Monday 30 September 2013

Ερωτικά τρίγωνα και απαγωγές



Σήμερα θα ασχοληθώ με την κυπριακή τηλεόραση. Να το πω από την αρχή ότι δεν βλέπω κυπριακή τηλεόραση. Εντάξει, κάθομαι τη νύχτα να δω ειδήσεις, όσες προλάβω, αφού 8.20 πάνε τα κορίτσια για ύπνο αλλά ως εκεί.

Παρόλα αυτά είδα το τρέιλερ δύο κυπριακών σειρών, οι οποίες φιλοδοξούν τάχα μου να βραβευτούν με Emmy επειδή είναι υπερπαραγωγές. Βεβαίως, μόνοι τους οι ηθοποιοί και τα κανάλια που τις παίζουν τα λένε αυτά. Αν πω, δηλαδή ότι είμαι η πιο όμορφη, η ο πιο νοικοκυρά στη γειτονιά μου, δεν σημαίνει ότι είμαι.

Στο Όνειρο Ήταν άντεξα και είδα πέντε λεπτά. Την έκλεισα την τηλεόραση και επέστρεψα στο tablet μου. Κόρη πλουσίων πέφτει θύμα απαγωγής, την κρατούν έγκλειστη σε ένα υπόγειο καμπόσα χρόνια και στη συνέχεια θέλει πίσω τη ζωή της και να εκδικηθεί….

Μάαααααααααααλιστα. Παρόμοιες υποθέσεις είχαμε πολλές τα τελευταία χρόνια. Να θυμίσω τη Νατάσα Κάμπους στην Αυστρία, τις τρεις κοπέλες στο Κλίβελαντ, την κοπέλα επίσης στην Αυστρία που είχε και τρία παιδιά με τον απαγωγέα –βιαστή πατέρα της, υπόθεση στη Νορβηγία κτλ κτλ.

Όλες κοπέλες της διπλανής πόρτας. Μόνο στην Κύπρο το θύμα είναι γόνος πλούσιας οικογένειες. Επίσης, όλες προσπαθούν με νύχια και με δόντια να επανέλθουν. Αν επανέλθουν ποτέ λένε ειδικοί. Στο Όνειρο Ήταν επανέρχεται και θέλει και εκδίκηση…Και όχι μόνο θέλει εκδίκηση αλλά βρίσκεται μπλεγμένη σε ερωτικό τρίγωνο. Έλυσε όλα της τα προβλήματα και τα παλικάρια σφάζονται στα πόδια της.

Ένα πράμα δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν υπάρχει ένα άτομο ανάμεσα στους σεναριογράφους, που να διαβάζει, που να μπορεί να κάνει έρευνα; Θέλεις να γράψεις κύριος για κάτι που δεν ξέρεις, διάβασε, μάθε. Δύσκολο είναι;

Και άντε. Το ξεπερνούμε. Πώς να ξεπεράσεις όμως τη σειρά Μπρούσκος; Αυτή δεν ξέρω πότε άρχισε. Διαβάζω στα περιοδικά πως πρόκειται για ερωτικό τρίγωνο με φόντο επιχείρηση κρασιού.

Μου έρχεται στο νου παρτούζα μέσα σε πατημένα σταφύλια έτοιμα να γίνουν κρασί. Το προσπερνώ.

Πρώτα θα δούμε αυτή τη φωτογραφία, είναι οι πρωταγωνιστές του τριγώνου.


Όπου για να σας διαφωτίσω η κοπέλα πρόκειται να παντρευτεί τον τύπο στα αριστερά αλλά τον απατά με τον τύπο στα δεξιά.

Ας πούμε σοβαρά, υπάρχει γυναίκα που θα απατούσε κάποιον σαν τον Τότσικα με κάποιον σαν τον Γεωργίου; SERIOUSLY. 

Ας το δούμε ξανά το θέμα. Πας να παντρευτείς αυτόν


 Και σου περνά από το μυαλό να πας με αυτόν;



Είναι το ίδιο με το η Κέιτ Γουίνσλετ να παρατούσε τον Ντι Κάπριο στον Τιτανικό για τον άλλο, που ούτε το όνομα του δεν θυμόμαστε. Ή η Λαίδη να πάει με κανένα κόκερ σπάνιελ και να στείλει τον Αλήτη στο μπόγια. Ή η Σάντι να προτιμήσει κανένα φλώρο και να αφήσει τον Ντάνι στα κρύα του λουτρού.

Τέτοια πράγματα δεν γίνεται ούτε καν στην τηλεόραση. Εκτός βέβαια αν γράφεις μόνος σου τη σειρά, όπως ακριβώς ο Αντρέας Γεωργίου, επομένως ό,τι θέλεις κάνεις. 


Στο κάτω κάτω το λέει και το τραγούδι. Η φαντασία μου τα φταίει, που σε έφτιαξε όπως ήθελε αυτή.

15 comments:

  1. Φέτος αποφάσισα να κάμω στροφή στην καριέρα μου και να επικεντρωθώ στην ποιότητα, τουτέστιν δεν βλέπω κυπριακή τηλεόραση (εξαιρείται το έργο με τον Κασκαούνια για να μεν ξεχνούμε τες ρίζες μας) τζιαι έτσι δεν είδα τούτα τα επικά τερατουργήματα. Εν μπορώ όμως να μεν σχολιάσω πόσο φλώρος μου φαίνεται ο Αντρίκκος ο Γεωργίου.

    Υ.Γ δοκίμασες να κάμνεις save πριν πατήσεις publish? Νομίζω θα σου λύσει το πρόβλημα με τον blogger. Μπορεί τζιαι όχι εν είμαι ΙΤας.

    ReplyDelete
  2. A, μόνο εμένα μου αρέσκει ο Γεωργίου παραπάνω δηλαδή α; Οκ.
    Κατά τα άλλα το καλό σου που είπες να ασχοληθείς κιόλας, σάννα και δεν ξέρεις πόσο γελοία μπορεί να εν τούτα τα πράματα.
    Τζαι εν εκατάλαβα πότε έπιασε σε τόσο βάθος η πλύση εγκεφάλου με τα αργεντινικα που αν εν έχει μες στη σειρά μας μιαν πλούσια οικογένεια δεν μπορούμε να ταυτιστούμε... Υπεργελοίο!

    ReplyDelete
  3. Αχ, ο Αποστόλης...να τον πιεις στο ποτήρι.

    ReplyDelete
  4. Άψογη ανάρτηση, γέλασα πολύ! :-)
    Κατά τα λέει το τραγούδι, ωραία τα είπες και εσύ!
    Καλό βράδυ!

    ReplyDelete
  5. Ας πούμε σοβαρά, υπάρχει γυναίκα που θα απατούσε κάποιον σαν τον Τότσικα με κάποιον σαν τον Γεωργίου; SERIOUSLY.

    Εκάλυψες με!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τζιαι μένα με καλυψες. Α και ευχαριστω γιατί δεν ηξερα ποιο ήταν το ωραίο το παιδι στα περιοδικά. Τοτσικας μμμμμμμ

      Delete
  6. Για το πρώτο δεν ξέρω, ειναι στα υδατά σας, αλλα μεγαλύτερη """μπιιιιιιπ"¨""""" απο το δεύτερο, δεν έχω ξαναδεί.
    στρώθηκα κι εγώ για ενα επεισόδιο, δυωρο που θα μας έβαζε στο νόημα. Και εκλεισα στα πρώτα τρία τεταρτα... και δεν θα δω.
    χιλιες φορές ενα τουρκικάκι μ' εναν λεβένταρο ισαμε κιαπάνου με καταγάλανα μάτια που είδα κάποτε!!!!! καλα σιγά το είπα, μην το κάνετε θέμα...

    ReplyDelete
  7. Κάτσε καλά! Η σειρά ξεκίνησε και στην Ελλάδα, εγώ την παρακολουθώ (επειδή ΔΕΝ είναι τούρκικη, επιτέλους!) και ναι, εγώ θα άφηνα τον Αποστόλη (στη σειρά δεν είναι τόσο κούκλος) για τον Γεωργίου (που πρώτη μου φορά τον είδα!!) Χαχαχα! Μες λες ξενέρωτη τώρα ή ιδέα μου;; Φιλούθκια, καλημέρα και καλό μήνα! :)))

    ReplyDelete
  8. You are as good as your enemy! Αρα αν καμεις καστ τον Τοτσικα τζαι ο ρόλος σου κλέφκει του την γκόμενα ελπίζεις οτι είσαι αντάξιος του!

    Εν όπως η Αννα Ανδριανου που σε σηριαλ που εγραφε η ιδια εβαλεν τον Νίκο Σεργιανόπουλο να παίζει τον ερωτα της τον μεγάλο.

    Τωρα που το σκέφτουμαι πάω να γράψω κανένα σήριαλ μπας τζαι δω μια ασπρη μέρα!

    ReplyDelete
  9. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πες τα Μάνα, πες τα!!!!!
    Εεεεεεεεεεεεεε όι τζιαι εν αθυμμούμαστε τζιαι το όνομα του άλλου τυπά στον Τιτανικό. Μπίλλυ Ζέιν, ο πρώην άντρας της Κέλυ Μπρουκ (με τις βυζάρες). Έτσι τα θυμάται τα πράματα ο κόσμος.

    Πραγματικά πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 και χρόνια να παρακολουθήσω κυπριακή σειρά. Μόνο κάτι πατάτες και αν πλέον. Και ναι, άμαν τα κανάλια εκγρίνουν πλάσματα σαν τον Αντρέα Γεωργίου να γράφουν σενάρια και να τα υλοποιούν θέμας εν απλά τραγικό.

    Ιδέες υπάρχουν, σεναριακές, τις είδα και ξέρω και άτομα που προσπαθούν, αλλά δυστυχώς ευνοοούνται άτομα σαν τον Αντρέα Γεωργίου. Ποιότητα σου λέει μετά. Καλύτερα οι τούρκικες. Έχουν καλύτερα στόρυ λάινς.

    ReplyDelete
  10. Οκ για το θέμα Τότσικας - Ανδρέας Γεωργίου βάλε και από μένα μια ψήφο! Αλλά δεδομένου ότι το γράφει ο ίδιος τι περίμενες να τρώει και το κέρατο;
    Για τον υπέροχο Billy Zane όμως θα διαφωνήσω διότι ούτε στο δακτυλάκι του δεν φτάνει ο Ντι Κάπριο (ειδικά τότε που έμοιαζε με 12 χρονο και η Κέητ ήταν σαν μάνα του)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τώρα που είδα την φώτο του Γεωργίου να συμπληρώσω ότι πρέπει να στέκεται σε καρεκλούδα ή να του έκαναν φωτομοντάζ διότι επίσης αποκλείεται να περνά μια κεφαλή τον Τότσικα, άνθρωπος που βγαίνει με την Ελευθερίου.

      Ότι παρακολουθώ φανατικά το όνειρο ήταν είπα το;

      Delete
  11. Νομίζω τζι εγώ προτιμώ τον Α. Γεωργίου σε τούτη τη σειρά από τον Τότσικα, ίσως επειδή παίζει το κακό παιδί! Φκάλλει κι ένα πάθος, ρε παιδί μου, που ο Τότσικας δεν... Τελευταίως όμως, οι κακές γλώσσες λένε πως ο Α.Γ. δεν είναι «άντρας-άντρας». Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για τούτο, αλλά όλα είναι πιθανά στη show-biz (και όχι μόνο). Και η αλήθεια είναι, σχεδόν πάντα τούτοι οι άντρες που βγάζουν τόσο πάθος και προωθούν τόσο πολλά το αντριλλίκι τους, συνήθως δεν είναι straight! Πιάσε τον Rock Hudson, για παράδειγμα, ή τον Νίκο Σεργιανόπουλο!

    ReplyDelete
  12. Τοτσικας θεος!
    υπαρχουν ομως γυναικες (βλεπε πιο πανω) που προτιμουν τον Αντρεα,γουστα ειναι αυτα..
    Tην σειρα δεν την γραφει ο Αντρεας,την παραγωγη κανει και την σκηνοθεσια,

    το βλεπουμε γιατι εχουμε φιλη που δουλευει στην σεiρα και θελουμε να παει καλα να συνεχισει να εχει δουλεια η φιλη :-)


    ps ποιου ειναι αραγε τζινο το τεραστιο σπιτι?εχω το απορια

    ReplyDelete
  13. κομμωτηριο το κανατε εδω μεσα κοπελες!

    ReplyDelete