Monday 9 May 2011

Τα γαλάζια σου γράμματα...

Αντέξετε δύο βδομάδες μας έμειναν μέχρι τις εκλογές. Μετά το blog θα συνεχίσει το κοινωνικό του έργο και θα πέσει με τα μούτρα στις έρευνες.

Αφήνω τα billboards κατά μέρος, αφού πρώτα καλωσορίσουμε την είσοδο του Ανδρέα Πιτσιλίδη. At last, ένα οικείο πρόσωπο στους δρόμους. Πιάνουμε την κουβέντα πρωί πρωί, τα λέμε, μια χαρά.

Στο email μου βρήκα ένα μήνυμα από τον Μιχάλη Βασιλείου. Μην ρωτάτε ποιος είναι δεν ξέρω να σας απαντήσω. Τώρα που βρήκε το email μου, ας μην το ψάχνουμε το θέμα. Το βρήκε όμως και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει για το τι στοχεύει να κάνει.



Λες και με νοιάζει. Λες και υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω κάποιον επειδή μου έστειλε ένα email. Στην αρχή σκέφτηκα να του απαντήσω να τον ενημερώσω κι εγώ για τους στόχους μου. Θα πάρω το μικρουλάκι για εμβόλιο, θα αγοράσω φρούτα να κάνω μαρμελάδα, θα τελειώσω ένα πρότζεκτ στη δουλειά, θα μιλήσω με το διευθυντή.

Τέσπα. Και επειδή τα λόγια είναι φτώχεια here we are.


Μούμπλε μούμπλε. Να τον ψηφίσω επειδή έκανε 4 χρόνια πρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ ή γιατί νυμφέυτηκε τη Σοφία και απέκτησαν δύο παιδιά; Επειδή στις προηγούμενες εκλογές έπιασε 5,000 ψήφους ή επειδή έχει φροντιστήριο;

Προβάλλοντας αυτά τα πράγματα στο βιογραφικό του, περιμένει ότι θα πείσει πολλούς να τον ψηφίσουν; Νομίζω ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν κατάλαβαν ότι χεστήκαμε αν είναι παντρεμένοι, αν είναι κομματόσκυλα, αν έχουν σπουδάσει. Θέλουμε να δούμε τι έχουν κάνει για να αξίζουν την ψήφο μας.

Κα θα επαναλάβω. Όταν κάποιος πονεί τα δόντια του πάει στον οδοντογιατρό, όταν θέλει καναπέ πάει σε ένα κατάστημα με έπιπλα. Και όταν θέλει να κάμει καμπάνια πάει σε ένα ειδικό. Υπάρχουν επαγγελματίες επικοινωνιολόγοι, διαφημιστές, ειδικοί.

Απ και συστημένο το γράμμα. ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟΜΟΔΟΤΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ; Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη στέλνουν γράμματα; Έλεος πιον.

Αμ το άλλο. Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα είναι επιστήμη. Τι διαβάζουμε τα ματάκια μου πρωί πρωί; Δηλαδή αν εκλεγεί ο Μιχάλης Βασιλείου θα κλείσει το φροντιστήριο; Ή μήπως δεν κάνουν για την πολιτική όσοι δεν έχουν σπουδάσει; Αχ και βαχ.

11 comments:

  1. Εγώ θα πρότεινα να συνεργαστεί με τον άλλο το Μιχάλη (τον michalis.com ντε) και να βγουν ντουέτο στα billboards με το σλόγκαν "η επιστήμη της πολιτικής είναι αλλιώς"

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα Μάνα! Μα ψηφίζεις στην Λεμεσό?

    Εγώ οτι πέσει στα χέρια μου εν το διαβάζω καν..πάει απευθείας στον κάλαθο. Ούτε που περιέργεια εν το ανοίω για να δώ τι λαλεί..better to not know!

    ReplyDelete
  3. Καταγγελία στην Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Και ας ελπίσουμε να τους τραβήξει λίγο το αυτί. Μόνο έτσι ίσως καταλάβουν αυτοί.

    ReplyDelete
  4. Invictus η πρότασή σου φέρνει πιο κοντά Λεμεσό και Λευκωσία....

    Ράνια όχι ψηφίζω Λευκωσία, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχει καμία σημασία για τους υποψηφίους. απλά τη δουλειά τους να κάμνουν.

    Bestman έκανα καταγγελία πριν κάτι χρόνια και ακόμη να γίνει τίποτα.

    ReplyDelete
  5. @bestman: file, endexomenws thn Mana na thn edwke mesa kanenas gnwstos ths dioti kykoforoun listes stis opoies symplhrwneis onomata thlefwna email, opote mallon touto apopoiei tous kapws.

    Epishs thx Mana g to wraio post sou, pragmatika htan san to xapi, pehenne me to 3ypnhma !

    ReplyDelete
  6. Έν όντως τραγικόν τούντο γράμμαν. Εγιώ το σςειρόττερον προσόν που άκουσα που βουλευτήν είναι "ο πατέρας μου είναι ιερέας."

    ReplyDelete
  7. Πιτσιλλίδηςςςςςςςςςςςςςς, εκόλλησα τζιαμέ, γελώ που τα εχτές που τον είδα πάλε (πρέπει να τσιακκάρω αν εν όντως η ίδια γραβάτα με την τελευταία φορά) σε αφίσα!

    ReplyDelete
  8. Telika oi kiniseis aftou tou ipopsifiou tha meinoun stin istoria, afou kai go asxolithika me ta proeklogika tou sto diko mou blog. Telika thelei poli na eklegei o athropos:)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Το συστημένο γράμμα το λες και ένδειξη ρομαντισμού. Θα μπορούσε να στο είχε στείλει και με περιστέρι ως σύμβολο πανανθρώπινης ειρήνης και λευτεριάς στην Κύπρο μας. Ή θα μπορούσε να στο στείλει μέσα σε τσαντάκι λουί Βιττόν για να κάνει εντύπωση...

    ReplyDelete
  11. Χαχα ο τύπος πρέπει να είναι τζει που απελπισμένος: APOTINEDRA

    ReplyDelete