Wednesday 8 December 2010

Η μπλοκόπροξενητρα



Σήμερα την είδα Γεωργία Βασιλειάδου. Δεν μπορώ όμως να ρίχνω γλάστρες από το μπαλκόνι όπως τη Θεία από το Σικάγο. Ούτε θα κάμω γνωριμίες για να φέρω ζευγάρια εις γάμου κενωνίαν… Αν όμως η μπλοκόσφαιρα ήταν κάτι όπως είναι το Costa Café θα μπορούσα να στείλω για καφέ όλους όσοι γνώρισα τον τελευταίο καιρό μέσω του μπλοκ.Στο κάτω κάτω στο παιχνίδι με το 5 όλοι είπαμε πόσο ωραίο είναι που γνωρίσαμε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Αυτά είναι τα ζευγάρια που σκέφτηκα.

Ράνια Αντίχριστος
Εκρηκτικό δίδυμο. Έχουν και αρκετά κοινά. Αγαπούν το θέατρο, σπουδές στη Βρετανία, τα λένε έξω από τα δόντια. Αν δεν σπάσει ο ένας το κεφάλι του άλλου θα περάσουν καλά.

CoύλαInvictusΚυπριακόφων
Είναι γεγονός ότι η Coύλα πρέπει να βελτιώσει τα κυπριακά της. Και ποιος άλλος είναι καταλληλότερος για αυτό από τον Invictus; Απαραίτητη προϋπόθεση να βρει καιρό (πόσες αναρτήσεις να βάλει το πλάσμα). Διαλόγους χάρμα θα ακούσουμε. Στο τέλος, θα κάμει τη γύρα του ο Κυπριακόφων για να εξακριβώσει την πρόοδο της Coύλας.

DefianceΑππωμένη
Τον Defiance είχα κάποιους ενδοιασμούς να τον στείλω για καφέ, αφού αν λείψει θα φορτωθώ τη δουλειά του. Τελοσπάντων, όμως ένα καφέ τον δικαιούται και θα πάει με την Αππώμενη. Νομίζω ο τρόπος σκέψης τους έχει αρκετά κοινά στοιχεία. Θα καταλήξουν να μιλούν για επιστήμες.

ΑσκάρShe
Χρειάζεται ένα διάλλειμα η She, έχουν πέσει πολλά στο κεφάλι της. Καταλληλότερος για αυτός με τις ιστορίες του και το χιούμορ του είναι ο Ασκάρ. Προϋποθέση την ώρα του καφέ να μην παίζει ο Θρύλος.

PostIt’s my life
Σιγά μην πάνε στο Costa. Θα ανηφορίσουν για τα κρασοχώρια της Λεμεσού, θα βρουν μια ταβερνούλα, που συχνάζουν οι ντόπιοι και με κυπριακό χωρκάτικο κρασί θα δώσουν με τα μούτρα στο τζίζι μίζι.

ΡίτσαΚωνσταντίνος Καντακουζηνός
Ρίτσα δεν μπορείς να έχεις παράπονο. Με μεγαλειότατο θα κυκλοφορήσεις. Δεν είναι απαραίτητο να τηρήσεις το βασιλικό πρωτόκολλο.Απαγορεύονται οι υποκλίσεις.

ΚκουλάςΜοτορζής
Σιγά μην έστελνα το στεφάνι μου για καφέ με άλλη γυναίκα. Θα πάει με τον Κκουλά να μιλούν για μοτόρες, Αποέλ, μεζετζούθκια. Ούτε αυτούς τους βλέπω στο Costa. Μάλλον καμιά μπυραρία τους ταιριάζει.

Αχάπαρη –Άσωτος
Μια Λεμεσιανή και ένας Αθηναίος. Ωραίος συνδυασμός.

ΧριστιάνιαΜισιαρούδι
Χριστιάνα το μισιαρούδι είναι από τα νεώτερα μέλη της μπλοκόσφαιρας, αλλά θα περάσετε καλά. Μην ξεχάσεις να πάρεις τις σμίλες μαζί σου να του μπλέξεις κανένα κασκόλ.

ΔρακούναSike
Εκτός του ότι έχουν και οι δυο χιούμορ που σκοτώνει, είναι και με την κοιλιά στο στόμα. Και η αλήθεια να λέγεται δεν υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να πάνε για καφέ με μια έγκυο, μουρμουρούν πολλά. Ας πάνε μόνες τους.

ΟυφΕόλικα
Άλλος ένας γυναικείος συνδυασμός. Δύο γλυκύτατες παρουσίες στο μπλοκινγκ που δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσουν καλά.

Aurora –Korinna- Mάνα –Σκουλουκούι- Rain Γιαγιά Αντιγόνη
Επειδή θα πάρω και τις κόρες μαζί μου, λέω να πάμε μεγάλη παρέα για καφέ. Στο κάτω κάτω τόσες προσφορές έχω ακούσει για babysitting. Καιρός να το βάλουμε σε πράξη. Η Rain στο τέλος θα πληρώσει το λογαριασμό... Και μην ρωτάτε τι γυρεύει μια γιαγιά στα καφέ. Η συγκεκριμένη γιαγιά χωράει παντού.

Neerie -Ωραία Ελένη
Μου φαίνεται κομματάκι ακραίος αυτός ο συνδιασμός. Ίσως γιατί δεν βρίσκω να έχουν κοινά. Για αυτό όμως και επιμένω ότι θα περάσουν καλά.

38 comments:

  1. Και όταν έρθει η ώρα να πάει φαντάρος, θα πλέξω και φανέλα και κάλτσες ασορτί ;-)
    Καλή σου μέρα!!!

    ReplyDelete
  2. Γίνεται να πάρω τζαι το Θεόφιλο μαζί μου; Θέλει πολλά να γνωρίσει την Coula!

    ReplyDelete
  3. Κόρη μου παντρεμένη γεναίκα βάλλεις με να φκω με άσωτο? Είπα σου οτι ο κύριος αχάπαρος εν λεμεσιανός ενεν?

    ReplyDelete
  4. Χριστιάνα την καλύτερη δουλειά έκαμα που σου έστειλα τον μιτσικουρί. μια χαρά θα τον προσέχεις. θα πηγαίνεις και στο στρατό να του παίρνεις φαγητό.

    Invictus να ρωτήσεις την Coύλα πρώτα και αν σε αφήσει πάρε μαζί σου όσους θέλεις.

    Κόρη Αχάπαρη, έθελες δηλαδή να πάω εγώ για καφέ με τον άσωτο; τζαι εγώ παντρεμένη είμαι. εμμ και όχι δεν ήξερα ότι ο κύριος αχάπαρος εν λεμεσιανός. τώρα που το έμαθα θα το βάλω στα υπόψη.

    ReplyDelete
  5. hahahaha!! Τι έμπνευση είχες πρωί πρωί να κάμεις την προξενήτρα?!

    Εγώ εχω μια περιέργεια να γνωρίσω τον Invictus! Όχι που δεν γουστάρω τρελλά τον Αντίχριστο απλά τον γνωρίζω ήδη!!

    ReplyDelete
  6. Α εν γίνεται με τον Defiance. Τι εννα πει η γυναίκα του, ο μάστρος του, η Μάνα;!
    πλάκα πλάκα που εχάθηκεν τούτη η ψυσιή;

    ReplyDelete
  7. Ράνια το ίδιο συνεχώς ρωτά ο husband πως μου κατεβαίνουν γενικώς οι ιδέες. τον ξέρεις τον Αντίχριστο εμ, εντάξει τότε αφήνετε τον καφέ και πάτε για ποτό στο Ουκ μπαρ.

    Αππωμένη να πάτε για ένα εσπρέσο τζαι μετά να τον στείλεις να δουλέψει :) ήταν με άδεια το λέσσι τζαι μετά κλαίεται ότι κουράζεται.

    ReplyDelete
  8. @Rania
    Κόπιασε στην παρέα μας, εννα κανονίσω αλλό μιαν καρέκλα :)
    Εννα με καταλάβεις...εννα είμαι τζίνος που εννα ποστάρει όσην ώρα περιμένει τον καφέ

    ReplyDelete
  9. Εν κρίμαν η Ωραία Ελένη μάνα...
    Γίνεται να την πιάσω να πάμε τζι εμείς για μεζεκλίκκιν με postbab τζαι its-his-life?

    ReplyDelete
  10. Ποιος ειναι ο Θεόφιλος ρε παιδιά;
    Τρελαινομαι για Invictus, θελω να φερει και τη κορη του μαζί να την κουλάνω λίγο!


    Εσύ Mana με ποιον θα βγεις;

    Έλα μαζί μας και φερε και τα κοριτσια να ειμαστε μια μεγαλη παρεα!

    ReplyDelete
  11. Μα σα να τζαι το τζίζι μίσι έσσιει παραπάνω πέραση που τον καφέ; α η επόμενη συνάντηση θα είναι σε κανένα χημείο να μετρήσουμε τη χοληστερίνη μας νομίζω.

    ReplyDelete
  12. Είμαι μέσα, αλλά όχι για καφέ και όχι με μωρά!
    Λατρεύω τα μωρά, είμαι καλή στο μπέιμπι σίττινγκ, αλλά άμα είναι να πάω για καφέ με φίλους ή γνωστούς θέλω αποκλειστικότητα!! Σόρυ, μάνα! (το ίδιο ισχύει και αντίστροφα, όταν κάνω μπέιμπι σίττινγκ μου τη σπάει να μπαίνουν οι γονείς στη μέση και να συμπεριφέρονται λες και δεν έχω ιδέα τι κάνω!!)

    ReplyDelete
  13. Βλέπω ολο και προσθέτεις...

    τελικα δε παμε ολοι μαζι να λιωσουμε στα γελια;

    Και τα παιδια μαζι....

    :))))

    ReplyDelete
  14. Μας τα χάλασε η Korinna να πάμε όλοι μάζι παιδιά και σκυλιά. εκτός αν την αφήσουμε σπίτι να τα προσέχει και την κάνουμε οι υπόλοιποι για μεζέδες και κρασί.

    ReplyDelete
  15. Κόρη φιλενάδα Μάνα, εν καλοί οι συνδυασμοί που έκαμες, αλλά: Πρώτον, είμαι σινγκλ, δεύτερον δεν τα πάω καλά με τα μωρά (δεν τα πολλοκαταφέρνω) και θα με πάρεις κάπου που εννά έχει παιχνιδότοπο;;;

    Σοβαρά τωρά, πολλά ωραίο, μπράβο!!

    ReplyDelete
  16. Κόρη Aurora μην σε ανησυχούν τα μωρά θα τα αφήσουμε με την Korinna να τα προσέχει :))) Μόνοι μας είμαστε οι μεγάλοι. Δύο εγώ, δύο η αχάπαρη, ένα η She, μία ο Invictus, Itshis life and Kkoulas από ένα, ένα η Sike, δύο η Χριστιάνα. πολλά μωρά εμαζευτήκαν χα χαχα.

    τα προξένια δεν είναι μόνο για να δημιουργηθούν ζευγάρια, αλλά για γνωριμία κάθε είδους.

    ReplyDelete
  17. Μεν ανησυχείς Αππωμένη, εν θα'ν ρομαντικό ραντεβού. Η Μάνα έδωκε την ευχή της και η γεναίκα μου εν θα έσιει πρόβλημα (αν τζαι είμαι σίουρος ότι που κάπου θα παρακολουθεί). Θα ήταν όντως ενδιαφέρον συνάντηση.
    Ναι, όντως, εχάθηκα τον τελευταίο τζαιρό. Έπιασα άδεια θκυο εφτομάδες και ελέσιαζα (έμεινε μου ακόμα μια εφτομάδα άδεια ως το τέλος του χρόνου, αλλά μεν το πεις της Μάνας, σσσσς).

    ReplyDelete
  18. Ρωτά "ποιός είναι ο Θεόφιλος"!!!
    Μάνα κράτα με, θα χειροδεικήσω!

    ReplyDelete
  19. Ρε Ινβίκτους σοβαρά ποιος εν ο Θεόφιλος;

    ReplyDelete
  20. Λες ο Θεόφιλος να είναι το άλλο του μπλογκ; Δώσε απαντήσεις τώρα.

    ReplyDelete
  21. Είπαμεν εκαθυστέρησεν λλίον το επόμενο επεισόδιο αλλά όι να μου ξηάσετε το Θεόφιλο που τα τωρά! Κατίshι σας που την Κατίνα!!!

    έχω απογοητευτεί τα μάλα

    ReplyDelete
  22. Γμτ με άκουσε το γραφείο που τα γέλια. ξέχασα εντελώς το Θεόφιλο έψαχνα να δω αν ήταν κανένα πραγματικό πρόσωπο.

    ReplyDelete
  23. Αγκρίστηκεν η Κατίνα τζαι πλέον εν αφήνει το Θεόφιλο νάρτει μαζί μας. There it is all there now (έτα ούλλα τζιαμέ τωρά)

    ReplyDelete
  24. ου ρε Κατίνα. δαμε η κυρία Defiance δεν έχει πρόβλημα που ο Def θα πάει για καφέ με την Αππώμενη. που να του βάλει στεφάνι ακόμα του φτωχού του Θεόφιλου.

    ReplyDelete
  25. χα χα χα, πολλά καλή ιδέα, αυτός ο κωνσταντίνος ποιος εν που είναι. πέτου να φέρει και τη μασέρ του μαζί του να μας κάμει το σιάτσου

    ReplyDelete
  26. Θα απογοητευτείς Ρίτσα, στο Βυζάντιο δεν είχαν σιάτσου. είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο παρόμιο θα τους βρίσκεται.

    ReplyDelete
  27. Τη Ράνια την ξέρω από παλιά, πριν το μπλόγγινγκ. Δεν μετρά το προξενιό. Ο μπλογγερικός μου έρωτας είναι η Γουρουνέλλα. Να κάνεις ό,τι μπορείς mana μου!

    ReplyDelete
  28. Ο Κώτσιος εν θέλει;;;

    ReplyDelete
  29. Κορούδες δηλώστε συμμετοχή για να βγείτε με τον Κώτσιο.
    απαραίτητα προσόντα η καλή εμφάνιση, να σας αρέσκουν τα ταξίδια (τουλάχιστον πέντε το χρόνο) τα σπορ (από surfing μέχρι σκι), το τζίζι μίζι, νύχτες με φίλους και η μαγειρική. Ναι ο Κώτσιος μαειρεύκει και μάλιστα καλά.

    ReplyDelete
  30. Ναι, αλλά ο θεόφιλος ποιος ειναι;
    Πες μας Invictus, και μετά χειροδίκησε

    Coula

    ReplyDelete
  31. αχαχαχα

    Αααααααααααααααααααααα

    απο το ποιηματάκι σου;;;

    χαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  32. love the post mana...an tze en diavazo to tairi mou..tha arkepso omos afou mas eterkases. tzinos diavazi me?? oxa?

    ReplyDelete
  33. Baby sitting εκαμνα σε άλλους πριν το μωρό, τωρά όμως πάω τριφτή... Άτε, να γνωρίσει το γιούδιν μου τις κόρες σου, που ξερεις τι μπορεί να προκύψει... αν και θα έχουν διαφορά ηλικίας...

    ReplyDelete
  34. Πάντως αρέσκει μου το παρεάκι που με έβαλες, άτε πότε θα το κανονίσουμε? :)

    Κόρη μάνα μα έβαλες με να πληρώσω εγώ τον λογαριασμό?
    Νο problem,να σας τζιεράσω, καλό!!

    (ex Rain Tears)

    ReplyDelete
  35. Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε τα ζεύγη με αριθμούς (της προικός, εννοείται!)

    ReplyDelete
  36. Μάνα, κάμε τζείντο πάρτι που έλεγες τζαι κανεί. Θα είναι επιτυχία τεράστια.
    (Τελικά έχει πολλά μωρά και γονείς στην μπλογκόσφαιρα, α;)

    ReplyDelete