Friday 13 February 2015

Προετοιμασίες για το Valentines Day



1. Βραχνή, σέξι φωνή. Το πέτυχα με το να μην ντυθώ καλά μετά το γυμναστήριο. Αγωνίζομαι να ξεπεράσω τη βραχνάδα χωρίς να πάω γιατρό. Τα είπαμε ξανά αυτά, ας μην τα επαναλάβουμε.

2. Ρομαντικό δείπνο. Αυτό και αν είναι εύκολο. Θα κόψω το χαμ και το τυρί για το πατροπαράδοτο, καθιερωμένο σάντουιτς σε σχήμα καρδιάς. Σε περίπτωση που δεν είναι αρκετό, υπάρχει και η επιλογή των δημητριακών σερβιρισμένα σε κόκκινο μπολ.

3. Λουλούδια. Μόλις τηλεφώνησα του κυρίου που κάποτε μας βοηθά με τον κήπο, να έρθει να φυτέψει μια σικαμινιά στην θέση της τερατσιάς που έπεσε. Πολύ καλύτερο από μια ανθοδέσμη που θα καταλήξει στον κάλαθο.

4. Ατμόσφαιρα. Υποσχέθηκα στις μικρές να μείνουν όοοοοοοοοοοοοοοοοοσο αργά θέλουν. Τι πιο ρομαντικό από το να τρέχουν και να παίζουν πάνω κάτω; Α ναι στο ρομαντικό κάδρο χωράνε και τα σκυλιά.

5. Σέξι ρουχα. Εδώ και αν το έχω και ας τολμήσει να αποκαλέσει κάποιος μη σέξι τις χοντρές, καρό πιζάμες μου, για τις οποίες η μάνα μου εκφράστηκε ότι της θυμίζουν εκείνες που φορούσε ο μακαρίτης ο παππούς μου. Είναι ζεστές, είναι άνετες ποιος ο λόγος να μείνω με τα απολύτως απαραίτητα, αφού έτσι και αλλιώς του Μοτορτζή θα του αρέσω.

6. Στρωμένο κρεβάτι με ροδοπέταλα. Φεύγουμε τα ροδοπέταλα, στη θέση τους βάζουμε ρούχα που κανονικά θα έπρεπε να κατευθύνονται για το πλυντήριο, αφήνουμε το κρεβάτι άστρωτο και έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

7. Κεριά. Κεριά μάλιστα υπάρχουν. Κάτι λαμπάδες που μας έμειναν από το Πάσχα η μια είναι ροζ με πεταλούδες η άλλη πράσινη με προβατάκια επιτέλους θα ανάψουν. Κάποιος να με θυμίζει να τις σβήσουμε, μην κινδυνεύσουμε να βάλουμε στο σπίτι μας φωτιά.

8. Μουσική. Έχω έτοιμο το playlist. 50 ways to say goodbye, Blow me, I still haven’t  found what I am looking for, Somebody I used to know, Fairy tale gone bad. Μπορώ να σκεφτώ και άλλα πολλά, αλλά θα σταματήσω εδώ.

9. Προσωπική περιποίηση. Θα είχε πλάκα να έλεγα ότι έχει να πάω αισθητικό τρεις μήνες. Ευτυχώς όχι. Αλλά θα είχε πλάκα.

10. Και το καλύτερο το έχω για το τέλος. Στο κομοδίνο δίπλα από το τραπέζι μας περιμένει σκόνη από γαλακτώδη κάκτο και θειάφι… 

Έμεινε σε κανένα διάθεση να γιορτάσει Βαλεντίνο μετά από αυτή την ανάρτηση; Ελπίζω πως όχι. Περάστε καλά με αυτούς που αγαπάτε, δείξτε την αγάπη σας, κάμετε σεξ. Όχι μόνο αύριο. Κάθε μέρα ή όσο πιο συχνά γίνεται.

Η μέρα του Βαλεντίνου είναι για τα πανηγύρια. Οι αληθινές, καλές σχέσεις με τα δύσκολα και τα εύκολα είναι για να κάνουν τη ζωή όμορφη.

5 comments:

  1. Να χαιρόμαστε (με) την Αγάπη (μας) κάθε μέρα.
    Η ανανέωση και η φαντασία φυσικά είναι απαραίτητα στοιχεία κατά καιρούς , χωρίς ημερολογιακές επιταγές.
    Here's to Love!

    ReplyDelete
  2. Πολλά σέξυ ανάρτηση!

    ReplyDelete
  3. kai opws leei kai o papas m toutes oi giortes en pellares.exoume kai orthodixo agio agapis...:-P:-);-)

    ReplyDelete
  4. την μια λαλείς μας να σμίξουμε κάκτο με θειάφι για τέλειο σεξ.
    μετά έρκεσαι με τον απόλυτο οδηγό αγ. βαλεντίνου.

    νομίζω εν ώρα να σκεφτείς αλλαγή καριέρας. πως σου φαίνεται σύμβουλος σχέσεων; :))

    ReplyDelete
  5. Εν τα τέλεια...... εξερουμένου του θειαφκιού! Πάντα αγάπη να τρέshιει που τες πυντζάμες σου αγαπημένη μου!

    ReplyDelete