμως θα μάθεις καλά τη διάλεκτο και μετά (proficiency πάντως στα κυπριακά δεν υπάρχει).
    ατάλαντα πράματα (χωρίς ταλέντο;)μπράβο
    εκουρτίστηκα (κουρδίζομαι;)και πάλι μπράβο
    τζείνα (εκείνα;)τα έμαθες τα κυπριακά
    epollilohsa (μίλησα πολύ;)ακριβώς
    κολότζια είναι τα κολοκύθια
    λοαρκασμό ο λογαριασμός
    φθαρτέμπορας ο έμπορος που πωλεί φρούτα και λαχανικά
    κοκκόνα τα κουκούτσια
    κίλλικα υποψιάζομαι ότι είναι τα γελοία, το λεξικό το κυπριακό το άφησα στο γραφείο, θα στο επιβεβαιώσω την Τρίτη
    καραόλου. ονομαστική ο καράολος, δηλαδή το σαλιγκάρι
    τσιριλιά
    ixlixli το ίχλιχλι δεν είναι λέξη που θα τη βρεις στο λεξικό είναι κυπριακή αργκό μάλιστα εκτός από την τοπολαλιά μας έχουμε και αργκό. θα κάνω post να μάθουμε ακριβώς τι σημαίνει.

    στο σχολείο και γενικά στα επίσημα μας ελληνικά μιλούμε, με τον κυπριακό μας τρόπο. όπως στην Κρήτη μιλούν τα κρητικά. στο σχολείο τα βιβλία τα περισσότερα έρχονται από το υπουργείο παιδείας της Ελλάδας.
    τα κυπριακά έχουν πολλές ομοιότητες με τα αρχαία ελληνικά και πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιούμε είναι αρχαίες.
    για να καταλάβεις πως πάει το πράγμα, τα κυπριακά τα μιλούμε αλλά δεν τα γράφουμε. αν και τώρα με τα blog έχει αλλάξει η κατάσταση. οι περισσότεροι Κύπριοι bloggers θα έλεγα γράφουν κυπριακά. εγώ όχι εκτός από μερικές λέξεις.

    στα δικά σου post δεν έχω άγνωστες λέξεις. ίσως επειδή έκατσα τέσσερα χρόνια Αθήνα.

    ReplyDelete
  13. Dr Love άσε μας να ελπίζουμε ότι χωρίς γυμναστική και χωρίς μασάζ θα λύσουμε το πρόβλημα ως διά μαγείας με τη βοήθεια καμιάς κρέμας.

    ReplyDelete
  14. χμ.... για κυτταρίτιδα η κλασσική κρέμα με αποτελέσματα που την χρησιμοποιώ χρόνια είναι η elancyl. για την ακρίβεια προτιμώ το σαπουνάκι για το μπάνιο με το ειδικό γάντι: απίστευτα αποτελέσματα

    ReplyDelete
  15. Κι εγώ συμφωνώ με την Πασχαλινα, οι κρέμες της Εlancyl, που ασχολείται μόνο με την κυτταρίτιδα, είναι οι καλύτερες.
    Όντως, τα φρούτα της Λατινικής Αμερικής είναι πολύ όμορφα για φωτογράφηση, αλλά στη γεύση... γάμα τα.

    ReplyDelete
  16. 1. Για υγιεινούς λόγους η ούρησης μετά το σεξ είναι ο απαραίτητος τρόπος για να σκοτώσεις βακτηρίδια, το μπάνιο δεν είναι αναγκαίο εκτός εάν έχει γυναικά η φίλη και θα τον/την μυριστεί.

    2. Τα φρούτα εξακολουθούν να είναι νόστιμα μόνο όταν είναι από τους κήπους μας. Ελπίζω να έχουν ακόμη στον παράδεισο.

    3. Τώρα που θα φύγουν οι περισσότεροι για το 3ημερο θα έχει πιο ησυχία και θα είναι ωραία να την εκμεταλλευτείς.

    4. Το ξύλο εδω είναι απαγορευμένο και μιλώ με πείρα από τις εγγονές μου... τα παιδιά μιλιωντε από μικρά και με μικρές τιμωρίες
    μπορείς να τα καταφέρεις αρχιζοντας από μικρή ηλικία. Εγώ πρόλαβα και να τις φάω αλλά και να δώσω.

    5. Οι κρέμες για την κυτταρίτιδα είναι προσωρινές, πολλά χρήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αλλού. Liposuction είναι ο καλλίτερος τρόπος.

    ReplyDelete
  17. Άσχετο...μάνα άκουσες το δεύτερο της Βανδή "κορίτσι πράμα" ;; Εν αρκούσε το πρώτο, έβγαλε και δεύτερο βέρσιον με άλλα λόγια παρόμοιας φύσης φυσικά!

    ReplyDelete
  18. 4. Ψαξε αμέσως το Super Nanny στο γιουτούμπι. Να δεις τι χρειάζονται τα παιδιά για να είναι υπάκουα και να σέβονται. Δε 5-6 επεισόδια βασικά.

    Τζιαι ένηγουέη, εν έχουν ούλλοι το δικό σου αυτοέλεγχο ώστε να μείνουν στον ένα πάτσο. Μπορεί να μεν εν καν πάτσος, αλλά να είναι ούπερ τραυματικό. Plus, την ώρα που τες τρώει το μωρό, το μόνο που νιώθει για σένα εν μίσος. Μεν μου απαντήσει κανένας, πλιζ.

    5. Δοκιμασμένη τζιαι άψογη: Jean Peaubert (κάτι τέθκοιο).

    ReplyDelete
  19. 1. Νομίζω ότι πάνε στο μπάνιο για να πάρουμε εμείς και άλλο μάτι. Σου λέει: "Δείξαμε λίγο βυζάκι την ώρα του σεξ. Ας δείξουμε και λίγο κωλαράκι στο μπάνιο"

    2.Γι᾽αυτό και εγώ φυτεύω στον μπαξέ μου ό,τι γουστάρει η ψυχή μου και το τρώω με την κανονική του γεύση. Και βιολογικό, έτσι; Το μόνο που μου μένει είναι να φτιάζω και κανένα κοτέτσι να τρώω το αυγουλάκι μου φρεσκότατο!

    3. Συμφωνώ απόλυτα! Πού να ξεκουβαλιέσαι με 2 παιδιά. Εγώ πάντως σήμερα (αφού πήγαμε στα πάρτυ μας) τα πάρκαρα στο εξοχικό στα πεθερικά και θα απολαύσω 2 ημέρες ηρεμίας στο σπίτι..

    4.Ναι τα σκασμένα. Μπορούν να σε φτάσουν στα όριά σου στο πιτς φιτίλι! Εγώ ακόμα δεν την έχω δώσει την σφαλιάρα (άλλωστε ο μικρός είναι 9 μηνών μόνο), αλλά έχω φτάσει στο τσακ να μην την φάει η μεγάλη (2μιση χρονών) αρκετές φορές. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μου φύγει (αν και δε θα το ήθελα). Λες να με χώσουν μέσα; Ευτυχώς ο Χ. είναι δικηγόρος!

    5. Εγώ αγαπητές μου ένα έχω να πω για την κυτταρίτιδα: Αν θέλετε να την χάσετε, πίνετε 3 λίτρα νερό την ημέρα και θα εξαφανιστεί. Καραδοκιμασμένο!

    ReplyDelete