Wednesday 24 July 2013

Αγάπη, απάτη και πολιτική



Σήμερα λέω να ασχοληθούμε με ιστορίες αγάπης, απάτης και πολιτικής. Θα σας πω την ιστορία με δυο λόγια.

Ο Άντονι Βάινερ ήταν από τα αστέρια των Δημοκρατικών στην Αμερική. Πριν από δύο χρόνια ήθελε να κατεβεί ως υποψήφιος βουλευτής στη Νέα Υόρκη. Διέρρευσαν όμως πληροφορίες και φωτογραφίες, γυμνές δικές του, που ο ίδιος έστελλε μέσω διαδικτύου σε διάφορες γυναίκες, με άσεμνες προτάσεις. Τάχα τι κορμί είμαι, έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ.

Επειδή τη δόξα ουδείς μίσησε, αποφάσισε τώρα να διεκδικήσει τη δημαρχία της Νέας Υόρκης. Και πάλι, τσουπ, παρουσιάστηκαν και άλλες γυναίκες που τους έστελνε γυμνές του φωτογραφίες και άπρεπα μηνύματα. Σημείωση ότι η αποστολή είναι πρόσφατη και δεν ξέμεινε από το πρώτο σκάνδαλο.

Ο Άντονι Βάινερ έχει είπαμε φιλοδοξίες. Δεν αποσύρεται από την κούρσα και έχοντας τη γυναίκα του παρά τω πλευρό του, παραδέχτηκε ενώπιον των δημοσιογράφων, πόσο μαλάκας είναι. Εντάξει, όχι με αυτά τα λόγια, αλλά αυτό ήταν το νόημα. «Κάποια από αυτά είναι αλήθεια και κάποια ψέματα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος» είπε, έχοντας τη σύζυγό του στο πλάι του (όχι όπως δύο χρόνια πριν, οπότε και εκείνη δεν έβγαινε στις κάμερες).

Αφήνω στην μπάντα το ότι να δει κάποιος γυμνό τον Άντονι Βάινερ, θα θέλει 500 sessions σε ψυχολόγο να αντιμετωπίσει το σοκ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ζήτησε συγνώμη από τη σύζυγό του και είπε ότι όπως όλοι οι γάμοι, έτσι και ο δικός του αντιμετωπίζει προκλήσεις, που πρέπει να ξεπεραστούν.

Μετά μίλησε και η κυρία Βάινερ, η Χιούμα Αμπεντίν η οποία είπε ότι τον αγαπά, τον συγχωρεί και ότι πιστεύει πως δεν θα το ξανακάνει. «Όλοι οι γάμοι, όπως και ο δικός μας έχει τα πάνω και τα κάτω του», ανάφερε.

Μάλιστα…

Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσαν οι περισσότερες γυναίκες σε τέτοια φάση. Ίσως να έδιναν μια δεύτερη ευκαιρία αλλά και πάλι. Είναι γεγονός πως στις σχέσεις όταν ραγίσει το γυαλί είναι οριστικό. Αλλά έστω, λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε. Πες ο άλλος έκανε το λάθος και τον συγχώρεσες.

Τον συγχωρείς και δεύτερη και τρίτη φορά για το ίδιο λάθος; Παρά είναι ηλίθιο. Όταν ο άλλος δεν εκμεταλλεύτηκε τη δεύτερη ευκαιρία, θα του δώσεις και τρίτη και τέταρτη για να συνεχίσει να κάνει το ίδιο πράγμα;

Άσε, που το «κάθε γάμος έχει τα πάνω και τα κάτω του» μπάζει νερά. Για πόσο κάτω και πάνω μιλούμε δηλαδή; Στο δικό μου γάμο, τα κάτω είναι μια συζήτηση για τα άπλυτα πιάτα. Στο γάμο της κολλητής μου ένας καυγάς για τα σκουπίδια. Η αποστολή γυμνών φωτογραφιών και μηνυμάτων «έλα να γαμηθούμε» δεν είναι κάτω. Είναι αιτία διαζυγίου.

Ίσως να τον αγαπά πολύ. Η αγάπη δεν είναι λόγος να εξευτελίζεται, γιατί κατά τη δική μου άποψη εξευτελισμός είναι η όλη η φάση. Κάποιος στη δουλειά έλεγε ότι μπορεί να της έδωσε χρήματα. Το θεωρώ αμφίβολο αν ήταν θέμα χρημάτων, θα του τα έπαιρνε στο δικαστήριο, αν πήγαινε για διαζύγιο. Ούτε και τα παιδιά είναι λόγος ένα ζευγάρι να μένει μαζί, μετά που τέτοιο πράγμα.

Απομένει πάλι η δόξα. Γιατί άλλο να είναι η κυρία Χιούμα Αμπεντίν σκέτο, και άλλο να είναι η κυρία Χιούμα Αμπεντίν, κυρία δημάρχου. Καλή ώρα σαν την Αν Σενκλέρ, που ήταν παρά τω πλευρώ του Ντομινίκ Στρος Καν και την έκανε μόλις κατάλαβε πως οι πολιτικές του φιλοδοξίες πήγαν περίπατο, μαζί με τις καταγγελίες της καμαριέρας για βιασμό.

10 comments:

  1. Κι εγώ την κυρία Στρος Καν σκέφτηκα! Α και την Χίλαρυ. Που αν ξεκατινιαζόταν δεν νομίζω να ήταν εκεί που είναι σήμερα. Φιλενάδα νομίζω οι γυναίκες που επιλέγουν να περάσουν τη ζωή τους δίπλα σε δημόσιο πρόσωπο, διακατέχονται εξίσου από ναρκισισμό και ματαιοδοξία. Που σαφώς είναι υπεράνω αξιοπρέπειας.
    Για να μην πω ότι μπορεί στο μυαλό της κας Βάινερ να υπάρχει και το "τον ανέκτηκα τόσα χρόνια για να μην δρέψω τις δάφνες μου τώρα που ήρθε η ώρα";

    ReplyDelete
  2. εκαμνα κατι σκεψεις προχτες που εν αφορουν το ιδιο θεμα αλλα κατι παρομοιο. οι κοσμικες κυριες του νησιου μας, σοσιαλιτε ή οτι σκατα θελουν να τες λαλουν τα περιοδικα, (ναι μιλω ok, hello, beautiful people, κτλ τζιε τες κοπελλες που ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ηταν στο breeze που ηρτεν ο ρεμος). Εχουν τους αντραες τους που εχουν λιρα ακοπη, τζινες εν γενεκαρες με τα ολα τους (βοηθα το οτι εχουν personal trainers, καθολου εννοιες κτλ) αλλα στεκουνται διπλα στους βορτους συζυγους τους. τζινες απολαμβανουν τα λεφτα, το lifestyle, την ασφαλεια που προσφερει ενας ισχυρος αντρας, τζιε τζινοι μιαν ομορφη παρουσια να ποζαρει διπλα τους τζιε να κουβαλα το επιθετο τους. Εν ξερω αν εν πολλα σκληρα τουτα που λαλω, τζιε εν ξερω καν γιατι τα λαλω δαμε, απλα ειπα τα! ατε κανει τζιε επαραγινηκεν το σεντονι!

    ReplyDelete
  3. Egine to skandalo me ton Clinton. O gamias, o apistos, o etsi allios alliotika, akoustikan polla tote. Kai meta otan irtan oi ekloges stis opoies epaneklegike o Bill.

    Ksereis poioi psifoi efkalan ton Bill proedro ksana? I ginaikeia psifos. Vasi prosopikis simpatheias. META TO SKANDALO.

    Avissos i psishi tis ginaikas.

    ReplyDelete
  4. Η Χίλαρι όμως παιδιά δεν ανέχτηκε τον Μπιλ για να είναι γλάστρα δίπλα του. το έκαμε γιατί η ίδια είχε πολιτικές φιλοδοξίες. Η Χιούμα, η Σενκλέρ, οι κοινωνικές όπως λαλεί τζαι ο Dreamer δεν το κάνουν λόγω προσωπικών φιλοδοξιών, επειδή θέλουν να γίνουν κάτι αλλά γιατί έτσι τις βολεύει.

    Panic ο Κλίντον ήταν σχεδόν αδύνατο να χάσει. Η οικονομία ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και οι Ρεπουμπλικάνοι κατέβασαν τον πιο looser υποψήφιο ever.

    ReplyDelete
  5. από ότι φαίνετε του κυρίου Βάινερ μόνο ο γάμος του είχε τα *κάτω* του :ΡΡ

    ReplyDelete
  6. Ο Άντονι Βάινερ πιος ειναι ρε παιδια?
    Άνθονι Γουίνερ τον λενε σε ελληνικη μεταγραφη. Το επιθετο του ειναι και πολυ ταιριαστο (εξ ου και η ολη ιστορια ειναι πιο αστεια) γιατι ετσι λενε και το πεος (σλανγκ)στες ΗΠΕς.

    ReplyDelete
  7. BTW, η Χούμα ειναι η πιο σημαντικη σύμβουλος της... ταρατατα.... Χίλλαρι! Αρα δεν εξαρταται η φημη της απο τον Γουίνερ, σε λιγα χρονια μπορει να ειναι στον Λευκο Οικο μαζι με την Χιλλ να ολα παν καλα.
    Όπως και να'χει το πραμα, τα "πολιτικα ζευγη" αυτου του τυπου εχουν αλλες προτεραιοτητες, το ξαναειδαμε το εργο.

    ReplyDelete
  8. όι ρε γαμώτο, τζαι τρώω τες απογευματινές μου καπηρούες...

    προσοχή, σοκαριστικό περιεχόμενο:
    http://www.lifo.gr/now/politics/31353

    ReplyDelete
  9. Να υποθέσω ότι η γυναίκα τούτου του τόσο διαλεκτού πολιτικού ένει η κοπέλα που στέκεται δίπλα του τζαι θωρεί χαμέ; Εν αντέχει καν να κοιτάξει πάνω του;

    ReplyDelete