Wednesday 2 June 2010

Ο χορός των blogger

Η Μάνα έστειλε το μήνυμα. «Είστε όλοι καλεσμένοι στον ετήσιο χορό των blogger. Ελάτε με επίσημη ενδυμασία, τα μωρά επιτρέπονται θα κάνουν το δικό τους πάρτι. Απαγορεύονται οι γκρίνιες θα περάσουμε καλά».

Πρώτη έπιασε το μήνυμα η Αχάπαρη. Καλή φάση σκέφτηκε, ευτυχώς που θα πάρουμε τα μωρά μαζί μας, που θα τα άφηνα διαφορετικά στη χούντα; Η She Demon, πάλι διερωτήθηκε αν θα μπορούσε να πάρει και το Λευτεράκη με την Άγκρι. Ε, σιόρ δυο πλάσματα παραπάνω, μια χαρά θα είμαστε. Η Dr Love ξίνισε μόλις είδε το μήνυμα. «Μα καλά δεν μπορούσε να περιμένει να τελειώσω τις εξετάσεις και μετά»; Από την άλλη η Rain Tears είχε αγωνία μήπως πεταχτεί από καμιά γωνιά ο καταραμένος.

Από τους πρώτους έφτασε ο Invictus. Έβγαλε το καπέλο του και πήγε για ένα ποτό. Ο Νυχτερινός Ποδηλάτος, έφτασε με το ποδήλατό του. Έφερα και τη μουσική μου, είπε χαμογελώντας ντροπαλά, δεν πιστεύω να πειράζει. Ο Κκουλλάς, όμως είχε ενδοιασμούς. «Τα πάρτι μια χαρά είναι, αλλά κάποιες φορές δεν μου βγαίνουν. Ελπίζω ο Μοτορτζής να έχει κέφια και να συζητήσουμε τις μεταγραφές στο Αποέλ».

Το πάρτι άναψε για τα καλά. Πρώτη στο χορό μπήκε η Neerie, απαστράπτουσα και χαμογελαστή. «Μμμ, ωραίο φουστάνι» σκέφτηκε η Ρίτσα, «πάω στοίχημα είναι αυτό που έβαλε στο γάμο του αδερφού της». Σε μια γωνιά η Γιαγιά Αντιγόνη χόρευε και αυτή στο ρυθμό της μουσικής. Η Sike ήταν πάντως σκεφτική. «Σικιμέ», είπε της Leni, «πάω να αφήσω το ανθρωπούι στο παιδικό το πάρτι τζαι έρκομαι να πιω ένα μοχίτο». Φέρε μου μια καϊπιρίνια, την παρακάλεσε η Ουφ.

O
Κύων ο ποιμενικός έφτασε πάντως μαζί με το σκύλο του. «Ξέρω», είπε στη Μάνα, «ότι έχετε και εσείς ένα και τους έφερα να κάνουν παρέα». Ακόμη και η φουρτουνιασμένη άφησε την πόλη της και έφτασε στο πάρτι. Μάλιστα ήταν στην ίδια πτήση με την Cούλα, που ανυπομονούσε να εξασκήσει τα κυπριακά της. Μόλις είδε τον Κλέφτη, έτρεξε κοντά του. «Ίντα κάμνεις, είσαι καλά;», τον ρώτησε. «Δκιαβαίνουμε», αποκρίθηκε. O Its my life επιχείρησε να κάνει τη μετάφραση και να βοηθήσει την Cούλα να εγκλιματιστεί.

Η Eolica μπήκε κάπως αργοπορημένη. Αμέσως έτρεξε προς το μπαρ και με την άκρη του ματιού της, έψαχνε για την Post Babylon. Τούτη η ξαδέρφη μια ζωή αργοπορημένη είναι. Και έτσι αντί να την περιμένει έπιασε κουβέντα με την Pink Fish και το Mamouli που της έλεγαν τα νέα από την Αθήνα.

Η Aurora αποφάσισε να μην μιλήσει με την Korinna σε όλο το πάρτι. Μας συγχύζουν, που μας συγχύζουν, απόψε θα μείνουμε ξεχωριστά, διευκρίνισε. Ο Anti Christ από μια πλευρά, γκρίνιαζε. «Ωραίος ο χορός, αλλά προτιμώ τα reunion με τους παλιούς συμμαθητές», εκμυστηρεύτηκε στη Χωρισμένη Μάνα, που ήταν τέσσερεις. Η Miss Psarokokalo πάντως φαινόταν να περνούσε καλά. Όπως και ο Κυπρολέων, αφού πήγε συνοδευμένος και κανένας δεν γύρισε να του πει κουβέντα.

Ύστερα από πολλές ώρες χορού και ποτού (μην ρωτήσετε τι έγινε στο παιδικό το πάρτι), όλοι κουρασμένοι αλλά ευχαριστημένοι επέστρεψαν στα σπίτια τους.Και για μέρες έγραφαν στα blog τους πόσο ωραία πέρασαν στο πάρτι της Μάνας.

30 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Μετά το πάρτι ο Μοτορτζής έπλυνε τα πιάτα στο πι και φι (αλήθεια, ποιός επέλεξε τα συγκεκριμένα σύμφωνα για αυτή την έκφραση?) με το νέο Pril Sensitive ενώ στη Βιλαρίμπα και στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν.
    Το μόνο που τον ζόρισε ήταν το πιάτο του Λευτεράκη που είχε ξεραμένα μάγκο μέσα.

    Η Άνκρη έψαχνε όλη νύχτα για το σπαθί-χαρτοκόπτη ανάμεσα στις σελίδες της "Αβάσταχτης ελαφρότητας του είναι" και του "Αντίο Κολόμπους" . Δεν το βρήκε mind you...

    ReplyDelete
  3. :) Πάρτυ! Μ'αρέσουν τόσο πολύ. Και η κουβέντα μ' αρέσει, που το ήξερες?

    ReplyDelete
  4. η μιςς δεν περναει καλα σε παρτυ με αγνωστους.
    επεσες πολυυυυ εξω!!

    ReplyDelete
  5. και μου άρεσε πολύ το πάρτι!!λατρεύω τα ταξίδια και τα πάρτυ.φιλάκια πολλά να είσαι καλά.

    ReplyDelete
  6. Γιατί μιςς? Εν με αναγνώρισες κάτω που το glamorous φόρεμα?

    Πώς σας εφάνηκε το φόρεμα μου?

    Μάνα, εν μας είπες juicy details για το ποιός ήπιεν παραπάνω, ποιός εχόρεψεν πιο ρεζίλικα, ποιός έφυεν με ποιόν... Ποιό μωρό έδερε τα άλλα...

    ReplyDelete
  7. Άφησα τις juicy details για το επόμενο post. επίσης προσπαθώ να συγκόψω ποιους θα βάλω να είναι το ζευγάρι της βραδιάς.

    ReplyDelete
  8. Ενδιαφέρον το πάρτι. Πού έγινε ?
    ΄Ατε άτε λεπτομέρειες από τη βραδιά

    ReplyDelete
  9. ήταν άψογα! μόνο που ήπια πολλά και πήρα το ποδήλατο τζιηλητόν στο σπίτι. χαλάλι...

    ReplyDelete
  10. Κλέφτης2 June 2010 at 11:57

    Χεχε, έξυπνο και διασκεδαστικό ποστ. Μπράβο ρε Μάνα, είχες έμπνευση.

    ReplyDelete
  11. Εγώ επήα κατευθείαν πας το φαΐ!
    Ωραίο φαΐ, ωραίο πάρτι!

    ReplyDelete
  12. Καλά μιλάμε τόσο Κυπριακό μαζεμένο, είχα να ακούσω από τότε που σπούδαζα φιλολογία και είχαμε κάνει κάτι κείμενα!

    Πέρασα τέλεια! Τι φαί ρίξαμε ε; Αλλά κι από χορό;;;

    τρέλα!

    Να επαναληφθεί το πάρτυ...

    Φιλιά πολλά σε όλους

    ReplyDelete
  13. Τρεις μέρες που εμαειρεύκα Εολικα. Ξέρεις πόσα πλυντήρια πιάτων έβαλα, ώσπου να γεμώσω τους πάγκους με φαγιά;

    ReplyDelete
  14. @ μανα = είσαι απίστευτη!! εγώ νομίζω ένα τέτοιο πάρτυ τελικά είθισται..αφού γίναμε όλοι μια παρέα (με έκανες και χαμογέλασα και σήμερα είμαι πολύ στεναχωρεμένη..ευχαριστώ)

    @ Ινβικτους = χαχαχα...ο Λευτερακης και τα μάνγκο. Θεός.

    ReplyDelete
  15. Τελικά για τόσο μουρμούρη με έχεις, ε;!

    :)

    ReplyDelete
  16. προφητης2 June 2010 at 19:41

    Το χαρηκα πολυ! Θυμηθηκα τον καιρο του σχολειου που πιαναμε τις μοτορουες με τους παρεες και πηγαιναμε στα διαφορα παρτι ακαλεστοι.

    ReplyDelete
  17. Wraio post mana!! E den gkriniazw kai toso polu ama einai gia party! ;) hehe

    ReplyDelete
  18. By the way, γιατί δεν κάνουμε όντως έναν τέτοιον χορό;

    ReplyDelete
  19. ΧΑχαχαχαχαχα έσιει 5 λεπτά που γελώ! Πόσο πολλά διαβάζουμε όλοι όλους και είναι σαν να και γνωριζόμαστε ήδη?!?!
    Εγώ πάντως πέρασα καλά στο virtual party σου Μάνα και προτείνω να το κάμουμε και real party και σικκιμέ!!!
    Και υπόσχομαι να μεν ανησυχώ για κανέναν καταραμένο...!

    ReplyDelete
  20. Μάνα, με ενθουσίασες!!
    Τελικά, είμαστε πολύ ψώνια εμείς οι μπλόγκερς! Γουστάρουμε τις φαντασιώσεις!!
    (by the way, πίνω μόνο martini και γουστάρω τους αξύριστους, για τη συνέχεια του post)!!

    ReplyDelete
  21. ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ ΕΓΩ ΣΟΒΑΡΟΜΙΛΩ (και μια φορά το ξαναείπα νομίζω) ΚΑΜΝΟΥΜΕΝ ΤΟ;;; Ανάιρεί όλη την ουσία του μπλόγκιγκ και της ανωνυμίας, αλλά τι λέτε;; Εγώ λέω ΣΙΚΚΙΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΟΥΜΕ!!!

    ReplyDelete
  22. Επίσημο ένδυμα τζιαι μωρά? Κατι σαννα μεν κολλά δαμε..

    ReplyDelete
  23. Εγώ νομίζω να πέψουμεν τα μωρά τζιαι νε μείνουμεν να γράφουμεν...χαχαχχαχα!
    Ωραίον ποστ πάντως. Μεγάλη φαντασία τζιαι δημιουργικότητα!

    ReplyDelete
  24. ήδη είμαστε σαν μια παρέα, αν η συνάντηση γίνει στ αλήθεια, θα χαθεί όλη η έννοια του blogging. Είναι ένα σοβαρό δίλλημμα πάντως. Ανωνυμία vs καινούριοι φίλοι.

    @ Αχάπαρη
    στα blogparty όλα μπορούν να συμβούν. και επίσημο ένδυμα και ειδική αίθουσα διαμορφωμένη για τα μωρά με καλές babysitter, φαγητό, παιχνίδια και φυσικά τα αγγελούδια μας ήταν φρόνιμα έπαιξαν, διασκέδασαν και στο τέλος κοιμήθηκαν.

    ReplyDelete
  25. Παιδια βαλτε με και μενα στην παρεα σας...
    Κι εγω νησιωτης ειμαι...και γραφω ιστοριες για μεγαλους...
    Ειμαι και φιλος της ΚΟΥΛΑΣ[το κονε μου]
    Ειμαι και φιλος της Αντιγονης[το πιο μεγαλο κονε μου]
    Ειμαι και φιλος της Κυπρου[το μεγαλυτεροτερο κονε μου]

    ReplyDelete
  26. Μάάάάάααααανα μουουουου!! Ξέχασα να σου πω ΜΠΡΑΒΟ. Και όντως, μια τέτοια γνωριμία θα χαλούσε τη μαγεία της ανωνυμίας, αλλά... it´s quite tempting!

    ReplyDelete
  27. @Mana: Σιγά την ανωνυμία. Λίγο να το ψάξεις, μαθαίνεις ποιός είναι ποιός. Στην Κύπρο ζούμε. Προσωπικά, ήδη γνώρισα τους μισούς απ' όσους ανέφερες στην ανάρτησή σου! :) Οι άλλοι μισοί θα μου γλιτώσουν; :Ρ

    ReplyDelete
  28. ωραίο ήτανε το πάρτυ. όπως έρχεσε φέρε μου και ένα sex on the beach pls! :-)

    ReplyDelete
  29. Μάνα εγώ έπιασα τζαι (άλλο) φουστάνι τζι είμαι έτοιμη για την στέψη (μου) της blog-prom queen... Άτε, ανακοινώστε το αποτέλεσμαν να δούμε!!

    ReplyDelete