Friday 6 April 2012

Cypriot and Proud





Πέμπτη βράδυ κυκλοφορήσαμε με τον Μοτορτζή. Την απάντηση στο που θα πάμε, την έδωσε το Cypriot and Proud. Πήγαμε στο No Reservations ένα καινούριο εστιατόριο που άνοιξε στη λεωφόρο Στασίνου.

Ήταν ακριβώς όπως το περιέγραφε το Cypriot and Proud. Είναι ένα εστιατόριο διαφορετικό από όσα ξέρουμε στην Κύπρο. Ακριβό μεν, αλλά οι τιμές ανταποκρίνονται πλήρως στην ποιότητα και στις γεύσεις του φαγητό.

Το θέμα μου δεν είναι το No Reservations αλλά το Cypriot and Proud. Παιδιά όσοι δεν το ξέρετε κάνετε ένα κλικ να το μάθετε. Δεν του κάνω διαφήμιση επειδή ανήκει στην ξαδέρφη και το σχεδίασε ο Μοτορτζής. Είναι ένα site που αξίζει στ΄ αλήθεια.

Θα βρείτε πληροφορίες για ό,τι καινούριο και παλιό κινείται στο χώρο της διασκέδασης, του φαγητού, των γεύσεων, των εξορμήσεων, των ταξιδιών. Η παρουσίαση των χώρων είναι απλή, λεπτομερής και σας καθοδηγεί να καταλάβετε αν σας ταιριάζει ή όχι. Η ιστοσελίδα είναι απόλυτα λειτουργική και μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει εύκολα και γρήγορα. Επίσης, δεν χρειάζεται να χουμίσω το στεφάνι μου και να αναφέρω ότι σχεδιαστικά είναι άψογη, η καλή δουλειά φαίνεται και ως γνωστό χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

Ακόμη πιο καλύτερα όμως είναι τα σχόλια. Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να γράψει τη δική του εμπειρία και δημοσιεύονται όλα χωρίς λογοκρισία. Έτσι έχετε πιο ολοκληρωμένη άποψη για ένα εστιατόριο, μια ταβέρνα, ένα χώρο διαμονής. Στο κάτω κάτω κάτι που αρέσει στον ένα, σε ένα άλλο να μην κινήσει την προσοχή.

Στο Cypriot and Proud επίσης μπορείτε να δώσετε το email σας και να σας στέλλει κάθε βδομάδα το ενημερωτικό του news letter με ό,τι καινούριο κυκλοφορεί.

Μπαίνοντας χτες, ύστερα από απουσία μερικών μερών κατάλαβα ότι το Cypriot and Proud κτίζεται σιγά σιγά και μετατρέπεται σε ένα πολύ αξιόπιστο οδηγό σε θέματα διασκέδασης. Σας προτρέπω να κάνετε και εσείς το ίδιο και θα βγείτε κερδισμένοι.

18 comments:

  1. Είδα το συγκεκριμένο εστιατόριο μια νύχτα που επερνούσα που την περιοχή. Τί θέλει να πεί ο ποιητής; Πάεις χωρίς κράτηση τζιαμέ τζαι έshει πάντα διαθέσιμο τραπέζι;

    Όσον αφορά τ "Cypriot and Proud", όντως εν αξιόλογο site, ωραίο και λειτουργικό. Εν κάτι που εσκέφτουμουν τζι εγώ για τζαιρό, εσυζητήσαμεν το πιο παλιά τζαι με φίλους συν-μπλόγκερς αλλά εμείναμεν στες σκέψεις. Μπράβο στη ξαδέρφη τζαι τον Μοτορτζή που το εκάμαν πράξη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No Reservations .....χωρις επιφυλαξεις,ορια....μονο ετσι ξεπερνας το εαυτο σου και γινεσαι καλυτερος

      Delete
  2. εν ωραίο,αλλά θα το προτιμούσα και στα ελληνικά..δεν το έψαξα αν υπάρχει επιλογή γλώσσας.

    Μαρία

    ReplyDelete
  3. φαίνεται ωραία ιδέα μπράβο τους:)παω να ρίξω μια ματιά :)))

    ReplyDelete
  4. Εν ωραιο Μανα. Θα το χρησιμοποιω εφεξης. Μπραβο!

    ΥΓ: Το μονο που με χαλα, αν και κατανοω την σκοπιμοτητα, ειναι η αγγλικη γλωσσα.

    ReplyDelete
  5. Η αγγλική γλώσσα αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους επισκέπτες από άλλες χώρες.
    Το ψάχνουμε για τα ελληνικά, είναι κάτι που σίγουρα θα γίνει σύντομα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μισοδότζιν ντηζάϊν ολάν τς τς τς

      Delete
    2. An me plirwnetE kamnw sas it metafrasi. Eimai j spoudasmeni metafrastria laloumen!

      Delete
  6. Αν με πληρώνεται ρε αγάπη κάμνω σας μετάφραση.

    ReplyDelete
  7. Καλή αρχή (παρά τίποτε...)
    Η αγγλική γλώσσα το ξινίζει λίγο. Το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι η αγγλική περιγραφή είναι λίγο μισοδότζιν.

    ReplyDelete
  8. Εστειλεν μου το λινκ η φιλη μου στην Κυπρο. Πολλά καλο για τα Κυπριακα δεδομενα τζαι ειμαι σίουρη θα γίνει ακομα πιο ωραίο. Ωραιο το ντιζάιν Μοτορτζη.

    Το οτι πρεπει να υπάρχει τζαι στα ελληνικα εν χρειαζεται να το πω....

    ReplyDelete
  9. έπρεπαι να ήταν *Σύπριοτ εντ φαντασμένους

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na kamoumen tziai potouton filouin mou, en tziain dyskolo!

      Delete
  10. με πεθανε το γλωσσαρι που εχει....

    συγχαρητηρια στο συζυγο!

    ReplyDelete
  11. Ππππεεεε τωρά είδα το ποστ σου. Τέλειο το γουέμπ-σάιτ όμως. Κάθουμαι τζιαι μελετώ το τωρά. Ελπίζω να επεράσετε καλά στο No Reservations. (εν που την ομώνυμη ταινία που ετσουρέψαν τον τίτλο;)

    Καλήν εφτομάδα Μάνα. :)

    ReplyDelete