Monday 7 November 2011

Να τη να τη, την πρωθυπουργό


Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι, συγγενείς κυρίες και κύριοι

Θα σας εγκαταλείψω. Ξέρω ότι είναι κεραυνός εν αιθρία αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Σήμερα κιόλας, θα δώσω την παραίτηση μου από τη δουλειά, θα μαζέψω τα μωρά από το σχολείο, θα τελειώσει και ο Μοτορτζής από τη δουλειά και μετακομίζουμε Αθήνα!

Για να μην λέτε ότι τα μαθαίνετε από αλλού, ανακοινώνω ότι θα είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Το όνομά μου συζητούν από τα χτες Παπανδρέου και Σαμαράς. Δεν το λένε ακόμη γιατί προσπαθούν να το φέρουν με τρόπο του Βενιζέλου.

Είναι δύσκολη δουλειά σε μια δύσκολη εποχή. Το έργο που με περιμένει είναι τιτάνιο. Εντάξει, υπάρχουν κάποια ρίσκα. Για παράδειγμα μέχρι το Φλεβάρη θέλουν να γίνουν νέες εκλογές. Θα φροντίσω μέχρι τότε να αγοραστούν υποβρύχια, αεροπλάνα και βαπόρια για μίζες. Θα εξασφαλίσω το μέλλον μου. Αμ τι, έτσι θα εγκαταλείψω τη δουλειά μου και να τρέχω στην ξενιτιά;

Μετά σε περίπτωση που δεν με θέλουν για άλλη μια τετραετία, θα γυρίζω τα πανεπιστήμια να δίνω διαλέξεις όπως τον Μπλερ και τον Κλίντον. Καλού κακού ένα σεξουαλικό σκάνδαλο θα το κάμω για να με θυμάται ο κόσμος και να έρχεται στις διαλέξεις μου.

Οι κόρες θα παίζουν στο Μέγαρο Μαξίμου. Κότζαμ αυλή έχει καιρός να αξιοποιηθεί. Θα στήσω κούνιες, τσουλήθρα, δέντρα για σκαρφάλωμα υπάρχουν. Και όταν θα γίνονται διαδηλώσεις, πρώτες θα ρίχνουν πέτρες και θα φωνάζουν. Αφού όπου γάμος και χαρά και η Βασίλω πρώτη. Σιγά μην γίνεται έτσι τζερτζελές και να λείπουν. Έχει και γρασίδι για το σκύλο. Ίσως να καλεί τα αδέσποτα της γειτονιάς για ένα σκυλοπάρτι. Και έχει γεμίζει η Αθήνα αδέσποτα. Εδώ οι άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους, οι σκύλοι θα τα κατάφερναν;

Τα απογεύματα, όχι όλα θα αφήνω την οικογένεια με τους φρουρούς και θα κατεβαίνω για βόλτες. Coύλα και Ασκάρ πότε θα πάμε για καφέ;

Όσο για το πρόγραμμα που θα εφαρμόσω θα βάλω στόχο να εξοικονομήσω λεφτά. Και θα βρω τρόπο.

Υγ. Οι πρωθυπουργοί παν κλαμπινγκ; Άκουσα για ένα καινούριο μαγαζί που άνοιξε με γαμάτη μουσική...

17 comments:

  1. Ήθελα να ξερα τι πίνεις (και δεν μας δίνεις) :p

    ReplyDelete
  2. Σάκηηηηηηηηηηηηη..ηηη...ηηηη.. Άσχετον

    ReplyDelete
  3. Αχάπαρη την Παρασκευή ήμουν Λεμεσό. εν να το πω. εκάμετε την κούκλα. άρεσε μου πολλά παρά τα σκάματα στους δρόμους η περιοχή κοντά στο Τεπάκ. αύριο θα κάμω ποστ για το θέμα νομίζω.

    Κυπριακόφωνε όποιος έρτει Αθήνα κοντά μου να τον φιλοξενήσω. τόση άπλα έσσει το Μαξίμου.

    Ανώνυμε θα περάσω και από το Σάκη. Όταν έρθει ο Αντίχριστος θα πάμε στη Βίσση :))

    ReplyDelete
  4. Έσσεις τρομερή φαντασία! Γίνεται ναρτω τζαι γω στο Ρουβά;

    ReplyDelete
  5. Εγώ το Ρουβά βαριέμαι τον...αν πάτε Ρέμο να πάμε!

    ReplyDelete
  6. Αν πάεις πάντως βλέπω τον Βενιζέλο τζαι τον Πάγκαλο να παθαίνουν έφραγμα που το ληξιά. Που έννα πάεις στη Βουλή, να μου κάμεις μια χάρη. Έννα σου δώκω μια τσέντα να βάλεις μέσα, αλλά μόλις την αφήκεις βούρα να φύεις.

    ReplyDelete
  7. Στο Ρουβά να έρτεις Σμιλί αλλά αμπα τζαι δώσε σε να φκάλεις νήματα τζαι σμίλες...

    Πάμε Ρέμο, πάμε όπου θέλεις.

    Def εβοήθησα πολύ κόσμο να βάλει κιλά οϊ να μου χρεώσεις Πάγκαλο τζαι Βενιζέλο όμως... στο αεροδρόμο αν με ρωτήσουν αν πακέταρα μόνη μου τα πράματα τι να τους απαντήσω;

    ReplyDelete
  8. Ισχύουν ακόμα οι θέσεις που μας έδωκες την προηγούμενη φορα στον Κυπριακό ανασχηματισμό;;; Γιατι εδωκες που το Γεωργιας & Περιβάλλοντος αλλά στην Ελλάδα εν έσhει τζαι έτσι θελω άλλη.....πλιιιιιιιιιιιιιιιζ!

    ReplyDelete
  9. Έshει κανέναν υπουργείον/υφιπουργείον να μας βολέψεις τζι εμάς οξά; :Ρ

    ReplyDelete
  10. παττιχάκι7 November 2011 at 15:00

    Τώρα θέλω και εγώ υπουργείο. Μα εμείνε τίποτα να φαμέ καιεμείς?

    ReplyDelete
  11. Defiance είσαι μέσα στο νου μου.

    εγώ πλέον εν έχω λόγια για την κατάσταση στην Ελλάδα. Ούτε να αστειευτώ εν μπορώ πλέον. Εκατέρρευσε η κάθε πρόφαση δημοκρατίας, νομιμοποίησης. τζιαι όι μόνο στην Ελλάδα. Οποία απογοήτευση η Ε.Ε...πολλά μητσιά, πολλά ανίκανη, πολλά λίη.

    ReplyDelete
  12. Θελω τζι εγω χαρτοφυλακιο, οτι να'ναι. Εν εχω προτιμησεις!

    Παμε ολοι μαζιιιι,
    σε μια Μπανανίααααα...

    ReplyDelete
  13. Παρακαλώ όπως κρατήσεις κι ένα δωμάτιο στο μέγαρο για μένα και τον άντρα μου. Χαρτοφυλάκιο εν θέλουμε, ούτε καμιά άλλη θέση. Εννεν ανάγκη να μας ξητιμάζουν κι εμάς!!

    ReplyDelete
  14. Γιατί,νομιζεις πως οι άλλοι,πρωην και νυν,ειναι καλύτεροι από σενα;Μια χαρά θα τα καταφέρεις:))

    ReplyDelete
  15. Vad αυτό λέω κι εγώ. για να τα κάνω πιο σκατά από το Γιωργάκη και τον Κωστάκηη πρέπει να καταβάλω υπεράνθρωπες προσπάθειες.

    Joy όποτε θέλετε το Μέγαρο Μαξίμου θα είναι ανοικτό για σαςε.

    Γρούτα έσσεις καμιά προτίμηση; πε τωρά πριν σε προλάβουν άλλοι.

    Αππωμένη είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα που για αυτό το έριξα στο σορολόπ. δεν της αξίζει της Ελλάδας τούτη η κατάσταση.

    Πατιχάκιθα σε στείλω Επίτροπο στην ΕΕ που κάτι έμεινε εν τα εφάαν ούλλα.

    Πρασινάδα ισχύει και ο κυπριακός ανασχματισμός. θα είμαστε διπλοθεσίτες ή κάποιοι θα σου έλεγαν με την Ενωση το λύσαμε το πρόβλημα του διπλοδιορισμού :)))

    ReplyDelete
  16. εχώ που θα έχω το υπουργείο εργασίας θα σας δίνω αβέρτα άδειες και επίδομα μπουζουκιών για να τα σπάζουμε κάθε νύχτα στα μπουζούκια!

    ReplyDelete