Thursday 25 July 2013

Οι σχέσεις της ζωής μου


 Γνωριστήκαμε (νούμερο 1) όταν σπούδαζα και ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Εγώ ήμουν κάπως διστακτική στην αρχή, η αλήθεια να λέγεται. Μου πήρε καιρό να τον μάθω, να δω πως λειτουργεί. Νύχτες ολόκληρες ξαγρύπνησα, χωρίς να έχω ιδέα τι να κάνω. Δεν ήταν εύκολο. Καταφέραμε όμως να δημιουργήσουμε μια σχέση δυνατή.

Μαζί του έμαθα πολλά πράγματα, πράγματα που δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν. Μου άνοιξε παράθυρο σε ένα νέο κόσμο, μαζί του έγινα άλλος άνθρωπος. Οι φίλοι μου, μου έλεγαν ότι απομακρυνόμουνα από κοντά τους και ότι περνούσα τον περισσότερο καιρό μαζί του. Δεν ξέρω, ίσως και να ήταν έτσι τα πράγματα. Για να δουλέψει όμως μια σχέση, πρέπει να έχει το χρόνο της.

Χωρίσαμε σε κάποια φάση. Επέστρεψα πίσω βρήκα δουλειά. Νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και νέα σχέση (νούμερο 2). Πιο δυνατή, πιο επικοινωνιακή και μεγαλύτερη. Σαφώς μεγαλύτερη. Εμ μα όπως και να το κάνουμε size does matter.

Μαζί του γρήγορα ξεχώρισα. Καταντήσαμε αυτοκόλλητοι. Το τι περάσαμε μαζί δεν περιγράφεται. Νυχτέρια μέχρι τα ξημερώματα στη δουλειά, ολόκληρα απογεύματα αμπελοφιλοσοφίας, Στις ξεχωριστές διακοπές που κάναμε μου έλειπε. Ωραίες και ανέμελες εποχές.

Και αυτή η σχέση όπως τελείωσε. Πειραματίστηκα αρκετά. Πότε έτσι, πότε αλλιώς. Πότε μόνη, πότε με παρέα, πότε με σχέση (νούμερο 3). Περιστασιακά πράγματα όμως. Ό,τι κάτσει και αν κάτσει. Ορισμένες φορές που σκέφτομαι τούτη την περίοδο, συλλογίζομαι πως δεν συμπεριφέρθηκα σωστά. Δεν δόθηκα ολόψυχα σε κάτι. Αντίθετα, με έλκυσε η εμφάνιση και το ότι ήταν κάτι νέο.

Μετά ήρθε άλλη σχέση στη ζωή μου (νούμερο 4). Είχα χάσει όμως τον ενθουσιασμό μου. Ήταν γενικά μια περίεργη περίοδος. Καμπόση δουλειά, καμπόσο πήγαινε έλα, καμπόσες έξοδοι με τη γυναικοπαρέα. Αλωνίζαμε τα κλαμπ και τα μπαράκια από τη μια άκρη της Κύπρου στην άλλη. Με νοσταλγία θυμάμαι, ηλιοβασιλέματα στο Paradise στον Πωμό. Που διάθεση να κάτσω σπίτι. Παρόλα αυτά, ήταν μια καλή σχέση. Μια επικοδομητική σχέση, θα έλεγα.

Ώσπου πέρασα στην επόμενη (νούμερο 5), όταν κατάλαβα πως έφτασε η στιγμή να κατασταλάξω. Για να μην πολυλογώ ήταν αυτό που έψαχνα. Μου έκανε όλα τα χατίρια, όλες τις ιδιοτροπίες, όλες τις χάρες σε χρόνο μηδενικό. Με έμαθε από την καλή και από την ανάποδη. Έφτανε να σκεφτώ κάτι και το επεξεργαζόταν στο δευτερόλεπτο.

Είχαμε βεβαίως και τα κάτω μας. Τα συγχώρεσα όμως όλα. Με βοήθησε απίστευτα. Ήταν πάντα εκεί για μένα. Ανέχτηκε κάθε απαίτηση που είχα. Ακόμη και μια παράλληλη σχέση (νούμερο 6). Χωρίς να πει τίποτα. Μεταξύ τους γνωρίστηκαν και τα πήγαιναν καλά. Όπως στάθηκε για μένα, στάθηκε και για την παράλληλη σχέση.

Σε κάποια φάση το ένιωσα πως δεν τραβούσε άλλο. Κουράστηκε, γέρασε δεν ξέρω και εγώ τι. Η αλήθεια είναι πως η παράλληλη σχέση γινόταν όλο και πιο απαραίτητη.Αραιώναμε σιγά σιγά. Εκεί που άλλοτε ήμουν μαζί του ώρες ολόκληρες, περνούσαν μέρες χωρίς καν να τον δω. Δεν είχα σκοπό να εγκαταλείψω όμως. Εγκατέλειψε όμως εκείνος τα εγκόσμια. Θα τον σκέφτομαι για πάντα.

Προβληματίστηκα αρκετά. Η παράλληλη σχέση μετρούσε στη ζωή μου δύο με τρία χρόνια. Περνούμε καλά, δεν λέω, όμως δεν ήταν αρκετό. Ήθελα και κάτι άλλο. Έτσι, ήταν φυσική κατάληξη να έρθει στη ζωή μου νέα σχέση (νούμερο 7).

Περνούμε καλά δεν έχω παράπονο. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη ιδιαίτερα. Εντάξει, θα περάσουμε.

Στο κάτω κάτω σχέσεις είναι. Ξεκινούν, ανθίζουν και μετά σβήνουν. Κύκλος είναι, που δεν τελειώνει. Το θέμα και οι δύο να περνούν καλά, να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση.


Υγ 1. Βάζω και φωτογραφίες για να ενημερωθείτε για τις σχέσεις της ζωής μου.

Υγ 2. Την έμπνευση τη δανείστηκα από τον Παννίκο.


Υγ 3. Προβλέπω ότι ο επόμενος που θα πάρει σκυτάλη θα γράψει για τον έρωτα με το ψυγείο ή το πλυντήριο των πιάτων


1. 


2.

3.



 4.


5. 




6. 

7. 

22 comments:

  1. ok u got me!
    εθκιάβασα ως το 7 για να ψυλιαστώ ότι κάτι πάει "λάθος"...

    για να καταλάβεις εστενοχωρήθηκα για το 6 τζι είπα κρίμας το παιδί

    κατά τα άλλα... εν πρόκειται να κατασταλάξεις ποττέ με κάποιον σε τούντον τομέα

    ReplyDelete
    Replies
    1. same.

      τζι εσκέφτουμουν πόσο πασσέ κομποζέ θα ήμουν που ήθελα να σχολιάσω το ότι ανέχετουν την παράλληλη σχέση, biach

      ακόμα και το "Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη ιδιαίτερα" θεώρησα ότι είναι τα βρωμόλογα που εξιτάρουν το κτηνό...

      Delete
  2. Περιττό να πω ότι ενόμισα ότι το ipad εν ο Μοτορτζής και μάλιστα είπα είδες η φιλενάδα μου που τα βγάζει όλα φόρα παρτίδα και δεν κωλώνει;
    Μετά δεν θέλεις να ξέρεις τι είπα.

    ReplyDelete
  3. "Μου πήρε καιρό να τον μάθω, να δω πως λειτουργεί."
    Ακριβώς εδώ ψιλιάστικα ότι δεν μιλάς για άνδρα. Διότι η λειτουργία τους μία είναι και αποκλείεται να μην το είχες καταλάβει νωρίς.

    Σε αυτές τις σχέσεις που περιγράφεις είμαι άπιστη και ασταθής και δεν τις φροντίζω καθόλου.

    ReplyDelete
  4. ωραίο ποστ, να γράψω τζαι τα δικά μου λαλείς;; ετέλειωσα μια σχολή για την οποία το κομπιούτερ ήταν απαραίτητο, σε μιαν εποχή (μα πόσο χρονών είμαι τελοσπάντων;!) που το λάπτοπ ήταν πολυτελής πολυτέλεια οπότε για όλους η μόνιμη γκρίνια στα πολύωρα κενά μεταξύ μαθημάτων ήταν το "μα πως περιμένουν να προλαβαίνουμε τις εργασίες, δεν μπορούμε όλοι να αγοράσουμε λάπτοπ". ενώ σήμερα μπλα μπλα μπλα γκρρρ γκρρρ γκρρρ κλπ κλπ :-))

    ReplyDelete
  5. Χα χαχα ρε Neerie. Η αλήθκεια είναι το νούμερο 6 θα δυσκολευτώ πολλά να το αποχωριστώ. θα είναι μεγάλο το τραύμα.

    Brenda δεν έπεσες πολλά έξω το iPad ήταν δώρο από το Μοτορτζή. Τζαι μόλις μου το έδωκε του θύμωσα ότι σπαταλεί τα λεφτά του χα χα χα σε ακριβά δώρα. Αλλά ήταν ειλικρινά που τα καλύτερα δώρα ever.

    Ω ναι Κολόνα, η λειτουργία τους είναι σχετικά εύκολη. το maintenance έχει δυσκολίες :))

    Go for it Ουφ, περιμένουμε ποστ. Σκέψου μόνο πως το κινητό μας έχει πολλαπλάσια μνήμη από τους υπολογιστές τύπου νούμερο 2.

    ReplyDelete
  6. χα χα χα χα! Στη φάση που έγραψες ότι ανέκτηκε την παράλληλη σχέση άρχισα να νευριάζω(το ομολογώ)... Άντε, καλή συνέχεια με τις σχέσεις της ζωής σου. What's next??

    ReplyDelete
    Replies
    1. μα αφού την ανεχόταν την παράλληλη σχέση. δέχτηκε να του εγκαταστήσω το iTunes για να κάμνει sync :)))

      το επόμενο είναι ένα Macbook αλλά ούτε ως τη Δευτέρα Παρουσία αποκλείεται να μαζέψω λεφτά να το πάρω.

      Delete
    2. Να σε παρακαλέσω να μην αγοράσεις ποτέ μακμπουκ;;
      Είμαι παθούσα και έχω να σου εξιστορήσω σκηνές απείρου κάλλους αν θες να σε πεισω.

      Delete
  7. Περίμενα ότι θα είχες φωτογραφίες σκύλων.

    Ωραίο! Μας ξεγέλασες ;-)

    Τώρα δηλαδή θα πρέπει να γράψω το "Η Νεράιδα και ο άππαρος ( σιδερώματος )" ;

    ReplyDelete
  8. χαχαχαχαχαχα! Είπα και εγώ!

    ReplyDelete
  9. Eimaste oloi texnololagnoi telika :)

    High five Mana!

    ReplyDelete
  10. Μετά το 4 είπα λαλεί για αυτοκίνητα, αποκλείετε ναν για γκόμενους, μετά το 6 είπα εν για κινητά, εν μπορείς να πεις εκόντεψα νάκκον έννεν;

    ReplyDelete
  11. Neraida θα ήταν πιο εύκολο νομίζω να εγκαταλείψω γκόμενο παρά σκύλο. Προετοιμαστείτε για ποστ με τίτλο Ο Λεβέντης έγινε πατέρας.

    Καλωσόρισες Margarita Niki στο μπλογκ μου.

    Πανίκκο μου είμαστε αλλά οι περισσότεροι δεν το αναγνωρίζουμε. Παραδέχομαι πάντως ότι βάλλω το iPad δίπλα μου όταν τζοιμούμαι ώστε αν γίνει κάτι να είναι το πρώτο πράμα που θα αρπάξω να πεταχτώ έξω που το σπίτι!

    Marco να ευχηθώ καλή επιστροφή ή θα εξαφανιστείς πάλι;

    ReplyDelete
  12. Για την σχέση 1 δηλώνω ενθουσιασμό! Με την φωτο 2 ειχαμε το ιδια εικόνα για ντεσκτοπ την καταραμένη εκεινη εποχη που ειχα ενα hp desktop....

    Προχτες εσκεφτουμουν οτι το iPhone μου εν 3 χρονων τζαι το Μακμπουκ 4 αρα πρεπει να προχωρησω συντομα σε μια νέα σχέση το 2014...

    ReplyDelete
  13. Ήμουν έτοιμη να τσακωθώ μαζί σου.Πώς και δεν ήμουν ενημερωμένη; Προς το τέλος αγχώθηκα. Αλλά τελικά... σε ξέρω, είσαι ο Άη Βασίλης.Κι εγώ σε ξέρω,είσαι η Χριστίνα!

    ReplyDelete
  14. Ου εδιάβασα πρώτα τον Αντίχριστο (και το σχόλιο σου) οπότε ήξερα που την αρκή για ποιο πράμα εμίλας και εχάλασε μου το σασπένς! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρας ηταν άλλο πράμα τζείνος ο Μακ. Τρέμω τη στιγμή που θα χρειαστώ άλλο iPad. Πολλά λεφτά τα γέρημα, όχι ότι δεν το αξίζει.

      Ανώνυμε εννοώ Χριστίνα, νομίζω κατάλαβα ποια είσαι. Θωμά;

      Ου ρε Joy έχασες όλο το σασπένς για αυτό τζαι ο 666 έχασε το σχόλιο σου :))

      Delete
  15. Έτσι είναι. Σχέσεις, τεχνολογία. Κάμνουν το κύκλο τους και we just learn to move on.

    p.s. όταν το εθκιέβαζα i was gutted γιατί εσκέφτουνου "μα άδε, άδε η μάνα, σχέσεις που είσσιε". στο τέλος τα εκατάλαβα ούλα. :P

    ReplyDelete
  16. Εκατάλαβα το που την αρχή. Αφού είπες μου ήσουν παρθένα όταν σε γνώρισα. Τί εννοείς επερίπεζες με;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λουκρεζία μα εν τζαι να τα λαλούμε ούλλα δημοσίως :)))

      Ktino εννοώ ότι τζείνο το κότσινο πάνω στα σεντόνια την πρώτη νύχτα του γάμου ήταν τσέπαπ.

      Delete