Friday 8 November 2013

Έχουν προκύψει απορίες



Μιας και βαριέμαι να κάμω κανένα σοβαρό post θα θέσω μια σειρά αποριών, που βασανιστικά ζητούν απαντήσεις τον τελευταίο καιρό.

1. Το πρόβλημα με τον μπιμπ blogger δεν λύνεται με τίποτε. Τι έβγαλα το adsense, τι κάνω save τις αναρτήσεις πριν τις ποστάρω. Τίποτα. Εμφανίζονται στο blog roll σας με καθυστέρηση καμπόσων ωρών. Τι να κάμω;

2. Γιατί η Always σταμάτησε να φέρνει τα μαύρα σερβιετάκια για στρινγκ?

3. Πόσο μαλάκας είναι ο κύριος που μου κόρναρε το πρωί επειδή σταμάτησα στη διάβαση πεζών για να περάσουν δύο άνθρωποι;

4. Γιατί οι κρέμες ματιών (και όχι μόνο) δεν είναι θαυματουργές όπως τις διαφημίσεις; Τι πρέπει να κάνει το άτομο για να διώξει τις ρυτίδες που συσσωρεύονται γύρω από τα μάτια, εκτός από το να το πάρει απόφαση ότι μεγαλώνει;

5. Να ψήσω σουβλάκι κοτόπουλο στο φούρνο απόψε ή να παίξω πελλό τζαι να ταΐσω σάντουιτς την οικογένεια; Θα το εκτιμούσα αν ο Μοτορτζής δεν απαντήσει τη συγκεκριμένη απάντηση.

6. Τούτη η συμπεθερά μου που χάθηκε; Αν μη τι άλλο πλησιάζουν οι γιορτές και πρέπει να βρούμε τις συνταγές μας για μελομακάρονα, μπισκότα και Christmas cakes.

7. Στο Coffee Beanery αντιλαμβάνονται πόσο βλαβερό είναι που βάζουν στο ζεστό τσάι μέσα σε πλαστικά ποτήρια;

8. Γιατί μετά το σεξ η ενέργεια κτυπά κόκκινο; Γιατί πριν το μόνο που θέλεις είναι να πέσεις τέζα, μετά το σεξ νιώθεις ότι θέλεις να τρέξεις μαραθώνιο;

9. Μα ο κόσμος σταμάτησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο; Οι συζητήσεις γύρω από τη «στρογγυλή θεά» φέτος είναι πολύ περιορισμένες. Τι έγινε αγόρια και σταματήσετε να μας τα πρήζετε με τις ομάδες σας;

10. Την Κυριακή η κόρη Β έχει γενέθλια κάπου στο Καϊμακλί. Γιορτάζει παιδάκι που κάνει παρέα μαζί του. Δεν έχω διάθεση πολλή να πάω, γιατί η Κυριακή είναι μέρα που κάνει πράγματα η οικογένεια όλη μαζί. Επιπλέον, να υπενθυμίσω ότι μένουμε στα ακάμωτα του Δαλιού. Θέλω τουλάχιστον ένα μισάωρο και να πάω στα γενέθλια. Ποιες δικαιολογίες να πω στον εαυτό μου να τον πείσω ότι δεν είμαι μια απαίσια μάνα αν δεν την πάρω;


Ερώτηση μπόνους: Έχω προσέξει ότι το Alfa Mega φέρνει προϊόντα από Tesco. Που μπορώ να απευθυνθώ να με προσλάβουν ως το άτομο που θα πετάγεται Λονδίνο να αποφασίζει ποια προϊόντα θα έρθουν Κύπρο; Υπόσχομαι δεν θα φέρνω μόνο σοκολάτες, μπισκότα και γλυκά.


11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Δαμέ για το Τesco

    http://www.onlycy.com/396045-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CF%86%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1

    Για τα μάτια ξεκινάς την πρόληψη από προηγούμενως στα 25 και κάτι και εύχεσαι να έχεις καλά γονίδια, δηλ. πως είναι οι γονιοί μας, αυτά και εμείς.

    Τα υπόλοιπα βαρκ ή δε γνωρίζω, δεν απαντώ.

    Καλό Σ/Κ.

    xxxx

    ReplyDelete
  3. 2. Γιατί, οι λευκές μας χαλάνε;;;;
    4. Για εσάς πέρασε το τρένο αγαπητή. Αλλά για τις κόρες υπάρχει σωτηρία. Εμένα η μάνα μου με έπρηζε από τα 20 να βαζω κρέμα ημέρας και ματιών και όλοι έχουν να το λένε για τα ματάκια μου. Χτες ας πούμε έγινα γκολ και μπήκα σπίτι στις 4. Χανγκόβερ απόκτησα, αλλά το δερματάκι εξαιρετικό. Φτου μου.
    10. Σιγά που θες ένα μισάωρο. Υπολόγισε καμιά ώρα, όχι τίποτε άλλο, για να μην απογοητευτείς...

    ReplyDelete
  4. Eγώ συμφωνώ με όλα τα γιατί εκτός που το σεξ γιατί σα να μπου τζαι ξίασα μιαν κ κοψα το.

    Εγώ κρεμμούλες από τα 18 και μανιακή μέχρι σήμερα και μασκούλες για τα ματάκια είναι καλές και οροί για τα ματάκια. Έχει καλούς στην αγορά.

    Καλο ΣΚ και από εμένα χχχ

    ReplyDelete
  5. υπομονη φιλη μου! υπομονη!

    εχουμε πολλες κοινες αποριες....

    ReplyDelete
  6. 1. Υπομονή, βλογκερ είναι θα του περάσει .... κάποτε
    2. Λάλει σου, τωρά με την κρίση και τα μνημόνια τα μαύρα σερβιετάκια τους εμαράνασειν.
    3. Μαλάκας στο τετράγωνο
    4. Να πάρει απόφαση ότι μεγαλώνει.
    5. Σάντουιτς, δεν σηκώνει συζύτηση, τζιαί twix που πάνω.
    6. Η τροφική δηλητηρίαση μήπως σας λέει κάτι....
    7. Βασικά δεν τους ενδιαφέρει, να ζητάς χάρτινο αν έχουν.
    8. 'Ελα ντε, έχω την ίδια απορία
    9. ΔΞ/ΔΑ
    10. Πάρε μιαν Τwix King Size και θα το ξεπεράσεις αμέσως.
    Έρώτηση Μπόνους: Συμφωνώ
    Καλό ΣΚ

    ReplyDelete
  7. w nai mana exei pollous malakes stous dromous p den sevonte tipote.
    gia to tesco pantos psaxnoun atomo ta alphamega gia auth th 8esh pou 8a epilegei ta proionta an endiaferei kapoious(elpizo na fernoun k alles markes mazi me ta tesco pou den uparxoun sthn kupro). gia ta maura always psaxe se kanena discount.

    ReplyDelete
  8. 1. http://feedburner.google.com/fb/a/myfeeds
    http://www.bloggertipstricks.com/feedburner-feed-setup.html

    ReplyDelete
  9. 1) Πολύ ωραία ανάρτηση! Ζήλεψα την ιδέα! Το πολύ πολύ να σε αντιγράψω!! Χαχα!!
    2) "Το πρόβλημα με τον μπιμπ blogger δεν λύνεται με τίποτε. Τι έβγαλα το adsense, τι κάνω save τις αναρτήσεις πριν τις ποστάρω. Τίποτα. Εμφανίζονται στο blog roll σας με καθυστέρηση καμπόσων ωρών. Τι να κάμω;" Το παθαίνω κι εγώ συνέχεια!! Να κάνεις επαναφορά ανάρτησης στο πρόχειρο, αποθήκευση, μετά εκεί δεξιά που γράφει τι ώρα ανέβηκε να επιλέγεις το "αυτόματο" και να την κάνεις και πάλι δημοσίευση!! Σε φιλώ!

    ReplyDelete
  10. 3. Πολύ έως πάρα πολύ!
    8. Φταιν οι ορμόνες που εκκρίνονται
    10. Να την πάρεις για να μεν νιώθεις τύψεις

    ReplyDelete
  11. Σόρρυ για την......εξαφάνιση του ποστ σου :(( αλλά εγώ κάνω αυτά που σου έγραψα. ΚΑΙ σήμερα το πρωί και πάλι δεν ανέβαινε η ανάρτηση μου και έκανα τα ίδια! Πάτα την επιλογή "αυτόματο" εκεί (δεξιά) που λέει: "δημοσιεύτηκε στις" ΟΧΙ το "Ρύθμιση ημερομηνίας και ώρας", το από πάνω που λέει "αυτόματο", μετά πάτα αποθήκευση και κάνε δημοσίευση. Στην ανάγκη κάνε πρώτα μια πρόβα με μια ανάρτηση για δοκιμή, να δεις αν είναι όλα οκ! Καλή επιτυχία, φιλούθκια!

    ReplyDelete