Tuesday 24 September 2013

Χαρούμενα δάκρυα βροχή



Η συνέντευξη ξεκίνησε καλά. Ώσπου στο τέλος ανακάλυψα ότι πρέπει να ποστάρω τραγούδι του Σάκη… Το δίλλημα μεγάλο. Αλλά παρά να πέφτουν τα δάκρυα βροχή, έστω και χαρούμενα, η πρόταση της Joy Tears γίνεται δεκτή. Μετά από αυτό θα κάνω 40 μετάνοιες και θα ακούσω 85 φορές συνεχόμενο το Humanoid για να εξιλεωθώ. Πρέπει να ομολογήσω πως προβληματίστηκα με τις ερωτήσεις γιατί δεν ήθελα να ρωτήσω τα τετριμμένα. Νομίζω πως έβγαλα ερωτήσεις για να μάθουμε πράγματα για την Joy που δεν γνωρίζαμε.
Στο τεστ όμως my dear έκαμες λάθη. Την επόμενη φορά παρακαλώ να είσαι πιο διαβασμένη και πιο σοβαρή (έτσι λέει η δασκάλα στο πρωτάκι μου). Λεσβία γιαγιά ο Πάνικ, νέες τάσεις στην εκπαίδευση η Brenda. Άσε που υπολόγισες ότι είναι ο Ινβίκτους, επομένως δεν μετρά η απάντηση…


Πως άλλαξε το περιεχόμενο των αναρτήσεων σου από τότε που σε διαβάζει ο Ψηλός;
Πριν βρω τον ψηλό κ’ όμορφο (TnH) (ο Ψηλός σκέτο εν της Light blue, μεν συγχυστούμε!) έγραφα για τα δράματα της προηγούμενης σχέσης. Τωρά εν γράφω διότι απλά εν σκέφτουμαι δράματα! Όμως εν τζιαι δκιαβάζει με, έτο εδκιάβασε τα ούλλα μαζί όταν του το είπα τζιαι μετά εν εξανασχολήθηκε!


Έχεις γράψει ότι δεν μπορείς να διανοηθείς ότι θα σε απατήσουν. Πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρη για κάτι που δεν περνά από το χέρι σου, αλλά αφορά κάποιον άλλο;
Μα είπα έτσι πράμα; Εν θυμούμαι καν πότε και σε ποιο πλαίσιο το είπα, φαντάζομαι όμως ότι εννοούσα ότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα με απατήσουν, όχι επειδή μπορώ να ελέγξω 100% αν ο άλλος θα με απατήσει αλλά επειδή δεν αντέχω στην ιδέα ότι θα μου τύχει. Σίουρα εν μπορώ να εμποδίσω τον άλλον να το κάμει (αλλά κατίσιη του αν το κάμει!) :Ρ. Εν θέμα που σηκώνει φυσικά πολλή συζήτηση όπως π.χ. τι εν η απιστία ακριβώς (το φλερτ εν απιστία, το φιλί;)

Κάνε κατάλογο των sex toys που έχετε στην ντουλάπα σας. Όπως βλέπεις δεν ρωτώ αν έχεις.
Μα πώς είσαι τόσο σίγουρη (όπως είμαι κι εγώ σίγουρη ότι είσαι γυναίκα) ότι έχω sex toys? Η αλήθκεια είναι ότι έχω διάφορες πελλάρες κυρίως που το hens party μου πριν το γάμο….έχουμε δονητή (μεν ρωτάς μοντέλο, εν ξέρω), χειροπέδες, ποτζείνο που κλείεις τα μάθκια, κάπου είχα ένα μαστίγιο νομίζω αλλά εν το εχρησιμοποιήσαμε ποττέ και εννοείται εσώρουχα, ζαρτιέρες κτλ. Τίποτε το πολλά εξτρίμ!

Από ότι έχω καταλάβει εργάζεσαι στη δημόσια υπηρεσία. Αν υπάρχει κύμα απολύσεων και είσαι μέσα, ποια θα είναι τα επόμενα σου βήματα;
Δεν εργάζομαι στη δημόσια υπηρεσία, είμαι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Δεν είναι το ίδιο αν και τα ίδια μέτρα πιάνουν μας κι εμάς. Μα τι εννοείς τι θα κάμω; Ό,τι κάμνει ούλλος ο κόσμος. Αν με απολύσουν (αμφιβάλλω το όμως) θα με πιάσει πρώτα μια μικρή κρίση αλλά μετά θα επανέλθω και θα κάμω τα αδύνατα δυνατά να έβρω άλλη δουλειά, όι επειδή εν θα μου άρεσκε να είμαι σπίτι αλλά το τζόκερ μας εν εκέρδισε προχτές! Σίουρα εν θα έφευκα για το εξωτερικό ή τελοσπάντων θα ήταν η τελευταία μου λύση!
  
Επειδή δεν μπορώ να σιγουρευτώ αν ξέρεις να μαγειρεύεις περιέγραψε μια καταστροφή σου στην κουζίνα.
Μπορώ να μαγειρέψω αν και εν έκαμα ποττέ φαγιά όπως το κολοκάσι, τα μακαρόνια του φούρνου, μπάμιες κτλ. Είμαι σίουρη ότι αν έχω μια συνταγή μπροστά μου, θα φκει κάτι που θα τρώεται! Μεγάλη καταστροφή στην κουζίνα εν είχα ποττέ (εκτός μια φορά που εκόλλησα το ρύζι) γι αυτό γίνεται να σου πω μιαν καταστροφή του TnH; Εν με κόφτει αν δεν γίνεται, εγώ θα την πω! Ο TnH αρέσκει του πολλά να ανακατώνεται με τη ζαχαροπλαστική. Μια φορά είπε μου θα μου κάμει black forest. Εν ξέρω αν ξέρεις πώς γίνεται, εν ένα γλυκό με πολλή φασαρία διότι κάμνεις παντεσπάνια, κόφκεις τα, κάμεις διαφορετικές γεμίσεις για κάθε στρώμα και στο τέλος πρέπει να το συναρμολογήσεις και να το στρώσεις με φρέσκια κρέμα. Έκαμε ούλλα τα στάδια, εσυναρμολόγησε το κι έμεινε απλά να κτυπήσει λλίο στο μίξερ την φρέσκα κρέμα για να πήξει λλίο και να την απλώσει. Ε, δεν του έφκαινε! Έκοφκε του, ήταν νερουλή, επήε κι εγόρασε δεύτερη κρέμα και μετά τρίτη κρέμα (άλλου είδους) και πάλε εν έφκαινε. Εσπάσαν τα νεύρα του, έπιασε το γλύκισμα ολόκληρο, επέταξε το στα σκουπίδκια (!) κι εκατέβασε τα και κάτω να μεν το θωρεί μες την κουζίνα. Εγώ τούτα ούλλα εν τα ήξερα φυσικά, ήρτα απόγευμα που τη δουλειά κουρτισμένη για black forest και εν ήβρα τίποτε, ούτε καν τα ίχνη του!

Αν και δηλώνεις πως δεν εγκυμονείς πόσο έτοιμη είσαι να γίνει μητέρα;
Είμαι έτοιμη. ΤΩΡΑ. ΑΜΕΣΑ. ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΤΕΣ. Εκάλυψα σε;

Ετοιμάσου να σε στείλω, με την επόμενη ερώτηση. Παρακολουθείς τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή; Ποια είναι η γνώμη σου για τον πόλεμο στη Συρία;
Εν μπορώ να πω ότι παρακολουθώ κάθε μέρα όλες τις εξελίξεις και επίσης εν μου αρέσκει να σχολιάζω στο μπλογκ αλλά η γνώμη μου είναι ότι Αμερικάνοι, Ρώσοι κι Ευρωπαίοι να μεν ανακατώνουνται για να φέρουν μισιήμου την ειρήνη ενώ απλώς θέλουν τον έλεγχο της περιοχής!

Έλα να δούμε πόσο συχνά κάμνεις επισκέψεις στα άλλα μπλογκ; Συμπλήρωσε το όνομα μπλόγκερ που λείπει:

Η αλήθκεια είναι ότι έκοψα λλίο πίσω που τα μπλογκς…

Η λεσβία γιαγιά ρίχνει στα τάρταρα τη λίμπιντο του Αντίχριστου; Πανικ; (εν ηξέρω!)                 

Η Μάνα με την Αχάπαρη είναι συμπεθέρες.

Ο άντρας της Κολόνας   βάζει μπρος τη χούβερ για να καλοπιάσει σεξουαλικά την καλή του ή απλά έτσι θα ήθελε η ίδια να πιστεύει.

Από τον  Ινβίκτους (υπολογίζω) μάθαμε ότι στην Γκάνα περπατούν χιλιόμετρα για να φορτίσουν το κινητό τους.

Οι νέες τάσεις στην εκπαίδευση όπως τις ανάλυσε η nekatomeni (έγραψε ένα ποστ για την εκπαίδευση αλλά μπορεί να έσιει τζι άλλους που ασχοληθήκαν όπως η Μάνα!).

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μπλόγκερς; Ποιου είδους αναρτήσεις απολαμβάνεις να διαβάζεις περισσότερο; 
Ου, δκιαβάζω πολλούς αλλά θα προσπαθήσω να περιοριστώ σε 5! Παρόλο που σε αρκετά εν συμφωνούμε απολαμβάνω τον Αντίχριστο! Η Πρασινάδα εν σταθερή αξία, η Αχάπαρη με τες ιστορίες της πεθεράς κυρίως, ο Panic Joyglow (ό,τι γράφει φύρνει με), η Beatrix και οι περιπέτειες της…
  
Τι είναι αυτό που σε φοβίζει περισσότερο; Πως ξορκίζεις τους φόβους σου;
Φοβίζει με ότι θα χάσω τους ανθρώπους μου μια μέρα που την ζωή μου. Ότι θα έχουν κάποιο ατύχημα, ότι θα πάθουν κάποια αρρώστια, ακόμα κι αν θα φύγουν επειδή είναι γιαγιάδες και παππούδες που απλώς ήρτε η ώρα τους. Πώς να ξορκίσω τούτο τον φόβο; Εν αδύνατον. Έτο απλά κρύφω τζιαμέ και προσπαθώ να είμαι λογική (και να μεν σκέφτουμαι ούφου Θεέ μου γίνεται να σταματήσω το χρόνο;)

Ποιο τραγούδι θέλεις να ανεβάσω μαζί με τις απαντήσεις σου; Και γιατί.
Μετά την προηγούμενη απάντηση, ήρτε μου ένα τραγούδι του Σάκηηηη που μου αρέσκει πάντα, το «Το χρόνο σταματάω». Όι να μεν το ανεβάσεις α!!!


6 comments:

  1. Eζήσαμε να δούμε τζαι Σάκη στο μπλογκ σου ρε Μάνα!

    Τελικά εφκαλες μερικά λαβράκια για την Τζόι! :)

    ReplyDelete
  2. Ηταν που τες πιο ωραίες συνεντεύξεις τούτη!
    Ατε συμπεθερά μετά το Σάκη να μας βάλεις τζιαι Πάολα. Ούτως ή άλλως εν βλέπω video :p

    ReplyDelete
  3. Μάνα μήπως να εγίνεσουν δημοσιογράφος??? έσιεις το μάνα μου έσιεις το!!!
    Μα γιατι σνομπάρετε ένα τον απόλυτο? Σάκης Θεός!!!δε εντ.

    ReplyDelete
  4. Χαχαχχχαχαχχαχα Σααααάκηηηηηη!!! Απόλαυσα τις ερωτήσεις πολλά!!!

    ReplyDelete
  5. "Εν ξέρω αν ξέρεις πώς γίνεται, εν ένα γλυκό με πολλή φασαρία διότι κάμνεις παντεσπάνια, κόφκεις τα, κάμεις διαφορετικές γεμίσεις για κάθε στρώμα και στο τέλος πρέπει να το συναρμολογήσεις και να το στρώσεις με φρέσκια κρέμα."

    Ξέρει καλο εν ξέρει! Αφού εν έτσι που κράτησε τελικά τον Μοτορτζη. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μόνο που τούτη την ερώτηση έπρεπε να καταλάβω ότι εν η Μάνα!!

      Delete