Thursday 8 September 2011

Lets have been going out


Γιατί παιδεύεστε ιδρώνοντας στα γυμναστήρια και καταδικάζοντας τον εαυτό σας σε ισόβια πείνα, ώστε να διατηρήσετε την σιλουέτα σας λεπτή; Μια νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο του Οχάιο στις ΗΠΑ δείχνει πως ενδεχομένως να μπορείτε να πετύχετε ανάλογα αποτελέσματα, αν έχετε πολλούς φίλους και τους βλέπετε, από κοντά, εννοείται, όσο το δυνατόν συχνότερα.

Σοβαρά τώρα. Πειράματα που έγιναν σε ινδικά χοιρίδια έδειξαν ότι η «πλούσια κοινωνική ζωή» των πειραματόζωων αυξάνει τα επίπεδα των λεγόμενων «καφέ λιπιδίων», εις βάρος των «κακών» για τον οργανισμό μας λευκών λιπιδίων. Αυτή η αύξηση τελικά επιτρέπει την μείωση της συγκέντρωσης λίπους στην κοιλιακή χώρα και διευκολύνει την απώλεια βάρους, παρατήρησαν οι ερευνητές. Φαίνεται μάλιστα ότι τα πειραματόζωα που μεταφέρθηκαν σε πιο κοινωνικό περιβάλλον έχασαν ως και το μισό τους κοιλιακό λίπος μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, ακόμη και αν έτρωγαν περισσότερη τροφή από ότι πριν.

Διευκρίνιση προς Μοτορτζή και κομπανία του. Η παρούσα έρευνα δεν έλαβε υπόψη της εξόδους σε απάχικα, τζίζιμιζι, οφτό κλέφτικο και τις μπύρες που καταναλώνετε όταν κυκλοφορείτε.

Είπα να το εφαρμόσω. Την Τρίτη πήγα για κρασί με μια νέα μου φίλη. Πέρασα θαυμάσια, δεν σταματήσαμε να γελούμε λεπτό. Παρενέργεια: όταν πήγα σπίτι ανακάλυψα ότι φορούσα το βρακί μου από την ανάποδη. Ευτυχώς δεν το πήρε κανένας είδηση.

Την Τετάρτη κυκλοφόρησα με τον husband. Επίσης πέρασα θαυμάσια, καιρό είχε να κάνουμε εξοδούλα τα δυο μας. Παρενέργεια: όταν πήγα σπίτι ανακάλυψα ότι φορούσα την μπλούζα μου από την ανάποδη. Μάλλον θα το πήραν είδηση αρκετοί.

Απόψε είμαστε καλεσμένοι σε αυλή φάση. Δεν ξέρω τι άλλο θα βρω να φορέσω από την ανάποδη.

Σύνοψη: Με τρεις εξόδους πόσα κιλά θα έχω χάσει; Όπως το βλέπω αν κυκλοφορήσω και το Σάββατο θα πρέπει να αυξήσω την ποσότητα Pahit Ice που καταναλώνω μουαχαχαχα.

8 comments:

  1. χαχαχα..αφού οι Κυπραίοι την έξοξο και το socializing συνδυάζουν την είτε με φαί είτε με ποτά (όχι ποτό - they never have only one) άρα δαμέσα εν θα ισχύει τούτο!

    ReplyDelete
  2. Aμα μπαίνεις σε πολλά blogs πόσα κιλά χάννεις?

    ReplyDelete
  3. Κοίτα Ράνια αν θα φκεις έξω δεν έχει λόγο να περιοριστείς στο ένα ποτό. αν για ένα μεινίσκω έσσω μου.

    Αχάπαρη όϊ μόνο χάνεις κιλά (πάνω από πέντε) αλλά τζαι πόντους.

    ReplyDelete
  4. Δηλαδή τα ινδικά χοιρίδια που επηένναν για καφέ τζαι ποτό ήταν πιο σλιμ που τζίνα που εκάθουνταν στον καναπέ τζαι εθωρούσαν επανάληψη του φίφτυ-φίφτυ;

    ReplyDelete
  5. a malista. Giauton evala kila! popse enna paw synavlian, enna shei shilliaes kosmon, sioura tha ta xasw!

    ReplyDelete
  6. Ώστε έτσι εξηγείται το βάρος της Βαλεντίνας...

    Α έχω κι εγώ την ίδια απορία για τον τρόπο διαπίστωσης της κοινωνικής ζωής των χοιριδίων!

    Μπρέντα

    ReplyDelete
  7. έσιε ένια γιατι με τες πολλές εξόδους λεπτινίσκει τζε το πορτοφόλι-.^

    ReplyDelete
  8. Τζι άμα λεπτύνει το πορτοφόλι τζαι συνεχίζεις τες εξόδους κόφκεις πίσω που το φαί...

    Εγώ πάντως, άμα φκω για ποτό εν περνώ τόσο καλά όσο άμα πάω για φαί.... Είμαι καταδικασμένη σε πάχος...

    ReplyDelete