Sunday 3 November 2013

Ας γνωρίσουμε το Parent-Stories



Αγαπημένοι μου αναγνώστες σας χαιρετώ με πολλή αγάπη.

Με αυτή την ανάρτηση θέλω να σας κάνω μια νέα γνωριμία. Θα σας παρουσιάσω μια καινούρια ιστοσελίδα που αφορά γονείς και παιδιά το Parent-Stories και θα τη βρείτε στη διεύθυνση www.parent-stories.com

Στο Parent-Stories θα βρείτε ειδήσεις και έρευνες που αφορούν τι άλλο γονείς και παιδιά. Έρευνες που δημοσιεύονται σε έγκριτα περιοδικά και θα σας βοηθήσουν να ενημερώνεστε γύρω από θέματα υγείας, ψυχολογίας και παιδαγωγικής.

Επιπλέον, το Parent-Stories συνεργάζεται με μια σειρά ειδικών, οι οποίοι θα απαντούν ερωτήσεις που θα στέλλετε εσείς και θα σας καθοδηγούν γύρω από θέματα που έχετε απορίες. Για παράδειγμα, αυτή τη βδομάδα απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων η ειδική παιδαγωγός Χριστιάνα Ευρυπίδου. Η ειδικός μίλησε για προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στο σχολείο, για θέματα εκφοβισμού, αλλά πώς να βοηθήσουμε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Σειρά πιάνει ο Μένοικος Γεωργιάδης, λογοθεραπευτής και δάσκαλος ειδικής εκπαίδευσης. Προσωπικά περιμένω να του θέσω ερώτηση για το χιου. Βλέπετε η κόρη Α δυσκολεύεται λίγο να προφέρει το σίγμα σωστά…

Πολύ σημαντικό είναι ότι το Parent-Stories θέλει ν καταστεί ένας χώρος επικοινωνίας μεταξύ των γονιών. Για αυτό δίνει χώρο σε γονείς να καταθέσουν τις δικές τους εμπειρίες με τα παιδιά τους. Υπάρχουν ιστορίες για τον ύπνο, για τις φοβίες των παιδιών, για τις δυσκολίες στο μπάνιο.
Ο κάθε γονιός μπορεί να στείλει τη δική του ιστορία και το Parent Stories με χαρά θα τη δημοσιεύσει.

Το να είσαι γονιός σημαίνει να ψάχνεις τρόπους να περάσεις ευχαρίστα με το  παιδί σου. Στο Parent-Stories θα βρείτε μια σειρά εκδηλώσεων όπως θέατρο, παραστάσεις, εργαστήρια.

Και δεν σταματά εδώ, τις αμέσως επόμενες μέρες θα βρείτε συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας, για τα παιδιά σας, παρουσιάσεις βιβλίων και παιχνίδια.

Με την πρώτη ευκαιρία περάστε να κάνετε τη γνωριμία σας.

Και για να μην χάνετε επεισόδια μπορείτε να κάνετε follow τις δημοσιεύσεις του Parent-Stories στο Twitter στο @parent_stories  αλλά και στο Facebook.


4 comments:

  1. καλημερα και καλη εβδομαδα!
    πολυ ομορφη παρουσιαση!
    να εισαι καλα!
    φιλακιααα

    ReplyDelete
  2. Πάρα πολύ χρήσιμο site για εμάς του γονείς, μπράβο που το παρουσίασες!

    ReplyDelete
  3. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν την ήξερα αυτήν την ιστοσελίδα. Φιλιά.

    ReplyDelete
  4. Πολύ καλό!
    Thanx for the info Mana!

    ReplyDelete