Monday 2 September 2013

Το χάπι του γυναικείου οργασμού



Το γυναίκειο viagra. Εσείς θα το δοκιμάζατε; Έτσι, ξεκινά άρθρο του ΒΗΜΑgazino για ένα χάπι που βρίσκεται στο στάδιο των κλινικών δοκιμών και που υποτίθεται ότι θα φέρει επανάσταση στη γυναικεία σεξουαλικότητα.

Το άρθρο είναι αρκετά καλό. Εξηγεί για το χάπι, το οποίο ονομάζεται Lybridos. Μέχρι στιγμής στις δοκιμές τα πάει μια χαρά. Οι μελέτες υποστηρίζουν ότι το 30% των γυναικών δεν έχει ερωτική διάθεση, και ένα ποσοστό της τάξης του 10% με 12% πάσχει από έλλειψη της λίμπιντο.

Για αυτό, το χάπι, αν τελικά κυκλοφορήσει στις αγορές, μοιάζει ιδανικό για να κάμει θραύση.

Σε μια εποχή, όπου το σεξ είναι παντού, το να μην μπορείς να το απολαύσεις, θεωρείται περίπου ως κάτι λάθος. Όλοι μιλούν για σεξ, και υποτίθεται ότι όλοι το κάνουν και όλοι το απολαμβάνουν.

Φυσικά, και ισχύει η αρχή του όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Κυρίως όταν πρόκειται για άντρες να περηφανεύονται για τις σεξουαλικές επιδόσεις.

Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας. Το θέμα, διερωτούνται οι επιστήμονες και οι φαρμακοβιομηχανίες, εννοείται είναι αν οι γυναίκες πειστούν τελικά να καταφύγουν στο γυναίκειο βιάγκρα. Χμμμ.

Το περιοδικό ρώτησε διάφορες επώνυμες Ελληνίδες αν θα το δοκίμαζαν. Όλες τους έδωσαν παρόμοιες απαντήσεις. Ότι η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι κάτι περίπλοκο, ότι δεν μπορεί να λυθεί με ένα χάπι και ότι το σεξ στις γυναίκες είναι mind game. Ότι η ικανοποίηση είναι θέμα συντρόφου (πάλι φταίνε οι άντρες δηλαδή) και ότι το να θέλεις να πετύχεις οργασμό με ένα χάπι είναι σαν να θέλεις να πας στο φεγγάρι με βέσπα…

Έχω την άποψη ότι όπως και στα περισσότερα πράγματα, έτσι και στο σεξ κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη μόνοι μας χωρίς λόγο. Οι περισσότεροι ξυπνούμε με ξυπνητήρι, τρέχουμε να πάμε στις δουλειές μας, τρέχουμε να κουμαντάρουμε τα παιδιά μας, τις ζωές μας, τα ενδιαφέροντα μας, έχουμε καταντήσει τη ξεκούραση να είναι πολυτέλεια. Το σεξ μπήκε και αυτό στους ρυθμούς της τρεχάλας.

Θέλουμε σεξ εδώ και τώρα. Θέλουμε με το που θα πέσουμε στο κρεβάτι να πετύχουμε τον οργασμό, την ικανοποίηση ώστε αμέσως να συνεχίσουμε τις άλλες μας δουλειές. Να ανοίξουμε το κινητό να οργανώσουμε την επόμενη μέρα, το iPad να απαντήσουμε μερικά email.

Δεν είμαι απόλυτη, σαφώς και υπάρχουν άτομα που έχουν προβλήματα σεξουαλικής λειτουργίας. Τα περισσότερα όμως προβλήματα λύνονται με τον πιο απλό τρόπο. Λιγότερο άγχος, λιγότερο τρέξιμο και περισσότερη επιθυμία για τον ή την σύντροφό μας.


Και όσο και να μην το παραδέχονται οι περισσότερες γυναίκες, θα το δοκίμαζαν το χάπι, είτε έχουν κάποιο πρόβλημα είτε όχι. Απλά και μόνο από περιέργεια να δουν τι αποτελέσματα θα έχει. Πως υπάρχουν άντρες, που κατεβάζουν το βιάγκρα χωρίς να έχουν πρόβλημα; Ακριβώς, το ίδιο πράμα. Άλλωστε η περιέργεια είναι γένους θηλυκού.

10 comments:

  1. Συμφωνω απόλυτα με την πιο κάτω σου δήλωση + ότι και λλιο εγκεφαλικό παιχνίδι βοηθά την κατάσταση πολλά:p

    Tα περισσότερα όμως προβλήματα λύνονται με τον πιο απλό τρόπο. Λιγότερο άγχος, λιγότερο τρέξιμο και περισσότερη επιθυμία για τον ή την σύντροφό μας.

    ReplyDelete
  2. Απο προσωπική εμπειρία (κούχου κχ κχ κουχού), διαπιστώνω ότι η γυναίκα μετά τα 30-35 βρίσκεται στο σεξουαλικό της απόγειο. Επειδή ξέρει ποια είναι, τι θέλει και που πάει. Κάπου δκιάβαζα τζιαι μια έρευνα που το διαπίστωνε. Μιτσιές, παρετάτε τα χάπια. Βιαστείτε να μεγαλώσετε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τούτο εθκιάβασα το κι εγώ. Ελαλούσεν πως το sexual prime της γυναίκας εν στα 40

      Delete
  3. Μιλούμε για χάπι ή για υπόθετο;

    ReplyDelete
  4. Αχα! Μπλε για τα αγοράκια, ροζ για τα κοριτσάκια!!!
    Σε φιλώ γλυκά και καλό μήνα "Μάνα" μου! :)))))

    ReplyDelete
  5. Αν φτάσω σε τέτοιο σημείο, όπου η ανάγκη/ορμόνη/λίμπιντο/σώμα νιώθει ότι δεν χρειάζεται το σεξ... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ εν θα πάρω χάπι.

    Απλά θα κάνω πάρτυ επειδή θα είμαι πολλά happy! And Free!!!

    ReplyDelete
  6. Έν έσιει κανέναν χαππούδιν που να μειώννει νακουρούδιν την επιθυμίαν του έταιρου ήμιση; Ας εν τζαι λλίον σιορ!

    ReplyDelete
  7. Καλωσόρισες Amadruada Karua

    Κολόνα και Black Cat έχω ένα μικρό ενδοιασμό για αυτό που λέτε, όχι γιατί έχω κανένα παράπονο τώρα, αλλά γιατί όπως και να το κάνουμε ο οργανισμός μας βρίσκεται στα high του στη δεκαετία 20 με 30. αλλά από την άλλη το σεξ είναι mind game…

    Μιλούμε για χάπι ανώνυμε.

    Joan Petra ε βέβαια να σπάσουμε τα στερεότυπα; Α πα πα πα πα. Ανταποδίδω τα φιλιά.

    Γιατί καλέ Νεράϊδα το απορρίπτεις; Όταν δηλαδή θα έχεις πίεση δεν θα πιεις ένα χάπι;

    Άσπρο εδώ δεν χρειάζεται χαπούδι. Χρειάζεται το εξής κόλπο. Θα πιάσεις να φορέσεις μια φανέλα του πεθερού σου ή της πεθεράς σου. Περιμένεις το έταιρον ήμισι να πάει να ξαπλώσει. Πάεις τζαι εσύ τζαι λαλείς του Γεια σου, είμαι ο παπάς σου (αν φορείς φανέλα του πεθερού) Γεια σου είμαι η μάμα σου (αν φορείς φανέλα της πεθεράς). Αποδεδειγμένα κόφκεται κάθε διάθεση.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ζω για τη στιγμή που θα δοκιμάσει τούτο το κόλπο η Αχάπαρη

      Delete
  8. εκαμνα scroll κατω τζιε εσκεφτουμουν να σχολιασω κατι απλα για να σιει ενα αντρικο σχολιο τουντο ποστ τζιε επρολαβεν με ο inv. dammit

    ReplyDelete