Monday 11 July 2011

Γιατί;



Γιατί;

32 comments:

  1. Dustuxos, gia mia akomi fora fanike h asxetosini mas kai h elafrotita me tin opia energoume san laos.

    ReplyDelete
  2. Επειδη αυτοι που παίρνουν αποφάσεις ειναι αχρηστοι, ανικανοι, απολαμβάνουν ασυλίας, αχαπαροι, και διορίζονται με βαση ποσες αφισες της ΕΔΟΝ,Πρωτοπορίας ή Αγωνα εχουν αναρτησει.
    Επισης, επειδη εμείς ειμαστε αρνια και δεν τους εχουμε πάρει με τις πετρες.
    Νομιζω σε κάλυψα.

    ReplyDelete
  3. Και με το παραπάνω με καλύψες, όπως και ο προηγούμενος ανώνυμος.
    διερωτούμαι τι θα πουν στους γονείς, στις γυναίκες, στα παιδιά των νεκρών. Θα έχουν την τσίπα να εμφανιστούν μπροστά τους;

    ReplyDelete
  4. Βεβαιως και θα εμφανιστούν. Ειδικά ο πρόεδρος που έχει το κλάμα στο τσεπάκι του δεν θα έχει κανενα πρόβλημα.
    Και μαλλον θα φταίξει ή κανενας μακαρίτης ή κανενας συνταξιούχος, ο οποιος μέχρι να δικαστεί θα πεθάνει.
    Εχω εξοργιστεί σημερα αφανταστα γιατί θυμηθηκα και το γεγονος με τον θανατο του εφεδρου ανθυπολοχαγού

    ReplyDelete
  5. γιατι η αδιαφορια ειναι θανατος.

    ReplyDelete
  6. τί να πεις...εμένα γρίζει μου απλά παραπάνω 1το που κλέουνται για το ρεύμα παραπάνω παά για τα θύματα , τζιε να φκένουν να λαλούν ενα κλείσουν τα κλειματιστικά μες το προεδρικό...ε τζιε σιγάααα ρε...τζιε 2ρο που κάθε 5-6 λεπτα φκαινουν επώνημοι αντιπροσώποι διάφωρων κομμάτων να εκφράσουν τα συλληπητήρια τους, ή καλλύτερα να καιρδίσουν ψήφους...

    συμφωνώ με Okyalos

    ReplyDelete
  7. Πονοτζέφαλε οι ανθρώπινες απώλειες είναι πάνω από όλα. είναι όμως και το ρεύμα σημαντικό ζήτημα, όπως και το νερό που αρχίζουν περικοπές. είναι ολόκληρες περιοχές χωρίς ρεύμα και την ιδία στιγμή μερικοί αφήνουν ανοιχτά airconditions...

    ReplyDelete
  8. μάνα αναμφίβωλα εν συμαντικό ζύτημα το ρεύμα τιζε το να κάμνουμαι οικονομεία για να βοηθύσουμαι την ανάκτηση του συστήματος, αλλά ας μέν το πέρνουμαι στο άλλο άκρο. Εθόρουν ανάμιση ώρα τηλεόραση τζιε έπρεπε να μπώ μες το BBC για να δώ πόσοι εν οι νεκροί!!Τζιε τζινο με το προεδρικό απλα επαροθυσιάσαντο σαν..θυσία.. γιαυτο μου εγύρισε!

    ReplyDelete
  9. Δόκτορ δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τους νεκρούς. ακόμη και το BBC εκτίμησεις κάνει. λέει το κάθε κανάλι τα δικά του, ο κάθε σταθμός κάνει διαφορετική εκτίμηση και συγχίζουν τον κόσμο.

    ReplyDelete
  10. νια..ξέρωτω... απλα πριουμαι επιδή εν θλιβερή η κατάσταση

    ReplyDelete
  11. Αν είχαμε πόλεμο τώρα μπορεί να ήταν λιγότερες οι απώλειες. Χάθηκαν κοπελλούθκια και οι υπόλοιποι είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε σε συνθήκες πολέμου γιατί μερικοί μαλάκες δεν έβαλαν τη λογική τους να δουλέψει. ‘Η γιατί βαρέθηκαν να ασχοληθούν.

    Κανεί! Να μας πιάσουν ούλλους οι Τούρτζοι μπας και δούμε άσπρη μέρα.

    ReplyDelete
  12. ίντα γιατί.

    ετοιμαστείτε να πρηστείτε που την κλισεδούρα ("θα αποδοθούν ευθύνες", "βαρύς ο πέλεκυς", "θα πέσουν κεφάλια" κτλ. Η φράση κλειδί είναι το "εκεί και όπου").

    ReplyDelete
  13. Τραγικόν.

    Τα αποτελέσματα μιας χώρας Κυπρανανιστάν.

    ReplyDelete
  14. Το συμβάν συνέβηκε λόγω ανικανότητας κυρίως, αλλά και μη σωστής εκτίμησης των κινδύνων που αναφύονταν από τη (λανθασμένη) φύλαξη των εκρηκτικών!

    Λεφτά υπάρχουν όταν πρόκειται να δώσουν αυξήσεις στους εαυτούς τους (υπουργοί, βουλευτές, δικαστές κλπ). Δεν υπήρχαν όμως για να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για τη φύλαξη της πυρίτιδας.

    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ..... Τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες!

    ReplyDelete
  15. Όπως τα είπε η Sike. Λόγια κενά. Ουσία μηδέν. Το αποτέλεσμα εν αλλάσει. Η Κύπρος για ακόμα μια φορά μετρά πληγές εξαιτίας ορισμένων. Άραγε εννά μάθουμε ποτέ ποιών; Οι μεν εννα δικαιολογηθούν οι δε εννα το δουν σαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν πολιτικά. 'Ωσπου να ξεχαστεί τζιε τούτο. Και να επιστρέψουν οι βολεμένες συνειδησεις στις θέσεις τους.

    ReplyDelete
  16. αν ήταν να μαθαίναμε θα είχαμε μάθει εδώ και πολύ καιρό. ήδη προτού να θαφτούν οι νεκροί, άρχισαν οι τσακωμοί για το ποιος ευθύνεται.

    ReplyDelete
  17. Ειπαν του μακαρίτη διοικητή να ραντιζει με νερό τα 98 κοντείνερ με εκρηκτικά!!!!

    ReplyDelete
  18. Επειδή η προχειρότητα και η ανευθυνότητα με την οποία κάνουμε πράγματα είναι απίστευτη...Πάντα να τρέχουμε εκ των υστέρων να σάσουμε τα άσαστα....Αν την πληρώσει κανένας φτύστε μου, και δεν εννοώ να πάει σπιτάκι του και να απολαμβάνει τη συνταξούλα του και ούτε γάτα ούτε ζημιά.... Ελπίζω να μην έχουν μούτρα να παν στις κηδείες, τα χτηνά...

    ReplyDelete
  19. Και στις κηδείες θα πάνε και επικηδείους θα βγάλουν και τα δάκρυά τους θα σκουπίσουν...

    ReplyDelete
  20. "αν την πληρώσει κανένας..."
    Σάννα τζαι έχει τρόπο να πληρώσει κάποιος για τούτο ούλλο.
    Για τους πυροσβέστες, 35 χρονών αθρώποι, για τους στρατιώτες που εμέιναν να αντιμετωπίσουν το γεγονός, για τους αθρώπους που εχαλάσαν οι δουλειές τους ολόκληρες, για ούλλους μας που αλλάσσουμε τους ρυθμούς της ζωής μας για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για τούτα που επροκαλέσαν.

    Εξηγάτε μου ΠΩΣ θα πληρώσει ΚΑΠΟΙΟΣ για τούτα ούλλα.
    Σάννα τζαι γίνεται.....

    ReplyDelete
  21. Βρε παιδιά πραγματικά αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο είναι τραγικό. Είμαι έξω φρένων. Η δικτατορία των κομμάτων μας έχει διαλύσει. Παντού άτομα με μοναδικό κριτήριο επιλογής τους την κομματική τους υπακοή μας καταστρέφουν συστηματικά και με μαθηματική ακρίβεια. Πραγματικά δεν έχουμε σωτηρία.
    Κ. Χριστοφια φτάνει υποκρισία. Έχεις την πλήρη ευθύνη αφού ΕΣΥ τους διόρισες, άτομα δικής σου επιλογής. ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ ΆΜΕΣΑ. είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις για τον τόπο.

    ReplyDelete
  22. Δεν έχω λόγια... Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών...
    Αυτό, ας ήταν το τελευταίο λάθος της αδιαφορίας...

    ReplyDelete
  23. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 12/7 ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΖΥΓΙΟ. ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

    ReplyDelete
  24. Ήταν θέλημα θεού.

    ReplyDelete
  25. @misharos: Να μου επιστρέψεις να διαφωνήσω. Υπήρξαν κάποιες παραλείψεις, αστοχίες κλπ που με την πάροδο του χρόνου κατέληξαν στο "ντόμινο" που είδαμε σήμερα.

    Θέλημα Θεού δεν ήταν!!! Η μαμακία που μας δέρνει μπορεί.... Η νοοτροπία του να ωχαδελφισμού, το DNA του Επιμηθέα, αυτά είναι που μας ορίζουν ως λαό, δυστυχώς.

    ReplyDelete
  26. Τα βλέπουμε από μακριά εμείς εδώ... ο τίτλος σου είναι αυτό το ερώτημα που με έπνιγε όλη μέρα σήμερα... σε τούτη την μάνα που εγέννησε τα παιδιά της την ίδια μέρα και τα έχασε την ίδια μέρα τι να της πεις?

    Είμαστε μια τεταρτοκοσμική χώρα που κυβερνιέται από το παράλογο... Οι προλήψεις άνετα μπορούσαν να υπάρξουν εάν υπήρχε λογικός τρόπος σκέψης για φύλαξη των όσως είχαν κατασχεθεί...Έτσι το κακό θα το προλαβαίναμε... Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτη (αν είχαν τον νουν τους).

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει...

    ReplyDelete
  27. http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/3/9/5/182395/Helios_crash.jpg

    ReplyDelete
  28. Τον πόνο μας σου μεταφέρω κι εγώ από εδώ...
    Ας ήταν οι τελευταίοι ήρωες που γέννησε το νησί.
    Κρατείστε και κρατηθείτε γερά

    ReplyDelete
  29. Καιρός να ξυπνήσουμε. Θα παραφράσω την φράση και θα πω πως η καλοπέραση είναι το όπιο του λαού. Φτάνει πια όμως,αυτή η στάση ζωής θα μας βουλιάξει. Πρέπει να αντιδράσουμε αλλιώς θα είμαστε συνένοχοι στο έγκλημα τους γιατί περί εγκλήματος πρόκειται. Περί εγκλημάτων... Ο Υπουργός παραιτήθηκε ε και; Δεν πλήρωσε για τις παραλήψεις. Θα συνεχίσει να πληρώνεται προφανώς με τη παχυλή του σύνταξη...

    ReplyDelete
  30. http://www.ipetitions.com/petition/cyprusnow/

    Spread the petition!!

    Cyprusnow Alex

    ReplyDelete
  31. Το "γιατί" πρέπει να το απαντήσουν κάποιοι άλλοι γονατιστοί.

    ReplyDelete