Sunday 14 March 2010

Συσκευές για καλοπέραση

Οι συσκευές που λείπουν από τη ζωή μου. Οι απαιτήσεις σας μας εμπνέουν λέει η διαφήμιση της Siemens. Λοιπόν κυρία Siemens αυτές είναι οι απαιτήσεις μου. Πότε θα βάλετε μπρος να τις κάνετε πραγματικότητα;

1. ΣΥΣΚΕΥΗ ΞΕΣΚΑΤΙΣΜΑΤΟΣ. Δεν χρειάζονται πολλές λεπτομέρειες. Θα βάζω το μωρό πάνω σε αυτή τη συσκευή και θα το πιάνω μετά από 3 λεπτά καθαρό με κρέμα στο κωλί του και καθαρό πανί. Το λερωμένο θα βιοδιασπάται για να συμβάλλουμε και σε ένα καθαρό περιβάλλον.

2. ΚΤΕΝΙΑ ΙΣΙΩΜΑ –ΣΤΕΓΝΩΜΑ. Μόλις βγω από το μπάνιο θα την περνώ πάνω από τα βρεγμένα μου μαλλιά μια φορά, επαναλαμβάνω μια φορά και θα έχω ίσια και στεγνά μαλλιά.

3. ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. Η συσκευή αυτή θα παίρνει το σκύλο περίπατο και θα τον φέρνει πίσω με ασφάλεια. Αν στην πορεία προκύψει θηλυκιά θα τον αφήνει να κάμει τη δουλειά του ανενόχλητος. Αφήνω ασχολιάστο το ότι στην Κύπρο κυκλοφορεί στη μορφή οικιακής βοηθού…

4. ΙCE CRASHER. Αυτό κυκλοφορεί το ξέρω, αλλά ακόμη να βρω καιρό να πάω να το αγοράσω. Πόσο πάγο να σπάσω χτυπώντας τον με το γουδοχέρι;

5. ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. Όχι δεν εννοώ να ξεχωρίζει τα χρώματα, να υπολογίζει βάρος και να κάνει οικονομία στο νερό. Θέλω όταν τελειώσει η πλύση να τα απλώνει τα ρούχα, μετά να τα διπλώνει και να τα σιδερώνει. Δεν χρειάζεται να τα συγυρίζει, αυτό το κάνω και μόνη μου.

6. ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ. Θα βάζω το κινητό να φορτιστεί, θα φορτίζει για 1 λεπτό και θα κρατά μια βδομάδα, ανεξαρτήτως πόσο θα μιλήσω, πόσα παιχνίδια θα παίξω, πόση ώρα θα κάτσω στο ίντερνετ.

7. ΜΑΣΣΑΖ ΓΙΑ ΠΟΔΙΑ. Αυτή η συσκευή θα κάνει μασάζ στα πόδια μου. Αλλά όχι όπως τις συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο που απλά σε γαργαλάνε. Κανονικό μασάζ, όπως θα έκανε κάποιος που ξέρει.

8. ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΑΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ. Χρήσιμη για όλους τους άντρες όπως φάνηκε και από προηγούμενο post. Οι σακούλες θα μπαίνουν μόνες τους και οι γυναίκες θα σταματήσουμε να μουρμουρούμε.

9. ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ. Είναι ένα ειδικό παντελόνι που μοιάζει με τζιν. Αλλά όταν θα το φορούμε θα κάνει αποτρίχωση, ανώδυνη φυσικά. Θα το βγάζουμε και θα έχουμε πόδια απαλά σαν μετάξι, γιατί μετά την αποτρίχωση θα βάζει και κρεμούλα.

10. ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑΣ ΨΥΓΕΙΟΥ. Ιδανικό για όσους έτυχε να βρουν ντομάτες στο συρτάρι του ψυγείου που αγόρασαν πριν από ένα μήνα. Θα ειδοποιεί για τρόφιμα που είναι παλιά, θα τα πετά και θα καθαρίζει το ψυγείο όταν χρειάζεται.

11. ΦΟΥΣΚΩΤΗΡΑΣ ΣΤΗΘΟΥΣ. Η διαδικασία θα μοιάζει με αυτή όταν βάζουμε αέρα στα λάστιχα του αυτοκινήτου. Αλλά αντί για αυτό, θα φουσκώνουμε το στήθος μας και θα κυκλοφορούμε με το κεφάλι ψηλά. Θα γίνεται μια φορά κάθε δέκα χρόνια, θα είναι ανώδυνο, χωρίς εγχείρηση, χωρίς κόστος και χωρίς κανένα πρόβλημα.

12. ΠΑΝΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ. Θα καθαρίζει όλους τους λεκέδες με ένα πέρασμα. Κρασί, σοκολάτα, χώματα. Θα είναι φιλικό προς το περιβάλλον, δεν θα είναι τοξικό, δεν θα καταστρέφει επιφάνειες. Α, και θα έχει και ωραίο άρωμα.

12 comments:

  1. Στο 2 το "επαναλαμβάνω, μια φορά" έπρεπε να το βάλεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα! χαχα!
    Το 10 το χρειάζομαι κι εγώ, επειγόντως!
    Για το 9 συστήνω ανεπίφυλακτα laser. Είναι το πιο μέγαλο ποσό που έδωσα ποτέ, αλλά έκανα απόσβεση 100 φορές μέχρι τώρα.

    ReplyDelete
  2. ήντα καλά να εμπορούσαμε να εκάμναμε τη ζωή μας όσο πιο εύκολη γίνεται..
    αλλά μετα εν θα εβαρκούμασταν? εγώ πάντως χαλαρώνω αμαν απλώνω ρούχα. (άλλο πάλυ κ τούτο)
    έναν εφευρέτη/επιστήμονα για την Μάνα τώρα!!!

    ReplyDelete
  3. 9: Oh yes!

    alla vasika thelw tes oulles...

    ReplyDelete
  4. 13. Μουρμουροσκοτώστρα: Σας έπρηξε τα συκώτια η γυναίκα σας? Σας τάραξε στην γλώσσα ο σύζυγος? Τώρα με την μουρμουροσκοτώστρα και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού το έτερο ήμισυ μπαίνει στο mute τζιαι υσηχάζεις μιαν τζιαι καλή!

    ReplyDelete
  5. Το 1, το 2, το 8, και το 10. Α επίσης τον Αγοραστή Σούπερμαρκετ: Του δίνεις τα ψώνια και πηγαίνει στο σουπερ μαρκετ. Κουβαλάει όλες τις σακούλες μόνος του, δε διαμαρτύρεται ποτέ

    ReplyDelete
  6. τζι μιαν συσκευή να με νίφκει να με ντύνει τζαι να μου σάζει το κκαππακλίν μου το πρωί που εν αννοίουν τα μμάθκια μου.
    τζαι να έσιει διαφορετικές ταχύτητες, άμαν βιάζουμαι, άμαν θέλω πιο χαλαρά

    τζαι μιαν να συνάει τα σκουπίθκια τζαι τα ανακυκλώσιμα, να τα χωρίζει, να τα βάλλει σε σακκούλες τζαι να τα κατεβάζει κάτω την ημέρα που πρέπει

    έσιει τζι άλλες, κάτσε να σκεφτώ
    τζαι να κάμουμεν βάση δεδομένων για ιδέες σε wannabe-επιστήμονες ή για το αμαν-telemarketing

    ReplyDelete
  7. Μαρέσεις! Με εξαίρεση το τζιν αποτρίχωσης που ακούγεται λίγο αηδία, να νιώθεις την κρέμα να τρέχει πάνω στα πόδια σου ενόσω φοράς παντελόνι και μάλιστα τζιν.

    ReplyDelete
  8. Ένα ρομπότ θα έθελα να πηγαίνει δουλειά στη θέση μου και τα υπόλοιπα κάμνω τα και μόνος μου... ;)

    ReplyDelete
  9. το 5!!!
    μα καμια δεν ειπε το 5?!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!

    ReplyDelete
  10. 5 και 9 ΜΑΖΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!
    (κάθουμαι τζαι απέναντι καρτερά με ένα ερμάρι ασιδέρωτα. Μεγάλο ερμάρι)

    ReplyDelete
  11. exases lio epeisodia pantws h texnologia proxwra.To 2 uparxei se kapoia morfh check Babyliss montelo beliss 2X dryer. Bebaia emena en exoun upothesh ta mallia mou alla xerw pws alles pou exoun pio isia en happy den xreiazontai bourtses ktl.
    to psygeio epishs kapws yparxei toulaxiston sthn LG me othonh pou se enhmerwnei k me sms ti eleipse na fereis.Nomizw eida to k Kupro.na katharizetai oxi alla upothetw ama exeis leuta gia tetoio psugeio exeis k katharistria pragma pou kalyptei kai to upoloipo 90% twn anangwn pou dhlwses-siderwnei plenei xeskatizei kanei sex me ton suzygo k ola auta sthn exeftelistikh timh tou misthou mias allodaphs!apokleistika sthn kupriakh agora k mono! parte kosme!sory parasyrthika alla edw plhrwsa 20 lires thn wra gia na dextei kamia na mou katharisei. goodluck!

    ReplyDelete
  12. Ρε μάνα, ξέχασες τη συσκευή αυτόματου ξεσκονίσματος "μ'ένα φύσηγμα"... μισώ ξεσκόνισμα! Μισώ!!

    ReplyDelete