Thursday 8 January 2015

Αποστάσεις ασφαλείας



Όπως πάμε θα καταντήσει ζόμπι το μπλογκ, κάτι μεταξύ ζωντανού και πεθαμένου.

Υπόσχομαι ότι θα επανέλθω δριμύτερη. Τοις μετρητοίς όμως μην το πάρετε γιατί όπως τραγουδούν και οι Imagine Dragons But these days I am fine and these days I tend to lie.

Σήμερα κατάλαβα κάτι πολύ σημαντικό. Τις μέρες που πραγματικά πάνε όλα στραβά η καλύτερη πολιτική για να ξορκίσουμε το κακό είναι να μην κάνουμε απολύτως τίποτα. Απραξία σκέτη νέτη.

Γιατί όσο και να το παλεύουμε τα πράγματα δεν θα αλλάξουν. Αντίθετα το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αγχωνόμαστε και να χαλούμε την καλή μας διάθεση.

Εμείς να αγωνιζόμαστε και τα πράγματα να γίνονται χείροτερα. Γιατί, πάντα μπορούν τα πράγματα να γίνονται χειρότερα.

Λύσεις πάντα θα υπάρχουν. Ακόμη και το να κάτσουμε στην άκρη και να βλέπουμε τα πάντα να γίνονται κομμάτια, αντί να γινόμαστε εμείς κομμάτια και αυτό λύση είναι.

Και στο κάτω μέρα είναι θα περάσει. Το βράδυ με ένα ποτό στον καναπέ και με ένα καλό ύπνο, όλα θα είναι παρελθόν.

Αυτό λέγεται απόσταση ασφαλείας. Όπως αυτή που πρέπει να κρατούμε από το μπροστινό αυτοκίνητο όταν οδηγούμε. Όπως αυτή που πρέπει να κρατούμε γενικά από κάθε κακοτοπιά.

Τελικά είτε είμαι Mrs. Brightside ή πολύ πιο αναίσθητη από όσο νόμιζα. Άσε δεν θα το αναλύσουμε τώρα αυτό, υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνουμε.

Και επειδή δεν με βλέπω να πηγαίνω σε συναυλία των U2 τώρα δηλώνω ότι θέλω να πάω σε συναυλία των The Killers. Αν το έχω πει συγχωρέστε με. Σαν τη μάνα μου, η μνήμη μου μπάζει νερά.

10 comments:

  1. Ευχομαι όλα να καλά Μάνα και αν δεν είναι εννα γίνουν. Πάντως όπως σε διάβαζα έδιάβασα 2 φορές κατα λάθος το "Και στο κάτω μέρα είναι θα περάσει. Το βράδυ με ένα ποτό στον καναπέ και με ένα καλό ύπνο, όλα θα είναι παρελθόν.". Στην αρχή ενόμισα ότι 'εβαλες το 2 φορές. Πάντως τούτο λαλεί τα ούλλα. Τζιαι εν πίννω καν ποτό

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χα! Εθκιάβασα την τζιαι γω 2 φορές τούντην πρόταση! Σύμπτωση; Not!!!

      Delete
    2. Μπορεί να το έβαλα τζαι δκυο φορές χα χαχα. έτσι μέρα που ήταν χτες όλα ήταν πιθανά.

      Delete
  2. Ψυχραιμία. Καλή χρονιά με υγεία πάντως, είναι πάντα κατάλληλη στιγμή να ευχηθώ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. η καλυτερότερη στιγμή. Καλή χρονιά με υγεία και χαρά και για σένα.

      Delete
  3. "το να κάτσουμε στην άκρη και να βλέπουμε τα πάντα να γίνονται κομμάτια, αντί να γινόμαστε εμείς κομμάτια και αυτό λύση είναι."

    Συ είπας:)

    Άμαν είσαι στη θάλασσα με μεγάλα κύματα, το μόνο - κ ασφαλές- που μπορείς να κάμεις εν το να μεν τους πηαίννεις κόντρα. Πάεις μαζί με τα κύματα, όπου σε πάρουν, ώσπου να κάτσει η θάλασσα τζιαι να μπορείς να πάεις κόντρα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. τα κύματα δεν τα σκέφτηκα η αλήθεια να λέγεται. αλλά όπως ήταν τα πράγματα χτες ό,τι και να έκανα δεν διορθώνονταν τα πράγματα.

      το ωραίο όμως είναι πως όπως λέει και η Σκάρλετ σήμερα είναι μια καινούρια μέρα. και πραγματικά άλλαξαν πολλά από τα χτες :))

      Delete
  4. Χμ, μάλλον είσαι πολύ πιο αναίσθητη απο ότι νομίζεις. Κράτα το, είναι μια πολύ χρήσιμη ιδιότητα, δεν σε αφήνει να πάθεις κατάθλιψη!

    ReplyDelete
  5. εν τους θωρω να καμνουν καμια περιοδεια ρε Μανα μου!

    ReplyDelete