Thursday 25 March 2010

Και μετά;

Την ώρα που έψαχνα μετρητά να πληρώσω το αυτοκόλλητα που πήρα της κόρης Α, έπιασα αφηρημένη ένα DVD από το κάτω ράφι. Μέχρι η κυρία να κάνει τη σούμα άρχισα να διαβάζω την περίληψη από πίσω. Η Ρασιντά είναι ευτυχισμένη που παντρεύτηκε τον Ραούν. Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο. Μοναδικό σύννεφο στο γάμο τους το γεγονός ότι ο Ραούν δεν αντέχει την καλύτερη φίλη της Ρασιντά τη Σόνια. Εκείνη για να κάνει τη φίλη της ευτυχισμένη, του τηλεφωνεί μια μέρα για να βρεθούν και ο Ραούν πηγαίνει στη συνάντηση παίρνοντας μαζί του το όπλο του…
Γέλασα καμπόσο όταν το διάβασα και έκανα πλάκα ότι θα το αγοράσω να δω για ποιο λόγο ο Ραούν σε μια κοινωνική συνάντηση πηγαίνει με το όπλο του. Αστεία αστεία όμως η ταινία μου κόλλησε και σκέφτομαι τι στο καλό ήθελε το όπλο μαζί του.
Μπόλιγουντ δεν βλέπω, έπαθα overdose όταν μετά από ένα χωρισμό, για καμπόσες νύχτες το έριξα στο κλάμα και τις ταινίες. Νύχτες ολόκληρες έκλαιγα, μετά έβλεπα ταινίες και μετά πήγαινα στο campus για να του στείλω email. Μιλούμε μεγάλα email, αν τα έβαζα μαζί, θα μου έβγαινε διατριβή. Τέλοσπαντων. Ξεπέρασα το χωρισμό, ξεπέρασα και το Μπόλιγουντ.
Να πάω να δώσω τώρα 15 ευρώ για να αγοράσω το DVD δεν είναι καν επιλογή. Τον τίτλο δεν τον συγκράτησα για να κάνω ένα search στο ίντερνετ, σιγά να μην το έχει δει κανένα γνωστός για να μου πει, επομένως με την απορία θα μείνω.

Και μετά; Και μετά τι έγινε; Την σκότωσε; Κατά βάθος τη γούσταρε, σκότωσε τη γυναίκα του και έμεινε με την γκόμενα; Έπεισε την γκόμενα να κάνουν τρίο; Και γιατί στο
cover είχε φωτογραφία μια γυναίκα με δύο άντρες και όχι δύο γυναίκες με ένα άντρα; Ούφ.

7 comments:

  1. μα και συ ,θα μείνουμε με την απορία.τη σκότωσε ή όχι;

    ReplyDelete
  2. εγώ δεν είδα ποττέ μου μπόλλιγουντ
    πέτε μου τες πιο καλές να το κοιτάξω

    ReplyDelete
  3. Εγώ ψηφίζω το τρίο αλλά γενικά εγώ είμαι αλλού γι αλλού τελευταία! :Ρ

    ReplyDelete
  4. Έπρεπε να το παρεις ρε Μάνα και χαλάλιν τα 16 γιούρος...

    ReplyDelete
  5. I love Bollywood:-) alla enna meinoumen me thn aporia. Egw nomizw emeine me thn gynaika tou. Ta Bollywood en panta politically correct:-)

    ReplyDelete
  6. Το όπλο ήταν undercover δονητής τζιαι έζησαν τζιαι οι 3 τους μιαν ανεπανάληπτη παρτούζα. Μετά εκοψεν τους ο φίλος της Σόνιας που εβάσταν καλάσνικοφ τζιαι έπαιξεν τους τζιαι τους 3. Ο δονητής επέζησε.
    Bollywood τζιαι πελλάρες...

    ReplyDelete
  7. μα πόσο δεν την άντεχε;! και με ποιο τρόπο θα έκανε ευτυχισμένη τη φίλη της η Ρασιντά; αααααα τωρά εκατάλαβα, εν η Σόνια που του ζήτησε να συναντηθούν... μόνοι τους χωρίς τη Ρασιντά;! άτακτη Σόνια!!!

    ReplyDelete